7566
-
Me Ga #4080 Amikor lezúztad a pénzszállítót, tűnj el onnan. Ülj át egy kocsiba, vidd el lefestetni,aztán csak gurulj vissza a pénzszállítóhoz.
That's it. -
#4079 Na, amúgy kéne egy kis help...
Első pálya, talán 7. küldetés, neve Van Heist
Egy pénzszállító-autót kellene lezúzni, majd elvinni valahová gondolom
Az a baj, hiába szedek össze valami jó erős járgányt, mint a Linerunner, stb, ha a rendőrök jönnek mint állat, s egyszerűen, nincs időm sem arra, hogy esetleg ha sikerülne lezúzni a pénzszállítót, átszálljak, mert egyből elkapnak
Ott lógnak hárman a nyakamon, nem tudok tőlük megszabadulni
Elkapnak, mielőtt én el tudnám lopni a kocsit -
#4078 http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=6
pl itt
Aztán a patchek között megtalálod -
#4074 Ha esetleg érdekel valakit, ha feltesszük a hivatalos 1.1-es patchet, onnantól kezdve nem kell a crack, elég ha bent van a 2-es CD
Ha gondoljátok, a cd audio tartalmát be lehet másolni az audio könyvtárba, de nem muszáj
Így legalább, 1 hibalehetőséggel kevesebb... -
#4073 Szar a PIV!!! -
#4072 Köszi! Örök hála! :) -
#4071 http://www.garson.clara.net/gtatanks/gta3maps.html
Jo minoseguek, en ki is nyomtattam. -
#4069 A hatalmas játszható tér, rengeteg autó és gyalogos miatt. -
#4067 Nem tud vki Liberty City térkép linket? -
#4066 LOL -
#4063 nem tudom :(( jo magas es ha a vegere ersz akkor nem esel bele a vizbe mert van egy kis korlat meg viszonylag sok hely van a megallasra de nagyon fasza valahol a 3. szigeten keressetek ahol a kertes hazak vannak annak a kornyeken -
#4062 Vice cityt megtaláltad! Még nincs is kész!:) -
#4060 Melyik hegy ez? :))) -
#4059 Másik problémám: nincs meg az eredeti gta3.exe file (kölcsönadtam a CD-t), elvileg anélkül nem megy föl a patch, tudna valaki dobni egyet? -
#4058 Bocsika má megtaláltam, csak láma voltam... Nomeg vak :))) -
#4057 Üdv! 1.1-es pecset hol találom? -
#4056 Hali! Teendő: patcheld fel 1.1-re, utána www.gamecopyworld.com-ról töltsd le hozzá azt a törést, ami a listán a második: "Grand Theft Auto v 1.1 (ALL) Blood Fixed/No-CD/Fixed EXE". EZ a törés kell, nem a Mythes! Miután ezt felraktad, másold be a 2-es CD Audio könyvtárából az összes file-t a játék Audio könyvtárába a vinyódra, és lőn világosság! :) -
#4055 en downhillezni szoktam a 3. varosreszben van egy korvajo hegy amirol lelehet menni a lenyege az hogy teljes gazzal egy akarmilyen autoval lekell menni (havas palyan csinaltam) es az a cel hogy talpra erkezzel a vegen :)) en nagyon elvezem amikor a kocsid szarramegy az aljara :)) -
#4054 Nem Laszlo hanem Laslow:) -
#4053 és az a legjobb amikor a rendőrök közben üldöznek:) -
#4052 ja, én is ezt szoktam csinálni:) -
#4050 Nos ha megcsinajak az add-on nt akkor mindeki varja majd az uj missiokat. De szerintem eszmeletlen lenne ha a az oszes radio csatit es uj musorokkal arasztanak el mert ha ez igy lesz addig el se kezdem az uj missiokat amig Laszlot vegig nem halgattam:))))) -
dieselG #4049 Üdv!
Nem tudjátok hol találhatom meg a tört patchet a gta3-hoz?
Vagy legalább VALAKI mondja el mi a fene az a daemon tools, meg a mountolás /bocs kicsit lamagép vagyok, csak hát borzasztóan idegesít hogy cd-ről jön a hang.. és közben amd xp 1600+ geforce3 ti200 256 ddrram van a gépemen../
Ezer köszi, aki segít,annak meghálálom! -
#4045 Nem tűnt lassúnak, ahogy cikázott a többi autó között. Aztán utolértem, de egy rendkívül látványos felperdülés után az autóm belecsapódott egy sarokházba, s felrobbant :)) -
LeoN #4043 A többemeletes parkolóház előtt sok mászkál. -
#4041 azt ajánlom áljj keresztbe egy úton és várj - ha nincs semmi próbálkozz máshol, én az első szigetre néző oldalon található négysoros úton szinte mindig találok egyet -
#4039 Eloszor kap egy pofont asztan 120-szal atmegyek rajta:) -
#4038 Az jo bar en mindig okollel es kerekkel dolgozok :) -
Borg #4037 ha a 2. pályán bemész a rendőrség mögötti parkolóba, a tolókapun át, ott van egy swat teherautó. Sokkal jobb azzal rendör küldetéseket teljesiteni:)
Gyors, stabil, és lehetetlen szinte kicsinálni:) Csak átmész vele az a célszemély autóján azt kész is:) Bár én általában szeretek cicózni a célpontokkal, felboritom az autóját, aztán ahogy gyalog menekül, sniperrel szedem ki, az autóból kiugorva:) -
#4036 azér ha felgyorsul az is tud menni... -
#4033 ma=a -
#4032 be lehet, de akkor beleesel ma nagy semmibe.... -
#4031 "Rendőrautóval imént üldöztem egy fagylaltoskocsit, de ő volt gyorsabb, s én robbantam fel :-)) (mellék-küldetés)"
xar ügy! :) Én ezért nem is szórakozom vele !:D
-
#4030 " "Tank" bar ez inkabb harckocsi, nem tud helyben fordulni, ugy megy mint egy auto."
valószínű, hogy nem... :D -
#4029 Megvan a "Tank" bar ez inkabb harckocsi, nem tud helyben fordulni, ugy megy mint egy auto. Miutan kicsinaltam a draga kis Catalinat, megjelent a nikaraguai veteran katonai bazisan a stadiontol eszakra. -
#4028 Jah de majd csak kessob es szidni fogod azokat a kuldiket. Engem nagyon felidegesitettek. Inkabb nem is folgakoztam veluk mert ha telefonos bulit csinalsz akkor igaz tobb a penz de sok lesz az elenseged. En mar nem tudok rendesen rohangalni utcan mert mindehonnan ram lonnek :) -
#4027 Most Joey küldetéseit nyomom, jelenleg egy pénzszállítót kell kirabolnom
Rendőrautóval imént üldöztem egy fagylaltoskocsit, de ő volt gyorsabb, s én robbantam fel :-)) (mellék-küldetés)
Amúgy azok a bizonyos telefonos küldetések mikor jönnek? Nagy keresgélés után egy zöld placc közepén találtam két fehér készüléket
Majd azok lesznek azok ?
-
dev!l #4026 a 2. varosreszbe a stadionbe be lehet valahogy jutni? :)))) -
#4025 Dehogynem:) Az epitekezestol elindulsz a stadion fele majd a part mentem fel meszs egeszen Luigi casonojaig es ott bele mesz a vizbe az autoval es ott lesz a DVD RIP CD! -
#4024 Tudom nem ide tartozik de nem tudja valaki hol lehet a Star Wars Episode 2 - öt letölteni??Szinkronos változat!!