GTA 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Csevi-Csevi Legyetek rá felkészülve

Me Ga: Fegyverboltban olyan fegyvert vehetsz, amilyenre pénzed van, vagy ha a választékre gondolsz, az minden helyszínen (1.,2.,3.) bõvül... 😊
Meg tudjátok mondani nekem, hogy mitõl függ za, hogy a fegyverboltban milyen fegyvereket lehet venni?
uppsz! erre most akadtam ráá! 😊
Sok sikert!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Megvan ez a fasza kis játék de a save nem müködik.Átolvastam amit termeltetek ide az elmult hetekben és a beirt linkekrõl nem tudom letölteni a fix-et ami javitja a savet.Lehet valamit nem vettem észre de ha esetleg emilen elküldené valaki vagy egy faszányos müködõ linket beraknátok ide azt megköszöném.
Utálom hogy 20ad szorra kezdem el az elejétõl :-)
elõre is köszi
Kellene nagyon.
a másik kocsigyûjtõ garázs hun van?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

és a kocsikat melyik garázsba kell vinni ???
Biztos ki akarsz lépni vagy be vagy szívva ??
Körbenéztem a kikötõben, de nem találtam semerre.
Az elözõ küldetésrõl adhatnátok valami infot (ami szintén a személyihívón érkezett), mert lecsúsztam róla.
Köszi mindkettõt.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Én meg azt hittem , hogy az a Flatbed .Végiggondoltam , hogy melyik autóba nem is ültem bele és rájöttem , hogy a 6. "csillag" után a tankok mellett jönnek katonai teherautók is .Biztos voltam benne , hogy már csak az lehet a hiányzó autó ... és így is van .Persze sokkal könnyebb megszerezni úgy , ha csak fogom magam és beleülök . 😊
Mégegyszer kössz .Mostmár mindkét garázsban és a teherhajón is megvan az összes autó , csak választanom kell , hogy melyikkel is menjek . 😊
"A BC a jobbik csapat jutalma."
tök jó, álltam egy hídon, két oldalról jött rám az olasz maffia, akinek kicsináltam a fõnökét. Gondoltam, nincs más esély, leugrok, és bazze pont akkor jött egy halaskocsi! Kurvajó, ott álltam rajta, az húzott el mer nem értette mér lõnek rá (is), én meg egy szépet bemutattam nekik!😊
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
(
)ACER Aspire 5738ZG

A valasz precizitasa erdekeben itt egy cim, remek varosterkepekkel (ha esetleg valakinek elveszett volna a kezikonyve).
http://www.garson.clara.net/gtatanks/gta3maps.html
Meg egy FONTOS kerdes: hol vannak az elmentett poziciok? Talaltam valamit a C:\My Documents\GTA3 User Files -ben. Ha peldaul egy masik gepen ujratelepitem a jatekot es ezeket a fileket berakom a megadott helyre onnan tudom folytatni a bunozest?