378943

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • RelakS
    Namost ez a cica a cicát esete
  • CSOCSO
    ez eleg kamu... egy vodor.. vagy akar fel vodor megteliteset nem 10 mp.. van az 15-10 is talan.. nah me mondjatok hogy 2-3 mp nel tobbet karmolaszott a macska meg beszarok... velem elofordult hogy a tejszint nem lenyalta az ujjamrol hanem beleharapott.. fajt is:( jo szar lehet ha csiklon harapnak.. amugy nemtom mennyire lehet fasza ha a macska az erdes nyelvevel nyalogatja a csiklot.. en tuti nem lennek kivancsi hogy a farkamat nyalogassa az erdes neylvevel.. baromasg ez keremszepen..
    ( ha megsebesulsz ott kozepen.. automatice oszezarod a labad.. macska ott tuti nem fog maradni es karmolaszni.. baromsag...)
  • CattiBrie
    szerintem ez egy full (18)-as hozzászólás
  • PResident Evil
    pff:D
  • Shadow_THH
    lol az öreg cicavízió :DDD a nagy testvér gyévuskáji kreativitás terén megelőzték a korukat :P

erről annyi jut az eszembe: "nem megcsalás, ha mogyoróvajat kensz a zsákodra és a kutyád lenyalja! Mert a te kutyád!" XDD
  • Sadist
    "Ekkor barátnője sietett segítségére, és egy vödör vizet zúdított a macskára."
    Nemhogy belerúgott volna egy isteneset
  • dunga
    ez nem kép, de humoros és aranyos:
    találtam kis LOL linket egy cikkről:

Csiklón harapta a macska
    2004. november 12. péntek 12:46

Macskával folytatott orális szexet két orosz asszony. A felhevült állat egyikük nemi szervét megharapta, a nőt kórházban ápolják.

Az orvosok először nemi erőszakra gyanakodtak látva a kanapén fekvő asszony combjain lefolyó vért.
    A nő később elárulta, hogy macskája sebesítette meg, miközben orálisan elégíttette ki magát az állattal.
    A lány barátnője találta ki pár üveg bor után, hogy ki kellene próbálni, mit tud a cirmos az ágyban.
    Macskagyökeret helyezett nemi szervére, és élvezte, ahogy az állat kinyalja.
    Azután mondta barátnőjének, Szvetlanának próbálja ki ő is, mert „nincs jobb, mint az apró nyelv lefetyelése".
    Szvetlana engedett az unszolásnak, azonban a macska bedurvult.
    Harapdálni és karmolni kezdte az asszony ágyékát.
    Az asszony sikoltott, és megpróbálta lerázni magáról az állatot, de az nem tágított.
    Ekkor barátnője sietett segítségére, és egy vödör vizet zúdított a macskára.
    Ettől lehiggadt a cica, de a lány súlyosan megsérült.
    A mentőket kellett hívni, és elkerülhetetlen lett a lebukás.
    A szerencsétlenül járt asszony férje kitette a hűtlen Szvetlana szűrét, nem bírván elviselni, hogy egy állattal kell versengenie az ágyban, írta a Szobkor orosz hírlap. (Sárkány)
  • traXion
    háhá :D
  • modellmaker
    Az nem biztos, h az egyik válasz. De ettől függetlenül elég gagyi fake.
  • Shadow_THH
    bazz tényleg 2 soros vidám kérdés

az uccsó képen meg az első válasz is látszika Stephan Vágó monitorján, ami ha jól látom: október 7 ?
  • I.C.ram
    szvsz az volt a kérdés, hogy mi az idősebb Bush keresztneve.
  • Eye-scream
  • Dichter
  • Dynamic
    JA NEM!
    Nézzétek meg a második képen a nő monitorát!
    Látszik, hogy, hosszabb 2 soros kérdés van odaírva, szal erről ennyit.
  • Dynamic
    Fake.
    Régebben ez több képpel futott ott volt egy 5.kép-bár nem lehetett kiolvasni-de látszik a műsorvezető monitora és látszik, hogy valami 2 soros kérdés van, ergo nem is az a kérdés volt odaírva eredetileg.
  • artschiatwork
    Nemtom, volt-e már:

• Mayday
    Eeeeeeeeeeeeez durvajó! :))
  • PLaci #18520

Kép (Ha épp kajálsz, akkor ez neked nem ajánlott :-))
  • PLaci #18519
  • PLaci #18518
    Tovább emelkednek az üzemanyag árak az USA-ban...
  • I.C.ram
    Ez nagyon lol, feltéve, ha nem fék.
  • hen-tes
    Ez nem fék!!!
    ott voltam!!!
  • I.C.ram
    Én nem tudok semmit németül, csak pár szót, meg alap létigét. Angolul viszont tudok, és mivel az nagol és a német rokonnyelv, ebből kifolyólag simán rájön bárki, aki egy kicsit is gondolkodik rajta, és alapfokon tud angolul... :) Nem egy nagy Was ist das mondat ez. :)
  • Kit--Kat
    volt oka az önygyilkosságra a Ferrari perelte jogtalan név viselésért:D
  • Aramir
    120 mph, derék!
  • Aramir
    Fake, ha kinagyítod, akkor a mellei szélénél illetve a hol a melle "csatlakozik" a csaj törzséhez, ott látszik, hogy belenyúltak a képbe.
  • Hmuda
    Akkor ok. Ezek szerint 100% hogy fake mert ekkora láma senki nem lehet aki tud olvasni.
    Kábszer+öngyi.
  • dunga
    :]]
  • Sadist
    LOL Képzelem hogy fért bele a koporsóba
  • PLaci #18507
    Kb 1-2 éve halt meg egy ilyen mellű olasz csaj, Lolo Ferrari... A végén már szétment a dereka, és ha jól tudom megfulladt, vagy májelégtelensége lett... Sok hülye picsa...
  • Sadist
    Ha meg elsüllyed a hajó, akkor a lufikba kapaszkodnak és nem merülnek el
  • PLaci #18505
    Nem csak amcsiban élvezik, csak állt. nekik van rá pénzük.
    Van olyan speciel karibi luxushajó, ahol ilyen csajok szórakoztatják a(z) (férfi) utasokat.
  • Sadist
    Mit élveznek ezen az amcsik???
  • PLaci #18503
    Bőr probléma: Nem 1 műtéttel végzik az egészet, hanem egyre nagyobb implantátumokat raknak be nekik...

1ébbként vagyonokat tudnak keresni mert 1 csomó amcsi a gatyáját is ráfizeti, hogy a fejét 2 ilyen tejcsárda közé dughassa 1 percre...
  • CSOCSO
    ez tetszik!
  • ollie
    Nem fék, én láttam olyan videot, amin ilyen nő rohan. Hát azon csodálkoztam, hogy nem szakad le neki. Persze lehet, hogy a pénzt alulbecsültem.
  • DecenS
    Azért ez sántít nem? Néhány ezer dollár a műtéti költségre sem elég. Arról nem is beszélve, hogy ekkorát nem lehet megoldani műtéttel. Honnan állítják elő azt a rengeteg bőrt pl? Ennek a csajnak (ha nem fake a kép) már eredetileg is gigantikus tőgyei kellett, hogy legyenek.
    De én yo eséllyel fake-nek mondanám a fotót. Még ha nagyon ügyes munka is.
  • ollie
    Nagyon tudom sajnálni az ilyen nőket, akik néhány ezer dollárért (amit a fényképekért kapnak) operáltatnak maguknak akkora melleket, hogy aztán ki sem tud menni az utcára.