7566
  • lipovics
    nem lehet, tul magasan van! Csittel meg nem probalkozom, mert ez egy teljesen csitmentes mentes :)
    Akkor kuszkodok tovabb :)
  • budasp
    később leesett, hogy portland és Joey közelében van.:)A magasvasútról ragyogóan át is ugrottam egy épület tetejére, aminek a teteje összefügg a kérdéses épületével, így csak el kellet gyalogolni a tető a kincsekig...:)
  • dieselG
    javítás: miután megláttam a directXRemover-t a hozzászólásodban.. :)
  • dieselG
    lipovics ezt még nem próbáltam ki de ajánlom még egy tippet hogy feljuss a Joe műhelyének a tetejére /mármint az az épület ami a képen van/: állj szorosan egy teherautóval a fal mellé, tapadjon a falra a teherautó vagymit mondjak és hagyd ott a furgont.Aztán a teherautó mellé álljál egy személygépkocsival /pl. Stallion/, szállj ki, ugorj rá, onnan ugorj a furgon tetejére, és innen szabad az út a hidden package-hoz :) Legalábbis én így gondolom. Vagy irjál folyamatosan az épület közelében giveusatank cheatot, a tankok pedig egymás hegyén hátán fognak megjelenni, és ha szerencséd van, egy magasabban kiálló tankról odaugorhatsz az épülethez.. azé sok siker hozzé :)
    Más.
    Ma megkegyelmeztem a gépemnek miután megláttam a DxRemover, köszi Mas-Thief! Csupán egy gondom van vele: mikor kitömötitem csak egy DirectXRemove Guide meg egy directXRemove jegyzetet találok..hát.. mit kell csinálnom most? Az istenért de úgy hiányzik a gta3!
    thx
  • lipovics
    Ez az elso szigeten van, sztem ezt mindenk ismeri :)
    95 hidden van meg, mar csak ot kell, koztuk ez!
  • lipovics
    a tabla mogott van ket fegyver, a haz bal sarkan emg egy hidden.
    Es ide nem tudok sehonnan feljutni (nincs olyan magas auto, a magasvasut meg messze van. Azon gondolkoztam, hogy dodoval elrepulok idaig, ha sikerul)
  • budasp
    eddig csak én vettem észere a képen a ház tetején lévő felveendő dolgot?
    egyébként sajnos nem ismerem fel a környéket, nem tudom, hogy lehetne leszedni onnan.
  • Error
    én se látok rajta semmit de van egy érzésem mi lehet a gond:kapcsold ki a Trails-t a Display menüben.
  • Lacc
    Mit kell nézni a képen?
  • lipovics
    Na sracok, ezt hogy lehet leszedni? Multkor is feltettem a kerdest, de akkor se tudott senki valaszolni
    szal a kep:
  • Mas-Thief
    Marmint a DirectX-et neked kell ujratenni. :-) Csak mar nem birok fogalmazni sem.
  • Mas-Thief
    DirectX Remover 2.0
  • Mas-Thief
    Bexaras! Pedig eskuszom, hogy nekem is a DDhelp-el xarakodott. Erdekes. Meg lenne tippem, ha meg akarod kimelni magad. A DirectX-et kellene ujratelepiteni, de ugy, hogy elotte egy DirectX Remover Progit hasznalsz. A Registry-t kipucolja. Ezutan teljesen ujrateszi a DX-et, nem csak javitgat. Erdemes meg egy probat tenni.
  • dieselG
    Semmi változás..

ma délután cd-re mentés a fonto adatokat, aztán jön a formaT C: ..
    CSAK EL NE FELEJTSEM A GTA SAVE-T IS ELMENTENEM!
    holnap este találkozunk!

bye
    Köszönöm, hogy megpróbáltatok segíteni!
    dieselG :)
  • dieselG
    Óriási szerencse mert ma délután akartam leformázni a winyót! Délre vártam volna meg a kölcsön cd-írót hogy lementsem a fontos adatokat..
    Ha megy végre ezzel a Detonatorral, kitombolnék világgá és lesmárolnám mindenkit aki az utamba áll! 10 perc és letöltődik! Előre is hála Mas Thief!
  • dieselG
    Köszi a tippet! Megpróbálom!
  • Mas-Thief
    Jézusom! Kicsit elkéstem dieselG. Asszem, én egy cipőben jártam egy ideig. Úgy láccik a hiba az, hogy "Inno3d" csak ennyi. Nekem is InnoVision kártyám van, csak GF2 MX-400-as. Én is ugyanezzel a problémával küzdöttem. Aztán egy megoldást találtam. 23.11-es Detornator Drivert használom. Próba ki! Remélem, segít.
  • Unknow
    Tessék innen leszedheted.Klikk ide!
  • Big_Chris
    Kösz szépen a segítséget Unknown!
  • Unknow
    Ha csalni akarsz és nem indul a trainer akkor ha elindítod akkor oda másold be a trainert ahol megtalálható a GT3 indító fileja.
  • Big_Chris
  • Big_Chris
    HI!

Srácok melyik könyvtárba kell a GTA 3 ULTIMATE TRAINERT bemásolni?
  • Gerry
    Na remélem, ott megtalálod a megoldást, de én mára végeztem a melóval, úgyhogy húzok haza!

