7566
-
#5025 1. igen, ez a teherautos dolog nagyon izzaszto... :)
de ugyesen meg lehet csinalni.. :)
2. igen, odamesz a negerhez, aki azt mondja, hogy kell neki 100rugo... akar van nalad, akar nincs, eloszor elkuld... amint kirakott az ajton, ujra menj oda, es mar mentek is lodozni.. :) -
#5024 a teherautóst nem muszály megcsinálni. Egyzserű: ha megvan a százezer dolcsi, beszélj vele még1X. Ad egy Snipert. Sok szerencsét:) -
#5023 pc re is lesz vice ugye?:)
most nagyon felidegesített a gta3.. van egy feladat.. telefonban mondják el..
van egy teherauto és azzal kel lidőre felszednem valami ujságokat amik a földön vannak..és plusz1 mp-t visszaad az a sok szar.. nahmármost az első kanyart nemtom értelems sebességgel bevenni mert fejborul az auto..full szar az az auto!!! bazeg hogy adhatták ezt a feladatot ilyen autoval?? és szvsz életben azért ennyire az az auto nem borulos hisz nem a tetejében van a súly.. de mindegy..akokr is köcsögség.. a másik meg hogy "S" elküldött "8" ashoz.. egy nigger de vmi 100.000 dolcsirol beszélt... mit kell csinálni?? közel 300.000 dolcsim van szal bizti nem az a baj.. -
#5022 nekem is ez hianyzott a legjobban.. :)
az elso reszben birtam a borulasokat.. :) -
#5021 Király, lehet majd motorozni! -
#5020 hehe..
-
#5019 bazz, feltettem, de igy nemlatszanak a "gombok"... :) allat.. -
#5018 na, itt egy ujabb link, de ez mar egy GTA3as Winamp skin...
ez egy Winamp skin
-
#5017 akar.. :) -
#5016 figyu, a tankkal siman fel lehet emelkedni az egesz varos fele...
csak fel kell huzni egy kicsit az orrat...
hajj, bazz... ugy megmutatnam.. :) -
#5015 próbáltam, de nem tudtam annyira felemelkedni -
#5014 Te tudod. : )))
Majd mailben el tudod küldeni? NAGYON örülnék neki. : ))) -
#5013 repulj a tankkal.. :) -
#5012 figyelj, posti vagyol? :)
komolyan mondom neked, minden varosresz megvan A4es meretben, faszan minden rajtavan, csak le kell fenymasolnom... holnap behozom magammal meloba, es lenyomom...
ez a legjobb megoldas... :) -
#5011 a nagy hajóra ami az első szigeten van, ahol a kolumbiaiak hajóját is fel kellet robbantani -
#5010 Nagyon köszi! : )))
De ez miket jelöl? Mert én egyszer láttam egy olyan térképet, ami jelölte a Unique Jumpokat és a Hidden Package-eket is. Olyat nem tudsz? -
#5009 mejk hajora? -
#5008 A hajóra feljutott már valaki? én mindig átrepülök egy buzi unique jump felett és nem lehet akkor a gépet irányítani...nincs erre valami megoldás? -
#5007 de itt van neked megegy link...
itt a PS2es GTA3 dobozaban talalhato mapot talalod...
nesze meg egy link :)
-
#5006 ha a 3hoz kell, itt egy link
nesze neked link :)
-
#5005 most neked az 1-2-hoz kell terkep?
mar a 3-hoz talaltam... -
#5004 Köszi de jobban örülnék ha valaki kirakna egy linket mert már ezer felé szénéztem a neten de sehol nincs a GTA1-2-höz. -
Cölöpverő #5001 ÍÍÍgeNN -
Cölöpverő #5000 5000 -
#4998 van egy iszonyat ugrato a harmadik varosreszben...
a viztarozo felett at lehet ugratni... ez egy hatalmas terulet, rengeteg penz jar erte.. :) -
#4997 nagyon jo rendorhentelest megmondom en hol lehet csinalni.. :)
a harmadik varosresz mentohelyenel... :)
alj be a kapualjhoz, es onnan irts... jargannyal csak egyfelol tudnak megkozeliteni, kozben iszonyu borulasokat muvelnek...
egyszer min 1 oran keresztul irtottam a zsarukat.. :) -
#4996 en Salvatore hazatajat nem merem megkozeliteni, mivel nemegyszer shootgunnal ugy szetkaptak mikor repesztettem, hogy orom volt nezni... :) -
#4995 :)) -
#4994 én néha visszamegyek, jó kis henteket lehet5 ott csinálni :) -
Garrett #4993 ehhe én már vissza se merek menni az első városba. Ellenem van a triad a maffia, mindenki! -
#4992 nekem olyan volt mintha porsche boxter lett volna... nagyon állatúl ment és jol irányítható !!! sajna nem találtam többet... talán megint zsernyákoskodnom kéne?:) amugy ma felidegesített a gamez... találtam egy két szemétláda bugot... meg a hülye triadosok most mindegyik rám utazik..full idegesítő..semmit nemtok csinálni mertha vhol le kell parkolnom már jönnek kiszedni a kocsibol... -
Garrett #4991 meg ásóka házánál mindig parkol egy -
#4990 a yakuza olyan ezustos-feheres, piros csikkal a hatuljanal (zart sportkocsi)... a kaszino kornyeken sokat lehet szerezni... -
Garrett #4989 a yakuza olyan mint a stinger autó -
#4988 Köszi ne fáradj. Valahol biztos fent van a neten. -
#4987 nekem van ilyen terkepem...
az egyik Official PS2 magazinban van egy nagy szines terkep, mindennel... :)
ha gondolod lefenymasolom, aztan valahogy odaadom.. :) -
#4986 probald ki egyszer, hogy rocketvetovel leszeded oket rajt utan.. kirr... :) -
#4985 en azt a versenyt fagyiskocsival is siman megnyertem... :) (kozben vegig zeneltem:)
-
#4984 Nem tudja valaki, hogy merre vannak a térképek amik jelzik a Unique Jumpokat meg a Hidden Package-okat? -
#4983 ok
csocso: asuka házánál, második sziget