378943

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • ollie
    miö?
  • cement
    deszar
  • ollie
    Ezek a hibák azért vannak, mert a kis képeket, melyekből ezt a nagyot panorámába összetettek, nem pont ugyanabban az időpontban explonálták, ezért a kocsik és emberek egymáshoz képest elmozdultak. És ez pont ott látszik csak, ahol összeillesztési határ van.

• fluga
    ja. köszi.
  • DecenS
    Écáh
  • fluga
    de ez miért van? fake foto és több fotóból lett összedobva? vagy esetleg tényleg nemtoménhány gigapixeles?
  • cyrus #18732
    loller, IE kampány ??? :DDD
  • tomsolo
    pfffffff

• Shadow_THH
    :D hmm szerintem már hozzászoktak :D azért ilyen nyugodtak
    a csel-low hotlinet multkor felhivtam 1 óra 20 perc életreszóló zenei élmény, viváldi 4 évszakját ennyiszer még a nemzeti szinházban sem hallani mint az ő várakoztató vonaluknál
  • Shadow_THH
    loál
  • Láma!
    :DD
  • ollie
    Ja, BM. Én végig a BME-re gondoltam.
  • cSuwwi
    eleve nem értem az olyanokat, akik a BM lényegében a rendőrség fórumán! anyáznak, fenyegetőznek, stb.
    Mit vártak, dícséretet? Feljelentik őket lazán, sokkal hamarabb leszedik őket, mintha más fórumokra kéne járni IP címek után.
  • ollie
    Fegyelmi?
  • dunga
    :>>>>>gégégé^^
  • RelakS
    nemtom, egyébként kb 40% tényleg moderálva :D:D:D:D:D:D
  • Sadist
    Mit ért "szükséges eljárás megindítása" alatt?
  • Sadist
    Lál, minden második "moderálva" :D
  • RelakS
    Cím: Moderálva: Elgondolkoztató ez a tégla
    Küldő: - Internet felhasználó (2004.11.05. 21:55)
    Előzmény: Bejelentés

Moderálva.

Ön nyilvánvalóan érintett az ügyben. Ez azonban nem mentesíti a kulturált társalgás minimális követelménye alól. Hozzászólása ennek nem felel meg, ezért töröltem. Ön hasonló tárgyú és színvonalú beírásaival folyamatosan akadályozza fórumunk működését, amellyel kárt okoz. Ha továbbra sem hagy fel ezzel, kezdeményezni fogjuk a szükséges eljárás megindítását.
    BM Webszerkesztő

• cSuwwi
    Nem hiszed?
    Csekk disz: BM Fórum(szerűség)
  • RelakS
    minden harmadik üzenet úgy néz ki, hogy "moderálva, BM webszerkesztő"...

• cSuwwi
    Ha hasonló stílusban reagált volna, és a gyerek ír a főnökségnek, kivágták volna a helpdeskes gyereket mint a sz@rt. Akármilyen ócsárlós levelet írhatsz, vagy nem válaszolnak, vagy ilyen normális hangvételben.

tomcat droidzónájában régebben olvastam egy hasonlóról, amikor valami spam miatt verte ki a balhét. Ott a küldő fél hasonló alpári stílusban reagált, mire írt a főnökek, az alkalmazotatt meg kirúgták záros határidőn belül...

de rengetegen írnak ilyen stílusban a BM fórumutánzatára is, minden harmadik üzenet úgy néz ki, hogy "moderálva, BM webszerkesztő"...
  • RelakS
    Az a baj, hogy az ilyen tuskók gépe van tele minden szar vírussal, nyitogatnak meg minden hülye levelet, fertőzik szarrá a netet. Miután lemondtam az ugyancsak inviteles betárcsázós okosságomat (fibernet rulez ;) ), utána meg voltam hívva egy elbeszélgetésre, hogy ugyanmár miért mondtam le, stb. Csoportban beszéltünk, és ott egy muksó azzal indokolta, hogy nincs vírus meg spamszűrés. Zenész volt a szentem
    Az helpdeszkes meg nemtom meddig finomította a levelet az első verziótól, de szvsz egy megfelelően korrekt választ küldött.
  • ollie
    Itt meg a topic, ahonnan az egész van.

Válasz: #701
    Eredeti levél: #711
  • ollie
    Itt a válasz:

Tisztelt Ügyfelünk!

Megkaptuk levelét,amelyben jelzett aggályait, problémáit megvizsgáltuk és a
    következőkre jutottunk.Adsl vonaluk rendben, szakadás nem volt tapasztalható rajta. Sávszélessége aszerződésben foglalt értékre van konfigurálva.Mint azt Ön is valószínűleg tudja, az ADSL elérésnél figyelembe kell venni a kapcsolathoz tartozó egyéb adatforgalmat is (fejlécek, keretezés, stb) ami elengedhetetlen az összeköttetés müködéséhez és a sávszélességbe beleértendők.Ezt az adatforgalmat a sebességtesztelő, a különböző letöltésvezérlő programok, böngészők nem mérik, az eredményben nem jelenitik meg, függetlenul attól, hogy milyen PPPoE ''drivert'' használ a számítógépén.Felhívjuk figyelmét,hogy az Ön adsl felhasználónevével jelen vizsgálat során folyamatosan kétszer vannak belogolva,
    amelyet jelen szerződésük _nem_ engedélyez, továbbá ez a kétszeres bejelentkezés is okozhat sávszélesség csökkenést.Sebességét a http://helpdesk.invitel.hu weboldalon ellenőrizheti, a mérést minden esetben 1 számítógépen, mindenfajta
    egyéb forgalom nélkül (chat, www,mail) végezheti el. Érdemes lenne számítógépén(gépein) végigfuttatni különféle ''trójai/féreg/kém'' - program kereső alkalmazást is,ugyanis ezen programok olyan, az Ügyfél számára haszontalan forgalmat generálnak, amely forgalom jelentősen lecsökkentheti
    hasznos sávszélességét.

Üdvözlettel,
    Neugam Szabolcs
    Invitel Internet Helpdesk
  • Narcotic Syntax
    vki linkelje már be ide a választ...
  • ollie
    Nem kamu, a forrás a PH! fórumon van, sőt még a választ is benyomták (az meglepően higgadt volt).
  • Narcotic Syntax
    ez nem kamu??? mer ha én ilyet irnék biztos nem lennék akkora tusko h még meg is örökitsem. vagy az ilyenek h kerülnek fel egy ilyen lapra?
  • CattiBrie
    nem olvasta el a szerződést? :D
  • Sadist
    Tisztelettel egy előfizető
    LOL, hol van itt a tisztelet :DDD
  • cement
    :D erős
  • ollie
    http://pumpi13.atw.hu/1.jpg

kemény dolgok vannak...
  • Sadist
    Az erő nem volt vele.
  • PLaci #18705
  • CattiBrie
    de cuki süsüt találtam az odalamon:

• CattiBrie
    ööö [zavarodottan]

köszi :)
  • Noodlee
    Forgotten Realms Rulez!
  • Mighty
    Ennek az ut jardajanak a legaljan levo bringasnak is furcsa valla/feje van :)
  • M@TriX
    egész jó a honlapod:

www.cattibrie.com
  • CattiBrie
    émmá anno láttam mindet