GTA 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lipovics
Lattam, hogy gta fan kilinkelt egy kepet, de az nem jon be nekem! Kuld az legyszi emilben!
lipovics
Sracok lokne valaki a flatbad-rol egy fotot? Nem tom melyik verda az!
Verebes
Kiváncsi vagyok hogy kell lemenni Ghost Citybe

Csevi-Csevi Legyetek rá felkészülve

Verebes
Oké kössz

Most vettem csak eszre, hogy mar megcsinaltad 😊

Ugy van a kuldetes, hogy amig nem dontod fel az elso bodet, nem megy az ido, addig meg lehet keresni az osszeset, aztan felepitesz egy strategiat, hogy melyik utan melyiket akarod feldonteni es kesz... 😊 Egyebkent valahogy ugy van, hogy 4 3 2, tehat 4 a elso varosban, 3 a masodikban, 2 a harmadikban... legalabbis azthiszem 😊 ne engem szidj, ha megsem igy van, inkabb felderiteni kellene 😉

Köszi szépen, nagyon jó terv!!!
Kipróbálom!!!
Mas-Thief
Meg nincs készen a magyarosítás, de ha meglesz, elküldöm.

skorpio7
Hát nem mindenképp .Én egy "nehéz" járgánnyal ( Tûzoltó , Szemetesautó , Kamion ) vágtattam a feljáróhoz és elzártam .Kocsiból ki és lelõni a feljáró melletti 2 kolumbiait .Szaladni fel és lelõni a 2 fenti fickót is .Ezután a baloldali 1-et , majd jobbra fordulva és futva 3-at , majd a maradék 2-t ( ha jól számoltam , ennyi van ) .Ja igen , a lényegek ... mivel a feljáró zárva , így idõkéséssel szalad fel a "haver" és csak már a hullahegyeken kell átlépkednie .És használj uzit , mivel azzal futva tudsz lõni és sokat .Némi páncél veszteséggel gyorsan kivitelezhetõ a történet . 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Verebes
Legyszi küldje el mailomra valaki azt a magyarosítást mert nem tudok felmenni arra a rohadt oldalra Verebes

Értem, köszi, próbálkozok, csak sokan vannak, az a majom, meg fut elõre mint állat 😊
SecMan
a mesterlövészpuskával gyorsan le kell lõnöd a mexikóiakat(vagy kiket)

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

SecMan
5.db van a 2. szigeten

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Mas-Thief
Ááááááá!!! :-)
Gmiki magyarosítások

Mas-Thief
A linket elkurrantottam. Bocsi! A cím: Gmiki magyarosítások

Mas-Thief
Elvileg már a Gmiki honlapján a fórumon bejelentették, hogy készítik a Magyarosítást. Remélem nem kamu. Szerintem 1-2 héten belül már valaki megcsinálja.

Crem
Most S.A.M. -os pályát szívok...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Sziasztok!
Az elsõ pályán amikor egy hajót kell felrobbantani, akkor hogy kell megcsinálni, hogy ne lõjékl le 8Ball-t?
Elõre is köszi a segítséget!
Crem
Megtaláltam...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Hi All!

Merre találom a 9. kávésbódét???

2db-ot találok az 1. városban
4db-ot a 2. városban
2db ot a 3. városban.
Help!!!!
Merre van az utolsó?????

Köszi a segítséget,de már rájöttem,nagy jó.
[Walaki]D`Lair
Lefékezel egy kurva mellett, és ha jó kocsid van odajön, majd beszáll. Ezután menj egy elhagyatott helyra és ott majd elindul a menet 😊

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Sziasztok

Nem tudtok valami progit, vagy kódot a küldetések végrahajtásához, vagy pálya átlépéshez?

Nagyon vicces,de a játékban hogy kell!!!!!!!!!
Hogy kell kurvázni?
Ron Ragm
hát én direkt letöltöttem egy trénert e célra, ha csak hülyéskedni támad kedvem😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

FREAK
az is vicces, de tank nélkül hamar szarrá lõnek a békés járókelõk 😊)

mekkora látvány : kurva kezében egy sniperrel 😊)))

Riszpekk

Ron Ragm
én jobbat tok
gunsgunsguns, és ha ezután nem nyomsz semmit és beírod hogy guns akkor kapsz lõszert még😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Kolin Mekré
Üdv!

Köszike a segítséget, tényleg müxik a metro is

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

FREAK
csíteket próbálta valaki???

csak ha már meguntátok a sztorit, érdemes kipróbálni :

weaponsforall
nobodylikesme
és giveusatank

mindezt egyszerre, csak gyõzzétek csinálni a screenshotokat!!! 😄DDDDDD

Riszpekk

hiba
Vannk a kikotokben meg egyeb hajok is, bepattansz egybe maj a portland melletti tengerpara hajtasz 😊 aztan ott meg kiugrasz igy nem fogsz a vizben landolni sem.

Randal
miért nem mész vissza a hídon? vagy az alagútban? már szabad mind a kettõ😊

Kolin Mekré
Üdv!

