378943

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • Punkerwork

• DMZ
    :DDDD
    Zsír!
  • tomsolo
    :DDDD
  • tomsolo
    "sőt még a kés is áthatol" az hogy kés átmegy rajta egyáltalán nem gáz, teljesen más fizikai hatás mint egy lövés..
  • DecenS
    "muka helyett" :o)
  • PLaci #18613
    Mé? Tök poén, és tök aranyos volt az Axelero-tól! :-D
  • Laalee
    még hány ide nem illő képet szándékozol berakni? :D
  • PLaci #18611
    jah......

jó, nem olvastam elég figyelmesen

1ébbként a feltöltési sebesség max-a:
  • Shaman

• Aspyrin
    Demokrácia az USA-ban
  • dashed_
    :DDD
  • Lacee
    :DDDDDDDDDDDDDD
  • ToMMo
  • ToMMo
  • Sadist
    Akit érdekel itt van egy kis összefoglalás a golyóálló mellényekről.
    Azt viszont senki ne várja, hogy egy puskalőszert néhány réteg kevlárszövet felfog.
    Hmm... én akkor sem látom a 190 körüli sebességet, de ez bizonyára az én hibám.
  • PLackó
    ma voltam a T-Mobile-nál vettem egy telefont.Pont ugyan ez volt nekeik berakva a gépre háttérnek :DD
  • Bobber
    ja de amugy sajnos altalanossagban telleg igaz az hogy ami melleny porcelan betetnelkul ugymond "golyoallo" az sajnos az esetek tobsegeben nem repesz allo. A repesz allosagon lehet nagyon atvitt ertelemben erteni a kesszurast is.
    Ez azert van ha meg jol emlekszem mert teljesen mas a felepitese a mellenynek es a rost szalak kozott ami ugymond megfogja a loszert egy kes vekony pengeje siman at tud hatolni mig egy loszer szetkenodik es nem hatol at csak ut egy baromi nagyot.
    amugy eppen ezert utaljak az acelmagvas loszereket ill hadaszati celra eppen ezert hasznaljak oketmert azoknak nagy az athatolo kepessege es nem kenodik szet amibol kifolyolag egy loszerrel akar tobb ember is megsebesitheto nem ugy mint egy olom magossal ami mint a palacsinta szetmegy az elso akadalyon ami az utjaba kerul:):)
    na de OFF vege es nem okoskodom tobbet abban amihez nem is ertek:):)
  • PLaci #18600
    LOL!

Hivatalosan volt 512, úgy jött eddig is mintha 768-as lett volna, és erre dupláztak rá!
  • Aspyrin

"Az amszterdami repülőtér piszoárjai alatt található csempe tisztasága egy kórházi műtőének is dicséretére válna, ám ez senkinek nem tűnik fel. Annál inkább felkelti a kedves látogatók figyelmét a valamennyi kagylóban ott leledző LÉGY.
    A tüzetesebb vizsgálat során kiderül, hogy nem valódi légyről, pusztán annak a csempébe karcolt képmásáról van szó. A "légykarc" javítja a célzókészséget. A férfiak, megpillantva a legyet, azon nyomban célba veszik azt. A "legyes piszoár"-oknak köszönhetően a tapasztalatok szerint a mellé fröccsenés 80%-kal csökkent, mivel a férfiaknak van mire összpontosítaniuk. Ez a folyamatirányítás tökéletes példája."
  • Aspyrin
    Az első bekezdésben írotakkal egyetértek, ellenben amit a másodikban mondasz kicsit sántít. Nem gondolom azt, hogy szerencsétlen rendőrnek 3 réteg "mellényt" kellene hordania: egyet a késnek, egyet a pisztolynak és mégegyet a puskának. Kicsit mókás lenne minden tekintetben. Magából a golyóálló kifejezésből arra asszociál az ember, hogy azt nyújtja amiről elnevezték. Asszem nem fogja a rendőr megkérdezni a tűzharc alatt, hogy: hé ember mivel tolod, mert ha puskával akkor várj, átöltözöm.
    A másik a szúrás. Azért az is elég komolyan hangzik, hogy ha véletlenül nem lövik le (pisztollyal!), akkor egy mezei bicskával még megkéselhetik az embert.
    Az a gond itt Magyarországon, hogy mindenre van magyarázat, a lényeg, hogy ne értsd csak csináld amit mondanak (ezt nem rád értem).
    Szerintem számolj utána mégegyszer... Segítek:
    512/8----64Kbyte
    1024/8----128Kbyte (Neked ennyi, 1 Megabit)
    1536/8----192Kbyte

Az, hogy többet jelez egy kicsit, az semmit nem jelent.
  • Shadow_THH
    most fejeztem be hasonlóan, a registriben benn maradt lehet, de kilőni nem tudtam ugyhogy dos promtból az egész tempet rename és utánna törlés
  • Bobber
    ezzel a hirrel csak a a baj hogy a magyar mellenyek alapbol csak repesz mellenyek szoval ha melleted robban egy granat annaka a repeszei ellen ved
    Ha belerakjaka a porcelan betetet akkor mar ugymond "golyoallo" na de akkormeg van vagy 30 kilo es megdoglesz a sujja alatt

amugy meg az oszes melleny olyan hogy vagy golyoallo vagy nem tudod atszurni a ket dolog nem ugyan az es nem fedi egymast ami meg minden ellen ved az az ojektum
  • PLaci #18594
    1.5Mbit/s
  • PLaci #18593
    Ez 1.5Mbit6s!
  • PResident Evil
    értelme nem sok...
  • modellmaker
  • Aspyrin
    Egy kis mai Blikk:
  • dunga
    :]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
  • modellmaker
    ööööö... ezen mit kellene nézni? [kicsit ]
  • PLaci #18587
  • PLaci #18586
    De aranyos az axelerótól! [nyes]

(Eredetileg 512/128 kábelnetem volt a sávszél növelés előtt)

• ollie
    Miért nem lövöd le a folyamatot, aztán szeded ki a registryből?
  • Shadow_THH
    Hi
    pár napra eltünök format miatt ugyanis szerintem virusom van...
    A gépem halál lassu max 2-3 percig birja az ie, utána megfagy és be kel lzárnom. Van pandám titániumom, spybot sd-m nem jeleznek semmit. Ha kilistázok minden nem látható háttérben futó folyamatot egyedül valami iisp látszik ami "elvileg" távoli nyomtató segédprogram. Nos nekem nincs nyomtatóm, 2 is van egyszerre külön helyen belőle és az egyik ebből a temp mappában éli világát és ie rezidensként van feltünte. Memória igénye kb 160 mega. Talán az új féreg nem tom...

Majd bele gebedtem mire ezt ide le sikerült irnom.
    De miért is ide irtam? Nem kizárólag figyelemfelkeltésként, hanem mert szerintem innen szedhettem össze vmilyen kép szerü script beszúrással.
    Szal lehet, hogy tévedek ezt most nem szivatásként mondom vagy csak mert ráérek és szemét vagyok, hanem mert hogyha tényleg igy van akkor köszönöm a vicces felhasználónak aki a topicba ráér ilyeneket linkelni. Ha tévedek akkor újra bocs nem a topicot akarom lehúzni, hiszen gyakorta megfordulok itt, csak ez az egyetlen logikus ötletem

pápá bizonytalan ideig.
  • xoxo009
    LOL
  • Calver
    ezek még mikoriak? nézegettem blogot de nem akadtam rá...
  • ollie
    bazzeg :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • cement
    :DDDDDDDDDD
  • Hmuda
    Ennél bénább fake-t még életemben nem láttam. :D