Vége a 150 Ft-os kedvezménynek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2002.05.08. www.index.hu
Azok a Matáv-elõfizetõk, akik korábban a legalacsonyabb alapdíjú Minimál tarifacsomag igénybevételével interneteztek, május 15-tõl kénytelenek a csaknem kétszer akkora alapdíjú Csevegõ díjcsomagra, vagy más díjcsomagokra elõfizetni. A Minimál csomaggal ugyanis elérhetetlenné válnak az 51-es körzetben, kedvezményes percdíjakkal hívható internetszolgáltatók.
Es a level (ami nincs alairva!!!!):

Majd ha hulye leszek, akkor fizetek elo ra. Viszont most fog indulni egy kabel-tv tarsasag, allitolag lessz itten cabel net is. Na ugy mar igen. A Vivendit meg lemondom, nem csak a modemes internet elofizetesemet, de a telefont is.
koszontem.
www.nyoc.hu/matav
oldalt!
Itt minden megtalálható ezzel a témával kapcsolatban!
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
www.nyoc.hu/matav
oldalt!
Itt minden megtalálható ezzel a témával kapcsolatban!
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Le-,feltöltés : 512/128 kbit/sec
Csatlakozási díj ( most akciósan ) : 0 Ft
Havidíj : 12490 Ft
Hűségnyilatkozat : 2 év
UPC - Chello :
Le-,feltöltés : 512/128 kbit/sec
Csatlakozási díj : 25000 Ft ( 1 év esetén - 16900 Ft )
Havidíj : 10900 Ft
Hűségnyilatkozat : 1 év
Hát tudod MIKE , én valahogy csak kibírnám azt a plusz 1500 Ft-ot , csak ne Broadband-em legyen .Ha chello-m lenne ( mint neked ) , akkor nem is valószínű , hogy hozzászóltam volna a témához , mert engem csak a letöltéskorlátozás az , ami enyhén szólva is idegesít .Ez az oka , ami miatt a UPC vesztét kívánom , mert talán így egy másik szolgáltató jöhet helyette , ami talán jobb lesz ... persze ez nem biztos , de merem remélni .Hiszen gondold csak végig ... én 16900 Ft-ot fizetek 5 GB-ért , amíg te 10900-et korlátlan letöltésért .Nekem előrelépés lenne az Axeleró , sőt még jóval olcsóbb is ( 4500 Ft-tal ) !!! Így ne várd tőlem , hogy szidjam a "Matáv saját kábelcége qrva olcsó szolgáltatását" , amikor nekem igenis QRVA OLCSÓ lenne az eddigihez képest .
Szóval múljon csak ki a kedves UPC és jöjjön valami új és jobb ... remélhetőleg .
Ja és mégvalami .
EFREET !
Abban igazad van , hogy a UPC az "átvételkor" belépési díjat kért az "új" ügyfelektől is , holott ők nem is "mentek sehová" , csak a szolgáltató változott meg ( http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=14804 ) .Azt viszont nem tartom igaznak , hogy olyan rosszul jártak , mert per pillanat Mo.-on a TVNET-en kívül a chello a második legismertebb és gyorsabb kábelnet ( Bár az Axelero-Tiszanet , lehet hogy veri bizonyos esetekben , érdemes megkérdezni erről "Viking"-et . ) .
Járhattak volna rosszabbul is ...
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Hát nem tudom, jobb nem lesz, csak drágább 😞
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
lásd TvNet és 10ezerért 200/60K és cselló 11ért 60/48K vagymennyi, és a XIII.kerületiek...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Tudom , hogy az Axelero a Matáv érdekeltségi körébe tartozik ésezért sokan szidják , de érdemes elolvasni a kábeles netszolgáltatásról szóló oldalát .Másrészt pedig neki lesz elég tőkéje , hogy egy ekkora piacot átvegyen , bár lehet , hogy a vidéki Broadband-os területeket átengedi másnak .Tőlem akár lehet ez a FiberNet is , azzal is nagyon elégedett lennék .Ha valaki szidná az Axelero-t , akkor ajánlom neki a szegedi Tiszanet esetét ( HWSW cikk ) , ahol gond nélküli volt az átmenet és a szolgáltatás maradt a régiben , ami bizony még valamivel jobb is , mint a szokásos kábeles .
koszontem.
