GTA 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát akkor ez van , persze azért megnézem az UJ-okat is , hogy hátha segítenek .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Az ugrásokat megcsináltad (unique jumps)?
Szóval én nem átmentem a kis japcsi lánnyal , meg a másikkal Stuant Island-ra ( ahogy a küldetés kívánná ) , hanem gondoltam egyet és lemntem a hidden pack-ké a kis zátonyra délen .Olyan jól sikerült a kikötés , hogy a két lány egyszerûen kiszállt a zátonyra utánnam , pedig én csak a hidden pack-ot akartam megszerezni és én egy üres hajóval mehettem csak át ( mivel õk be már nem szálltak vissza ) a 2. szigetre .Azonba ki nem írta , hogy mission failed , viszont a kikötõben sem jelent meg a jól ismert "kék" csatlakozási pont .Gondoltam , hogy ez így baj , így szépen visszamentem Portland-be és vízbe ugrottam , mivel a misszió nem akart véget érni .Csakhogy ezután újra megjelnt a telefon és folyton ismételgeti ezt a kocsiversenyt pedig elõtte , a szexlap összegyûjtésével már letudtam az összeset ... szerintem .
Lehet , hogy ez 1 BUG ? Mondjuk 10000 rongyot megér 1-1 verseny . 😊
Nemcsak mentõt kell odavinni.
Kössz mindenkinek a segítséget ! 😊
- Portlandon 1 bizonyos telefonos misszió nálam folyamatosan ismétlõdik - pontosabban a kocsiverseny .Mindíg megnyerem , de folyamatosan csöng a telefon .Nektek is így van ?
- Hogy lehet 6 csillagos bûnözõvé válni ??? Kilõttem 50 helikoptert , eldobtam 200 gránátot és vagy 300 molotov koktélt a rendõrökre és FBI-osokra , de az istennekl sem akarják ellenem bevetni a nemzeti gárdát .Pedig már alig várnám , hogy 1 tank legyen végre a kezeim között .

Wajk !
Te se sûrûn írkálsz , gondolom te is elvagy , mint a befõtt ezzel a játékkal ( akárcsak én ) .

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Oda megyek , nézek , jobb egér gomb , OK, akkor becélozok valakit ( azért írom így mert véletlenül se azt akit akarok) aztán bal. boom.
De én pl. nem a járokelõt akarom elsõként lelõni😊
Ja, az ilyen megmozdulásom után persze rohannak felém és perc múlva már fekszem is .
Akkor most valamit rosszul csinálok ? Vagy nem konfiguráltam be valamit ?
Ja még valami : nálam a célzásnál a pasi egy piros négyzetben van. Szóval nincs célkereszt !
Help.
A következõ kocsikat kell odavinni:
Ambulance
Barracks OL
Enforcer
FBI car
Fire truck
Police car
Rhino tank
Deajka:
A setup-ban controller optionsnél át kell állítani standardra (lehet classicra) és akkor megjelenik egy célkereszt ha lõfegyver van a kezedben.
Riszpekk
Nem a kocsiban gondolom !
kössz
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Tudja valaki , hogy PORTLAND-ban a kikötõben melyik misszióhoz kötõdik vagy esetleg milyen autót kell a daru alá rakni ( mert állandóan azt nyögi a game , hogy ez nem megfelelõ tipus ) , ami a megmaradt teherhajóhoz közel , pontosabban ott van , ahol az elsõ autóbegyûjtõ garázs is áll .
Esetleg tipp ?!
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
garázsokhoz mivel hogy bent még vannak pasasok akiket ki kell nyírni 😊 de
vigyázz mert az egyikbe az a pasas van akit ki kell szabadítani azt ne lõd le
😊)
Csevi-Csevi Legyetek rá felkészülve
Csevi-Csevi Legyetek rá felkészülve
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]