7566
  • Me Ga
    Amikor lezúztad a pénzszállítót, tűnj el onnan. Ülj át egy kocsiba, vidd el lefestetni,aztán csak gurulj vissza a pénzszállítóhoz.
    That's it.
  • rage
    Na, amúgy kéne egy kis help...

Első pálya, talán 7. küldetés, neve Van Heist
    Egy pénzszállító-autót kellene lezúzni, majd elvinni valahová gondolom
    Az a baj, hiába szedek össze valami jó erős járgányt, mint a Linerunner, stb, ha a rendőrök jönnek mint állat, s egyszerűen, nincs időm sem arra, hogy esetleg ha sikerülne lezúzni a pénzszállítót, átszálljak, mert egyből elkapnak

Ott lógnak hárman a nyakamon, nem tudok tőlük megszabadulni
    Elkapnak, mielőtt én el tudnám lopni a kocsit
  • rage
    http://www.hcgamer.hu/gamer/index.php?p=6

pl itt
    Aztán a patchek között megtalálod
  • rage
    Ha esetleg érdekel valakit, ha feltesszük a hivatalos 1.1-es patchet, onnantól kezdve nem kell a crack, elég ha bent van a 2-es CD

Ha gondoljátok, a cd audio tartalmát be lehet másolni az audio könyvtárba, de nem muszáj

Így legalább, 1 hibalehetőséggel kevesebb...
  • macro
    Szar a PIV!!!
  • Petyus_
    Köszi! Örök hála! :)
  • Aborg
    http://www.garson.clara.net/gtatanks/gta3maps.html

Jo minoseguek, en ki is nyomtattam.
  • Ron Ragm
    A hatalmas játszható tér, rengeteg autó és gyalogos miatt.
  • Petyus_
    Nem tud vki Liberty City térkép linket?
  • I.C.ram
    LOL
  • I.C.ram
    nem tudom :(( jo magas es ha a vegere ersz akkor nem esel bele a vizbe mert van egy kis korlat meg viszonylag sok hely van a megallasra de nagyon fasza valahol a 3. szigeten keressetek ahol a kertes hazak vannak annak a kornyeken
  • Ron Ragm
    Vice cityt megtaláltad! Még nincs is kész!:)
  • Lacc
    Melyik hegy ez? :)))
  • Gerry
    Másik problémám: nincs meg az eredeti gta3.exe file (kölcsönadtam a CD-t), elvileg anélkül nem megy föl a patch, tudna valaki dobni egyet?
  • Gerry
    Bocsika má megtaláltam, csak láma voltam... Nomeg vak :)))
  • Gerry
    Üdv! 1.1-es pecset hol találom?
  • Petyus_
    Hali! Teendő: patcheld fel 1.1-re, utána www.gamecopyworld.com-ról töltsd le hozzá azt a törést, ami a listán a második: "Grand Theft Auto v 1.1 (ALL) Blood Fixed/No-CD/Fixed EXE". EZ a törés kell, nem a Mythes! Miután ezt felraktad, másold be a 2-es CD Audio könyvtárából az összes file-t a játék Audio könyvtárába a vinyódra, és lőn világosság! :)
  • I.C.ram
    en downhillezni szoktam a 3. varosreszben van egy korvajo hegy amirol lelehet menni a lenyege az hogy teljes gazzal egy akarmilyen autoval lekell menni (havas palyan csinaltam) es az a cel hogy talpra erkezzel a vegen :)) en nagyon elvezem amikor a kocsid szarramegy az aljara :))
  • Ron Ragm
    Nem Laszlo hanem Laslow:)
  • Ron Ragm
    és az a legjobb amikor a rendőrök közben üldöznek:)
  • Ron Ragm
    ja, én is ezt szoktam csinálni:)
  • Sephi
    Nos ha megcsinajak az add-on nt akkor mindeki varja majd az uj missiokat. De szerintem eszmeletlen lenne ha a az oszes radio csatit es uj musorokkal arasztanak el mert ha ez igy lesz addig el se kezdem az uj missiokat amig Laszlot vegig nem halgattam:)))))
  • dieselG
    Üdv!
    Nem tudjátok hol találhatom meg a tört patchet a gta3-hoz?
    Vagy legalább VALAKI mondja el mi a fene az a daemon tools, meg a mountolás /bocs kicsit lamagép vagyok, csak hát borzasztóan idegesít hogy cd-ről jön a hang.. és közben amd xp 1600+ geforce3 ti200 256 ddrram van a gépemen../

