Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Misuka963
Persze,itt már azoknak csak a pénz a lényeg :/

Bokafix2
És az élelmiszerre vonatkozó uniós elõírások? Vagy azokat mindenki lesz*rja?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Lazarus
HunnernesKonge
cp, 4chan, és /b/ egy oldalon? Üdvözlöm az NSA munkatársait <#integet2>
SzirmosSzisza
cp is csak addig tilos amíg látja modi, de szerintem a dox nem tilos /b/-n <#vigyor3>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Lazarus
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

tutituti
két legyet egy csapásra <#hehe>

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

keci...
The Protector
A kaják 90% meg sem ennéd ha tudnád mi van benne,milyen körülmények közt készül és kik készítik.
A városligetben a lángosos gecis kurva a pinája vakarása után adogatta a lángosokat.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Az enyémben egyszer volt uborka.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Synchronous

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

LasDen
who cares? rosszabbat is megettem már...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kifli
ja csak én nem enném meg amit újra kér, tuti kapott bele csulát vagy valami....
BenedekFeco

bele is szarnának ha azelõtt nem tették volna meg<#szomoru1>
BenedekFeco

Lazarus
Csak kérni kell... Valaki kipróbálja Magyarországon is? <#finom>
jazzy
Nem gondolnám, hogy ez annyira szörnyû dolog..
LasDen
4chanon a /b/ mellett rengeteg fórum van még, ahol messze normálisabbak az emberek. nem egy elátkozott hely az...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tilos? te ismered azt az oldalt?

BenedekFeco

benőmenő
Legalább ne dicsekednél vele -.-
NandorHUN
Ez nem feltétlen igaz, pl. fél éve eladott xbox360omon 2008-tól kezdve simán tudtam multizni letöltött gamekkal, még volt is hogy bannolt microsoft 2 hétre rá küldték, hogy bocsi itt van 1200MS pont kárpótlásul 😄 PC-n meg LAN-ra van Tunngle
HunnernesKonge
Tudtommal nincs a boardnak saját szabályzata, ami külön tiltaná, ám a "globális szabályzat" 4. pontja alapján mindenhol tilos. KATT
Ezt sokáig nem annyira tartották szem elõtt, lettek is belõle legendás képek, de manapság már repkedenek a ban-ok érte.
plu604
ott mióta tilos? :o

FalseHeLL
Errõl jut eszembe törölni is kéne azt a hsz-t.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

FalseHeLL
Mikor private infót belinkelnek valakirõl ilyen postoknál. Nevét/facebookját/google+ stb.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Sippie
mi az a dox?
HunnernesKonge
OFF:

Bár igazából, valószínû nem érdekel senkit különösen maga a beszélgetés, és senki nem fogja a csávót megtalálni errõl a fórumról, de dox-olni még a 4chan/b/-ben is tilos, az meg azért tényleg már a legalja. Elég nagy suttyóság ilyet csinálni, amellett szerintem törvénysértõ is.
Nem, régen sem jelentette ugyanazt, csak régen te sem tudtad mi a különbség. 😛 😄

RatBaG
amikor az ember ijeszti meg a pókot...

Per Aspera Ad Inferi.

SötétBarom
A kettõt tuti hogy lehet multiban tolni, azzal játszottunk régen sokat. Ha máshogy nem, lan emulatorral.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Törölt felhasználó
De még úgy se érteni 😊
pedobear
Spoilerbe akartam rakni...

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Jim Morrison
<#nemtudom>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

