7566
-
#5117 #5106
Itt van egy cím, ahonnan leszedheted.
Más: van három FPS növelő progi. A Cheffz félénél nem tapasztaltam változást, A Sheepy egész jó, a harmadik meg maga a borzadály. Azt senki ne próbálja ki. -
Anee #5116 Próbáltam, csak azután tedd fel miután végigjátszottad vagy csak a textúrákat cserél le
amúgy jó -
#5115 Probáltátok már a Snow módot? Honnan lehet letölteni, mert az alap német cimen sosem jön le.. -
#5114 Köszike. : )))
Anee: köszi a válszt. Kicsit megnyugodtam. Ha a Taxinál így van, akkor remélem a többinél is. -
#5113 de vannak letoltheto autok...
sot, van auto szerkeszto progi is...
ird be a google.com-on, hogy GTA3 MAP...
igy palyaszerkesztoket, autoszerkesztoket, mindent letolthetsz... :) -
#5112 majdnem idegosszeroppanast kaptam, mikor a kva 100 taxizas utan odanyomott nekem egy bordot az egyik taxibol... (valami extrafaszara vagytam:)))))) -
Anee #5111 Nekem is állandó helye van...mellette egy tuning blista van:-)
Nállam a taxis ment úgy hogy külön csináltam meg a 100 küldit...a mentős és a fakabátosat még nem nyomtam -
#5110 Más: a mentős meg rendőrös küldiket egyhuzamban kell végigvinni, vagy lehet megszakításokkal is, hogy megkapd a jutalmat? -
#5109 Ó, nekem már vagy egy hete ott figyel a garázsban 2. : ))) -
Anee #5108 annyi hogy abból is lehet nyomni fakabát misönöket...amúgy csak egy szirénázó, rádió nélküli kuruma...fizikája kicsit csiszoltabb, jobban vágja a kanyarokat és gyorsabb is...
csak nehéz megszerezni:-) -
#5107 Szerintem gyorsabb -
#5106 Itt vannak térképek Unicue Jumpokkal meg Hidden Packagesekkel -
#5105 Kérdés:
A CIA Car-nak van valami különlegessége, vagy csak egy síma feketére festett Kuruma? -
#5104 Hiába, én már csak ilyen maximalista vagyok. : ))) -
#5098 Tudom, hogy kb 40 fajta van, de egy idő után már ez is kevés és unalmas (szerintem). -
#5090 Mindössze annyi a gond ezzel a játékkal, hogy kevés benne az autótípus. Még szerintem egy 10 db-ot kitalálhattak volna. Nincs valahol autóletöltő-hely? -
#5089 engem inkább az autok meg amotorok érdekelnek..mondjuuk vmi f18 is király lenne... -
Garrett #5088 alig várom már a multi peccset ... asszem álmatlan éccakákkal egybekötött BASeBallütő csaták várnak rám..
jah és as vice city ben lehet HELIKOPTERT IS VEZETNI! -
Garrett #5087 sorry akkor :D -
#5086 kimaradt egy még... ott van asszem még a Rise FM is -
#5085 nem, a chatterbox stúdiója az első szigeten van, a Head Radio-nál (ott van még asszem a Rise FM is)
Mellesleg az a hely asszem egy nemzetközi bank -
#5084 ok -
Garrett #5083 a magyar zászlósd hely a chatterbox studiója ha jól tudom. Laslow meg a chatterboxon beszél -
#5082 most akkor az egy magyar zászló? (vlami magyar nagykövetség vagy mi?) és hol hallotáttok beszélgetni a laslow ot? vagy mizu? -
#5081 mér nem lehet semmit letölteni a gta3modsról:(
pedig úgy felmentem volna Donaldhoz:D -
#5080 : DDDD -
#5079 az ujsag mar itt van nalam, csal kollegam nem hota be a scanneret... de megoldom, atmegyek a szomszed "ceghez".. :) -
#5078 nalam (ps2n) a haztetokon alltak men in black ugynokok, akik mikor eszrevettek, kitort a panik.. :)
egyebkent a rezidencia bejaratat kell elallni egy kamionnal, majd mikor kozeledik, dobalni a granatokat, mint allat... :)
egyszer Lougi bejaratat is eltorlaszoltam egy kamionnal... megsult szegeny... :) -
#5077 Szánalmasak ezek a németek, nekiki külön mod kell hogy lássák a zászlójukat a játékban!:) -
LeoN #5076 Kicsit későn regálva, én ezt erről a helyről már jóval előtted raktam ki képet [mf2] -
#5075 kurvára várom a multi peccset:) -
Garrett #5074 http://skiper.uw.hu/
NUde peccs -no comment -
#5073 én egyszerűen beleeresztettem egy shotgunt a kocsijába, az nekiment egy rakás kocsinak, amitől kigyulladt majd a kocsi felrobbant:) -
#5072 Ez tényleg király!
Szerintem én csak csirkézni fogok :) -
#5071 THX a segítséget! -
#5070 :)))))))))) -
dieselG #5069 ja és mégiscsak lesz multi peeecs!
link:
http://hoodoo.isten.hu/gta3/index.php
képek is vannak -
dieselG #5068 megelőztek :DD -
dieselG #5067 Csocso
pedig nagyon egyszerű, csak megfelelő helyet kell keresni salvatore kinyirásához..
2hely van:
-Luigi bárjának az udvarán találsz egy tűzlépcsőt, na azon kell fölcsászkálni, és onnan leszedni a fejét gránátokkal, sniperrel..
-a Luigi bárjához szemközti épület másik oldalán is van egy tűzlépcső (szentem ez a legjobb hely) és onnan irtsd ki..
remélem tudtam segiteni -
#5066 Igen! Pont erröl a háromról beszéltem. Tuti. De mostmár inkább megvárom Laza ügyködésének eredményét. Az egyenlőre jobban érdeket, merthogy állítólag minden tajta van.