GTA 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Toyz: nemcsak a maffia autókat lehet felrobbantani, hanem az El Diablo járgányait. A rádió állomással szemben van egy emeletes ház, ott lehet felmenni a L-trainhez, ott lehet megtalálni a Toyz truckot.
Ilyet nem lehet kapni, ezeket akkor csinálod amikor akarod. Ha jól megfigyelted, a játékban néha lehet rámpákat látni. Ezek nem dísznek vannak ott, hanem azért, hogy át lehessen repülni valami felett. A legkönnyebb ugrás a kikötöben van: 4 nyergesvontató felett kell átrepülni, de van olyan is amikor az L-train sínpárját kell átugrani. Az 1. pályán 8 ilyen ugrás van, a 2. négy a 3. pedig ismét nyolc. Állítólag 1 millió pénz jár érte ha mindet megugorjuk.
skorpio7
Találtam a kikötõben egy Patriotot , ahol van egy külön checkpointos küldetés , illetve egy toys-os autó az olasz negyedbe , ahol adott idõ alatt kell minnél több maffia sentinel-t felrobbantani .De mint mondtam , letudtam ( szerintem ) az 1. és 2. sziget telefonos küldetéseit .Csak éppen ezután az alább említett különös küldetés megoldás , ismétlés után került vissza a térképre a telefon .
Hát akkor ez van , persze azért megnézem az UJ-okat is , hogy hátha segítenek .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Miket ? Jaa ... olvastam itt , hogy van állítólag olyan küldetés , ahol az Unique jumps-okat kell megcsinálni , de én olyat nem kaptam .Legalább is eddig egy ilyen telefonos küldi sem volt .

Akkor fogalmam sincs, hogy miért cseng. Legfeljebb még1x végig mész rajtuk :-).

Az ugrásokat megcsináltad (unique jumps)?
skorpio7
Igaz . 😊

hiba
nem ez money 😊

skorpio7
Igen , igen ... csakhogy én már teljesítettem ezeket 1-szer és el is tûnt a telefon akkor , amikor éppen Salvatore akart felrobbantani .Ugye szépen lemtem a kikötõbe a lányokhoz , hogy majd átmegyünk a másik szigetre .Csakhogy én megváltoztattam a játék menetét ... lehet , hogy így egy BUG-ot vettem észre , ha nektek nem így van .
Szóval én nem átmentem a kis japcsi lánnyal , meg a másikkal Stuant Island-ra ( ahogy a küldetés kívánná ) , hanem gondoltam egyet és lemntem a hidden pack-ké a kis zátonyra délen .Olyan jól sikerült a kikötés , hogy a két lány egyszerûen kiszállt a zátonyra utánnam , pedig én csak a hidden pack-ot akartam megszerezni és én egy üres hajóval mehettem csak át ( mivel õk be már nem szálltak vissza ) a 2. szigetre .Azonba ki nem írta , hogy mission failed , viszont a kikötõben sem jelent meg a jól ismert "kék" csatlakozási pont .Gondoltam , hogy ez így baj , így szépen visszamentem Portland-be és vízbe ugrottam , mivel a misszió nem akart véget érni .Csakhogy ezután újra megjelnt a telefon és folyton ismételgeti ezt a kocsiversenyt pedig elõtte , a szexlap összegyûjtésével már letudtam az összeset ... szerintem .
Lehet , hogy ez 1 BUG ? Mondjuk 10000 rongyot megér 1-1 verseny . 😊

skorpio7
Kössz a listát Fasee ! Csak most olvastam .

...megajándékozni...
Nemcsak mentõt kell odavinni.
Azért csöng mert egy El Burro nevû banda fönõk akar egy-pár küldetéssel, pl: szexlap összegyüjtése, kínaik pörkölése stb.
skorpio7
Ááááá ... kössz !!! Igazad lehet , ez valahogy ki is ment a fejembõl a missziókat teljesítve . Mostmár tudom akkor mi volt azaz üzenet , amit kaptam a kikötõ közelében 1-szer csak .
Kössz mindenkinek a segítséget ! 😊

skorpio7
Ja igen ... 2 kérdés .
- Portlandon 1 bizonyos telefonos misszió nálam folyamatosan ismétlõdik - pontosabban a kocsiverseny .Mindíg megnyerem , de folyamatosan csöng a telefon .Nektek is így van ?
- Hogy lehet 6 csillagos bûnözõvé válni ??? Kilõttem 50 helikoptert , eldobtam 200 gránátot és vagy 300 molotov koktélt a rendõrökre és FBI-osokra , de az istennekl sem akarják ellenem bevetni a nemzeti gárdát .Pedig már alig várnám , hogy 1 tank legyen végre a kezeim között .

hiba
A portlandi darunak mentoauto kell, smsben kuldik hogy jo uzlet😊

skorpio7
Hát ezt megnézem mindjárt .Amúgy még csak a második szigeten járok a repülõgépes , vízbedobott csomagbegyûjtésnél és így ötcsillagos bûnözõvé válásnál .Azért kérdeztem , mert az összes Portland-i missziót letudtam , de nem volt 1 sem , ami a daruhoz vezett volna .A hullás kocsit is bezúzattam , de annak a missziónak ha jól emlékszem nem sok köze volt a daruhoz .
Wajk !
Te se sûrûn írkálsz , gondolom te is elvagy , mint a befõtt ezzel a játékkal ( akárcsak én ) .

hiba
Az eger-erzekenyseget akarhanyszor allitom be ha kilepek elfelejti es minden inditaskor ujra allithatom at. Van erre valami gyogyir?

