GTA 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van egy olyan kuldetes, hogy ilyen ujsagokat kell gyujtogetni, azthiszem az elso palyan ilyen telefonos, a diablos faszi az El Buro, vagy ki a picsa adja, na most mikozben azt csinalod, mar ott van a kocsi a telefon mellett, ahol a kurvat kellett folvenni az elejen, es ha kesobb visszamesz, akkor mar ott lesz.... ott alldogal...

Verebes
Hogy lehet megkapni a Joey-nak az a kocsiját amit egyfolytában szerel. Mert valaki azt mondta hogy át kell vinni az összes küldetését és akkor odaadja, a francot azt nekem nem adta oda miért??

Csevi-Csevi Legyetek rá felkészülve

Mas-Thief
Köszi! De még, mielõtt félreértés adódna, nem én készítettem. Egy Penge nevû fiatalembert kell dícsérnünk!

G. Joe
gratula!

http://deathfellows.hu/

Mas-Thief

Örömmel jelenthetem, hogy elkészült a GTA3 magyarosítása!!!

Igaz, még nem teszteltem, de remélem, használható.
A linkek:
Gmiki Magyarosítások honlapján található.
Közvetlenül letölthetõ INNEN

vki
És lehet vmit csinálni hogy mégis felülírja?

ACER Aspire 5738ZG

Shep
Hogy lehetek 4-5-6 Csillagos mit kell csinálni hozzá?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
neked ga minden igaz a save fixre van szükséged
katt ide

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

KeKKSZike
A Display menübe van egy olyan pont, hogy "Trials"... azt kapcsold ki és gyorsabb lesz!!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

vki
Ha vlaki tud válaszoljon!Please

ACER Aspire 5738ZG

skorpio7
Hát ez elég értelmetlen .Fogalmazd meg jobban mit akarsz .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

vki

ACER Aspire 5738ZG

vki
nem tudja valaki hogy lehet a myth féle rip-et ,,kiírtani´´ a géprõl?

ACER Aspire 5738ZG

Randal
köszi!

skorpio7
Randal !

ITT egy térkép , ami segíthet .

skorpio7
... ha összetört az autó ...

Hopsz ez lemaradt az utolsó elõtti mondatból .

skorpio7
Hopsz elkéstem ...

skorpio7
Na szóval ... látsz a térképen egy rózsaszín házat .Mindíg ide kell menned , lesz egy ajtó ( nyitva - ekkor tudsz csak menteni , tehát feladat közben nem , csak utánna ) és egy garázs mellette .Ide rakhatod be az autódat , amit így nem szükséges javítóba, festõbe vinned , mert itt ingyen megvan .Hát ennyi .

nincs save.
skorpio7 már csak ilyen vicces gyerek
ugy tudsz menteni ha elmész a garázsodhoz amit lila házikó jelöl a radaron ha épp nem vagy küldetésben. besétálsz az ajtón és bejön a save.
ha beállsz a garázsba elment egy kocsit is.
Randal
thx, csak ezt a kettõt nem találom. beszerzek egy térképet.

skorpio7
Hát tudod több módja is van , de én is elõször gondban voltam , mert túl akartam logikázni az egészet .Ugye a hídon nem mehetsz , mert sz.rrá lõnek .Ekkor jött az ötlet a DODO-val keresztülrepülni a csatorna felett .Kicsit bonyolult ötlet volt igaz ?! 😊))
Aztán végre szembe jutottak a legegyszerûbbek .
Metró és alagút .Szerezz egy gyors kocsit és válaszd az alagutat .Jóval idõn belül odaérsz a reptérre .Vagy menj le a metróba és menj a 3. szigeti megállóig , ami pont a reptérnél bukkan ki .Hát ennyi .

skorpio7
save opció ...

skorpio7
Nekem itt van a garázsomban egy fbi car ... meg egy tank .Együtt szedtem el a rend õreitõl egy akcióban .Még csak a 2. sziget feladatait csinálom amúgy .Szóval akartam szerezni egy tankot , gondoltam jól jön még , ezért gondoltam kihívom magam ellen a sorsot .Szépen elkezdtem írtani a jónépet közvetlenül a 2. szigeti hideout zsákutcájából , ugye kaptam szép sprban a csillagokat .Mivel már megszereztem az összes hidden pack-ot , így fegyverellátás és páncél nem gond .Összeszedem a cuccokat kiszaladok az utcára majd vissza és lám újra ott pörögnek a cuccok .Szóval 3, 4, 5 csillag és mindíg leszaladok vissza pihenni egyet , illetve lecsalni 1-1 rendõrautót .Az 5. csillagnál egy fbi car kanyarodott be az zsákutcámba , én szépen megvártam míg kiszállnak és ... Ezt csináltam a tanknál is és többször megismételhetõ .Így könnyûszerrel lehet tankot , fbi car-t szerezni ... legalább is nekem .
Hát 5 csillag nélkül fogalmam sincs , hogy hol található ez a tipusú autó .

Randal
Hogy lehet a 2dik szigetrõl Tonit átjuttatni?

Ron Ragm
talán mert mindkettõ a GTA3, és az ISO nem a GTA3Updated version

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

vki
hi!

