7566
  • Mhosah
    Az elsö pályán!!SEGÍTSEN VALAKI!!!
  • Hmuda
    úgy kell felkapcsolni, hogy jobb-bal gombot nyomogatod és mikor megvan a jó, enter
  • Mhosah
    Helló nem tudja valaki hogy lehet megcsinálni az S betüs csávónál a taxis küldetést amikor luigi elött kell valamit csinálni!!
  • rage
    Na, eljutottam egy time-limites küldetésig

Azokat nagyon szeretem, ezeket általában úgy szokták megalkotni, hogy megnézik, mennyi idő alatt sikerül 1500 próbálkozásból a leggyorsabban megcsinálni, ebből az időből levonnak 3 másodpercet, s akkor odaadják szegény játékosnak, hogy csináld meg!!

Ezekre nagy türelmem van ám, kb 10 próbálkozásig, utána szokott következni az uninstall , majd a játék elfelejtése
  • Petyus_
    Kösz, megoldódott, letöltöttem egy másik törést, a "CD"-ről meg az Audio alkönyvtárat bemásoltam a játék főkönyvtárába, így nem kell neki egyik CD sem. Tényleg nagyon király, régi GTA feeling, csak 640*480-ról nem enged felkapcsolni. :( (XP 1800+, 512RAM, GeF3 Ti200)
  • Sephi
    Vice City? Az hogy lesz telyesen uj varos es missiok ugye? Jejejejejejjeej!! aszt szeressuk!
  • Hmuda
    Akkor viszont rossz a törésed. Próbáld a meg ezt a linket, hátha még fent van:
    LINK
  • Petyus_
    Hmuda: én is ezzel kísérleteztem, már mind a 4-be az van bemountolva, átraktam a STEALTH DVD-t az első betűhöz (E:), de így se jó...
  • Hmuda
    Ha nincs íród, csak Daemon Tools-od, akkor nyilván virtual drive-ról installáltad a CD1-et is. Akkor mi gátol abban, hogy kicseréld a 2 CD képet a Tools-al?
  • Petyus_
    Sziasztok!

Letöltöttem, felinstalláltam, de nem hajlandó menni, mert kéri a CD2-t, ami ugye nincs (csak Daemon Tools-os virtuális drive-ban...). 1.3 patch és Myth törés van fenn (1.3).

Nem tudtok vmi megoldást? Mármint a CD írás nem jó, mert nincs íróm. :)
  • I.C.ram
    szerintem sem uncsi annyira sokkal jobb meg szabadabb mint a gta1-2
  • KeKKSZike
    bazz, miket találtok ti... :) Én ezt észre se vennéém
  • KeKKSZike
    Uncsi? Nem értelek, szerintem nem unalmas! :)
  • KeKKSZike
    baxus... az engem is nagyon idegesít! Én csak úgy tudtam kikapcsolni, ha kiléptem majd vissza! :)
  • Ron Ragm
    Hehe, mit találtam:)
  • Mas-Thief
    Szent ég! Megvetted??? Ha ingyért lenne, talán nem csalódtál volna nagyot.
  • rage
    Nos, most próbáltam ki ezt a játékot, ez baromi jó!! Délután óta megállás nélkül nyomom, most sikerült először abbahagynom:))

Csak 1 kérdés:
    A mezőkön, utakon itt-ott fehér pontokból álló szaggatott vonalakat lehet látni
    Ezek textúra-illesztési hibák, vagy valami módon javíthatóak?

A Jedi Knight 2 -ben volt hasonló, csak sokkal kevesebb.
  • DaniH
    Valaki segítsen má', mer megőrülök! :-)
    Sárga csíkot látok a felirat helyett, DE NEM XP-M VAN, HANEM WIN98! Most mit csináljak?
    Kb 5 perc játék után mindig előjön a hiba, ilyenkor kerek 1 fps a játék sebessége.
  • dev!l
    MOCI ez az azt nagyon hianyoltam a GTA3 bol a MOtorokat a jo kis verseny motorokat :)))) helikopter is kiraly lesz remelem :) de a motor az nagyon ut...................... egy + pont a Rockstarnak ha megcsinalja
  • Anee
    olvass vissza...
    de helikopter lesz még meg moci ha jól emléxem meg multi
  • dev!l
    ujdonsagok listat? az hol van? :)
  • Anee
    hmm, olvasd el az újdonságok listáját, bennelesz..
  • dev!l
    ja es remelem hogy belebiggyesztik a multiplayert mert az nagyon kene bele mert igy egy kicsit uncsi mar.......
  • dev!l
    irtak hogy jon VICE CITY kiegeszito na arra kivancsi leszek remelem az is ilyen utos lesz...................
  • Anee
    Na ja vannak bugok.De azért elég korrekt, tetszik a koripálya feelingje a vezetéskor
  • Hitm@n
    Na jó,az igaz,hogy a játékot én játszottam végig,de a 100 taxis küldit akkor is az öcsém csinálta meg.(pedig nem nagyon szereti az autós gammákat)
  • I.C.ram
    fogalmam sincs
  • Gerry
    Igen, ezt én is hallottam, de arról tucc valamit, hogy az mikorra várható?
  • I.C.ram
    de a VICE city-ben mar lesz multi es biztos ebben is lett volna mar csak siettek a kiadassal
  • Gerry
    Na ja, de a multipléjer nemigazán van jelen a játékban... Legalábbis én nem láttam ilyen opciót
  • Gerry
    Hááát igen, ez engem is marhára elkeserített, miután nagynehezen bejutottam, a nagy SEMMI fogadott... Kissé lehangoló!
  • I.C.ram
    szerintem az lenne a kirlay ha epitenenek egy orszagutat :)) a 3 varos kozott az marha jo lenne multiban lehetne marha jo versenyeket csinalni :)) forgalommal szember termeszetessen
  • Ron Ragm
    trélert nézzétek meg, nagyon jó
  • Ron Ragm
    de minimum a sportpályára be lehetne menni és nem beleesni a nagy kékségbe >:(
  • Gerry
    Az is jó lenne, ha úgy néznének ki mint a metróállomás, az is elég korrekt...
  • Ron Ragm
    jah, megoldhatták volna hogy a fontosabb helyekre be lehessen menni... minimum úgy, mint Salvatore házánál (bár szívesern megcsodáltam volna az egész házat:))
  • Ron Ragm
    aztán azt bírnám, hogy miután megjelent mind a 2 város, repülkőgéppel lehetne közlekedni köztük, és a lustábbak/kevésbé tehetségesebbek repülés terén jegyet vehetnének és nagy géppel mehetnének..én kinézném a Rockstarból:)
  • Gerry
    Aha, párat má én is megcsodáltam, kár, hogy nem lehet bemenni...
  • Ron Ragm
    http://www.rockstargames.com/grandtheftauto3/flash/francisAirport/index.html
  • Ron Ragm
    és ezeknek az épületei mind megtalálhatóak a játékban, kezdve a Pogo The Monkey fan klubtól egészen a Pets Overnight-ig:D