7566
  • Hmuda
    Én elegánsan oldottam meg. A bár utcájával szemben van egy beszögelés, ahova tökéletesen el lehet bújni. Ekkor Sniper elő és vársz. Mikor kitolja a képét fejbelövöd és gyönyörködsz látványos összeesésében. : )))
  • CSOCSO
    fúúú ez a hülye salvatore kijön a luigi sex bárjábol..meg kéne ölni???11 óta nyomom de nemtom megölni....pedig már barikádot építettem mindenhova kocsikbol..megprobáltamazt hoyg leamortizált autokat tettem oda belelőttem és azok felrobbantak stb..sehogy sem tudtam..
  • CSOCSO
    http://www.alvilag.hu/gta/maps/
    nagyon jó térkép!!!!!
  • CSOCSO
    én a rise-t hallgattam de én most betettem live mixet és azt hallgatom...
  • CSOCSO
    megoldottam...ahol van a hajó feljáró..nah elütöttem a két faszit.. majd keresztbe álltam..így nemtudott feljönni az autotol..felmentem megöltem akit tudtam de ez a barom vhogy feljött.. de cseresznyére elbújt..így a töbieket is le tudtam szedni.. aztán én ott szarakodtam a hajón..az meg felrobbantotta.. más kameranézetekből full lláttam magam ahoyg a hajon vagyok meg minden:) de azé cseresznyére megadta a mission complishedet vagy mit..:)
  • Hmuda
    Na most egy kicsit hallgattam a Chatterboxot (tényleg nem volt a válasz : )) és a kedvencem, mikor Toni telefonál be. Bezzeg itt nagy a szája, de mikor ott dumál velünk, folyton csak az mondogatja, hogy: Igen Mama, igen Mama. : )))))
  • Hmuda
    má=már (csak hogy ne nézzetek parasztnak : ))))
  • Hmuda
    HUHÚ! Nagyon tuti! Köszikösziköszi! : )))

Amúgy a Gamesfaq-ról szedett térképek alapján má majdnem mind megvan Portland-ből (csak 9 hiányzik) és már ott virít a garázs mellett egy pisztoly, egy UZI és egy adag gránát. : )))
  • Laza
    felteszem valahova, aztan dobok egy linket.. :)
  • Ron Ragm
    nekem is küldd el plz:)
  • Laza
    szerencsed van... holnap a fasza terkepeket beszkennelem... :)
    (mar elokerestem, rajta vannak a KillFrenzik is :)
  • Garrett
    ott vannak a hordók.. én azokat lőttem ki...
  • Laza
    az a lenyeg, hogy az elso lovesre elindul...
    utana gyorsan le kell szedni mindenkit.. :)
  • experience
    pedig lehet!Meg kell nézni merre vannak,és sorban leszedni őket,max jobban rá kell zoomolni!
  • CSOCSO
    1 et lövök már felmegy..olyan gyorsan nem lehet sniperkodni szvsz oda fogok menni egy gépfegyverrel oszt aprítok
  • experience
    az a küldi pedig nagyon egyszerü,még én is megtudtam csinálni elsőre!! :)) ez nagy szó
  • CSOCSO
    grr hülye köcsög nigger... letelepedek a sniperlla lelövök 2 embert de a hajón van még 20..ez meg felmegy a hajóra..bazzeg ilyen barmot!!
  • Laza
    bazz, ezt meg nem is figyeltem.. :) allat...
  • Laza
    en meg a parkolohaz tetejerol is szoktam irtani... kiallok a parkanyra, eloszor tavcsoves pusival lovom a nepet, vegul pedig a katonakat sorozom rockettal.... :)
  • CSOCSO
    azóta rájöttem thx:)
  • Garrett
    kirááály
  • Ron Ragm
    itt ni:
  • Garrett
    ezt még konkrétan nem figyeltem meg :D
  • Garrett
    főutról=főutra
  • Ron Ragm
    az internetkávézoban a lépcső tövénél van 2 gépp.. az egyiken a GTA1 a másikon a GTA 2 megy:)
  • Garrett
    ááááááááááááá hahaahah kis leszámolás kistokajban :D
  • Garrett
    ehhe.. én azt szeretem, hogy a sok hülye rendőr egymásnak megy alattam és csak hallom a robbanásokat :D

Egyszer meg menekülök a nagy hídon a felhúzóson...a végében van egy kanyar amin lejössz a főutról...megyek lefele a rendőr meg közben mellettem jobbra koccolja az oldalam a kanyarban aztán megyek egyneesen => kiugratok a parkra a rendőr meg a levegőben begyulladt és egyx tűzgolyó repült mellettem :D utánna persze én is lángrakaptam :D
  • Hmuda
    Na ha majd multiban lesz coop, akkor asszem haverokkal négyen beszállunk a páncélozott Cheetabaés négy ablakon négyfelé fogjuk lőni a zsarukat. : )))
  • Laza
    jol latod..

azt a kavezot en is szerettem... azon at szoktam menekulni... :)
    volt, hogy uldozott egy genya, es felettem ugratott ki a lepcson keresztul.. :)
  • Garrett
    Daemon Toolz. nekem arról megy! virtual disk ami az cue és bin filokból dolgozik. mindenféle CD-t lehet vele emulálni!
    Ha küldessz egy mailt elküldöm!

jah és jól látom a vice city képen A MOTORT????
  • Garrett
    amikor mész a 2. városba Dickheadhez (D) akkor ott lehet találni egy internetkávézót, és egy üres boltot... ott felmész a 2 .emeletre és várod hogy a sok buta rendőr halálra gázolja egymást alattad :D meg bazookaval onnan lehet a csapatszállító kocsit irtani :D!!

huu de várom, a multi kiegészítést! Mekkorákat fogunk hentelni!
  • Laza
    ja, az vagy... :)
  • Hmuda
    Jaj, de hülye vagyok! A Gamefaq eszembe se jutott. Valaki üssön meg!

Nagyon köszi+ : )))
  • D0C
    Csak pc-re és Ps2-re lesz!
  • Laza
    csemegezz itt.. :)

klikk
  • D0C
  • Laza
    bazz, en mindet osszeszedtem... nem egyszeru... :)
    mijjen mar az a kis betet, mikor leszallitottad az arut, es a szexehes nepek ballonkabatban, sotet szemuvegbe alcazva allnak sorba az ujsagert... :)
  • D0C
    A szexújságosat harmadikra megcsináltam. Nem kell az összes újságot felszedni, az éles kanyarokban inkább kihagytam egyet, csak időn belűl maradj.
  • I.C.ram
    hidd el én már láttam élőben felborulni autót egy gyenge kanyar miatt.
  • Laza
    na, megeloztek :)