7566
  • Laza
    1. igen, ez a teherautos dolog nagyon izzaszto... :)
    de ugyesen meg lehet csinalni.. :)

2. igen, odamesz a negerhez, aki azt mondja, hogy kell neki 100rugo... akar van nalad, akar nincs, eloszor elkuld... amint kirakott az ajton, ujra menj oda, es mar mentek is lodozni.. :)
  • Ron Ragm
    a teherautóst nem muszály megcsinálni. Egyzserű: ha megvan a százezer dolcsi, beszélj vele még1X. Ad egy Snipert. Sok szerencsét:)
  • CSOCSO
    pc re is lesz vice ugye?:)
    most nagyon felidegesített a gta3.. van egy feladat.. telefonban mondják el..
    van egy teherauto és azzal kel lidőre felszednem valami ujságokat amik a földön vannak..és plusz1 mp-t visszaad az a sok szar.. nahmármost az első kanyart nemtom értelems sebességgel bevenni mert fejborul az auto..full szar az az auto!!! bazeg hogy adhatták ezt a feladatot ilyen autoval?? és szvsz életben azért ennyire az az auto nem borulos hisz nem a tetejében van a súly.. de mindegy..akokr is köcsögség.. a másik meg hogy "S" elküldött "8" ashoz.. egy nigger de vmi 100.000 dolcsirol beszélt... mit kell csinálni?? közel 300.000 dolcsim van szal bizti nem az a baj..
  • Laza
    nekem is ez hianyzott a legjobban.. :)
    az elso reszben birtam a borulasokat.. :)
  • D0C
    Király, lehet majd motorozni!
  • Laza
    hehe..

• Laza
    bazz, feltettem, de igy nemlatszanak a "gombok"... :) allat..
  • Laza
    na, itt egy ujabb link, de ez mar egy GTA3as Winamp skin...

ez egy Winamp skin
  • Laza
    akar.. :)
  • Laza
    figyu, a tankkal siman fel lehet emelkedni az egesz varos fele...
    csak fel kell huzni egy kicsit az orrat...

hajj, bazz... ugy megmutatnam.. :)
  • Ron Ragm
    próbáltam, de nem tudtam annyira felemelkedni
  • Hmuda
    Te tudod. : )))

Majd mailben el tudod küldeni? NAGYON örülnék neki. : )))
  • Laza
    repulj a tankkal.. :)
  • Laza
    figyelj, posti vagyol? :)

komolyan mondom neked, minden varosresz megvan A4es meretben, faszan minden rajtavan, csak le kell fenymasolnom... holnap behozom magammal meloba, es lenyomom...
    ez a legjobb megoldas... :)
  • Ron Ragm
    a nagy hajóra ami az első szigeten van, ahol a kolumbiaiak hajóját is fel kellet robbantani
  • Hmuda
    Nagyon köszi! : )))

De ez miket jelöl? Mert én egyszer láttam egy olyan térképet, ami jelölte a Unique Jumpokat és a Hidden Package-eket is. Olyat nem tudsz?
  • Laza
    mejk hajora?
  • Ron Ragm
    A hajóra feljutott már valaki? én mindig átrepülök egy buzi unique jump felett és nem lehet akkor a gépet irányítani...nincs erre valami megoldás?
  • Laza
    de itt van neked megegy link...

itt a PS2es GTA3 dobozaban talalhato mapot talalod...

nesze meg egy link :)
  • Laza
    ha a 3hoz kell, itt egy link

nesze neked link :)
  • Laza
    most neked az 1-2-hoz kell terkep?
    mar a 3-hoz talaltam...
  • Hmuda
    Köszi de jobban örülnék ha valaki kirakna egy linket mert már ezer felé szénéztem a neten de sehol nincs a GTA1-2-höz.
  • Cölöpverő
    ÍÍÍgeNN
  • Cölöpverő
    5000
  • Laza
    van egy iszonyat ugrato a harmadik varosreszben...

a viztarozo felett at lehet ugratni... ez egy hatalmas terulet, rengeteg penz jar erte.. :)
  • Laza
    nagyon jo rendorhentelest megmondom en hol lehet csinalni.. :)

a harmadik varosresz mentohelyenel... :)
    alj be a kapualjhoz, es onnan irts... jargannyal csak egyfelol tudnak megkozeliteni, kozben iszonyu borulasokat muvelnek...
    egyszer min 1 oran keresztul irtottam a zsarukat.. :)
  • Laza
    en Salvatore hazatajat nem merem megkozeliteni, mivel nemegyszer shootgunnal ugy szetkaptak mikor repesztettem, hogy orom volt nezni... :)
  • CSOCSO
    :))
  • Ron Ragm
    én néha visszamegyek, jó kis henteket lehet5 ott csinálni :)
  • Garrett
    ehhe én már vissza se merek menni az első városba. Ellenem van a triad a maffia, mindenki!
  • CSOCSO
    nekem olyan volt mintha porsche boxter lett volna... nagyon állatúl ment és jol irányítható !!! sajna nem találtam többet... talán megint zsernyákoskodnom kéne?:) amugy ma felidegesített a gamez... találtam egy két szemétláda bugot... meg a hülye triadosok most mindegyik rám utazik..full idegesítő..semmit nemtok csinálni mertha vhol le kell parkolnom már jönnek kiszedni a kocsibol...
  • Garrett
    meg ásóka házánál mindig parkol egy
  • Laza
    a yakuza olyan ezustos-feheres, piros csikkal a hatuljanal (zart sportkocsi)... a kaszino kornyeken sokat lehet szerezni...
  • Garrett
    a yakuza olyan mint a stinger autó
  • Hmuda
    Köszi ne fáradj. Valahol biztos fent van a neten.
  • Laza
    nekem van ilyen terkepem...
    az egyik Official PS2 magazinban van egy nagy szines terkep, mindennel... :)

ha gondolod lefenymasolom, aztan valahogy odaadom.. :)
  • Laza
    probald ki egyszer, hogy rocketvetovel leszeded oket rajt utan.. kirr... :)
  • Laza
    en azt a versenyt fagyiskocsival is siman megnyertem... :) (kozben vegig zeneltem:)
  • Hmuda
    Nem tudja valaki, hogy merre vannak a térképek amik jelzik a Unique Jumpokat meg a Hidden Package-okat?
  • Ron Ragm
    ok
    csocso: asuka házánál, második sziget