Ajánlom neked , hogy ugyan nézd már meg , hogy milyen szolgáltatást nyújt kábelen az Axelero , Fibernet és Axelero-Tiszanet és pláne , hogy mennyiért !?!
Nem kívánom , hogy dögöljön meg a más tehene is , de azt igen , hogy kapjon a fejéhez a UPC .Mivel pedig 4 hónapja még csak válaszra sem méltattak a más szolgáltatókkal való összehasonlító levelemre vagy legalább reagáltak volna a javaslataimra , így kívánom nekik , hogy "dőljenek a saját kardjukba" .
Mivel ismerem mostmár milyen a korlátoltság , így csak egy jobb szolgáltató jöhet a UPC-nél ... nincs 1 hónap és kiderül ,hogy igazam lesz-e .
és a kábeltv helyett mi lesz? Jön oda is a Matáv, vagy AntennaHungária a dekoderjeivel?
Vagy lesz Vivendi?
bazdmeg 😞
Szóval ha minden igaz , akkor Június 3.-án kimondják a UPC csődjét , ennek mostmár 99%-os a valószínűsége , főleg , hogy ez már a 3. kamatfizetés-elmaradás halasztás után lesz .Talán akkor a vidéki Broadband-es helyeket átveheti az Axelero , Fibernet , stb... normálisabb szolgáltató .Nekem a korlátlanság a lényeg , amit eddig a szemét üzletpolitikája miatt nem tudott biztosítani a UPC ... talán egy újabb szolgáltató majd tudja ezt .Ha meg megszűnik még ez is , tuti itt lesz rövid időn belül az ADSL , mint ahogy Szolnokon kívűl már ott van minden más városban is ( Broadband-es ) .
jelenleg az alternatíva a mikro/infra/lézer-dsl-kábel trió. kb ebben a sorrendben minöséggel és sebességgel.
na jó ok, ez nem alternativa jelen esetben
2500 Ft. körül van a havi dij.
1500 Ft is számít
Tüntetés mikor lesz?
Lehet ennel olcsobb es dragabb is!!
En csk orulok,ha van olcsobb!!

Te😊))
http://www.systel.hu/arak.html
Te el is olvasod,mit irok vagy csak a hulye demagog szovegedet nyomod??
1.Nincs kurva dragan!!60000ft egy honap,de Ha beszervezel 10 embert(mondjuk neked nehez lenne,mert nincsenek faszok korulotted)
akkor mar csak 60/10= 6000ft!!Tehat mar nem is olyan draga!Nem azt mondtam,hogy mindenhol van,de ez is lehet egy alternativa!!De mar nem csodalkozom,ha valami nem tetszik,mert aki nem tud olvasni..
2.ha visszaolvasol,es megbprobalsz ugy tenni mintha menne,akkor lathatod,hogy azt irom,hogy egyoldalu!!Bar mar van olyan szolgaltatasi csomag,amivel lehet ketoldalu kapcsolatot is kezdemenyezni!!Na ezt is megbeszeltuk!!
3.2Mbit/sec kisebb mint 374kbit/sec
De jo uj matek ora!!!Kircsi vagy
3.Baratoddal elsz?Kocsogod??
Ha nincs net,jo a segg is??
Ha mar itt vagyunk talalkozhatunk is,es elmondom neked egy sor kozben hogy mi a velemenyem az ilyen kis tetu szarokrol mint amilyen te vagy!!
Okoskodsz,tudas nuku ,es meg budos is a szad es fenyegetozol!!
Addig jar a korso a kutra,mig el nem torik,es ha sokat szarakodsz velem kis pocsos,akkor en is tudok csunya bacsi lenni!!
Meghozza nagyon nagy savszeleseggel😊)
Igy tehat most meg a szad,meg a labad,anyudnak szolj hogy rakjon tisztaba,es csinalj magadnak egy nicket,mert ebbol latszik,hogy beszari alak vagy,hogy nincs😊)
Te mar rosz a szemed is??
Bazzeg nem csoda ha sok a helyesirasi hiba,ha meg olvasni sem tudsz,de amit elolvasol,azt is rosszul!!
Anyad gyereket akart azt jottel,vagy mi?
MICROHULLAMOT irtam!!
Az nem Muhold,pocsom faszom.
Hany eves vagy??
Egyebkent fel kell hogy vilagositsalak,hogy a Muholdas net egyoldalu,de a letoltesnel 2Mbit/sec van tehat ha jol szamolod,akkor a te szaros ADSL-nel kb 7x gyorsabb.
