7566
-
#3940 http://www.rockstargames.com/libertytree/ -
#3939 És már meg is találtam:) -
#3938 most keresEM a rockstar gta3 aloldalának a térképén a Chatterbox székhelyét...:) -
#3937 www.lovemedia.tv -
#3936 Lazlow a neve es nem magyar :) -
#3934 Félelmetes... -
#3933 Ja, ja, pihentagyban nincs hiány a RockStar Gamesnél, az egyszer biztos... :)))) -
#3932 Ja a pogothemonkey.com -ot kihagytam:)
Azé ez már csúcs...már csak egy Chio Chips reklámtábla hiányzott volna:) -
#3931 mar neztuk persze :) gondolom ezzel vedtek magukat amikor szemrehanyasokat tettek hogy hu de veres es akkor ok erre vigan feleltek hogy a mi jatekunk tamogatja a kis allatkakat is :) -
#3930 Meg a www.sleepofflard.com :) -
#3929 Ezt már megnézte valaki: www.petsovernight.com
? Amikor a játékban hallottam, lefordultam a székről, ekkora hülyeséget... Hát, most csak heccből beírtam, és... Na, mindegy... Mindenki döntse el maga... -
#3928 max kilpépés-belépéssel:) -
#3927 ne írd be:) -
#3926 hat azt mar nem is fogod kikapcsolni :) -
#3924 ja:)
-
#3923 de ugyanaz ha mondom. belemesz a vizbe es olyan mintha a palya ala mennel es csak esel esel es esel aztan visszarak valahova -
#3922 nem
próbáld ki
meglátod nem ugyanaz -
#3921 ugyanerrol van szo itt is :)) a vizbe ha beleesel akkor esel a semmibe... -
#3920 én egyszerűbbet tudok: felrakod a wallklimber modot és belemászol a stadionba...néhány mp-ig pörögsz a kékségben aztán vhol "felébredsz" és ugrottál vagy 5000 métert:) -
#3919 meg igy is csak olyan 25-30. probalkozasra sikerult... csalassal is kellett rajta dolgoznom :) -
#3918 Szóval csalással csináltad... :P -
#3917 na jo :)) eloszor is kellhozza egy trainer utana abban a trainerben bekell kapcsolni hogy respawn in water (tehat ujra rak ha beesel a vizbe es nem halsz meg ezaltal.) egyszeruen belekel hajtanai a vizbe minnel magasabbrol minnel nagyobb sebesseggel es meglesz :) -
#3916 Hű azmeg! Ne titkold má'! Hogy a lópikulába csináltad? -
#3915 :))) titok :) -
#3914 na marci mondjad csak hogy csináltad? -
#3913 :))) -
franci #3912 Bakker!
Ezt hogy csináltad? -
#3911 egyebkent ha meg kell ez a rumpo :) -
#3910 ezt az ugratast sasoljatok meg: )) -
#3909 -
#3908 mit kell backupolni a snheemodhoz? -
Lantee #3906 Köszi! Asszem már beugrott! Thanx-Thanx-Thanx!!!
Mellesleg a Dodo-t ti hogy vittétek el a Portlandi Kikőtőben lévő garázshoz? Én mindenképpen át szerettem volna repülni vele (naiv gondolat), de aztán szépen átgurultam! :) -
#3905 trailst kapcsold ki -
#3904 ami a parkban van ahol a szigeten ki kellett nyírni a salvatore embereit -
#3903 és pl a stauton islandi tó befagyott? -
#3902 kiprobaltam ezt a havas dolgot nagyon mokas bar tele van meg buggal. pl a rendorautoval nem lehet menni mindig csisuzkal befordul kifarol stb stb pedig a taxival ami ugyanez az auto az egyik legjobban lehet menni ezen a palyan. -
#3901 asszem az a 3. varosresz feka gangjenek a furgonja de lehet rosszul tudom -
Lantee #3900 Nekem is bejön ez a havas feeling! Megyek is kapkodni lefele! :)
Apropó! Melyik kocsi a RAMPO??? A Portlandi garázsba kell vinnem, de esk. elfelejtettem, hogy melyik az. Pedig elsőre megvolt! :( -
#3899 szedem is :) -
#3898 ja jo de az utak mitol havassak hisz azok inkabb szurke, trutyis latyakosnak kene lennie :)) foleg ha mar nem is esik a ho :)