GTA 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mikike
hol van a másik kocsibegyûjtõ garázs?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Nah senki nem hallott a Lighthouse-ról?
skorpio7
Bizonyos számú küldetés elérése után tudsz csak átjutni a következõ szigetre , ahogy haladsz elõre a "ranglétrán" .Mármint a maffia ranglétrán , ha van ilyen . 😊
És persze ekkor nyílik meg a metró és az alagút is ... és persze a híd .

"A BC a jobbik csapat jutalma."

KeKKSZike
thx... jó kis térkép!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Köszi megpróbálom ! Egyébként mikor kerülök át más város részekre? És ,miért nem tudom használni a metrot?

3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?

Ütköznöd kell neki, amig eléggé leamortizálódik, ekkor zöldutat kapsz, hogy kiverd a sofört belöle, és el kell vidd a jelölt helyre!
De vigyázz zsaruk a nyakadon lesznek rendesen..
Hi! Valaki tudja mi az a 'The Lighthouse' a gta3-ban? És hol van? Meg minden...
Sziasztok! Még az elsõváros részben vagyok és kaptam egy küldetést ahol teherauto kering a városban és csak mennek de nem tudom mit kell vellük csinálni egy helyen vettem fel kézigránátot talán ezzel kénne felrobantani? A segítséget elõre is köszi!!

3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?

Ron Ragm
merr kell repülni hogy eljussak gosttóvba?(Ghost Town)

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

KeKKSZike
én azt se tudom, hogy hol van a Head Rádió állomás! 😊

A Head radio állomása mellett van egy taxis ház. Annak a parkolójába jött a borgnine. // gta3.hq.hu Itt találtam az infót az autóknál!
Ron Ragm
Valakiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

skorpio7
Válaszd az alagutat vagy a metrót .Egy gyors sportkocsival könnyen oda lehet érni .A metróállomás a reptérnél van , szóval mindkét variáció nyerõ lehet . 😊

Verebes
a rohadt életbe elbasztam

Csevi-Csevi Legyetek rá felkészülve

Verebes
Már egészen belejöttem a repülésbe ezt nézzétek csak az a figyusz hogyha már ilyen sokáig repültök mint én akkor a kamera szarra vált át hogy ne tudjatok tovább repülni akkor az aztán nehéz src="http://free.of.pl/s/superchat/fly4.jpg>"

Csevi-Csevi Legyetek rá felkészülve

agyhalál
Lángszórót találni az elsõ szigeten is, a rádióállomás tetején, a magasvasútról lehet elérni.
Nekem is kellene egy kis segítség: Ray-t kellene elvinnem a reptérre, mi a legjobb megoldás erre?
thXXX

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Mas-Thief
A Maffia, meg a Kínaiak soxor már nekem is az idegeimre mennek, de erre is van egy megoldás. Meg ne kérdezzétek, honnan van, mert már nem emléxem, hol találtam. Valami magyar oldalon. Felteszem az SG-re, IDE. Felül kell írni a meglévõvel. Pl. arra jó, ha már végig játszottad a játékot, és szeretnél mindent extrát kipróbálni, kalandozni. :-)

ja én is így tudom
addaam
Szerintem attól, hogy meghalsz, nem vesznek el "csak" a fegyvereid.
Ron Ragm
Savelési rendszer...Te is szép magyar vagyol😉

Ron Ragm
az mér van hogy amikor felemelkedek meg repülés közben is néha a gép elkezd elhúzni jobbra? és mindig jobbra, bármerre megyek!

akkor én mit szoljak a P2 333MHz, 192Mb RAM, és 32Mb savage 4 configommal nekem szerinted mennyira szaggat ????
egyébként a vizen meg a repülõtéren no meg repüléskor egyáltalán nem szaggat. de egyébként éppen hogy játszható
Hivatalos lap szerint minimum : P3 450, 64 Mb RAM, 16 Mb vga , es ajanlott 700-as cpu, 128 mb ram, 32 mb vga.
De a gyakorlat nem ezt mutatja. Olvass vissza a forumban, eleg eltero irasok vannak. Valakinek 1000-es celeron + gf2 -vel tokeletes, valakinek Athlon 1400 + Ati 8500LE -vel se jo.

LYONESS - Your Cashback Company

Taranov
Nekem nincs meg a GTA 3, de képes lennék megvenni.
Nem tudja megmondani valaki a rendszerigényeit, please?

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Ha csak az 1. pálya van megnyitva számodra, akkor max 4 csillag, ha a 2. pályán is tudsz randalírozni max 5, ha mindegyik szgetre be tudsz menni, akko max 6 csillag. Ennyi
nekem 5 csillag simán összejön mindig, aztán ha felrobbantok egy full fbi-os kocsit, már meg is van a 6.
Sosem volt probléma tankokat elérni😊
sikerult a 6 csillag vegre😊
pedig szerintem ennel mar tobb bajt is kevertem regebben amit nem jtalmaztak ennyivel...
par zsarut szedtem le aztan metroztam 1 et ott is par zsaru es 2 helikopter 😊

Ron Ragm
viszont tank ellen jó fegyver😊

skorpio7
Hát ez bizony jó kérdés ...
Most megyek és folytatom a sima küldetéseket , mert nem látom értelmét a további tûzoltásnak .
Talán majd idõvel kiderül , mi is volt a hiba .Úgy mint annál , hogy nem lehettem addig 6 csillagos bûnözõ , amíg a 3. szigetre nem volt átjárásom .Talán itt is valami hasonló lehet az ok ... talán .

skorpio7
És mikor ???
Csak azért , mert kezdek egy kicsit türelmetzlen lenni . Hogy miért ?? Mert éppen most lett meg a 220. tûzoltós küldetésem és még mindíg semmi .Szigetenként így oszlik meg .: 60 - 100 - 60 .Szóval akik a honlapjukon a szigetenkénti 40 kötelezõ tûzoltós küldetést írták , azok nem tudják valószínûleg , hogy mi az igaz .Tudja egyáltalán valaki , hogy valójában hány küldetés is kell ahhoz , hogy a hideout-nál végre megjelenjen a lángszóró ?!

gyraph
A lángszoró csak shortside-on a hideoutnál jelenik + az elsõ 2 szigeten nem...