pedobear

edi_a: Barcsak te is ulni az arcomra
edi_a: nagyon tetszik a punci le inni!!!!
edi_a: bizstos
edi_a: es a popsid is !!!
edi_a: bizstos finom!!!
edi_a: csak nyalni 😛
edi_a: en csinalom 😛
edi_a: mmmmmmmmmmmmm
edi_a: mmmmmmm
edi_a: bizstos nem lehet tal alkozni a mikor menem a budapesten??
edi_a: csak egy kavet vagy ebedni... 😉
edi_a: 😞
edi_a: sem szexelni
edi_a: csak beszelgetni es jo ido meg csinaljunk
edi_a: meg csinaltam
edi_a: kuldtam
edi_a: edan manos
edi_a: vagyok
edi_a: hol laksz?
edi_a: neeeemmm
edi_a: ott dolgoztam
edi_a: igen
edi_a: a csabai kapu
edi_a: korhazba
edi_a: orvos vagyok
edi_a: Orthopedia
edi_a: nem
edi_a: Izraeli vagyok
edi_a: csak egy 1 ott dolgoztam
edi_a: es most dolgozom a Nemetorszagon
edi_a: minden 2 honap menem a magyarorszagon...
edi_a: nem Miskolcon mennem 😛
edi_a: ok
edi_a: tessek?
edi_a: a budapest megnezunk
edi_a: es enni
edi_a: jo
edi_a: sem baj
edi_a: sztrapacska meg eszunk 😉
edi_a: tudom
edi_a: szalona nelkul 😉
edi_a: jo?
edi_a: hany eves vagy?
edi_a: 36
edi_a: meg gondoltam te vagy 24 eves.... 😛
edi_a: bocsi
edi_a: az nem baj nekem
edi_a: az jobb
edi_a: az szuper
edi_a: nagyon szep vagy!!
edi_a: hazas vagy??
edi_a: 14 eve??
edi_a: aj aj
edi_a: en is hazas 😉
edi_a: csak 3
edi_a: nekem nincs
edi_a: az jo
edi_a: en kerem, csak a felesegem nem akkrt most
edi_a: most nem
edi_a: sajnos a magyar nyelvem
edi_a: 29
edi_a: csak en nem fiat...
edi_a: nem erem
edi_a: tudsz irni
Sylvia Chrystall: lányt szeretnél?
Sylvia Chrystall: van egy mondás
Sylvia Chrystall: amit
Sylvia Chrystall: hallttam,
Sylvia Chrystall: minden okos embernek, az elsõ gyereke lány 😊
edi_a: 😛
edi_a: az jo 😉
edi_a: dohanyzod?
Sylvia Chrystall: igen
edi_a: aj aj 😞
edi_a: soha
edi_a: jo jo
edi_a: az biztos
edi_a: 😊
edi_a: nagyon csinos vagy
edi_a: tetszik a arcod 😊
edi_a: es a labad 😛
edi_a: az is 😉
edi_a: mmmmmmmm
edi_a: akarak masszirozsni 😉
edi_a: en csinalom 😛
edi_a: minden!!
edi_a: full body masszirozsni 😉
edi_a: de profi is vagyok 😄
edi_a: masszirozsni 😊
edi_a: profi masszor vagyok 😄
edi_a: az tudom
edi_a: milyen falo laksz?
edi_a: aj aj
edi_a: kazinc?
edi_a: Torcal?
edi_a: tarcal?
Sylvia Chrystall: nagycsécs
Sylvia Chrystall: egy kis falu
edi_a: az Maly to mellet?
edi_a: MAly to tudom ;P
edi_a: igen?
edi_a: az jo
edi_a: mmmmmmmmmm
edi_a: de nagyon nagyon finom vagy... 😛
edi_a: mit szeretsz a szex ben/?
edi_a: mmmmmm
edi_a: en is tetszik nyalni 😛
edi_a: es 69 meg szeretem 😛
edi_a: mmmmmmmmmmm
edi_a: nagyon nedves vagy...
edi_a: az tetszik!!
edi_a: az bizstos finom
edi_a: az tetszik 😉
edi_a: mmmmmmmmmmmmm
edi_a: finom!!!!!!!!!!!
edi_a: hany ujjad lehet?
edi_a: jo jo 😊
edi_a: na puszi
edi_a: szep napot kivanok
edi_a: szia

edan manos

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

bardocz
Meg az a probléma, hogy valaki beleöl több száz órát egy játékba, és nem hajlandó érte fizetni.
Shiwo
manapság az a probléma, hogy a warez továbbra sem megy a neten keresztül, csak már nagyon ritka az olyan játék, amibe lenne LAN, így egyáltalán nem tudnak multizni..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

FalseHeLL
*sigh*

Fresh Duke
Tudtommal ez inkább manapság probléma.

A heavy cost. I pay it gladly.

Shiwo
laikusnak ugyan az, de ha terjeszt valamit az ember, akkor az legyen a valós dolog és ne hülyeséget jegyezzék meg

Sippie-nek van igaza, nem ugyanaz a kettõ

nem minden multi LAN, csak amit helyi hálózatban játszanak (és nem kötelezõ ezért hozzá internet), de minden játék, amit többen játszanak, az végül is multi (multiplayer = több játékos), játszák azt akár LAN-ba, interneten keresztül, de régen még soros, párhuzamos portokon keresztül is lehetett néhány játékkal játszani.. ha úgy vesszük, a Worms-ben vagy a Heroes of Might and Magic-ben meglévõ "hot-seat" mód is multi, sõt, az osztott képernyõ is felfogható egy 2 fõs multinak

a másik dolog, ami miatt régebben nem volt mindegy, az a warez.. sok olyan játék volt, amit neten keresztül nem lehetett multiba tolni warez verzióval, viszont LAN-ba simán ment a dolog...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

FalseHeLL
Regi slang szerint ugyanazt jelenti. Ezert mondtam h ne menjunk bele mert az OSPF-nel fogunk kikotni.

Sippie
már mér lenne ugyanaz? Lan az helyi hálózat, a multi meg vonatkozhat netre is.

#334267 A GTA2-nek biztos van multija, de mintha pár éve ingyenessé is tették volna a játékot.