GTA 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És persze ekkor nyílik meg a metró és az alagút is ... és persze a híd .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?
De vigyázz zsaruk a nyakadon lesznek rendesen..

3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Csevi-Csevi Legyetek rá felkészülve
Nekem is kellene egy kis segítség: Ray-t kellene elvinnem a reptérre, mi a legjobb megoldás erre?
thXXX
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
egyébként a vizen meg a repülõtéren no meg repüléskor egyáltalán nem szaggat. de egyébként éppen hogy játszható
De a gyakorlat nem ezt mutatja. Olvass vissza a forumban, eleg eltero irasok vannak. Valakinek 1000-es celeron + gf2 -vel tokeletes, valakinek Athlon 1400 + Ati 8500LE -vel se jo.
LYONESS - Your Cashback Company
Nem tudja megmondani valaki a rendszerigényeit, please?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Sosem volt probléma tankokat elérni😊
pedig szerintem ennel mar tobb bajt is kevertem regebben amit nem jtalmaztak ennyivel...
par zsarut szedtem le aztan metroztam 1 et ott is par zsaru es 2 helikopter 😊
Most megyek és folytatom a sima küldetéseket , mert nem látom értelmét a további tûzoltásnak .
Talán majd idõvel kiderül , mi is volt a hiba .Úgy mint annál , hogy nem lehettem addig 6 csillagos bûnözõ , amíg a 3. szigetre nem volt átjárásom .Talán itt is valami hasonló lehet az ok ... talán .
Csak azért , mert kezdek egy kicsit türelmetzlen lenni . Hogy miért ?? Mert éppen most lett meg a 220. tûzoltós küldetésem és még mindíg semmi .Szigetenként így oszlik meg .: 60 - 100 - 60 .Szóval akik a honlapjukon a szigetenkénti 40 kötelezõ tûzoltós küldetést írták , azok nem tudják valószínûleg , hogy mi az igaz .Tudja egyáltalán valaki , hogy valójában hány küldetés is kell ahhoz , hogy a hideout-nál végre megjelenjen a lángszóró ?!
The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.
Hol találok Barracks OL-t , ha a félkezûnél már nincs, és még nem cipeltem be a garázsba?
Pont azért kell, hogy a hajóra fel tudják rakni.
Help mí!

Itt a lista .Azért nem árt , ha már a 3. szigetre is bejáratos vagy , különben nem tudzs "6 csillagos" lenni és így tankkal sem tudsz találkozni .
Portland Garage
Location: Portland, Portland Harbor Area, Inside Portland docks
List:
Securicar
Blista
Moonbeam
Mule
Coach
Yankee
Flatbed
Bobcat
Linerunner
Dodo
Trashmaster
Bus
Patriot
Rumpo
Mr. Whoopee
Pony
Portland Docks Vehicle Crane
Location: Portland, Portland Harbor Area, Inside Portland docks
List:
Ambulance
Barracks OL
Enforcer
FBI car
Fire truck
Police car
Rhino tank
Click for a full-sized image
Shoreside Vale Garage
Sentinel
Perennial
Cheetah
Stinger
Banshee
Manana
Idaho
Landstalker
Infernus
Stallion
Taxi
BF Injection
Kuruma
Cabbie
Stretch
Esperanto
Jó gyüjtögetést ! 😊
Tegnap ráakadtam a BJ Infection-re, de már nem emlékszem, hogy hova kéne elvinnem. Mindenesetre betettem a garázsomba (SAVE), úgyhogy várom a megoldásokat!
Más --> Már elvittem a Portland kikötõbe mentõt, tûzoltót, rendõrt is, de 1500 cash-en kivül semmit nem kaptam. Mi kell még?
Köszi!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
En beepitett keplopora gondoltam, amivel egyszerijatszasra akarhany kepet csinalhtok. Ez nincs?
Már az is megvan !
Csak az a fránya lángszóró kellene . 😊
Valaki korábban írta , hogy 30-30 db tûzoltós küldetés minden szigeten és megvan a lángszóró .Hát ez eddig nem igaz .Mint írtam 100 tûzoltós küldi a középsõn eddig és 40-40 az elsõ illetve harmadik szigeten megcsinálva , de semmi reakció .És még valami ... ha úgy kb 30 rendõrküldit megcsinálsz minden szigeten , akkor 2-2 csillagot ad szigetenként .Ez azt jelenti , hogy minden szigeten a hideout-nál ott lesz 6 csillag .Szóval rendõrlerázás "no problem" a továbbiakban . 😊
Amúgy hogy pontos legyek , a középsõn pl. a 3. csillag után számoltam és mindössze 6 küldetés kellett a 4. csillagig .Szóval ezek a megadott küldetésszámok igencsak összevissza vannak megadva .Lám a a lángszóró csak nem akar összejönni ... de ma csak megcsinálok még vagy 30-30 küldit , aztán feladom . 😊
100 taxis-->új taxi
35 mentõs-->élet a relytekhelynél
ezek biztosak mert nekem is sikerült. 😊
Egyébként 75 v. 100 mentõsre "adrenalin tablettát" írnak. Találkozott már valaki ilyennel??
Átrepültem a szemközti szigetre, és ott neki a templomtoronynak, mert a kibaszott uj radon driverrel ködös lett mint a geci..

Egy kis reklám:
http://gta3.hq.hu
😉