378941
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
#15508 "21 éves leszek. Van egy problémám. Imádok kerékpározni, de minél inkább a vízszintes felé mozdul el a hátam, annál előbbre csúszik a fenekem az ülésen. Tudom, hogy ez a biomechanikai okokból szükséges, sok esetben nem tudatos helyzetelcsúsztatás, de engem kurvára idegesít. Szóval az lenne a kérdésem, hogy teherbe eshetek-e ha ráülök a nyeregcsőre?"
Ez tuti fake. 21 évesen senki nem lehet ennyire sötét. -
#15507 13 éves elkeseredett lány vagyok. Az a nagy problémám, hogy nagyon magasra nőttem (170cm). A másik osztályba jár egy nálam 6-7cm-rel alacsonyabb fiú. Nagyon szeretem őt, de tudom semmi esélyem nincs nála a magasságkülönbség miatt. Magas talpú cipőt sem vehetek fel, mert akkor legalább 172-175cm-es vagyok. Nem merek tanár mellé sem állni, ha hetes vagyok, mert már őket is túlnőttem. Mit tegyek, hogy ne látszódjak olyan magasnak?"
Vágd le tőböl a lábad. Akkor tuti alacsonyabb leszel .:P -
#15506 Ha naponta fél órán keresztül maszturbálok lehetek-e terhes?
Eh, megintcsak lol. -
#15505 Azért ez se semmi:
"16 éves srác vagyok, kb. két éve vettem észre, hogy a péniszemen szőrők nőttek. Eddig nem mertem szólni a szüleimnek és orvoshoz sem merek elmenni, ezért tőletek kérek segítséget!"
-
#15504 "15 éves fiú vagyok és a nemi szervemen még nem nőtt szőr. Hogyan növesszem meg?"
Neked is megadom Chewbacca e-mailcímét.
-
#15503 "11 éves lány vagyok. Azért írok neked, mert kisebb korom óta csinálom azt, amit anya szerint nem kellene. Le kell-e róla szoknom? Mit tegyek? Ez is önkielégítés?"
Mekkora lol. :D -
#15502 "8. osztályba járok, és az a problémám, hogy nemileg még éretlen vagyok. Talán nemibeteg vagyok?"
Maximum elmebeteg.
"16 éves fiú vagyok és engem az érdekelne, hogy egy lány is fel szokott-e izgulni spontán? Tényleg csak nagyon kevés lány szokott maszturbálni? Néhány osztálytársammal beszélgettünk errol, lányokkal is, és mindeki tagadta, hogy csinálná."
Nem, a lányog nem végeznek önkielégítést, ahogy nem is finganak. Ez tudományos tény.
"...még hónaljszőrzetem sincs..."
Egy drótkefe, és némi pillanatragasztó csodákra képes
"13 éves vagyok és szeretek egy fiút. Az a baj, hogy ö rám se bagozik, talán azért, mert izzadtságszagom van. Hogyan tudnám elcsábitani?"
FÜRÖDJ BAZZE!!!
"15 éves lányok vagyunk. Kérdésünk, hogy szeretkezésnél a fiú a behatolásnál érzi-e a lány szűzhártyáját? Ha érzi és átszakítja, a nemiszervben valami hanggal jár?"
Persze. Kis reccsenés hallatszik. 90kg feletti lányok esetén némi visszhang is jelentkezik.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
néhány válogatott gyöngyszem :)))
nagyon durvás :D -
#15501 hát lehet, hogy fakek voltak, de mivel a hülyeség határtalan, én el tudom képzelni, hogy vannak ilyenek. :)főleg 13 évesen... -
#15500 télk -
DecenS #15499 Szerintem a BRAVO nem túl autentikus forrás ilyen szempontból :) Amúgy ezek asszem pont onnan lettek csokorba szedve. Szerintem az szex rovat is egy nagy fake volt. De LOL :)) -
#15498 "Úgy érzem, nagyon szeretem, le akarok vele feküdni és járni is akarok vele." ;ÐÐ -
#15497 baszódj meg :DDDDDDD -
#15496 Ez se rossz :D
11 éves lány vagyok. Bár tudom, hogy nem lett volna szabad, de én mégis elmentem egy bácsival, aki lefeküdt velem. Nem mertem szólni anyukámnak. Azóta többször is megtörtént a dolog és mostmár élvezem is. Mit csináljak?" -
#15495 ezek mind kitalált höeségek ... dekuvajo :D -
#15494 nehogy azt hidd.
Anno a Bravoban is lehetett ilyeneket olvasni. -
#15493 ezekszerintem mind kamuk. azért ennyire nem lehet hülye valaki:
""16 éves lány vagyok és elmentem az orvoshoz, hogy írjon fel nekem gyógyszert. Azt mondta, ha rajtam volt a barátom utána vegyem be. De ő kitalálta, hogy én legyek fölül, ő pedig alul. Csodálatos érzés volt. Így aztán ő vette be a gyógyszert. Nagyon félek, hogy mi van, mert már 2 hete nem jött meg. valamit rosszul csináltam? Mit tegyek?"" -
#15492 ez nekem túl bonyolult... -
#15491 majd ha ráérek :D
bele olvastam és brutális :D -
#15490 Szóval így ezeken borultam lefele a székről:
"Hogyan mondjam meg anyukámnak, hogy szeretnék melltartót?"
"Anyu, szeretnék melltartót."
-
"13 éves lányok vagyunk, nagyon jó barátnők. Ugyanazzal a fiúval, ugyanazon este, ugyanabban a szobában mindketten lefeküdtünk. Mindeketten terhesek lettünk. Elvetetni nem akarjuk a magzatot, de megtartani sem. A szüleinknek nem merünk szólni. A fiú mindkettőnket szeret, de a gyerekeket nem akarja."
Alapítsatok kommunát.
-
"Tetszik egy lány az osztályból, s úgy érzem, én is tetszem neki, mégis mindig kinevet. Ilyenkor legszívesebben sírnék, de ehelyett bunkóságokat vágok a fejéhez és ezzel sokat vesztek az esélyeimből vele szemben. Hogyan hódítsam meg?"
Nem is, ha egyszer-kétszer meg is pofozod, ne adj Isten hátbarúgod, tuti befutó vagy. A lányok szeretik az erős férfiakat. De nehogy sírj!
:DDDDDDDDDDDD
-
#15489 :>>> -
#15488 nyehh-nyöhh -
#15487 -
#15486 -
Doma #15485 -
#15484 Hm, ezek a gyűrűk tökre úgy néznek ki mint az amerikai középiskolai senior gyűrűk. -
#15483 vennék egyet, mennyi? -
#15482 látjuk, rá van írva -
Noodlee #15481 LORD OF THE RINGS
-
#15480 -
#15479 Köszönjük, majd értesítjük! -
#15478 Asszem már volt
-
#15477 Bal alsó sarok: Warning: Shock hazard - Do not open -
#15476 értesíteni kéne a kápszereseket, nem? -
greco #15475 -
greco #15474
-
#15473 ??? A pasik nem? :) -
#15472 de csak azért, mert puskáznak különben
-
#15471 én észrevettem rajta 2 dolgot..az egyik, hogy a "trigger" két g-vel és egy t-vel írják: "trigger" és nem "trriger"...a másik, hogy mit keres egy nike pipa az alsó rácsoktól rögtön jobbra? :) -
#15470 szerintem az hogy ennyi bemenet es kimenet van rajta.. 8 vagy 10 koax meg minden??? allat ez a DENON -
Aspyrin #15469