GTA 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mas-Thief
A bandatagokra van megoldás. Felül kell írni a fájlt, és nem háborgatnak. Sima járókelõk lesznek.

Ezt kell letölteni:
Pedstats

Aborg
En probalgattam. Ramentem a harckocsival, toltam haza, de akkor lassu vagyok es kiszednek a bandatagok. Ha kikerul a roncs a monitorbol, a program eltunteti (es tutira kikerul ha kihuznak a jarmuvedbol). Most ujrakezdtem a gamet, meg nem bantanak a muksik, meglatom mire megyek 😊
Gerry
Ha valakinek sikerül szerezni golyóálló Cheetah-t, az dobjon má meg egy mail-el, hogy hogyan sikerült. Elõre is köszi, Csá mindenkinek, húzok haza!

Gerry
Ebbõl csak azt nem tudom kivenni, hogy most meg kell várni a végét a feledatnak, vagy nem szabad megvárni, azaz a Do not az vonatkozik-e a végére, vagy csak arra, hogy ne haggyam kikerülni a látótávolságomból...

Gerry
És a Turismokról mit tudsz?

BulletProof/ExplosionProof/FlameProof Cheetah
This vehicle can be obtained in the "Turismo" mission from El Burro. During the race, flip over one of the cheetahs than push it to your garage. Do not let it out of your sight, and wait until the turismo mission has finished.

Itt is a betuszkolós módszert írják, de még én sem próbáltam 😞
Gerry
Na ja, azzal is próbálkoztam, hogy betoljam, de nem hajlandó fölrobbanni, ha meg úgy érek hozzá, hogy még ép, akkor meg vissza áll a kerekeire, és elhúz a habokba... Én is olvastam már errõl a módszerrõl, de eddig még nem hallottam olyanról, akinek sikerült volna, vagy te tudsz?

Ha a rekord az ugratási távolság, akkor nekem 322, Portland felé a hídon...

Mike
az enyémet inkább hagyjuk

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
passz

Gerry
#4377-ra valakinek valami tippje?

Gerry
Ja, a rendõrösdi nagy móka, én is állatira várom már a multis részt, mert szeretném elkenni a haverokat... 😊

Mike
Kár
pedig akkor lehetne várost tisztítani.

Tegnap rendõrködtem. Tök jó volt, amikor üldöztem vkit, pár rendõr meg negem? de az egész úgy nézett ki, mintha a delikvens üldöznénk vagy hárman. szóval király volt.
Lehetne ilyen is: avn maffiozó szál, de lehetsz rendõr pl. És akkor olyan küldetésekkel, meg nyomulnál szirénézva a kolegákkal, nekem tetszene. Talán majd multiban

Gerry
Elvileg lehet nyerni egy golyóálló Cheeta-t a Turismon, csak mint azt az elõbb leírtam nemtom hogyan.

A bandatagok osztódással szaporodnak, ergo nem lehet kiirtani õket. Minél többet lõsz le, annál többen jönnek...

Mike
Gyerekek nekem feltétlenül kellene golyóálló kocsi, de nem olyan döglassú mint a security car.

Más: szerintetek a bandatagok újratermelõdnek, vagy kiirthatók?

Gerry
Üdv! Ki mit tud a Turismókról? Azt hallottam, hogy 20 megnyert után jár valami golyóálló kocsi. Nos, én már 34x megnyertem, de eddig semmi. Lehet, hogy az a baj, hogy közben mentettem? Mentés nélkül lehetetlen, mert a bandatagok állandóan szétlõnek. Plz segítsen aki tud errõl valamit...

Mas-Thief
Hû a mindenit! Ez érdekes lehet! Írd le lécci, hogy miket használsz a két progiban! Köszi!

