378941

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Marki
  • hykao #15548
    augusztusi karácsonyfa...
  • Glpetyus
  • hykao #15546
  • hykao #15545
    ...és mégegy:
  • hykao #15544
    Itt van neked egy "BEAR" szendvics... :DDD
  • hykao #15543
    nem is kevésbé, hanem jobban... :P
  • Dzsini
    semmivel se kevésbé, mint az 'eredeti' angol változat :D
  • hykao #15541
    erőltetett... :)
  • Dzsini
    medve, és maci is.
  • hykao #15539
    hehe, te hallottál már olyat, hogy egy buzira azt mondják, hogy medve? LOL! :))

olyat már hallottam, hogy "szőrös medve" - emberre, de buzira, meg hajasbabákra még nem...
  • Dzsini
    a medve - ugyanezekre az emberekre - elfogadott magyar fordítás.
  • hykao #15537
    LOL má' medve!!! Lószart! Ebben az esetben szerintem -> BEAR = passzív - általában hosszúhajú - buzi.

Legalábbis a bear szót használják a magasabb, szőrös emberekre is, meg a hosszú hajú buzikinézetű emberekre, meg a husszúhajú ténylegesen buzikra is!
  • Dzsini
    az, hogy ez eredetileg teljesen más szöveggel van, csak valaki "újraszinkronizálta" :)
  • Mighty
    - He puskas csavo! Nem fogom engedni, hogy lelodd ezt a kemenyt.
    - Nem olyan artatlan, mint gondolnad. Ezzel a kemennyel voltam Vietnamban.
    - Igen, lattam, ahogy ez a kurafi kemeny a halalba setalt 16 evesnel nem oregebb katonakat. Es megeloszakolt egy medvet.
    - ES AZ A MEDVE AZ APAM VOLT!!!

Ennek mi ertelme van???
  • Dzsini
    -nem engedem, hogy ezt a kéményt lelődd!
    -nem olyan ártatlan, mint hinnéd. együtt voltam vele vietnámban.
    -bizony. néztem ahogy ez a gazember 16éves katonagyerekeket halálba meneteltetett. és megerőszakolt egy medvét is.
    -ÉS AZ A MEDVE AZ APÁM VOLT!
  • jugen
    bocs

• jugen
    az inteligencia már a rendszámról is sugárzik, vagy lehet, hogy hülyére verték?

http://www.szanalmas.hu/upload/gergo/fradi3.jpg
  • RelakSfromhome
    Deszar

Valaki fordítsa már le :D

Mellesleg ez a kémény valami 16 évesekből álló hadsereget irányított, ami megölt egy medvét, ami a pofa apja?
  • Whir
  • CattiBrie

• CattiBrie

• PLaci #15527
    Így hogy figyeljek az órára???? :-D
  • Mayday
    Bocsanat...
  • CattiBrie
    Ezt nem kellett volna csak linkkel...
  • Hmuda
    Persze hogy az, de attól még jó.:-)
  • DecenS
    LoL... yopofa, kár hogy fake...
  • Hmuda

• FtranX
    az
  • hykao #15519
    LOL! :DDD
  • FtranX
    Volt egy olyan is, ami valahogy így hangzott: 14 éves fiú vagyok és a barátommal kipróbáltuk a homo szexet. A suliban ezért elneveztek mindket kisköcsögnek és kiskancsónak. Mit tegyünk?

:D
  • hen-tes
    :DDD
  • hykao #15516
    Hehe, én kicsit régebbről emlékszem még az IM vagy mi volt a neve újságra, abban is voltak ilyesmik, hogy virslivel maszturbált valami kiscsaj, és állítólag bent ragadt a virsli fele a nagy hévben, és, hogy nagyon fél, most mit csináljon...

Hát én azt írtam volna neki, hogy várjon a havijáig, nyomjon be egy kis mustárt, és máris kész a vegyes hot-dog :)))))))))))))
  • cSuwwi
    Én többekközött erre emléxem a régi bravókból:

"13 éves lány vagyok. Van egy 25 éves barátom..."

"13 éves lyány vagyok, apukám kaktuszokat termeszt. A múltkor ráültem az egyikre. Nagyon jó volt. Ugye nem lehetek terhes? (Ez a kaktusz nem tüskés!)" <-- ez így volt zárójelben a végén

Dehogy kamu.... ááááá
  • cSuwwi
    biztos? :DD
  • Adam5
    :DD
  • Hmuda
    - Apa! Azt álmodtam, hogy megbaszott egy kecske.
    - Té-é-é-é-é-nyleg?-kérdezte az apuka, kecskeszakállát huzogatva.
  • Adam5
    "Sziasztok! 16 éves lány vagyok. Van egy páfrány a szobámba, amit nagyon szeretek, néha beszélek hozzá, rendesen gondozom. Egyik este azt álmodtam, hogy a páfrány megerőszakolt. Azóta nem jött meg a havi vérzés. Teherbe estem volna? Kérlek segítsetek!"

Ezen sírtam :DDD
  • Eye-scream
    Szvsz a durvábbjának 90%át unatkozó 18 éven fellüliek küldik be baromkodásból...
  • Hmuda
    14 éves fiú vagyok, és van egy dolog, ami nagyon idegesít. Az az igazság, hogy barátnő híján néha önkielégíteni szoktam, ám ilyenkor a végén mindig valami ragacsos dolog távozik belőlem, ami nagyon idegesít. Hogy lehetne ezt megszüntetni? Köszönettel: Dezső"

N/C, ez már az emberiség legalja. Nem is olvasom tovább mert bedilizek.