7566
  • Hmuda

Itt van egy cím, ahonnan leszedheted.

Más: van három FPS növelő progi. A Cheffz félénél nem tapasztaltam változást, A Sheepy egész jó, a harmadik meg maga a borzadály. Azt senki ne próbálja ki.
  • Anee
    Próbáltam, csak azután tedd fel miután végigjátszottad vagy csak a textúrákat cserél le
    amúgy jó
  • Stann
    Probáltátok már a Snow módot? Honnan lehet letölteni, mert az alap német cimen sosem jön le..
  • Hmuda
    Köszike. : )))

Anee: köszi a válszt. Kicsit megnyugodtam. Ha a Taxinál így van, akkor remélem a többinél is.
  • Laza
    de vannak letoltheto autok...
    sot, van auto szerkeszto progi is...

ird be a google.com-on, hogy GTA3 MAP...
    igy palyaszerkesztoket, autoszerkesztoket, mindent letolthetsz... :)
  • Laza
    majdnem idegosszeroppanast kaptam, mikor a kva 100 taxizas utan odanyomott nekem egy bordot az egyik taxibol... (valami extrafaszara vagytam:))))))
  • Anee
    Nekem is állandó helye van...mellette egy tuning blista van:-)
    Nállam a taxis ment úgy hogy külön csináltam meg a 100 küldit...a mentős és a fakabátosat még nem nyomtam
  • Hmuda
    Más: a mentős meg rendőrös küldiket egyhuzamban kell végigvinni, vagy lehet megszakításokkal is, hogy megkapd a jutalmat?
  • Hmuda
    Ó, nekem már vagy egy hete ott figyel a garázsban 2. : )))
  • Anee
    annyi hogy abból is lehet nyomni fakabát misönöket...amúgy csak egy szirénázó, rádió nélküli kuruma...fizikája kicsit csiszoltabb, jobban vágja a kanyarokat és gyorsabb is...
    csak nehéz megszerezni:-)
  • addaam
    Szerintem gyorsabb
  • addaam
    Itt vannak térképek Unicue Jumpokkal meg Hidden Packagesekkel
  • Hmuda
    Kérdés:

A CIA Car-nak van valami különlegessége, vagy csak egy síma feketére festett Kuruma?
  • Hmuda
    Hiába, én már csak ilyen maximalista vagyok. : )))
  • Hmuda
    Tudom, hogy kb 40 fajta van, de egy idő után már ez is kevés és unalmas (szerintem).
  • Hmuda
    Mindössze annyi a gond ezzel a játékkal, hogy kevés benne az autótípus. Még szerintem egy 10 db-ot kitalálhattak volna. Nincs valahol autóletöltő-hely?
  • CSOCSO
    engem inkább az autok meg amotorok érdekelnek..mondjuuk vmi f18 is király lenne...
  • Garrett
    alig várom már a multi peccset ... asszem álmatlan éccakákkal egybekötött BASeBallütő csaták várnak rám..
    jah és as vice city ben lehet HELIKOPTERT IS VEZETNI!
  • Garrett
    sorry akkor :D
  • Ron Ragm
    kimaradt egy még... ott van asszem még a Rise FM is
  • Ron Ragm
    nem, a chatterbox stúdiója az első szigeten van, a Head Radio-nál (ott van még asszem a Rise FM is)
    Mellesleg az a hely asszem egy nemzetközi bank
  • CSOCSO
    ok
  • Garrett
    a magyar zászlósd hely a chatterbox studiója ha jól tudom. Laslow meg a chatterboxon beszél
  • CSOCSO
    most akkor az egy magyar zászló? (vlami magyar nagykövetség vagy mi?) és hol hallotáttok beszélgetni a laslow ot? vagy mizu?
  • Ron Ragm
    mér nem lehet semmit letölteni a gta3modsról:(
    pedig úgy felmentem volna Donaldhoz:D
  • Hmuda
    : DDDD
  • Laza
    az ujsag mar itt van nalam, csal kollegam nem hota be a scanneret... de megoldom, atmegyek a szomszed "ceghez".. :)
  • Laza
    nalam (ps2n) a haztetokon alltak men in black ugynokok, akik mikor eszrevettek, kitort a panik.. :)
    egyebkent a rezidencia bejaratat kell elallni egy kamionnal, majd mikor kozeledik, dobalni a granatokat, mint allat... :)
    egyszer Lougi bejaratat is eltorlaszoltam egy kamionnal... megsult szegeny... :)
  • Ron Ragm
    Szánalmasak ezek a németek, nekiki külön mod kell hogy lássák a zászlójukat a játékban!:)
  • LeoN
    Kicsit későn regálva, én ezt erről a helyről már jóval előtted raktam ki képet [mf2]
  • Ron Ragm
    kurvára várom a multi peccset:)
  • Garrett
    http://skiper.uw.hu/

NUde peccs -no comment
  • Ron Ragm
    én egyszerűen beleeresztettem egy shotgunt a kocsijába, az nekiment egy rakás kocsinak, amitől kigyulladt majd a kocsi felrobbant:)
  • Crokin
    Ez tényleg király!
    Szerintem én csak csirkézni fogok :)
  • CSOCSO
    THX a segítséget!
  • CSOCSO
    :))))))))))
  • dieselG
    ja és mégiscsak lesz multi peeecs!

link:
    http://hoodoo.isten.hu/gta3/index.php
    képek is vannak
  • dieselG
    megelőztek :DD
  • dieselG
    Csocso

pedig nagyon egyszerű, csak megfelelő helyet kell keresni salvatore kinyirásához..
    2hely van:
    -Luigi bárjának az udvarán találsz egy tűzlépcsőt, na azon kell fölcsászkálni, és onnan leszedni a fejét gránátokkal, sniperrel..
    -a Luigi bárjához szemközti épület másik oldalán is van egy tűzlépcső (szentem ez a legjobb hely) és onnan irtsd ki..
    remélem tudtam segiteni
  • Hmuda
    Igen! Pont erröl a háromról beszéltem. Tuti. De mostmár inkább megvárom Laza ügyködésének eredményét. Az egyenlőre jobban érdeket, merthogy állítólag minden tajta van.