Mike
egymenetben vazz
lehetetlen

YEAHHH!!!! Már 87 hidden pack-ot megtaláltam...és még csak rá sem kukkantottam a térképre!
Ügyes fiú vagyok? Simogassátok meg a buksimat! 😊)

Na...kérdés:
A Taxis és egyéb küldetéseket egymenetben kell lenyomni, vagy akkor is számolja, ha mondjuk tizesével hajtom végre õket?
Mike
köszi, megnézem

Mike: Én is hasonlóan állok, mint te. Ha váltanék, akkor túl sok mindent kéne cserélni (alaplap, proci, ram, videókártya).
Látom neked is VIA-s az alaplapod. A régebbi VIA-s chipkészletû alaplapok BIOS-ában nincs benne a 4-way memory interleaving és még néhány memória kezelésre vonatkozó beállítás, ammik ha engedélyezve vannak, jóval nagyobb a memória kezelés sebessége. A www.viahardware.com-ról le lehet tölteni két progit (WPCREDIT és WPCRSET), amikkel ezeket be lehet állítani. Én is használom és sokat dobott a teljesítményen.
Nekem a nagyob Aperture Size nem jött be. 64-en használom, ha kevesebbre, ha többre veszem, lassabb a 3D.

GPLRank: -51|GTRank: -30

Mike
vagy adjak a videokártyának több ramot? most 64, de lehet akár 256 is

Mike
Jah hát 16biten könnyü

Nálam erõsen beszaggat, no nem mindig, de amióta átmásoltam az mp3-kat a cd-rõl, mintha többször

Tbird 750, VIA, 512mb, Geforce2Ti, 4x AGP
Trails off, többi on
800x600x32 distance full -3
ha lejjebb teszem, nagyon zavaró, hogy a semmibõl jelennek meg autók, agol azt hittem lehet menni, kiderül, hogy mégse.

Érdemes vmit váltani? Proci, vidkártya?
mondjuk a prociváltás húzos, új alaplap, új proci, új ram, affene

Anee: ez ilyen. mindenkit más zavar.
egyébként milyen konfigon játszod?

dieselG: szívesen, örülök, hogy segített.

budasp: hálásan köszi a tanácsodat most végre remekül szaggatásmentesen fut (!) az fps már 40 körül van nagyobb városrésznél 😊 viszont a látótávolság nálam fullon van :Ð és trails is be van kapcsolva 😊 mellesleg 1024-en nyomom..
THX 😊

Mas-Thief
Hoppá! Elõferdülhet. Itt egy másik Dragon Ball Zóna GTA3-ról (http://dbzona.freeweb.hu/gta3). Tutira jó!!

Crackelt 1.10-es EXE NO-CD módban is mûködik :-))

kétlem....
nincs akkora különbség 640*480 és 800*600 között mint semmi és full között...
És mindez 17-es moncsin
nem szed halott fájlokat csak köcsög az extra. ne bedobd a linket letöltés managerbe és ne cél mentése más néven hanem kattints rá. meg fog jelenni, hogy "Ez a link kívülrõl nem elérhetõ. A letöltéshez kattintson IDE" felirat. rákattintasz és indítja is a letöltést. tudom kicsit baszakodni kell vele û, de legalább meg lesz a játék.
Goodwill
vhol máshol full?

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Goodwill
az halott, 2,9 kilós fájlokat szed le 😞(

A 0 távolság csak akkor zavar, amikor döngetek vagy 200-al és mivel az elõttem lévõ autók késõbb jelennek meg, mint full látótávnál, nehéz kikerülni õket😊 Hidd el, én is jobban élvezném fullban, de kb. 5-7 fps-t ez is jelent pluszban, nálam legalábbis.
A 640x480 meg kockás😊))

nézd meg www.hwsw.hu -n..
Mas-Thief
30.30-as Detonator? Az meg honnan van?

látótávolság 0?
annak nincs élvezete..
én inkább megyek 640x480*fullba...
dieselG:
Ez a pici szaggatás nálam is meg, de mindig csak a játék elején. Pár perc után már egyáltalán nem szaggat, gondolom addig betölti a textúrákat, ugyanis a vinyó lámpa is fel-fel villan olyankor.

