378943
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
#18658 -
#18657 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#18656 LOÁL. :D
-
#18655 igen jó ... nekem nagyon tetszik -
#18654 izé, nagyon depis.... -
#18653 Mintha egy kicsit depis hangulata lenne... -
#18652 Creep de Radiohead -
Shadow_THH #18651 -
#18650 Californiában ott vannak a nagy kutatóközpontok stb. Simán lehet magasabb az átlag iq. -
Braveheart #18649 Ez nem fake? -
#18648 Califonia 101? :)
Na ja. A világ összes hülyéje ott él, és magasabb az IQ átlag, mint Mississippiben? :)
Na persze ... -
#18647 metánt fingsz! -
#18646 Hehehe :)
envagyokakissteheeeeeeEEEEEEEEeeeen.jpg
-
#18645 volt nemeteknel egy ilyen reklam: die (der, das?) skoda kvalitet -
Szid #18644 Vajon mennyi a fogyasztása meg a végsebessége? -
#18643 Wow -
#18642 Azért a bukócsövek befigyelnek :D -
#18641 király, még hamus is van benne :) -
#18640 -
#18639 és ebből is látszik, hogy milyen könnyű elégtelen információból tetszés szerinti következtetést levonni :) -
#18638 Kicsit durva, hogy még a bal alsó sarokban parkoló kék bogárnak is le lehet olvasni a rendszámát -
#18637 sry, nem tudtam hogy ilyen nagy :) -
#18636 -
#18635 Lehet hogy vótmá, de egyre jobban az az érzésem, hogy tényleg van valóságalapja :D -
#18634 na igen deezt mi a magunk csodálatos intuítiv elménkkel raktuk össze tök egyedül :DDD -
#18633 harcu, tomsolo #18604 -
#18632 Hát ez ciki :D -
#18631 jajám ez kicsit olyasmi mint a golyóálló üveg... a filmekben úgye azt látjuk hogy ezerrel soroznak egy pl golyóálló üveges autót és azok szépen lepattannak róla --> ez baromság, ha jól tudom a legjobb is max 5-10 golyót tud megfogni a sima pedig 3-at... ez így kevésnek tűnik de gondoljunk abba bele hogy az üveg meg egyet sem szal akkor a 3 mégiscsak több... a mellényhez még annyit hogy ha olyan kemény szilárd anyagból készülne ami a golyót abszolut nem engedi át akkor az átadott nyomás ölné meg a viselőjét, az a jó mellény ami elnyeli a saját anygában a golyót csökkentve ezzel az okozott nyomást... (akkor mérnincs páncél mellény költői kérdésre) -
#18630 A lövedék a késhegyhez lépest sokezerszer kisebb felületen éri a mellényt,
LOÁÁÁL!!!! Fordítva, nem? :) -
harcu #18629 Pontosan, a "golyóálló mellény"-eknek is több fajtája van. A alap Class 2 csak a normál pisztolylövedékek ellen véd, a Class 3 már képes megfogni a gépkarabélylövedéket és a Magnum pistolylövedékeket, de csak a Class 3B képes megfogni a standard hadipuska-lövedékeket. Egy ilyen mellény tömege már több tíz kiló is lehet, ebben a mozgás eléggé nehézkes. Éppen ezért a hadseregek a katonának csak repeszálló mellényekkel szokták ellátni, ami nem akadályozza a mozgást, de egy gránátrobbanás kivédéséhez elég lehet.
A mellényt úgy kell elképzelni, mint sok-sok (kb 50) kevlárhálót egymáshoz ragasztva. A lövedék a késhegyhez lépest sokezerszer kisebb felületen éri a mellényt, így a területre ható nyomása ezerszerese a golyóénak, ergo nem is fogja megfogni.
Azt sem árt tudni, hogy egyetlen találatot tud csak a mellény kivédeni, mert utána már annyira roncsolódik a szerkezete, hogy a többit már nem lehet garantálni.
A blikk (így kisbetűvel) természetesen megin roppant nagy baromságot írt, hűen az újságírói színvonalához. -
#18628 fotó
Mi a típusa a templom előtt álló sárga darunak? A válaszokat nem kérem elküldeni ímélban -
DecenS #18627 Ezért nem azt írtam, hogy "ki", hanem hogy "le" - a csóka fent ül a platón egy kis székben. -
#18626 azért raktam a linket, hogy lehessen nézegetni :) -
#18625 én lusta voltam mindet linkelni :) -
#18624 itt van a teljes(?) fotósorozat -
#18623 a darut nem belülről szokták irányítani. -
DecenS #18622 Azért ugye a gépkezelő le tudott ugrani még idejében? -
#18621 a csónak? :)
szerintem csak simán farnehéz :) -
tujon #18620 a narancssárga cdonak elég érdekesen áll!
vagy én nem látom rendesem??? -
tujon #18619 :DDD