GTA 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt kell letölteni:
Pedstats
This vehicle can be obtained in the "Turismo" mission from El Burro. During the race, flip over one of the cheetahs than push it to your garage. Do not let it out of your sight, and wait until the turismo mission has finished.
Itt is a betuszkolós módszert írják, de még én sem próbáltam 😞
Ha a rekord az ugratási távolság, akkor nekem 322, Portland felé a hídon...
pedig akkor lehetne várost tisztítani.
Tegnap rendõrködtem. Tök jó volt, amikor üldöztem vkit, pár rendõr meg negem? de az egész úgy nézett ki, mintha a delikvens üldöznénk vagy hárman. szóval király volt.
Lehetne ilyen is: avn maffiozó szál, de lehetsz rendõr pl. És akkor olyan küldetésekkel, meg nyomulnál szirénézva a kolegákkal, nekem tetszene. Talán majd multiban
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
A bandatagok osztódással szaporodnak, ergo nem lehet kiirtani õket. Minél többet lõsz le, annál többen jönnek...
Más: szerintetek a bandatagok újratermelõdnek, vagy kiirthatók?
Ügyes fiú vagyok? Simogassátok meg a buksimat! 😊)
Na...kérdés:
A Taxis és egyéb küldetéseket egymenetben kell lenyomni, vagy akkor is számolja, ha mondjuk tizesével hajtom végre õket?
Látom neked is VIA-s az alaplapod. A régebbi VIA-s chipkészletû alaplapok BIOS-ában nincs benne a 4-way memory interleaving és még néhány memória kezelésre vonatkozó beállítás, ammik ha engedélyezve vannak, jóval nagyobb a memória kezelés sebessége. A www.viahardware.com-ról le lehet tölteni két progit (WPCREDIT és WPCRSET), amikkel ezeket be lehet állítani. Én is használom és sokat dobott a teljesítményen.
Nekem a nagyob Aperture Size nem jött be. 64-en használom, ha kevesebbre, ha többre veszem, lassabb a 3D.
GPLRank: -51|GTRank: -30
Nálam erõsen beszaggat, no nem mindig, de amióta átmásoltam az mp3-kat a cd-rõl, mintha többször
Tbird 750, VIA, 512mb, Geforce2Ti, 4x AGP
Trails off, többi on
800x600x32 distance full -3
ha lejjebb teszem, nagyon zavaró, hogy a semmibõl jelennek meg autók, agol azt hittem lehet menni, kiderül, hogy mégse.
Érdemes vmit váltani? Proci, vidkártya?
mondjuk a prociváltás húzos, új alaplap, új proci, új ram, affene
egyébként milyen konfigon játszod?
dieselG: szívesen, örülök, hogy segített.
THX 😊

Crackelt 1.10-es EXE NO-CD módban is mûködik :-))
nincs akkora különbség 640*480 és 800*600 között mint semmi és full között...
És mindez 17-es moncsin
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
A 640x480 meg kockás😊))
annak nincs élvezete..
én inkább megyek 640x480*fullba...
Ez a pici szaggatás nálam is meg, de mindig csak a játék elején. Pár perc után már egyáltalán nem szaggat, gondolom addig betölti a textúrákat, ugyanis a vinyó lámpa is fel-fel villan olyankor.
Egyébként sokan panaszkodnak, hogy lassú a játék és nagy a gépigénye. Leírom, hogy én milyen beállításokkal próbálom növelni a 3D-s teljesítmény, hátha akad még olyan, akinek segít.
Az én konfigom nem "up to date" ennek ellenére teljesen jól fut rajta még a GTA3 is. VIA alaplap, Celeron 2 950Mhz, 256 MB SDRAM, Manli Gef2MX400 64MB, SBLive, Win98SE Hun, DX8.1, Detonator 29.80.
A GTA3-tól függetlenül is a következõket állítottam be a defaulthoz káépest a "Képernyõ tulajdonságai"-ban:
Simítási mód: kikapcsolva
Mimmap részletességi szint: legjobb teljesítmény
Vertikális szinkronizálási mód: mindig ki
Renderelés max. 1 képkocka elöl.
A GTA3-ban frame synch: off, trails: off, frame limiter: off, view distance:0, a hang beállításoknál pedig: miles fast 2d positional audio. A lentebb említett audio update-et is felraktam, és a crack-es patch-et használom. Sok kisérletezgetés után nálam így a leggyorsabb.
Túlnyomó részt 25 és 55 között fps-el megy a játék 800x600/16bit-ben, ami korrekt szerintem.
Kipróbáltam a legújabb 30.30-as detonátort is, de nálam nem volt gyorsabb.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
és müxik az ISO-s verzioval?
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
mégegyszer köszi 😊
Csak most egy kis gondom van vele:
mindig szaggat, már nem a hang a hibás, akkor is szaggat amikor sivár területen vagyok /pl. reptér/
az fps 30-40 közepes épületeknél, mégis 1-2 mp-ként becsúszik 0,2 - 0,3 mp-es szünetek 😊, a hang tökéletes.
a gépem: amd xp 1600+
256 mb ddr ram
inno3d Geforce2 Ti 32 MB
a játékot 1024*768-ban futtatom, de ugyanúgy viselkedik 640*480-ban is!!!
Tehát nem a vga-kártyám a hibás.
Mit gondoltok mi lehet a ludas?
win98-am van
😊
THX

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
Egysterüen nyomsz egy accept-et utánna pedig beirod hogy hova van feltéve a GTA3.