GTA 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kipróbálom!!!
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Csevi-Csevi Legyetek rá felkészülve
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Gmiki magyarosítások
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Az elsõ pályán amikor egy hajót kell felrobbantani, akkor hogy kell megcsinálni, hogy ne lõjékl le 8Ball-t?
Elõre is köszi a segítséget!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Merre találom a 9. kávésbódét???
2db-ot találok az 1. városban
4db-ot a 2. városban
2db ot a 3. városban.
Help!!!!
Merre van az utolsó?????
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Nem tudtok valami progit, vagy kódot a küldetések végrahajtásához, vagy pálya átlépéshez?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
mekkora látvány : kurva kezében egy sniperrel 😊)))
Riszpekk
gunsgunsguns, és ha ezután nem nyomsz semmit és beírod hogy guns akkor kapsz lõszert még😊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Köszike a segítséget, tényleg müxik a metro is

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
csak ha már meguntátok a sztorit, érdemes kipróbálni :
weaponsforall
nobodylikesme
és giveusatank
mindezt egyszerre, csak gyõzzétek csinálni a screenshotokat!!! 😄DDDDDD
Riszpekk
Kéne egy kis segítség, megöltem a Salvatore fõmuftit, és vissza kéne ugye menni a szigetre, de ahol hagytam a hajót, ez eltünt. Van máshol is kikötõ ahol ilyen fullos Jachtok vannak, amikkel átcsöröghetnék a szigetre?
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Az utóbbi ismerõs így gondolom , hogy még portlandban ültem bele , csak valahogy nem ugrik be a külseje .
Mr.Whoopie-t csak a küldetés vagy tûzoltás árán lehet megszerezni ?Esetleg nem kószál meghatározott idõpontban valamerre vagy esetleg nem parkol X idõpontban valahol ( úgy mint a BG Injection ... ) ?
AMD rula-nak és mindenki másnak ( aki ugyanezt mondta nekem ) volt igaza .CSAK AKKOR LEHETEK 6 CSILLAGOS , HA MEGNYÍLIK A 3. SZIGET !!!
Addig leszedhetek 50 helikoptert , felrobbanthatok 100 fbi-os autót is , meghalhat 500 ember is , 5-nél több sose lesz a csillagok száma .
mert akkor a 4 barna pont egy egy kocsit jelent a rózsaszín a garázst ahova vinni kell a kocsikat de mivel idõre van kurv@ gyorsnak kell lenni.
ha nem ez az a küldetés akkor irj bõvebb infót.
és a garázs amibe kocsikat kéne gyûjteni honnan kaptad?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
most meg épp egy olyan küldetést kéne megcsinálnom, ahol pénzszállító autót kellene visszavinnem egy raktárba és egybõl 6 csillaggal kezdek, nem túl vicces a tankokat kerülgetni...
de hol van egyáltalán ez a raktár?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Mr Whoopee: az egyik El Burro küldetésben van ilyen. Látod milyen jó, hogy még mindig csörög az a telefon :-). Beszállsz, de nem robbantod fel, hanem elfurikázol vele a garázsba.
Majd menj már át Portland-re és nézd már meg te is ezt a telefonos küldit .Amúgy neked is így volt eredetileg ( mármint , hogy az a fránya autóverseny újra és újra ismétlõdik ) ?
Ja igen ... a garázsból még hiányzik 2 autó azt hiszem : Mr. Whoopee , Dodo .
Kössz a tippet !
A 6 csillagos bûnözõvé válás titkára nincs tipped ?
A hullahegy csinálás nem hozza meg a "sikert" .

Eddig is tapasztaltam , hogy egy jól sikerült ugrás , esetleg 4 átpördülés után kapok egy kis $-t .Láttam is a térképeken , hogy néhány ugrató külön is meg van jelölve ( U.J. ) és gondoltam ,. hogy esetleg közük lehet majd valami küldetéshez .Mindenesetre azaz 1.000.000 $ sem rossz . 😊))