ACER Aspire 5738ZG

Imremagdi
ezen a gépen nem szabadna szagatnia 640x480-ban

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

I.C.ram
😊)))) van egy olyan opcio az ftp progikban hogy login as anonymus vagy hasonlo illenkor nem kell jelszo se login nev
I.C.ram
akkor kufircol a kis kurvajaval 😊)
I.C.ram
ott van a parkban az elso varosreszben ahol a diablosok olalkodnak es ahol a turismo kuldit lehet felszedni ja es a jargany csak 21-02 oraig van ott tehat esti orakban keresd
Verebes
Hogy lehet megkapni a Joey-nak az a kocsiját amit egyfolytában szerel. Mert valaki azt mondta hogy át kell vinni az összes küldetését és akkor odaadja, a francot azt nekem nem adta oda miért??

Még csak annyit, hogy ez a golyó meg mindenálló kocsi dolog erõsen cheat szagú, mert pl. a patriotból úgy lehet csinálni ilyet, hogy egy küldetés után (már nemtom melyik az) fel kell robbantanod a garázsban. Elmented a game-et, és amikor visszatöltöd golyóálló. Szerintem ez cheat.
Ennyi....
Mellesleg a GTA3mods.com-on vagy egy fájl, amiben az összes autó lelõhelye le van írva.
Mr. Whoopie is 😊 Csakhát angol...
Hali!
Észrevettem pár dolgot, illetve olvastam.
Szóval ha felveszitek a kurvát, elhajtotok egy félreesõ helyre, lemegy a menet és kaptok kb. 25 HP-t. Akkor is ha már 100 on vagytok, vagyis felnyomja 125-re (feljebb már nem). Néha (nagy lövöldözésekben) jól jöhet a +25.
Más.
Erre a szövegre akadtam a gta3mods.com-on:

You can obtain a BP/EP/FP Cheetah in the "Turismo" mission from El Burro.
During the race, flip over one of the cheetahs than push it to your garage.
BP: Bullet Proof - Golyóálló
EP: Explosion Proof - Nem robban
FP: Flame Proof - Tûzálló

Szerény angol tudásommal arra jutottam, hogy nem véletlenül marad meg a telefonos küldetés Portlandben.
De mit kell it csinálni? Felborítani az ellenfelet, és betolni a garázsba?
Valaki lefordíthatná, elõre is kösz.
Ha meg már tudtátok akkor sorry.
olvass vissza
amúgy meg le fel, le fel...nem nehéz
Mas-Thief
Szívesen!

A repülés engem is érdekelne, mert a hozzáolvasásokból nem sikerült összehoznom 12mp-nél többet. :-(

bazz valaki mostmár tényleg elmagyarázhatná a repülés technikáját mert egyszüen nem megy több mint 16 mp
pedig a leges legelsõ repülésem 41 mp volt és azóta sem tudom megcsinálni még1szer.
Mas-Thief
Ha XP-t használsz talán ez segíthet:
Magyar XP d3d javítás

Angol XP d3d javítás

mikike
szerintem directix hiányod van

nálam meg most a hang effektek tûntek el de nem tudom miért, csak a saját zajok jönnek, a többi autós káromkodása nem

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

mikike
hogy van ez a repülés?
amatörõknek

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Crem
Type in the following codes while playing for the desired effect:

gunsgunsguns - All Weapons
ifiwerearchman - Extra Money
gesundheit - Full Health
morepoliceplease - Higher Wanted Level
nopoliceplease - Lower Wanted Level
giveusatank - Tank
bangbangbang - Destroy All Cars
ilikedressingup - Change Costume
itsallgoingmaaad - Crazy Pedestrians
nobodylikesme - All Pedestrians Attack You
weaponsforall - Pedestrians Fight Each Other
timeflieswhenyou - Time Advances Quicker
madweather - Very Fast Game Clock
boooooring - Faster Game Play
turtoise - 100% Armor
skincancerforme - Clear Weather
ilikescotland - Cloudy Weather
ilovescotland - Rainy Weather
peasoup - Foggy Weather
anicesetofwheels - Invisible Cars
chittycittybb - Flying Car
cornerslikemad - Improved Car Handling
nastylimbscheat - Gore Mode

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

ugy állj be hogy a kocsi segge ne lógjon ki szálj ki majd gyere ki a garázsbol és akkor lecsukódik. a kocsikat egyessvel kell bevinni.
Verebes
ja csak az a baj hogy a dodoval nem tudok több ideig repülni mint 5 másodperc

I.C.ram
2. szigeten Kenji kornyeken van a legtobb! elso szigeten es a masodikon ritka
Verebes
GTA3 FAN légyszi írd le mégegyszer azt hogy hogy kell ghost Citybe lemenni vagya egyáltalán írja le valaki mert a franc elkap ha keresem itt a régi postokban 😊)

Verebes
én meg beraktam más zenét azok a rádiók helyett

skorpio7
Kössz !

skorpio7
Hogy néz ki a Strech tipusú autó és hol lehet esetleg fellelni ???

pls valaki adjon egy mentest a 2. palya legelejerol. Ha egyket vagy az ossze zold telefonos kuldi keszvan az nem baj de a jakuzasbol a salvatorsnal tovabb ne legyen megcsinalva ha lehet.
lipovics
Nekem arra vmi cc oil tankert ir ki, ha lopok egyet...