FREAK
hmmm, észre sem vettem........

Riszpekk

Errõl jut eszembe : lõttem úgy is, hogy mondjuk elõre nézek és jobb kézzel balra lõ. szal keresztbe. Nem mondom jól néz ki...ám kicsit használhatatlan.
Ron Ragm
biztos😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ron Ragm
mármint az ikonján

Ron Ragm
nem kell használni job egér gombot.😊

Ron Ragm
netom, de csak a fegyver tára és a közepe láccik

FREAK
hmmmm, autoaim??? ilyet még nem láttam, de van next target button

Riszpekk

Kössz. Csak közben írtam.
FREAK
az melyik is? (típus)

Riszpekk

Pl: van olyan ,hogy a kis kínai csókát kell taccsra tenni. Azt õrzi 3-4 másik .
Oda megyek , nézek , jobb egér gomb , OK, akkor becélozok valakit ( azért írom így mert véletlenül se azt akit akarok) aztán bal. boom.
De én pl. nem a járokelõt akarom elsõként lelõni😊
Ja, az ilyen megmozdulásom után persze rohannak felém és perc múlva már fekszem is .
Akkor most valamit rosszul csinálok ? Vagy nem konfiguráltam be valamit ?
Ja még valami : nálam a célzásnál a pasi egy piros négyzetben van. Szóval nincs célkereszt !
Help.

Ron Ragm
ja igen, ha úgy lõssz gyorsabban lõ, pantatlanabbul és nem tudsz mozogni

Ron Ragm
van FPS nézet, de csak a második gépfegyvernél...

Skorpió7-nek:
A következõ kocsikat kell odavinni:
Ambulance
Barracks OL
Enforcer
FBI car
Fire truck
Police car
Rhino tank

Deajka:
A setup-ban controller optionsnél át kell állítani standardra (lehet classicra) és akkor megjelenik egy célkereszt ha lõfegyver van a kezedben.
FREAK
nincs fps nézet, de nem értem, mi a gond a célzással....... irányítás ugyanaz mint egy fps-ben, célkereszt is van, mi kell még????

Riszpekk

Ne már, bazz ! Most van olyan nézet(FPS) ?
Nem a kocsiban gondolom !
FREAK
ezt nem értem

ugyanúgy, mint egy fps-ben

Riszpekk

Coollegák ! Mondjátok , hogyan lehet normálisan célozni ? Az elején a kis kínait is csak úgy tudtam elintézni ha beszállt a kocsiba én utána aztán stb,stb...
kössz
FREAK
😊)))

Riszpekk

Ams
reply!

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

FREAK
azt nem tom, de a bezúzót megtaláltad? 😄

Riszpekk

skorpio7
Skacok !

Tudja valaki , hogy PORTLAND-ban a kikötõben melyik misszióhoz kötõdik vagy esetleg milyen autót kell a daru alá rakni ( mert állandóan azt nyögi a game , hogy ez nem megfelelõ tipus ) , ami a megmaradt teherhajóhoz közel , pontosabban ott van , ahol az elsõ autóbegyûjtõ garázs is áll .
Esetleg tipp ?!

FREAK
megtörtént 😊

Riszpekk

FREAK
igen, válaszolni is fogok!

Riszpekk

Ams
olvastad a levelem?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

FREAK
wow 😄

Riszpekk

skorpio7
Lassú voltál .

Verebes
csak annyit kell csinalnod hogy odamesz a
garázsokhoz mivel hogy bent még vannak pasasok akiket ki kell nyírni 😊 de
vigyázz mert az egyikbe az a pasas van akit ki kell szabadítani azt ne lõd le
😊)

Csevi-Csevi Legyetek rá felkészülve

skorpio7
Menj oda a garázsajtókhoz , amik szépen kinyílnak .Azért készülj a meglepetésre ... és lehetõleg ne nyírd ki az "öreg urat" a nagy lövöldözésben . 😊

Randal
Hali! Skineket csak a Paintben tudok csinálni? Szeretnék egy Metallicás csávót, de sehol se találok kis ikonokat meg feliratokat, rajzolni meg nincs kedvem. Ha van valakinek, esetleg gyorsan össze tudná dobni, akkor szóljon légyszi!!!

Verebes
en atvittem az egesz jatekot kurva jo volt de meg most is nem nagyon tudok sokaig repulni csak 5 mp tudtam hogyan lehet több ideig repülni segítsen már valaki??

Csevi-Csevi Legyetek rá felkészülve

mohus

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
Shoreside Vale...(3. sziget)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
meg így

mohus
így...