Tehat most akkor gondolkoz el kis pocsos,hogy ki is a tudatlan!
Anyunak szolj,rakjon tisztaba marha budos van!!

Nem semmi!😊))))))))
Nincs egy sem??
Magadat miert nem szamolod bele??
Akkor mar lenne egy !!
Engem kurvara nem erdekel az,hogy te mi a szart pofazol!!
Ha megszunik,nem fogsz netezni,vagy nem fogsz annyit,es legalabb nem jartatod itt a hulye pofadat,es teret engetsz masnak is!!
Primitivsegrol annyit,hogy megiteles kerdese,de magamrol tudom,hogy ez maskepp van,de benned biztos vagyok,hogy a sotet oldal szulotte vagy😊))
Menj haza fikazd anyukad,es huz a gecoba!!
UPC az anyaceg csodje miatt a halalan van,es tovabb mar nem fejleszt(nem vasarol teruletet) hanem csak a meglevoket boviti,foldozgatja,mert itt sem beszelhetunk valos minoseg emelkedesrol!!
Ez is a vegen olyan lesz,mint a modemes kapcsolat,ha nem fejlesztik magat a savszelesseget!!
A masik!!
ADSL csak varoskozpontokban megvalosithato(Anyagilag visszaterulo),nagy telefonkozpontok 3 km tavolsagaban!!
Ha mondjuk Juci neni kint lakik Kukutyin falvan,es a szomszed kutyajan kivul nincs mas kommunikacios partner,akkor o valszeg cseszheti az olcso netet,hogy Amerikaban elo unokajaval telcsizhessen!!
Tehat itt sem lesz fejlesztes!!
Summa summarum,marad egy ket alternativa,ami manapsag is letezik!
Ilyen pl a mikrohullamu net!!
Nem is draga!!
Csocso!!
Nem akarja senki lemondani az ISDN vonalat,de azon kivul,hogy a netezesben egy kicsit gyorsabb(nagyon kicsit)
masra nem nagyon jo!!Arrol mar nem is beszelve,hogy a beetetett emberek,akiknek a 99% azert vette az ISDn hogy netezzen,most egy oriasit szopik!!Magyarul alairtak 2 evet,tok foloslegesen,mert amire vettek ezt a szart,arra mar nem fogjak hasznalni.Havi 7500 ft 60 oras csomag+ az ISDN mindenfele elofizetese.Mire az ember ezt kinyogi,lebomlik,es utana mar kar gondolkoznia,hogy ki az a geci aki atbaszott!!
Meg valami!!!
Johogy nem fogsz feljonni a netre a 150ft megszunese utan!!
De nem azert,mert nem akarsz😊))Ugyi????

Baratom,egyetlen felebaratom!!
Ha meg akarod mutatni,hogy milyen kis gyengeelmelyu vagy,nagyon szivesen segitek neked ,hogy megtalald,azt a helyet,ahol eljuthatsz a Nirvanaba,es meg tovabb is!!
Josz,irsz,marhasagokat persze,irod hogy te is dial elofizeto vagy,igy egyet nem ertek!!
Miert fikazod az anyagot??
Nem ovodas irta,semmi problema nincs vele!!Talan a helyesirassal lehetnek gondok,de most oszinten,mennyi idobe kerul ezt gepbe vinni es kijavitani???
Semennyiben,arrol nem is beszelve,hogy ez meg csak egy piszkozat!!
Tehat mondhatjuk,ha mashogy nem erted ,BETA verzio!!
Max elofizetesi "koveteles" meg azert van,kis pöcsos,mert az ilyen hulyek,mint te meg arra sem kepesek,hogy rajojjenek,akinek ADSL van az vigan elvan max 10000ft kolcseggel egy honapban,de te aki othon kb egy orat var ,hogy kedvenc gyagyas oldala lejojjon,hal istennek a Mindenkinek csomag eltorlese hatasara,nem fog 10000ft fizetni,hanem mennyit is??
Kitalalod???
Rajosz magadtol is??
Na ha rajosz magadtol is,akkor vonulj el a budiba,fog elotte egy Nepszabadsagot,es torold ki vele a seggedet,mert ebben biztos hogy nem lesz helyesirasi hiba!!
Ahol meg meg technikaligan nem megoldhato valami jobb kapcsolat ott jobb hujan addig meghagyni a kedvezmenyt!