378941
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
#15549 -
#15548 augusztusi karácsonyfa...
-
#15547 -
#15546 -
#15545 ...és mégegy:
-
#15544 Itt van neked egy "BEAR" szendvics... :DDD
-
#15543 nem is kevésbé, hanem jobban... :P -
#15542 semmivel se kevésbé, mint az 'eredeti' angol változat :D -
#15541 erőltetett... :) -
#15540 medve, és maci is. -
#15539 hehe, te hallottál már olyat, hogy egy buzira azt mondják, hogy medve? LOL! :))
olyat már hallottam, hogy "szőrös medve" - emberre, de buzira, meg hajasbabákra még nem... -
#15538 a medve - ugyanezekre az emberekre - elfogadott magyar fordítás. -
#15537 LOL má' medve!!! Lószart! Ebben az esetben szerintem -> BEAR = passzív - általában hosszúhajú - buzi.
Legalábbis a bear szót használják a magasabb, szőrös emberekre is, meg a hosszú hajú buzikinézetű emberekre, meg a husszúhajú ténylegesen buzikra is! -
#15536 az, hogy ez eredetileg teljesen más szöveggel van, csak valaki "újraszinkronizálta" :) -
#15535 - He puskas csavo! Nem fogom engedni, hogy lelodd ezt a kemenyt.
- Nem olyan artatlan, mint gondolnad. Ezzel a kemennyel voltam Vietnamban.
- Igen, lattam, ahogy ez a kurafi kemeny a halalba setalt 16 evesnel nem oregebb katonakat. Es megeloszakolt egy medvet.
- ES AZ A MEDVE AZ APAM VOLT!!!
Ennek mi ertelme van??? -
#15534 -nem engedem, hogy ezt a kéményt lelődd!
-nem olyan ártatlan, mint hinnéd. együtt voltam vele vietnámban.
-bizony. néztem ahogy ez a gazember 16éves katonagyerekeket halálba meneteltetett. és megerőszakolt egy medvét is.
-ÉS AZ A MEDVE AZ APÁM VOLT! -
#15533 bocs
-
#15532 az inteligencia már a rendszámról is sugárzik, vagy lehet, hogy hülyére verték?
http://www.szanalmas.hu/upload/gergo/fradi3.jpg -
#15531 Deszar
Valaki fordítsa már le :D
Mellesleg ez a kémény valami 16 évesekből álló hadsereget irányított, ami megölt egy medvét, ami a pofa apja? -
Whir #15530 -
-
-
#15527 Így hogy figyeljek az órára???? :-D -
#15526 Bocsanat... -
#15525 Ezt nem kellett volna csak linkkel... -
#15523 Persze hogy az, de attól még jó.:-) -
DecenS #15522 LoL... yopofa, kár hogy fake... -
-
#15520 az -
#15519 LOL! :DDD -
#15518 Volt egy olyan is, ami valahogy így hangzott: 14 éves fiú vagyok és a barátommal kipróbáltuk a homo szexet. A suliban ezért elneveztek mindket kisköcsögnek és kiskancsónak. Mit tegyünk?
:D -
#15517 :DDD -
#15516 Hehe, én kicsit régebbről emlékszem még az IM vagy mi volt a neve újságra, abban is voltak ilyesmik, hogy virslivel maszturbált valami kiscsaj, és állítólag bent ragadt a virsli fele a nagy hévben, és, hogy nagyon fél, most mit csináljon...
Hát én azt írtam volna neki, hogy várjon a havijáig, nyomjon be egy kis mustárt, és máris kész a vegyes hot-dog :))))))))))))) -
#15515 Én többekközött erre emléxem a régi bravókból:
"13 éves lány vagyok. Van egy 25 éves barátom..."
"13 éves lyány vagyok, apukám kaktuszokat termeszt. A múltkor ráültem az egyikre. Nagyon jó volt. Ugye nem lehetek terhes? (Ez a kaktusz nem tüskés!)" <-- ez így volt zárójelben a végén
Dehogy kamu.... ááááá -
#15514 biztos? :DD -
#15513 :DD -
#15512 - Apa! Azt álmodtam, hogy megbaszott egy kecske.
- Té-é-é-é-é-nyleg?-kérdezte az apuka, kecskeszakállát huzogatva. -
#15511 "Sziasztok! 16 éves lány vagyok. Van egy páfrány a szobámba, amit nagyon szeretek, néha beszélek hozzá, rendesen gondozom. Egyik este azt álmodtam, hogy a páfrány megerőszakolt. Azóta nem jött meg a havi vérzés. Teherbe estem volna? Kérlek segítsetek!"
Ezen sírtam :DDD -
#15510 Szvsz a durvábbjának 90%át unatkozó 18 éven fellüliek küldik be baromkodásból... -
#15509 14 éves fiú vagyok, és van egy dolog, ami nagyon idegesít. Az az igazság, hogy barátnő híján néha önkielégíteni szoktam, ám ilyenkor a végén mindig valami ragacsos dolog távozik belőlem, ami nagyon idegesít. Hogy lehetne ezt megszüntetni? Köszönettel: Dezső"
N/C, ez már az emberiség legalja. Nem is olvasom tovább mert bedilizek.