7566
  • Gerry
    Semmi, csak az intro kedvéért csinálták meg a fiúk, ezért is hívják Ghosttawn*nak...
  • Gerry
    O.K. ha kell segítség szólj, TurboPascalban még valaha próblkoztak programozásra tanítani... (Nem sok sikerrel.) A file kezelés még valahogy ment, de ma már asszem egy sima repeat-unti ciklust sem tudnék elsőre összehozni...
  • Blasta
    DivX 8. Az elég gyors!
  • Gerry
    Csak jó gyors dekódolót kell alkalmazni, hogy ha elhúzok a vetítővászon előtt, akkor ne essen le nagyon az fps...
  • Blasta
    Télleg! Ha már rádiózni lehet, meg MP3-at hallgatni, akkor kedvenc filmemre is jó lenne beülni egy autós moziba valami debasz kurvával!!!
  • Gerry
    Esetleg nem akarod megírni az autósmozit, mondjuk DivX támogatással, és egy Patch formájában publikálni?

Persze, csak ha éppen ráérsz...
  • Blasta
    Autósmozit kihagyták! Csak sima multiplex van! De épp "felujitás" alatt :)
  • Blasta
    Regcleaner rulez, azt néha én is ráengedem, az Easy Cleanerrel karöltve. Amit az egyik nem talál meg, azt a másik elintézi!
  • Blasta
    Nem te vagy az egyettlen!
    :-)))
  • Blasta
    Hozzáteszem, csak indokolt esetben nyúlok a format c:-hez, mert meggyőződésem, hogy CSAK az jelenti a tuti biztos rendszr installt.
    Én alapból utálok windows-t nem üres winyóra telepíteni. Ez a berögződés még a win 95-ös időkből maradt meg, amikor nem lehetett csak úgy ujrainstallni a 95-öt, mert annyira finnyás volt a lelkem. És most is csak a tapasztalat beszél belőlem!
  • Blasta
    Szép:
    A backup-alegyet értek.

tudok irni, mi?
  • Blasta
    A backup-alegyet értek. Tegnap is az mentette meg a jókedvemet! Valami faszkalap progi kiszedett vagy 5-6 futó programot a taskbar-ból és nem tudtam őket visszaraki.
    Renccervisszaállít 3 nappal korábbra és minden OK. Csak egy letöltött drivert törölt le, mert elfelejtettem átmásolni máshova.

A formatot azért szeretem használni, mert egy körben megvan a badsector keresés, meg a töredezettségmentesítés is.
    Tény, hogy van akinek nem 3 óra a wininst, azok vigyázzanak, hogyan használják és tartsák karban.
    Egy ismerősöm studiózik a PC-vel és azt a pár 100 programot meg effektet felrakni, belőni, nagyjából 10 óra. Ö nem instalál havonta, az tuti..
  • Mike
    Egyetértek. A friss windows nem jelent "tökéletes" windows-t
  • Mike
    Egyébként anno már nyitottam egy ilyen topicot az indexen, hogy "miért kell formázni?".
  • Mike
    Jól van igazatok van. senkit sem minősítek. Tegyétek. Kicsit fura, dehát ez van. Nem lehet mindenki ugyanolyan, ha valaki abban éli ki magát, hogy a vincsesztereit formázza, ám tegye. Nem szólok bele.
  • Mike
    tolem hetente is formazhatod a vinyodat
  • Mike
    bocs, de nem ugattam bele
    szvsz lamer dolog nekiesni gepnek, azt formazni
    minimalis tudas sem kell hozza
    arrol mar nem is beszelve mi a hm csudának kell formázni? törlésről nem halottál még?

az xp már egész pofás backup rendszerrel rendelkezik, tehat talan hasznalni kene a kis fejecskedet, ahelyett hogy format + win ujra + minden driver ujra + minden apro kis szar ujra + jatekok ujra + felhaszn. progok ujra.

de senki nem mondta hogy ne csinald
    csinald
  • Blasta
    Tény, hogy van aki ezt szereti, van aki mást. Ez nem azt jeleniti, hogy valaki nem ért a géphez.
    Ha meg valaki Harweres, az meg tuti nem azt jelenti, hogy a soft-hoz nem ért...
    Programozni tényleg nem tudok. De azért a win környezetet már ismerem eléggé. Pár év egy PC szervízben azért megtanít erre-arra...
  • lipovics
    Mike, ne hulyezzel mar le!
    En a gepemet 3 havonta formazom, mert akkora mar a windows konyvtar 4 gigas pl...
    Az en gepemen rengeteg program es jatek megy keresztul, es nincs kedvem run->regedit szarral tokolni.
    Es mihelyst a gepem elkezd fura dolgokat muvenli, veszem elo az xp bootlemezt es format.
    Az egesz gepet 3 ora alatt ujrapakolom, van mar benne rutinom.
    Volt hogy feltettem a legujabb sb drivert es elbaszott mindent. Ket napig kotortam, mire helyreraktam.
    3 ora alatt ujratettem volna a rendszert...
    Szal nem szeretem ah vki beugat a masiknak, mert mashogy csinal vmit.
    Te csak kotorgalja a regeditben, meg nezegesd a config fajlokat, en formazok...
  • Mike
    ok
  • Blasta
    PL. Jóarc! Ott legalább ismeretlenek nem ugáznak közbe:-)
  • Mike
    de kivesézhetjük azt is, hogy egy szűz winfos mitől lenne üzembiztosabb, amikor hetente vannak új peccsek
    szóval nem olyan egyszerü, hogy format aztán fölbaszom a winfost azt minden oké

