GTA 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amse
http://www.vkk.hu/gta3

Amse
Hello!
Végigjátszottam a game-et de a stadionba nem jutottam be.A telefonos kuldeteseket is megcsinaltam azon a szigeten + a kutya kaja gyarnal is Portlandbe.Hol van az a kuldetes?A Staunton Island-en van olyan telefonos kuldetes amit nem jelolnek?

Silent
http://www.alvilag.hu/gta/
Könyörgöm, olvass már vissza... 1000x megtárgyaltuk már.

KeKKSZike
ÉrtM... thx... Lehet, hogy majd kipróbáálom!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

KeKKSZike
lángszóró kell? Trainer és kész! 😊

Ams
megvan! kúúl , kösz!

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

skorpio7
Gyraph és Peeze !

Ha a 3. szigeten jársz már , akkor ajánlom neked , hogy csinálj tûzoltós küldetéseket , mert nekem a megcsinált 40 alatt pontosan 4-szer adott Mr.Whoopee-s eloltást .Valaki írta korábban , hogy 10-15 oltáson belül beadja általában ez igaz is ... a 3. szigetre .A középsõn 71 oltást csináltam egyhuzamban és még csak véletlenül sem volt köztük a fagyis kocsi .Amúgy meg , a gamespot leírás szerint , ha folyamatosan csinálsz rendõrküldetéseket , akkor úgyszintén beadja idõvel mind a Flatbed-et és Mr.WhooPee-t is .Ez saját tapasztalat .Ilyenkor nincs más dolgod , csak szépen beugrani az autóba és bevinni a garázsba . 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

addaam
Holnap esetleg... Majd küldök reggel egy e-mailt
skorpio7
Srácok !

Kéne egy kis segítség .Szóval összegyûjtöttem már elég régen a hidden pack-okat , így megvan majdnem minden fegyver ( a hideout-nál ) ... kivéve a lángszóró .Megcsináltam vagy 50 mentõs küldetést , így megvan a piros szív és megvan a 6 "csillag" is már a hideout-nál .Csak az a baj , hogy az a fránya lángszóró megszerzése nem akar összajönni .A középsõ szigeten több mint 100 , az elsõ és harmadik szigeten több mint 40 tûzoltós küldetésnél járok , de még semmi eredmény .Valaki , aki már megszerezte a hideout-hoz a lángszórót , ugyan monja már meg , valójában mennyi küldetés is kell hozzá ?!

"A BC a jobbik csapat jutalma."

addaam
Saját üzenetemre válaszoltam 😊 elõ=elsõ
addaam
Én a elõ és második szigetet összekötõ híd aljában (Portland) vettem fel egyet.
addaam
Nagy zöld teherautó, olyasmi mint a katonai Barracks OL.
addaam
jaja, ott valahol
addaam
Mr. Whoopie-t én a harmadik város "nagy kanyargós részén" láttam rengetegszer.
addaam
Taxisok, nem kell egyfolytában, és az elsõ sziget Harwood nevû körzetében keressétek a Borgnine-t. Egy bordó Taxi, olyasmi mint a Cabbie (szarabb sárga taxi). Harwood a relytekhelytõl az alagút felé van.
Ams
megvan 114 de hol a taxi?!?

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

a 100 küldetést egyfolytába csináltad vagy meg lehet szakitani ???
Én még sose próbáltam ki, de állítólag valamennyit javít a sok swappelésen! Ha szaggat a játék szerintem te is töltsd le. Egy próbát mindenképpen megér.
1000x THNX!
KeKKSZike
Ez milyen progi? Mire jó?

KeKKSZike
ÉrtM...

Mas-Thief
A Cacheman letölthetõ INNEN.

Promi
De beszalnak a nyitott kocsiba is,csak nincs kocsi mozgas + nyikorgas.Szal ojan mintha rogton elelveznel.😄D
En mar vegig vittem szal tudom.😊
Cachema=Cacheman
Császtok! Ezt a Cachema nevû progit honnan tudnám letölteni?
KeKKSZike
hm... nyem tudom, majd kipróbálom én is...
Beszált, de izéltek is?