Soxerencsét!
  • Gerry
    Esetleg nézd meg ezen az oldalon a HW Tuningot

http://www.vkk.hu/gta3

Itt asszem írnak valami WinXP-s hibáról, és annak a kijavításáról.
  • Gerry
    Lehet, az AGP 4x mód engedélyezése, az AGP fastwrites engedélyezése. Szóval az előbbieket nyomd Enabled-re, aztán nézd meg változik-e valami.

Egyébként DX8.1a fent van?
  • Gerry
    Aha, a VIA-ból milyen verziójút raktál?
  • Gerry
    Bocsi, az intel hülyeség volt, ALi-t akartam mondani, de már fáradt vagyok, tehát, ha ALI, akkor az ali integrated drivert...
  • Gerry
    Nemtudom milyen az alaplapod, ha intel, akkor az Intel Inf Update-et kellene föltenned, ha via, akkor a VIA 4in1 Drivert, és utána a hivatalos 29.42-es Detonatort. Ha így is szar, akkor a biosban van valami rosszul belőve (valószínű).
  • Gerry
    Milyen driver van fönt?
  • lipovics
    Sracok, en azert formazok, mert rengeteg anyag van a gepemen, ami nem virusbiztos (warezolas arnyoldala :)
    Es ugye a format a legbiztosabb virusirtas.
    Minden fontos adat, config fajl meg el van mentve cdre, 5 perc alatt minden visszarakok.
    Megszamoltam, 26 programra van szuksegem, ezek vannak allandoan a gepemen, a tobbit meg cserelgetem.

Mielott vki megkerdezne, hogy miert nem inkabb virusitot hasznalok, azzal kozlom, hogy elobb van a virus, mint a vedelem ellene, de ennek ellenere norton internet security es antivirus van fent! :)
    Ezek naponta liveupdate, heti teljes kereses, megis felkuszott a gepemre egy aranyos kis klez. Pedig a leveleket nem toltom le, webes feluleten nezem, szal figyelek dolgokra.
    De, mint mondtam, nekem ez a kockazat benne van a pakliban :)
    Amennyit ti osszekotortok 3 honap alatt, en annyibol ujrarakom a rendszert!
    Ti aprankent, en egyszerre :)
    Azt, hogy nem ertek a szoftverekhez, azt kikerem magamnak, ugyanis pl az xp-m ugy ram van szabva, ahogy azt csak el lehet kepzelni, es nem tweak xp-vel csinaltam...
  • Gerry
    Ja, csak, ha van kedved, esetleg, én ráérek most további eszmecserére...
  • Gerry
    Mégegyszer bocsi!

MerlinW, esetleg egy másik topicban...
  • Ron Ragm
    ja, nem kéne ezt itt tárgyalni:)
  • Gerry
    Jaja, ez így van, és sajna az általad említett problémával már nem egyszer találkoztam, a legutóbbi eset, az ALi chipset drivere, ami ha föl volt telepítve, és DDR memó volt a gépben, akkor fagyasztotta a D3D-s progikat... Hihetelen, SD-vel minden ment, és végül DDR-rel is, csak le kellett irtani az ALi Integrated Driverét, így kicsit elvileg lassabb a dolog, de megy... Mir ezt kisakkoztam, eltelt két nap... Hoppá kicsit kezdünk átmenni offtopicba... Ezért bocsi mindenkinek...
  • Gerry
    Ez a dolog nem feltétlenül van így, legalábbis nem minden esetben... A múltkor például egy folyamatosan fagyogató, de már nem garis alaplapon pár kondi el volt pukkanva, kiforrasztottam őket, egy másik szar alaplapból kiszedtem a jókat, persze azonos kapacitásúakat, beforrasztottam a rosszak helyére, azóta (3 hónapja) hibátlanul megy a gép, még húzni is jobban lehet benne a procit. Asszem erre a problémára software oldalról közelítve igen nehezen találtam volna rá,...
  • Gerry
    Na, ja! Meg inkább a hardware és az azokhoz kapcsolódó problémaá foglalkoztatnak, programozni nemigazán szoktam, főleg, hogy nem is tudok, hiszen a Pascal télleg nem egy manapság divatos nyelv... Esetleg a Windows-os problémák még amikkel el szoktam szöszmötölni... Főleg ezekkel találkozok a munkám során.
  • Mike
    nekem az jutott eszembe, hogy egy kiscsávesz kéne, mint a ravasz az agyban, aki apuka nyomdokaiba lép
  • Ron Ragm
    gyorsabb voltál:)
  • Mike
    látom azért puhulnak az álláspontok mindkét oldalon
  • Ron Ragm
    nem zuhansz bele í vízbe, csak tudni kell hol kell leszállni. Ott csak egy utca van, az az, aholaz intro játszódott. FIGYELEM! GHOSTTOWN NEM EGY REJTETT VÁROS, NEM IS VMI EXTRA, EGYSZERŰEN ODA CSINÁLTÁK MEG AZT A HELYSZÍNT AHOL AZ INTRO JÁTSZÓDIK!