ne itt? akkor hol? mondj egy topikot
  • Mike
    a vinyó nem igényli a formázást, amit minden kétévente meg kell csinálni.
  • Mike
    nahát ordibálni meg aztán végképp nem kéne
  • Mike
    oksa
    pontosítok
    a vashoz értesz
    a szoftverhez kevésbé
    vagy csak simán lusta vagy
    (mint mondjuk én is)
    de ettől még nem esek neki a vinyónak, mert vmi nem jó a winfosban
    sőt ujratelepítésnél sem (mondjuk ezt sem csinálom túl sűrűn, mondhatni nagyon ritkán)
  • Blasta
    Rossz következtetést vonsz le! Hardwer-technikus vagyok, tehát némileg értek hozzá, csak NEM BIROM, HA KICSIT IS HIBÁZIK, VAGY KEZD INSTABIL&MEGBÍZHATATLAN LENNI! Nekem a biztonságot nem a buherálás, meg mindenféle registry-progik üzemeltetése jelenti, hanem a szüz winfos. Az a tuti. De ne itt beszéljük ezt meg...
  • panizzi
    Duron750 + GeF 2 MX400-al 20 körüli FPS, ami azért már jáccható (800x600 !) :))

Bálint, szerintem ott más gond lesz. Azon kellene futni, mint egy rajzfilmnek :)

nézd meg a vkk.hu/gta3 oldalt, HW tuning néven
  • Ron Ragm
    EZ a windows már vagy fél éve nem volt újratelepítve, és több mint 1 éve a vinyó nem látott formázást...igaz, néha elég érdekes dolgot szokott produkálni a Win, de meg lehet szokni:)
  • Mike
    Gartulálok

értesz a géphez
  • Blasta
    Én szeretem, ha a rendszerem -kvázi- hibamentes. (tudom, hogy olyan nincs, de azért erre törekszem)
    És utálom, ha valami nem müxik. Nem bízom a reinstallban. Max a Rendszer-visszaáll. jöhet szóba.

Nálam ha valami nem megy és nem tudom 1 óra alatt megoldani, akkor format azt install...
  • Mike
    ez hülyeség
  • Ron Ragm
    nincs 2 féle verziója a GTA3-nak. A rádiót meg válsd át mindig, nem mindenkinek olyan az ízlése mint a tied:)
  • Mike
    Szerintem aki bármilyen windows probléma esetén nekiáll formázni, az, hogy is mondjam: akkora lamer illetve simán hülye, hogy csak na.
  • lipovics
    scandisk ha az se, akkor formazas :(
    Lantee, koszi, majd kiprobalom.
    Elnezest, hogy ilyen keson reagalok, de ugye nyar van... ;)
  • dieselG
    Semmi változás.
  • dieselG
    letöltöm a legújabbat és ami lesz, szólok!
  • [-Balu-]
    de gerry a driverre kerdezett... be kene szervalnod legujabb detonatort
  • dieselG
    inno 3d Tornado Geforce3 Ti200
    szerintem nem ez a sz*r.
  • Gerry
    Milyen VGA kártyád van? Lehet, hogy annak a drivere a sz*r.
  • dieselG
    rere

most megint egy újabb gond b*szta fel az agyamat.
    Ma reggel óta, ahányszor el akarom indítani a gta3-at, ez a következő hibaüzi jön:
    "a d3d8.dll fájl hiányzó exporthoz van csatolva: ddraw.dll:UnlockCB.
    és utána ez:
    gta3.exe: egy rendszerhez csatlakoztatott eszköz nem működik.

Mi a halál ez?

Egyébként is, 2x feltelepitettem a win98-at, tucatszor újrainstalláltam a gamet, kiprpbáltam a directX-et 6-ostól 9-ig..
    most 8.1 van..
    ja és ez a gond nemcsak a gta-nál jelentkezik hanem a Max Payne -nél is, bár ott az jön ki hogy telepítsem fel a directX 8.0-át vagy annál újabb verziót..egy nagy lóf*szt! A 3DMark2001-nél is ugyanez van mint a Maxnál, de a többi: Medal of Honor, Morrowind, RTC Wolfi, SOF2 tökéletes.

Mi a halál ez??

HELP ME!!

köszi.
    diesel atya