Vége a 150 Ft-os kedvezménynek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A NETÉRT részérõl Németh Attila és Varga József tárgyalt az információs társadalom fejlesztéséért felelõs helyettes államtitkárral, Pataki Dániellel. A megbeszélés során a NETÉRT ismertette álláspontját a kedvezmények elfogadható mértékérõl, s a saját honlapján végzett felmérés eredményeirõl is tájékoztatta a helyettes államtitkárt.
Korábbi lapértesülések szerint a kormányzat egy olyan tervezetet dolgozott ki, amely alapvetõen a percdíjakat támogatná olyan nagyságrendben, amennyivel a távközlési szolgáltató is hozzájárul a kedvezményekhez. Értesülésünk szerint az IHM már csak a kedvezmények állami dotációjával kapcsolatos pénzügyminisztériumi jóváhagyására vár. A kedvezmények struktúrájáról és a konkrét összegekrõl várhatóan a holnapi kormányülésen születik végleges döntés.
szerintetek mi lesz?

Ez elfogadhato szerintetek?
Kifejezetten jatekra hasznalnam csak az ISDN helyett!
Mas nem elerheto nalam ...
szal ilyen kedves a matáv
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
http://pohly.adatpark.hu/cgi-bin/forum/viewthread.php?tid=109&repi=3
de én akkor is inkább a DATANETnél fizetnék elõ rá, mint a mocskos matávnál
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Mondjuk kedvezményes 500 Ft / óra, amennyiben a Matávnál fizetsz elõ, s legalább 150 órát netezel havonta 😊)
Gondolom, valami ilyesmit fognak kitalálni..
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
a matávpontban úgyis azt mondták, hogy szeptembertõl lesz ADSL, csak "regisztrálni kell magad bent, hogy arra is kedvezményt kapj"
bárcsak én is így tudnék hazudozni, menõ vállalkozó lehetnék
most akkor mégsincs vége?
én nem értem ezt a mocskos matávot
úgy reméltem, hogy jól be lehet perelni õket
de remélem a kormány nem ad nekik egy fillért sem

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
01.tól megszûnik a mindenkinek ill. a 150ftos kedvezmény
kivéve ha legalább 1 hónappal elõbb nem kaptál errõl írásos tájékoztatást a matávtól
ha nem kaptál ajánlott levelet, akkor késõbb szûnik meg neked, de max. aug.01tõl
ha pedig le akarod mondani, ill. visszatérni az analóg vonalhoz, kérelmet kell írni a matávnak [email protected], név, cím, tel., üszám és akkor a címedre küldenek egy papírt amivel le lehet mondani
azt kell visszaküldeni és így lehet lemondani az ISDNt
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
a mocskos matáv...
van aki itt Vnet alatt nyomul?
arra gondoltam áttérek oda playernek, de azt halottam macerás a behívó szám meg szakad a kapcsolat
van valakinek Vnetes tapasztalata?
mindenkinek ajánlom figyelmébe!!!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Május 25.-én, délután 3 órai kezdettel békés tömegdemonstrációt szervezünk a Kriszinta körúti Matáv-székházzal szemben lévõ parkba (Vérmezõ). A pontos cím: 1013 Bp., Krisztina körút 55. Minden érdeklõdõt szeretettel várunk! Kérünk mindenkit, aki teheti, hozzon magával egy egeret (számítógéphez valót), a nyakába akasztva, ezzel is felhívván a figyelmet a demonstrációra. A helyszínen ezeket az (természetesen nem mûködõ) egereket «eltemetjük».”
Netért
www.netert.nyoc.hu
Ügyfélszolgálatunknál tett észrevétele alapján szeretnénk Önt
tájékoztatni, hogy a 150 Ft-os kedvezmény és a Mindenkinek csomag
megszűnésének bejelentése óta az internetszolgáltatók több olyan
ajánlattal jelentek meg a piacon, amelyek igénybevételével továbbra is
kedvezményesen internetezhet.
Amennyiben Ön internetezésre is használja ISDN-vonalát, ám a piacon
lévő ajánlatok közül nem talált az igényeinek megfelelő
szolgáltatást, a Matáv biztosítja, hogy a határozott idejű ISDN2
szerződésben vállalt kötelezettségei alól 2002. július 1. és 2002.
augusztus 1. között mentesíti Önt, és ezen időszak alatt
következmények nélkül kérheti szerződése felmondását, vagy
visszatérhet a korábbi, egy vonal használatát biztosító határozatlan
idejű szerződéséhez.
Kérjük, döntése előtt feltétlenül tekintse át a közeljövőben
megjelenő ajánlatokat is, melyekről a Matáv és az
internetszolgáltatók folyamatosan tájékoztatják. Bízunk benne, hogy
megtalálja az Ön számára kedvező megoldást.
Budapest, 2002.május.21.
Tisztelettel:
Matáv Ügyfélszolgálat
igy lehet lemondani szerintem ezt mindenkinek lehet.