I.C.ram
jo allapotban van??? hany mhz-s??? es milyen idos?
Silent
A nyitottba nem szálnak be?
ez érdekes, akkor nekem miért száll be pl:a nyitott Stingerbe?
Mas-Thief
Ja! :-))) És most így mennyi van végül? DDRam? SDram?

addaam
Na! Megcsináltam 100 Taxis fuvart, és meg is van a Bargnine Taxi. Vajon minek vannak (véres) tüskék az elejére szerelve? 😊
addaam
Ki mondta, hogy nem nézünk el?
Hi! Ti milyen gépen nyomatjátok a gta3-at? Mer nekem P4 1.7,256ddr,asus v7100 64 megás kártyán fullra akadozik még 640*480 as felbontásban is. HAveromnak meg 800 as celeron+tnt2 õn jol fut.
Mi a rák miatt akadozhat? Ja és az !ajánlott! gép 700 as+ 32 megás vga és 128 mega ram?!
KeKKSZike
Miért nem néztek el ide?
http://dbzona.freeweb.hu/gta3 ---> sok hasznos infó van fenn!

KeKKSZike
nekem eddig minden kocsiba beült, lehetett összetörve is... 😊 De nyitottba tényleg nem szállnak be!
És nem csak jobb oldalról szállnak be, mert nekem volt, amikor mögém ült be!

KeKKSZike
A Display menübe a Trials kapcsold ki!!

KeKKSZike
nem... tényleg mozom + nyikorog!

KeKKSZike
mostmár nem gond...

Verebes
nyugi nyugi én is repülhettem annyit csak már untam 😊) mert vagy háromszor körberepültem a pályát de ha akarod akkor repülhetek több ideig
nem gond

Csevi-Csevi Legyetek rá felkészülve

addaam
Egyébként a kurvák csak nem összetört autóba, és asszem csak jobb oldalról szállnak be. Csak meg kell állni mellettük.
addaam
Szerintem egyszerûen kevés neki a géped.
I.C.ram
hat mar lattam bizony mindenfele info oldalakat ahol errol van szo es mind errol a forumrol szedtem
Mas-Thief
Miért? Talán te láttál erre a Swap problémára tuti megoldást?

I.C.ram
nem igaz mar te vagy az xy. egyen aki ezzel a bajjal jon! elobb vissza kene olvasni par oldalt (eleg egy is mert kb naponta jonnek ezzel) es megtalalod a megoldast most igy fejbol nem tudok neked linket adni ezekrol az infokrol de epp ezert nezz utana itt!
Silent
na letöltötteem, de fingom nincs hogy kell beállítani😊
hol van az elõre tárolt beállítás?
ird már le mit hogyan kell beállítani!
op: XP, 512 ram
nyitott kocsiba sehogy.
normalisba csak allj meg mellettuk😊 estleg dudalj.

Sziasztok!

Bocs', ha offtopic leszek, de pár percel ezelõtt véltetlenül ráakadtam egy olyan pöcsre, ami az ATI kártyák által elõidézett "ködös baromságot" javítja.

1ébként amikor kb. két héttel ezelõtt beraktam a gépembe az új Radeon 8500-at a régi Siluro T400-as helyére, az elsõ reakcióm az volt, hogy fasza kis kártya ez, még a köd leszállását is milyen szépen jeleníti meg... Aha! F@szomat köd leszállása... 😉 Azóta meg nem tuttam jáccani! 😞

Szóval a link: http://www.warp2search.net/article.php?sid=5273&mode=thread&order=0

XP-hez, 2000-hez, 9x/ME-hez!

Remélem, sorstársaimak tudtam segíteni; és bocs, ha a téma már lerágott csont!

addaam
Kár hogy csak ülnek a kocsiban :-)
addaam
KURVA JÓ!!
KeKKSZike
nincs mit