378941
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
#15629 ez az Eurocard Mastercardos reklmá fíling, nem??? -
#15628 -
Zsoldos #15627 ha nem szolaltal meg volna, bolcs maradtal volna -
#15626 priceless = megfizethetetlen! -
#15625 felgyújtani magad mert egy terrorista seggfej vagy: ingyenes
legyünk pontosak mégha kicsit sem értek egyet az elvakult (dul bennem ilyenkor a cenzura) amcsi-imádó kommentárral. -
#15624 Felgyújtani magadat csakmert egy terorista seggluk vagy- megfizethetetlen -
#15623 az utolsó mondtat mit jelent ? :\ -
#15622 -
#15621 előfordul :) -
#15620 összefolynak a topikok :D -
#15619 igen ott :) -
#15618 loál :D -
#15617 tényleg vót má -
#15616 ja bocs, a "mfüves" topikba volt, de ott kétszer is , szal azért emlékezdtem rosszul :\
sry -
#15615 Én itt még nem láttam a képet pedig már vagy fél éve folyamatosan minden képet megnézek. Mutasd már meg, hogy hol volt belinkelve. Ha meg nem tetszik a kép akkor ne nézd meg. -
#15614 az igazi, de a nyuszi az nem, mert az petével szaporodik és nem tojással, szal átbasztak a rohatttak :\ -
#15613 és mi a helyzet a mikulással? -
Prank #15612 és aki dizniwörldben mikiegérnek öltözik, az valójában nemis mikiegér??? -
#15611 most mondjátok már el hogy minek kellett ezt már kb harmadjára is betenni ? :\ sztem nem vicces, annyi hogy kb-os ruhába van ? és attól még nem jelenti hogy szív is, attól hogy én szivecskés gatyát húzok nem jelenti hogy csuopa szív vagyok, meg pl ha felhúzok egy Sport nevü kínai zoknit nem jelenti hogy sportos vagyok, meg azt sem hogy kínai, szal ő lehet azrt se tudta miről van szó, a másik csávó meg épp sokat beszélt ezért nyujtogatja a nyelvét bár az is lehet hogy megtetszettem neki és épp nyomulik rám ^.^ -
#15610 a Texasi láncfűrészes gyilkos európai körfűrészes rokona -
#15609 ha az, akkor jó nagy konzerveket lehet vele kinyitni :D -
Prank #15608 mi ez? konzervnyitó? -
#15607 -
#15606 ezek is digók, minden a digók körül forog:)
hát legalább 10 éve nem hallottam felőlük:)
Kiskoromban meg kendőjük színét kevertem be mindig:) -
#15605 nem két disznó volt, hanem volt egy rinocérosz meg egy varacskosdisznó. Voltak a lilapizsomások, a főgenya meg a zúzó volt -
#15604 Baromi nehéz a nevük tényleg....
Michalangelo, Donatello, Leonardo, Raffaello -
#15603 tudom, de ez a recska fílingesebb:DD
Akkor négy, várj csak:
Donatelló, Mikálándzselló
erre emlékszem -
#15602 -
#15601 én olyan 7-8 évesen nézhettem. király volt! -
#15600 ték -
#15599 igen? Akkor mi a neve a 4 teknősnek? Mellesleg nem recska, hanem szecska :D -
#15598 de néztem mindig!!! -
#15597 tinindzsa: lehettem 3-4 éves amikor nyomták, a 6 vagy hány teknős meg recska mester, a riporter csaj és dártvédefílinges manusz, meg az agyfejű mutáns aki 1 TV-ben lakott, ez ugrik be:)))
Ja és a két varacskosdisznó Punkhajjal:DDD -
#15596 nekem a Tinindzsa teknőcökből a Technodroem-ot juttatta eszembe. -
Aspyrin #15595 Valaki tudna adni egy linket egy "ijesztegetős" flash animációhoz? Múlthéten láttam valamelyik topicban kettőt is (az egyikben egy pontot kellett vezetni egy labirintusban, a másikban két kép közötti különbséget kellett megtalálni..), de nem találom, itt pedig sok jó ember van -
#15594 áhhh ez durva tiszta birodalmi ATAT lépegető mutáns -
#15593 ez nem humoros, de érdekes:
-
#15592 -
#15591 9 halott, vagy a sérültek + a halottak száma 9? -
#15590 Vótmá!
Méghozzá 1000x!