7566
-
#4023 Én a magasvasútra gondoltam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Viking #4022 Megvan a 20 kuldi, kinyilik, lehet stingerrel szaguldozni metroval szemben... Jo poen ahogy beledongol a foldbe ha nem vigyazol! -
#4021 Ja bocs akkor félreértettem!!
Válasz rage üzenetére! -
Viking #4020 Nyugodtan ments mind utan, nem hinnem, hogy van idolimit, mer' en is mindig mentettem... -
#4019 Oda lépcső vezet :))
Mármint a metro-ba
Egészen le, s ott zárva a kapu
Gondolom, oda csak nem kocsival kell menni:) -
Viking #4018 Metroval? Autoval metroalagutba! -
#4017 Nem, az nálam magasvasút, amit írsz
Van metro is, csak le van zárva a lejárat
Mint ahogy az alagút, meg a híd is -
#4016 Nem, az első 2 nekem kimaradt
Úgyhogy, új vagyok a témában
Szóval, akkor meg kell lennie mind a 20-nak...
Jó meló lesz... -
#4015 Metróval bármikor mehetsz az elsö pályán csak meg kell keresni a feljárót vagy ahol fegyvert lehet venni ott van egy ugrató ahonnan föl tudsz ugratni a kocsival.utána menj el a feljáróhoz és amikor megáll enterrel betudsz szállni!! -
#4014 De komolyan, ha minden mission után mentek, akkor szívok vmit? :) Vagy nincs időlimit vagy ilyesmi? -
#4013 mittomén:) -
#4012 ha megcsináltad az azon a szigeten lévő utolsó küldetést. Ne mondd hogy nem GTA-ztál már... -
#4011 Utolsó láma kérdésem: a gyakori mentés befolyásol valamit negatívan? -
#4010 Szóval, mikor mehetek metróval, meg másik városba?
:) -
#4009 Oh köszönöm szépen nagyon rendesek vagytok hogy segítettetek!!!köszi!Már azt hittem hogy letörlöm a gta3-at mert annyira fölidegesített!! -
#4008 Igen, erről olvastam
Sokáig úgy kell követni, hogy téged nem láthat meg
(Ezt mutatja a csík)
S utána kell kinyírni... asszem -
#4007 próbáld me góvatosan követni. Nem nehéz csak rá kell érezni. ha magasra megy oldalt a gyanakvás akkor lassícs le és távolodj el tőle -
experience #4006 nem szabad közel menni hozá,ha az a csík megtelik akkor észrevett és vége -
#4005 csík bocs kifelejtettem!! -
#4004 De ha beszáll a taxiba és követem utána a jobb sarokba elkezd lemenni egy és ha az lemegy azt írja hogy mission failed!!! -
#4003 Áhhhhhhhhh nemigaz nem tudja elküldeni ez a ***:) -
experience #4002 Bocs!! :) -
#4001 Aha, szóval a taxiba több fér
Mert eddig nem volt hajlandó beszállni, csak egyszerre egy
Persze, ha többet is lehet vinni egyszerre, akkor OK.
Más:
A másik két városrészbe csak akkor lehet átmenni, ha kész van az összes küldetés?
A metro is akkor nyílik meg, meg az alagút, meg a híd is? -
experience #4000 4000 -
#3999 3998 -
experience #3998 3998 -
#3997 3996 -
experience #3996 3996 -
experience #3995 3995 -
experience #3994 3994 -
experience #3993 3993 -
#3992 én kisbusszal csináltam meg..egyszerre felvettem vagy 5-öt azt elvittem oda... -
experience #3991 3991 -
experience #3990 Ott követni kell a csávót asszem,és utána meg kinyírni. -
#3989 rage próbáld meg egy taxival és vigyél oda 3 csajt utána meg vedd föl az egyik rendörautót ami ott parkol és azzal próbáld mert az nagyon gyors! -
#3988 Már a telefonos küldetéseket is megcsináltam de most elakadtam!!Már csak ez az egy küldetésadó csávó van és nem tudom megcsinálni a küldetést! -
#3987 Nem, még az előzőhöz tettem hozzá
Azt hiszem, még nem tartok ott, mint te -
#3986 Nem tud nekem valaki segíteni??? -
#3985 rage ezt nekem küldted? -
#3984 S mi történik, ha egy ilyet nem csinálok meg?
(Luigi küldetés, 4 csajt kell összegyűjteni, általában 2 másodperc hiányzik, hogy meglegyen)
Ha ez nem sikerül, ad új küldetést Luigi?
Vagy enélkül akkor már végig sem lehet játszani a játékot?