7566
  • dieselG
    Re
    Icipicikét el vagyok keseredve..
    Annak ellenére hogy a game nem kéri már a cd-t, hála Petyus -nak, így is szaggat továbbra is..
    GeF2 Ti-al is csak 15-25 fps között mozog belvárosban, ami igen jó, nem értem mi lehet a gond.. ja és ez nem olyan egyszerű szakadás, pont ugyanolyan mint amikor még az audio cd alatt jött a hang a gta3-hoz.. talán elrontottam valamit?
  • I.C.ram
    LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW LAZLOW
  • Sephi
    Bazd meg. Miert jaccodik a 80 as evekben?!:(((((((((((( Miert nem folytatjak a mostanit!

En bevallom hogy minden idok legjobb akcio jateka ez es nem lehet tagadni... maga a fealing. Es a radio musorok 100% -ak! De en szmitottam volna ennek a folytatasara :((((((((((((((((((((( Akarom Laszlot :)))))
  • I.C.ram
    ha ez nyolcvanas evekben jatszodik akkor hogy lesz osszekotve a Liberty Cityivel??? masik meg vegre az emberek fule nem a nyakan van :))
  • Ron Ragm
    mer jobb dolgunk nincs:)
  • dieselG
    Petyus! Hálás köszönettel tartozom neked! Ezer köszi hogy megoldottad /nemcsak én hanem kismillió ember/ cd-problémáját :)
    Végre élvezet vele nyomni a GTA3-at!
    A GTA3 LEGYEN VELETEK! Ámen.
    diesel atya
  • Aborg
    Mert ez egy prima, korrekt jatek es ritkasagszamba mennek.

Talaltam egy ujabb jo kis terkepet:
    http://www.doupe.cz/Files/Obrazky/art/g/gta3/grandtheftauto339.jpg
  • hiba
    Most gyujtitek a hibakat? Miert?
  • Aborg
    Ujra bocs. Hm, regebben ez igy mukodott...

Mind1. Ket kocsi egymasba van kapaszkodva, 3D hiba esete forog fenn.
  • hiba
    Ebben lesz motor is?
  • Aborg
    Bocs

• Ams
    ne ftp-ről...
  • Aborg

Ez se mindennapi jelenet.