Egyébként sokan panaszkodnak, hogy lassú a játék és nagy a gépigénye. Leírom, hogy én milyen beállításokkal próbálom növelni a 3D-s teljesítmény, hátha akad még olyan, akinek segít.
Az én konfigom nem "up to date" ennek ellenére teljesen jól fut rajta még a GTA3 is. VIA alaplap, Celeron 2 950Mhz, 256 MB SDRAM, Manli Gef2MX400 64MB, SBLive, Win98SE Hun, DX8.1, Detonator 29.80.
A GTA3-tól függetlenül is a következõket állítottam be a defaulthoz káépest a "Képernyõ tulajdonságai"-ban:
Simítási mód: kikapcsolva
Mimmap részletességi szint: legjobb teljesítmény
Vertikális szinkronizálási mód: mindig ki
Renderelés max. 1 képkocka elöl.
A GTA3-ban frame synch: off, trails: off, frame limiter: off, view distance:0, a hang beállításoknál pedig: miles fast 2d positional audio. A lentebb említett audio update-et is felraktam, és a crack-es patch-et használom. Sok kisérletezgetés után nálam így a leggyorsabb.
Túlnyomó részt 25 és 55 között fps-el megy a játék 800x600/16bit-ben, ami korrekt szerintem.
Kipróbáltam a legújabb 30.30-as detonátort is, de nálam nem volt gyorsabb.

hát fasza hangulat hogy nappal világosabb van mint éjszaka:-)
Ron Ragm
en a csak a texturákat cseréltem ki, a data maradt, eccerûen a hangulat miatt😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Ams
nem az exe-vel kell instalállni, hanem a gta 3 könyvtárban taláható modell és data könyvtárról kell csinálni egy back up-ot és bemásolni a rar-ban található könyvtárakat.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Jaj ennyire ne legyél már birka, ha nemteccik kicseréled a handling.cfg-t a régire, vagy a dodo tuningra és nem lesz csónak....
mikike
nekem a noCD crack inkább semmilyen CDt nem fogadok el Crack lett

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

ja igen!van az a havas pályás peccs.Na ez egyértelmû mit csinál,de azt tudni kell,hogy játszani nem érdemes rajta mert rohadtul csúsznak a kocsik és a legszopatóbb az egészben hogy nem lehet letörölni a patch-et csak ha reinstallálod.tehaát aki akarja nézze meg de készülhet a reinstallra akit meg nem nagyon érdekel ne is teyge fel,inkább a nudepatch-et!😊
hela!nagyon zsir a gta3!már ismerem elég jol a pályát de még nem vittem végig a gamét.Biztos tudtok sok ilyen sunyi ,titkos helyet ahova be kell ugrálni vagy ilyesmi.Nem mondanátok pár ilyet?
Stann
nem tudjátok honnan lehet letölteni az 1.1-s patchot?
és müxik az ISO-s verzioval?

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

ja az elõzõ hozzászólásom eleje Mas-Thiefnek szól.

Igen megoldódott :ÐÐÐ
mégegyszer köszi 😊
Csak most egy kis gondom van vele:
mindig szaggat, már nem a hang a hibás, akkor is szaggat amikor sivár területen vagyok /pl. reptér/
az fps 30-40 közepes épületeknél, mégis 1-2 mp-ként becsúszik 0,2 - 0,3 mp-es szünetek 😊, a hang tökéletes.
a gépem: amd xp 1600+
256 mb ddr ram
inno3d Geforce2 Ti 32 MB

a játékot 1024*768-ban futtatom, de ugyanúgy viselkedik 640*480-ban is!!!
Tehát nem a vga-kártyám a hibás.
Mit gondoltok mi lehet a ludas?
win98-am van
😊

THX

Mas-Thief
CS@: Thanxs a térképet!

dieselG: Na végre, sikerült? Megoldódott? Na örülök neki!

http://qczi.warez.hu
Goodwill
van még vhol link a fullhoz? a rip megvan, de a zenékkel mégis jobb lönne...

Rage:
Egysterüen nyomsz egy accept-et utánna pedig beirod hogy hova van feltéve a GTA3.
Crokin
Sõt, igy visszaolvasva pár ezer hozzászólást a kérdés el sem hagzott 😊

Repatarurgyán