7566
-
#4194 ok kosz mar nem kell a help! -
#4193 nezem, de azert aki tud, plz itt is segiccsen -
#4192 http://www.vkk.hu/gta3
itt mindenre választ kapsz:) -
#4191 Hja es icram: latom magyar verziod van: honnet lehet magyar patchet szervalni??? -
#4190 Hi megint én:
Szal a kov. problematikaim tamadtak:
Sorleone vagy ki ad egy olyan kuldetest meg Portlandon, ahol el kell menni 8-Ball-hoz municioert (100000-ért... mongyuk zsém az van) es fol kell jutni a Kartell hajojara, es fel kell robbantani vagy mit kell... Az a baj, hogy a hulye 8-ball az elso loves utan felfut a hajora, es emiatt mission failed mindig, mert 1 loves nem eleg annyi emberre, hiaba a benzineshordot lovom szíjjel, attol csak 1-2 gipsy fekszik meg, es meg ottvan vagy 15, kinyiffantyak szegeny 8-Ballt. Probaltam azt is, hogy leadok egy loves benzineshordora, majd a kozelben levo Mule-lal elallom a hajora felvezeto rampa bejaratat, de vagy a kocsimat lottek szet, vagy 8-Ballt... Ha valaki kidolgozott egy kiraaly modszert erre a missionre, akkor kerem segitsen, mert agyamra megy a sok probalkozas...
Masik:
Tuggyatok egy Toni-s kuldetes utan Portlandon a szmelyi hivom kijelzi, hogy vigyek bizonyos autokat az import-export garazshoz. Namarmost kigyujtottem mindent ezek kivetelevel: Kukaskocsi, Fagyiskocsi, Dodo, Blista, Flatbed. Kukuaskocsival, meg flatbeddel talakoztam mar, de vagy eltunt a kepernyorol ahogy elfordultam, vagy a flatbed eseteben korozott mar a rendorseg, meg a Triadok sem imadtak kikaptak a kocsibol, es pont a kinainegyedben lehet beszerezni a Flatbedet. Legalabbis nem talaltam mashol... Ha valaki tuggya hol parkolnak ezek a kocsik, vagy hol lehet oket szervalni az segitsen plz!!!
Egyenlore csak ennyi :))) Kezdo vagyok, 2 napja sincs meg a jatek...
Ja es megvalami: ha megcsinalom a fentebb emlitett kuldetest (nehez lesz), akkor meg hany rohadt kuldtesnyire leszek a Staunton Islandtol??? Vagy nem igy kell megszerezni az atjutasi jogot???
Kosz: Balu -
#4187 Hol van a Ghost town bejárata?PONTOSAN! -
Lantee #4186 A metrónál ugrassál fel a magasvasútra, haladj tovább egy kicsit, és a megálló után ugrass rá a háztetőre...nekem sikerült!
:)) -
#4185 a 2-esben böfögni is tudott
térkép sincs? -
#4184 Sracok!
Hogy a Francba lehet a Portland szigetene levo Liberty Pharmaceuticals tetejere felmaszni a hidden package-rt felmaszni (meg persze az egyeb mellette levo dolgokhoz :) -
#4181 nincs index
shiftet csak egy pillanatig nyomod akkor szirenazik
nem lehet -
#4180 Pár kérdés:
van index?
hogyan lehet szirénázni?
hogyan lehet beszélgetni, böfögni?
1. pálya Jeffnél átfestettem egyszer a kocsit (küldetés miatt) azóta egyszerüen nem találom Jeffet, hiába keresem, ikonja is eltűnt (vagy nem?)
full térképet nem lehet vhogy kihozni? a radar soxor kevés -
Lantee #4178 Lekanyarodsz a hidról (Portland felől), és egyből élesen jobbra...onnan a második sarok...el sem lehet téveszteni!
Onnan is tudod, hogy sok-sok Yardie lövöldöz rád! :) -
#4177 nagy fehér épület, a házadtól nemmessze, a pain&spray és a 8ball előtt. -
Lantee #4176 Hehee!!! Eddig 72 hidden pack-ot tudtam összeszedni a térkép segitsége nélkül, de lassan kezdek kifogyni az ötletekből, hogy merre is keressem a többit! :)
Mivel most qrva lusta vagyok visszaolvasni, ezért megkérdezem, hogy mivel is lehet az megcsinálni, hogy a bandatagok ne lőjenek szanaszét, amikor áthajtok a területükön?