Multkor meg 2 pillango beult a kocsimba egyszerre, sima varosnezesen voltam, nem a rendorbalos misszioban. Nyekergettek rendesen, a masik ki se akart szalni :)
  • Ams
    + multi!
  • LeoN
    vice city: vezethető motrok, helikopterek, 80as években játszódik majd. ŐŐ kb ennyi :) Ja meg lotus auto klón is lesz. Ezek tutik.
  • Ron Ragm
    ja, meg állítólag helit is lehet vezetni
  • Gerry
    Hálás köszönetem!
  • Gerry
    Fel tudnád őket nyomni az SG FTP-jére, ha szépen megkérlek?
  • Amse
    De ugy remlik lementem oda de kurvara nem emlekszem arra hogy mi van ott.Na mind1 vegignyomom meg 1x.Azert kossz.
  • Amse
    Hazamentem es elmentettem a game-et.Asszem.
  • Amse
    Ott egy kapu van ugye?Kinyitjak ha odamegyek nem tod?Es elvileg ott van a Patriot?
  • Gerry
    Ez a térkép honnan van? Nekem másmilyenek vannak...
  • Amse
    Az tudom hol van egy sorompos lejarat ugye?De nekem nincs ott semmi?Vagy az nem az a garazs?Na mindegy majd valahogy +csinalom.Kinyirom az osszes buzi maffiatagot.Kar hogy nem lehet
  • Gerry
    Na, ez új! Ez naggyon teccik!!! Asszem ezt megpróbálom... Neked bejött?
  • Gerry
    Ha jól tudom akkor az a garázs ott van az FBI épülete mellett. (nézd meg a téképen, az asszem jelöli is...)
  • Amse
    De Gerry 1x sem tudom +csinalni a turismot MERT SZETLOVIK A KOCSIMAT!!!
  • Amse
    Amikor kivittem a repterre utana ad egy melygarast ahol vannak cuccok arra gondolsz?Na mer en aztat nem kerestem meg vagy nem vettem eszre csak olvastam rola.Utolag nem lehet felszedni?
  • Gerry
    Golyoálló autót asszem 20 tourismo után kapsz, de ha úgy csinálod, hogy útbaejted az autószalont, ahol a viper (Banshee) áll, a benzinkúttol nem messze, akkor kb 10mp kiesésed van, de van egy qrva gyors kocsid, és még messze nem érnek utol a többiek, énnekem ez a taktikám, már 6x bejött, még 14 ilyen, és megvan a golyóálló Cheetah...
  • Amse
    en elhiszem hogy +lehet csinalni.Csak nem tudom mert mar vagy 50x probaltam de mindig szarra lottek es nincs idom atszalni masik autoba.a rekordom a 2. hely ket autocserevel.Probaltam tankkal es a rajt utan egybol rarantottam a masikra a kormanyt es felrobbant de a masik 2 meglepett pedig lottem utanuk de golyoalloak.Egyepkent nem nehez misszio.De tegnap +csinaltam ugy hogy ujrakezdtem.De a vegigvitt mentesemmel nem tudom.Pedig jok lehetnek az utanalevo missziok.A fagyiskocsisat is +csinaltam tegnap.Nincs valami golyoallo auto elrejtve?vagy nem lehet azza tenni?Vagy valami?
  • Gerry
    Aha, és te sem tudod, hol van a 20. u. jump?
  • Gerry
    Ja, a shotgun az veszélyes, de hidd el, meg lehet csinálni, ha nem hgiszed küldök egy mentést, amin már minden küldetés megvan...
    Amúgy nekem sem elsőre sikerültek a dolgok (de még csak nem is másodikra...)
  • Amse
    De akarmilyen kocsival is megyek ket shotgun loves es vegem.Ujrakezdtem a game-t es taxival +csinaltam de ott nem lottek ram.Cheatot + nem akarok.
  • Gerry
    Vagy egy gyors kocsi kell, mondjuk egy Infernus vagy egy Cheetah és azzal kell ügyesen manőverezni, én nekem sikerült így az összes "pótküldetés", vagy olvass vissza kicsit, és lesznek különféle cheat-ek, a bandák lecsitítására, de én az ilyesmiket nem szeretem, mert pont a lényege veszik el a játéknak...
  • Amse
    Szasztok lenne egy kerdesem.Vegignyomtam a game-et mar eleg reg es most csinalom a tobbi dolgot pl a telefonokat.Na a Stauton Islandon +csinaltam a telefonos kuldeteseket de Portlanden nem megy mert mindig szetlovik a kocsimat a maffiasok.Golyo allo autot meg nem tudok csak tankot de az olyan lassu mint a ****.Valami tipp?+a 3. szigeten levonel is szetlonek.Oda is az kene.Mert a tankbol nem lehet oldalra kiloni.
    Amse
  • Gerry
    Sajna ezt még én sem tudom, de a térképeken U betűvel jelzett helyeken lehet csinálni ezeket az okosságokat... Ha meglesz az utolsó, akkor meg tudom majd mondani, hogy mit kapunk érte, de addig is bárki akinek megvan, vagy tudja hol van PLZ SEEEEGÍÍÍÍTSÉÉÉG!!!
  • Lantee
    Micsoda??? Mik azok a Unique Jump-ok???
    Én mondjuk ugrottam egy nagyot a reptéren, akkor kiirta, hogy UNIQUE akármi, de nem igazán vettem róla tudomást! Mit kapok, ha mind a huszat "megugrom"?
  • Gerry
    Üdv mindenkinek!
    Segítsen valaki, a 20db unique jump-ból megvan 19, és az utolsót sehol sem találom, már megnéztem a térképeket, és azokon is csak 19-et találtam (1. helyszínen: 8db, 2.-on: 4db, 3.-on: 7db), én vagyok vak, vagy télleg nem jelöli a térkép az utolsót? Ha valaki tudja hol van plz írja le!
  • Zoidberg
    A játékautós küldetések nagyok jók. Kár, hogy fantáziátlanok lettek.
    Kellene egy cheat, amivel ilyen kis robbanós játékautókat magaddal vihetnél fegyverként !
  • Lantee
    Bazzeg! Eddig 64 hidden pack-ot találtam, de némelyik nagyon komoly helyen van elrejtve!
    Pl. Portlandban felugrattam a metrónál a magasvasútra, mentem párszáz métert, majd egy tetőn landoltam....hát nem ott figyelt egy kis pakett! :))

Szerintem még kb. 10 darabot fogok megtalálni, aztán jön a szenvedés! :)
  • Borg
    én egy sima taxival zuztam be, 3 csillagom volt addigra már.. mégis simán átültem, és elvittem a járgány ahova kellett.. má majdnem lángolt mire odaértem, de sikerült:)