Ezer köszi, aki segít,annak meghálálom!
  • rage
    Nem tűnt lassúnak, ahogy cikázott a többi autó között. Aztán utolértem, de egy rendkívül látványos felperdülés után az autóm belecsapódott egy sarokházba, s felrobbant :))
  • LeoN
    A többemeletes parkolóház előtt sok mászkál.
  • Ron Ragm
    azt ajánlom áljj keresztbe egy úton és várj - ha nincs semmi próbálkozz máshol, én az első szigetre néző oldalon található négysoros úton szinte mindig találok egyet
  • Sephi
    Eloszor kap egy pofont asztan 120-szal atmegyek rajta:)
  • Sephi
    Az jo bar en mindig okollel es kerekkel dolgozok :)
  • Borg
    ha a 2. pályán bemész a rendőrség mögötti parkolóba, a tolókapun át, ott van egy swat teherautó. Sokkal jobb azzal rendör küldetéseket teljesiteni:)
    Gyors, stabil, és lehetetlen szinte kicsinálni:) Csak átmész vele az a célszemély autóján azt kész is:) Bár én általában szeretek cicózni a célpontokkal, felboritom az autóját, aztán ahogy gyalog menekül, sniperrel szedem ki, az autóból kiugorva:)
  • Ron Ragm
    azér ha felgyorsul az is tud menni...
  • Ron Ragm
    ma=a
  • Ron Ragm
    be lehet, de akkor beleesel ma nagy semmibe....
  • KeKKSZike
    "Rendőrautóval imént üldöztem egy fagylaltoskocsit, de ő volt gyorsabb, s én robbantam fel :-)) (mellék-küldetés)"

xar ügy! :) Én ezért nem is szórakozom vele !:D
  • KeKKSZike
    " "Tank" bar ez inkabb harckocsi, nem tud helyben fordulni, ugy megy mint egy auto."

valószínű, hogy nem... :D
  • Aborg
    Megvan a "Tank" bar ez inkabb harckocsi, nem tud helyben fordulni, ugy megy mint egy auto. Miutan kicsinaltam a draga kis Catalinat, megjelent a nikaraguai veteran katonai bazisan a stadiontol eszakra.
  • Sephi
    Jah de majd csak kessob es szidni fogod azokat a kuldiket. Engem nagyon felidegesitettek. Inkabb nem is folgakoztam veluk mert ha telefonos bulit csinalsz akkor igaz tobb a penz de sok lesz az elenseged. En mar nem tudok rendesen rohangalni utcan mert mindehonnan ram lonnek :)
  • rage
    Most Joey küldetéseit nyomom, jelenleg egy pénzszállítót kell kirabolnom

Rendőrautóval imént üldöztem egy fagylaltoskocsit, de ő volt gyorsabb, s én robbantam fel :-)) (mellék-küldetés)

Amúgy azok a bizonyos telefonos küldetések mikor jönnek? Nagy keresgélés után egy zöld placc közepén találtam két fehér készüléket
    Majd azok lesznek azok ?
  • dev!l
    a 2. varosreszbe a stadionbe be lehet valahogy jutni? :))))
  • Sephi
    Dehogynem:) Az epitekezestol elindulsz a stadion fele majd a part mentem fel meszs egeszen Luigi casonojaig es ott bele mesz a vizbe az autoval es ott lesz a DVD RIP CD!
  • Mhosah
    Tudom nem ide tartozik de nem tudja valaki hol lehet a Star Wars Episode 2 - öt letölteni??Szinkronos változat!!