Kéne egy kis segítség, megöltem a Salvatore fõmuftit, és vissza kéne ugye menni a szigetre, de ahol hagytam a hajót, ez eltünt. Van máshol is kikötõ ahol ilyen fullos Jachtok vannak, amikkel átcsöröghetnék a szigetre?

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

Kepes voltal eljonni a repulovel be a varosba 😉 Egyebkent ott van egy text file-ban a kocsik osszes parametere (suly, gyorsulas, vegsebesseg, torekenyseg), ha azokat atirod, akkor aztan mennek az autok rendesen 😊

Nekem néha a 3dik szigeten a tó vagy mi fölötti hídon van mr.whoopy. már vagy 3x láttam, de nem gyakori vendég, attól még 😄
skorpio7
Milyen autó a Strenght és az Idaho ?
Az utóbbi ismerõs így gondolom , hogy még portlandban ültem bele , csak valahogy nem ugrik be a külseje .
Mr.Whoopie-t csak a küldetés vagy tûzoltás árán lehet megszerezni ?Esetleg nem kószál meghatározott idõpontban valamerre vagy esetleg nem parkol X idõpontban valahol ( úgy mint a BG Injection ... ) ?

skorpio7
Huhh ... szóval megvan az összes hidden pack .Nem kell vennem semmit , csak a ház körül pörögni és már fel is feltöltenem magam minden földi jóval ( megnyílt végre a 3. sziget ) .
AMD rula-nak és mindenki másnak ( aki ugyanezt mondta nekem ) volt igaza .CSAK AKKOR LEHETEK 6 CSILLAGOS , HA MEGNYÍLIK A 3. SZIGET !!!
Addig leszedhetek 50 helikoptert , felrobbanthatok 100 fbi-os autót is , meghalhat 500 ember is , 5-nél több sose lesz a csillagok száma .

nagyonszivesenmáskoris
Mas-Thief
Thanx Kft! Én meg asztem, hogy sorban vannak a garázsok. Köszi! Köszi! Köszi!

4 barna és egy 1 rózsaszin pont van ???
mert akkor a 4 barna pont egy egy kocsit jelent a rózsaszín a garázst ahova vinni kell a kocsikat de mivel idõre van kurv@ gyorsnak kell lenni.
ha nem ez az a küldetés akkor irj bõvebb infót.
Mas-Thief
Az istennek nem bírok egy feladattal! Lécci segítsetek! A második szigeten adja a K betûs :-) (azt hiszem Kyle). Kitesz egy sor garázst. Bevallom, az angolom nem fényes :-), de eddig mindent megértettem. Csak most nem tudom kivenni a szövegbõl, hogy miféle kocsikat kell odavinni a garázshoz. Elõre is köszi! (visszaolvasásnál nem láttam, hogy valakinek ez a misszió problémát okozott volna)

Dobj be egy kézigránátot az ablakon!A többit majd meglátod...
mikike
honnan van az a darus küldetés?
és a garázs amibe kocsikat kéne gyûjteni honnan kaptad?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

mikike
azért 8 csillagnál a katonság már lazán leszed a gépágyúval

most meg épp egy olyan küldetést kéne megcsinálnom, ahol pénzszállító autót kellene visszavinnem egy raktárba és egybõl 6 csillaggal kezdek, nem túl vicces a tankokat kerülgetni...
de hol van egyáltalán ez a raktár?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Randal
Hali! mondjátok már meg mit kell csinálni a 2. szigeten annál a küldetésnél, ahol egy házhol kell menni, egy kivilágított ablakhoz. nem jöttem rá. Valami ilyesmi a feladat: Check out the witness house.

Nem is feltételeztem ilyet, hogy amatõr lennél, csak nem tudtam máshogy megfogalmazni.

Mr Whoopee: az egyik El Burro küldetésben van ilyen. Látod milyen jó, hogy még mindig csörög az a telefon :-). Beszállsz, de nem robbantod fel, hanem elfurikázol vele a garázsba.
skorpio7
Hát akkor most folyt. köv. , mármint a játéknak . 😊

skorpio7
Szívesen .
Majd menj már át Portland-re és nézd már meg te is ezt a telefonos küldit .Amúgy neked is így volt eredetileg ( mármint , hogy az a fránya autóverseny újra és újra ismétlõdik ) ?
Ja igen ... a garázsból még hiányzik 2 autó azt hiszem : Mr. Whoopee , Dodo .

skorpio7
Gondolom a Radio Head -re gondolsz .
Kössz a tippet !
A 6 csillagos bûnözõvé válás titkára nincs tipped ?
A hullahegy csinálás nem hozza meg a "sikert" .

skorpio7
Hát azért nem vagyok annyira amatõr , hogy csak "dísznek" véljem õket . 😊
Eddig is tapasztaltam , hogy egy jól sikerült ugrás , esetleg 4 átpördülés után kapok egy kis $-t .Láttam is a térképeken , hogy néhány ugrató külön is meg van jelölve ( U.J. ) és gondoltam ,. hogy esetleg közük lehet majd valami küldetéshez .Mindenesetre azaz 1.000.000 $ sem rossz . 😊))