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Ja és a 3. pályán hol van az a garázs ahova autókat kell gyûjtögetni?
Ron Ragm
a félkezûnél mindig van. Menj, járd körbe a várost, csaináld a küldiekt stb, ha egy idõ után visszamész, újból ott lesz.

Üdv!
Hol találok Barracks OL-t , ha a félkezûnél már nincs, és még nem cipeltem be a garázsba?
Pont azért kell, hogy a hajóra fel tudják rakni.
Help mí!
skorpio7
Lantee !
Itt a lista .Azért nem árt , ha már a 3. szigetre is bejáratos vagy , különben nem tudzs "6 csillagos" lenni és így tankkal sem tudsz találkozni .

Portland Garage
Location: Portland, Portland Harbor Area, Inside Portland docks
List:
Securicar
Blista
Moonbeam
Mule
Coach
Yankee
Flatbed
Bobcat
Linerunner
Dodo
Trashmaster
Bus
Patriot
Rumpo
Mr. Whoopee
Pony

Portland Docks Vehicle Crane
Location: Portland, Portland Harbor Area, Inside Portland docks
List:
Ambulance
Barracks OL
Enforcer
FBI car
Fire truck
Police car
Rhino tank

Click for a full-sized image
Shoreside Vale Garage
Sentinel
Perennial
Cheetah
Stinger
Banshee
Manana
Idaho
Landstalker
Infernus
Stallion
Taxi
BF Injection
Kuruma
Cabbie
Stretch
Esperanto

Jó gyüjtögetést ! 😊

NA Hali!

Tegnap ráakadtam a BJ Infection-re, de már nem emlékszem, hogy hova kéne elvinnem. Mindenesetre betettem a garázsomba (SAVE), úgyhogy várom a megoldásokat!

Más --> Már elvittem a Portland kikötõbe mentõt, tûzoltót, rendõrt is, de 1500 cash-en kivül semmit nem kaptam. Mi kell még?

Köszi!
KeKKSZike
jó lap, thx...

KeKKSZike
Hja, bocs... Én a azt tudom, hogy beilleszted a Print Screen megnyomása után egy fotós progiba... A másikat nem ismerem, sorry!

Aborg
Es hol az elmentett kepek? Vagy csak arra jo a Printscreen hogy aztan bepastezzam a Photoshopba?
En beepitett keplopora gondoltam, amivel egyszerijatszasra akarhany kepet csinalhtok. Ez nincs?
Én 40-40-rõl tudtam tûzoltósból.
skorpio7
Igen !
Már az is megvan !
Csak az a fránya lángszóró kellene . 😊
Valaki korábban írta , hogy 30-30 db tûzoltós küldetés minden szigeten és megvan a lángszóró .Hát ez eddig nem igaz .Mint írtam 100 tûzoltós küldi a középsõn eddig és 40-40 az elsõ illetve harmadik szigeten megcsinálva , de semmi reakció .És még valami ... ha úgy kb 30 rendõrküldit megcsinálsz minden szigeten , akkor 2-2 csillagot ad szigetenként .Ez azt jelenti , hogy minden szigeten a hideout-nál ott lesz 6 csillag .Szóval rendõrlerázás "no problem" a továbbiakban . 😊
Amúgy hogy pontos legyek , a középsõn pl. a 3. csillag után számoltam és mindössze 6 küldetés kellett a 4. csillagig .Szóval ezek a megadott küldetésszámok igencsak összevissza vannak megadva .Lám a a lángszóró csak nem akar összejönni ... de ma csak megcsinálok még vagy 30-30 küldit , aztán feladom . 😊

addaam
Ér, de cash.
Ron Ragm
ja, az elsõ szigeten ha a kórházhoz mész fel tudsz menni a lépcsõn, ott hátul lesz egy. Nem tudom mire jó...

addaam
Micsoda káosz uralkodik a magyar GTA lapokon. 😊 Úgy látom szinte mindenhol másképp írják, mit lehet a bónusz küldikért kapni.
100 taxis-->új taxi
35 mentõs-->élet a relytekhelynél
ezek biztosak mert nekem is sikerült. 😊
Egyébként 75 v. 100 mentõsre "adrenalin tablettát" írnak. Találkozott már valaki ilyennel??
hát akkor cseréld le a drivert
Nekem 34s..
Átrepültem a szemközti szigetre, és ott neki a templomtoronynak, mert a kibaszott uj radon driverrel ködös lett mint a geci..
és igen végre sikerült 59 mp-t repülnöm asziszem kezdek belejönni elrepültem két felhõkarcoló közt és átrepültem portland-be
Heelló!
Egy kis reklám:
http://gta3.hq.hu
😉
KeKKSZike
Print Screen...

Aborg
Melyik gomb valo a keplopasra? (screenshot keszitesre.)