Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
PEdig mi középsuliba nyomtuk lanba. Nekem úgy rémlik. Am online gondoltam meg Lanra
FalseHeLL
Lanba vagy multiba ugyanazt jelenti, ha nem akarunk nagyon belekötni a jeletésekbe. Nem lehetett õket, ha jól emlékszem, de lehet dobtak ki azóta vmi modot hozzá.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Törölt felhasználó
Ezeket Lanba vagy multiba lehetett tolni? Most vettem meg SS elõtt a GTA packot és már fent is van az 1-2 csak nincs idõ játszani velük :'(
Törölt felhasználó
<#banplz>
FalseHeLL
Jó hát vannak itt olyanok akik nem ezen nõttek fel.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

horrorra akadva, asszem az 5.
Animefox
Melyik film ez?

NandorHUN
COD Black Ops
Nem értem..a gonosz konok nagyi be ginázta egy csõ fõtt kukoricával a hófehérkét? Majd megpróbálta elrejteni a bizonyítékot és becsomagolta a kukoricát de ottfelejtette a táskarádióját?

Lazarus
pedig azthittem a nagyi dzsinázta be hófehérkét mert kikukázta a kukorica dildóját :C
vegicsek

Még mielõtt megpróbálnátok egy történetet kreálni a 3 kép alapján, közlöm, hogy függetlenek egymástól

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

tommygear
az ötben van ez az effekt csak....
AnarchoiD
de az ufok villogtatasa valljuk be realisabbnak tunik 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Alien69
Asszem rágyüttem! Szerintem ez a google csinál valamit, me Kansas cityben van ugye egy szupi kis internetes hálózatuk, 1gigás netet adnak. Namármost, az üvegszál vezeti a fényt! Most tõtik fel a rendszert fénnyel! <#zavart2><#buck>

Lazarus
egyértelmûen a HAARP zeusz modult tesztelik
Alien69
Sõt, most tuti valami (állat)kísérlet folyik éppen. Olyan sorozatot kapnak ott villámlás ügyileg, hogy Itt Mo-n kb egy év alatt nincsen annyi villámlás. <#alien> Gondolom, most szállnak le a Zidegenyek. <#idiota>

Alien69
Az egyik "poen", hogy a "online villámlást mutató" Linken oldalt ki lehet választani észak-Amerikát is. No, MOST ott pl Iowa államban olyan másodpercenként "vakuznak" az idegenek... <#csodalk>

szucsy89
az összes GTA-ban így van
tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Az már a gta1-ben is úgy volt.
Amikor elkap a rendõr meg busted, olyat is néznék 😄
NagyiBMX
GTA V-ben amikor meghalsz akkor ezt a fekete-fehér WASTED kombót adja be.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

nearo
ezek szerint nem 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

benőmenő
GTA-val játszottál-e? 😊
nearo
Miért lesz viccesebb attól a gif, hogy a végére be van szúrva ez a wasted? Sok képnél láttam már, de nem értem. Van ennek valami alapja, egy film, vagy játék, vagy valami?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

chilios
szerk: bor

http://gaborszantai.co.uk/

attol fugg, ha edes bot volt, akkor nem hanyhattal savasat, mert akkor NWO!

ha felszaraz vagy szaraz, akkor az veresre kaparhatta a torkod

http://gaborszantai.co.uk/

w77d
ezeket mind átgondolva már látom a kormányszintû összeesküvést... tegnap savasat hánytam a bortól.. legalábbis egészen idáig azt hittem hogy attól...

armageddon666
Nem lehet, hogy a kutyád a HAARP miatt morog?

@

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Sippie
és fogadjunk a szomszéd házon is vannak antennák... na ugye!
w77d
vaaazzzzzeeeeeee tényleg

Törölt felhasználó
Te! Te Dancsó Peti! Nézzük elég sokan innen a videóidat! Nem kell itt álreggel reklámozni magadat!!<#idiota>
Sippie
nem lehet, hogy kutyának álcázták a berendezést?
w77d
vazze hallom a HAARP-ot mûködni!!!! ja nem, csak a kutyám morog a szomszéd macskára :S pedig már tökre beleéltem magam....

Sippie
maj' beszartam. Akkor az volt?
tigeroo
igen de ha egész nap hülye emberekkel vagy körülvéve akkor te vagy a hülye
Az az igazi awkward moment, amikor ebbõl kiindulva elkezdtek "vitatkozni" 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
idézõjel! 😉
HTS s3rg1nh00

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Jeffjohnson
Idézõjel?<#wilting>

Vannak akik átlátják a zösszefüggéseket. Te ezek szerint nem tartozol közéjük.
"Azt én sem tudom, hogy mit hallani ha be van kapcsolva a HAARP. De azt igen, hogy a Ferihegyi repülõtér közelében is mûködtetnek egy kisebb teljesítményût és gondol a nagyobb teljesítményû miatt kell bõvíteni a Paksi atomerõmûvet. Mivel mi másé kellene ??? Hiszen nem ipari ország vagyunk."
benőmenő
Jeffjohnson
Az a baj, hogy ezeknek az embereknek az agya ettõl a sok kemtrélezéstöl, egyszerûen felszívódott. Nem is lehet vitatkozni velük, mert más állatfajhoz tartoznak.... Chemtrail Sapiens.

az se semmi, hogy egyesek szerint olyan vihar se volt még, mint tegnap este, soha nem volt még ennyi villám, meg dörgés... 😄
passatgt
és féltél? mert ha nem, akkor szerintem nem az volt

Sippie
én hallottam, bár nem ott lakok. Tényleg hol hangosabb, hol halkabb volt. Sajnos én se vettem fel.
passatgt
"A H.A.A.R.P. Rendszer újra akcióban. Aki az örs vezér tere közelében lakik vagy van az hallhatja, hol halkabb hol hangosabb, nagyon félelmetes. Sajnos nem tudom fel venni."

sírok😄