Kössssz! -
#4175 -
#4174 Elküldtem a mailodra. -
#4173 Jó csinálok :DDD -
#4171 maganak kepnek a linkjet kell es nem azt az oldalt ahol a kep van -
budasp #4170 köszi! hogy szúrtad be? -
budasp #4169 azért neked se jött össze elsőre...:) -
budasp #4168 a parkolóház helyét illtően tudna valaki támpontot adni? kb. 2 órát bolyongtam, de nem találom. szívesen kipróbálnám a "leugratok a parkolóházról" dolgot:) -
#4167 -
#4166 -
Borg #4165 Kispálya:)
vigyél le egy nagyobb teherautót vagy ilyesmit, aztán rakd a vonat elé:) érdekes dolgokat tud művelni:) -
budasp #4164 hát így biztos nem!
inkább cím: http://budasp.freeweb.hu/gta3/gta3_01.jpg
bocs! -
budasp #4163 sziasztok!
hihetetlenül állat ez a game!
kavartatok már így a földalattival?:)
-
#4162 lacc most komolyan, csinálnál nekem is ilyen logót? :) komolyan! -
#4161 http://www.vkk.hu/gta3/ -
#4160 ja az összes fegyver a házad mellé kiv a flémtróver -
#4159 Tényleg ha összeszedem az összes hidden pakkot kapok valamit? -
#4158 Tudom sokszor volt már leírva, hogy hogy kell repülni. /DODO-val/ Olvastam is régen, de nem nagyon figyeltem. Vissza is lapozgattam de nem találtam. Leírná valaki nekem??? -
#4155 csináld amit gtarulz írt -
#4154 jo a raketaveto azert volt, mert itt volt a hawerom, es beirta nekem a weapon cheatet, de tenyleg csak kiprobalni az osszes fegyvert, mert meg soha nem lattam oket, es a raketavetovel vettem uldozobe . de probaltam eleallni de NEM SZALLT KI A SZEMET !!! ;( -
#4150 Helloo fiuk!
Tegnap szerváltam meg a gámát, és elakadtam annál a résznél, ahol Portlandon Joey ad egy olyan megbízást, hogy meg kell szerezni egy Security-s, golyoálló autot, de nem birom sehogy, mert ha aknavetot belekuldok, felrobban, mission failed, kinyitni meg nem tudom az ajtaját. Luigi-nel mar az osszes kuldetest megcsinaltam, a telefonosokat meg nem mindet, de Joey-nal azt az egyet nem tom... Légyszi valaki ha tud segitsen!!!
Elore is koszi: Balu -
Borg #4148 10-20 FPSt nekem is produkál, de én 1024x768x32 biten jáccom, méghozzá max qualitiy beállitással, és 16x AF-el.
AMS meg te sem hiszem hogy ennyin értétek el az adott FPSt...
Egyébként mit értesz azalatt hogy radeonra lett optimalizálva? Szerintem ez csak kacsa... 1az, hogy játékot nem kártyára, hanem APIra irnak. Namos ha D3Dre irták, akkor azon kártyán ami támogat D3Dt, mindegyiken futnia kell... Max ha lehetne truformot állitani benne, akkor lehetne mondani hogy r8500ra optimalizált.. bár inkább csak támogatott.
Egyébként ez az egy helyszin van ahol ennyire lecsökken az FPS, máshol a legnagyobb tömeggel is minimum 80at tol.. az meg azért nem alábecsülendő.. -
#4147 ebbe az a poen hogy Radeon 8500-re lett optimizalva a jatek. en is megneztem ezt a leugrast a haztetejerol es lass csoda az en szar regi 3 eves gepem 10-20 fpst produkalt -
Borg #4145 jólvan, tegyél már ide egy screenshotot, hogy néz ki neked (FPS-el) ahogy ráfodulsz a ház tetején az ugratóra.. -
#4144 kipróbáltam a "leugratok a parkolóházról"-t, 34fps. r8500 száksz! :) -
Borg #4143 Nem.
Egyébként a felhőkarcolós városrészben sokszor nekem is lemegy 15-20FPS-re, az a rész bugos leet mint állat. Máshol mindenhol 70-100FPS közöt mozog. Például ha leugratok a parkolóházról, ott a leggázosabb, akár 1FPS is volt már...
(P3-S 1133B/512kb, 512 CL2 SD, R8500 64MB) -
#4140 Észrevettétek ti is, hogy a Trainer nem műxik 1.1-essel? Fuxs! Vagy csak engem bűntet?