Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A városligetben a lángosos gecis kurva a pinája vakarása után adogatta a lángosokat.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ezt sokáig nem annyira tartották szem elõtt, lettek is belõle legendás képek, de manapság már repkedenek a ban-ok érte.
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
Bár igazából, valószínû nem érdekel senkit különösen maga a beszélgetés, és senki nem fogja a csávót megtalálni errõl a fórumról, de dox-olni még a 4chan/b/-ben is tilos, az meg azért tényleg már a legalja. Elég nagy suttyóság ilyet csinálni, amellett szerintem törvénysértõ is.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
edi_a: Barcsak te is ulni az arcomra
edi_a: nagyon tetszik a punci le inni!!!!
edi_a: bizstos
edi_a: es a popsid is !!!
edi_a: bizstos finom!!!
edi_a: csak nyalni 😛
edi_a: en csinalom 😛
edi_a: mmmmmmmmmmmmm
edi_a: mmmmmmm
edi_a: bizstos nem lehet tal alkozni a mikor menem a budapesten??
edi_a: csak egy kavet vagy ebedni... 😉
edi_a: 😞
edi_a: sem szexelni
edi_a: csak beszelgetni es jo ido meg csinaljunk
edi_a: meg csinaltam
edi_a: kuldtam
edi_a: edan manos
edi_a: vagyok
edi_a: hol laksz?
edi_a: neeeemmm
edi_a: ott dolgoztam
edi_a: igen
edi_a: a csabai kapu
edi_a: korhazba
edi_a: orvos vagyok
edi_a: Orthopedia
edi_a: nem
edi_a: Izraeli vagyok
edi_a: csak egy 1 ott dolgoztam
edi_a: es most dolgozom a Nemetorszagon
edi_a: minden 2 honap menem a magyarorszagon...
edi_a: nem Miskolcon mennem 😛
edi_a: ok
edi_a: tessek?
edi_a: a budapest megnezunk
edi_a: es enni
edi_a: jo
edi_a: sem baj
edi_a: sztrapacska meg eszunk 😉
edi_a: tudom
edi_a: szalona nelkul 😉
edi_a: jo?
edi_a: hany eves vagy?
edi_a: 36
edi_a: meg gondoltam te vagy 24 eves.... 😛
edi_a: bocsi
edi_a: az nem baj nekem
edi_a: az jobb
edi_a: az szuper
edi_a: nagyon szep vagy!!
edi_a: hazas vagy??
edi_a: 14 eve??
edi_a: aj aj
edi_a: en is hazas 😉
edi_a: csak 3
edi_a: nekem nincs
edi_a: az jo
edi_a: en kerem, csak a felesegem nem akkrt most
edi_a: most nem
edi_a: sajnos a magyar nyelvem
edi_a: 29
edi_a: csak en nem fiat...
edi_a: nem erem
edi_a: tudsz irni
Sylvia Chrystall: lányt szeretnél?
Sylvia Chrystall: van egy mondás
Sylvia Chrystall: amit
Sylvia Chrystall: hallttam,
Sylvia Chrystall: minden okos embernek, az elsõ gyereke lány 😊
edi_a: 😛
edi_a: az jo 😉
edi_a: dohanyzod?
Sylvia Chrystall: igen
edi_a: aj aj 😞
edi_a: soha
edi_a: jo jo
edi_a: az biztos
edi_a: 😊
edi_a: nagyon csinos vagy
edi_a: tetszik a arcod 😊
edi_a: es a labad 😛
edi_a: az is 😉
edi_a: mmmmmmmm
edi_a: akarak masszirozsni 😉
edi_a: en csinalom 😛
edi_a: minden!!
edi_a: full body masszirozsni 😉
edi_a: de profi is vagyok 😄
edi_a: masszirozsni 😊
edi_a: profi masszor vagyok 😄
edi_a: az tudom
edi_a: milyen falo laksz?
edi_a: aj aj
edi_a: kazinc?
edi_a: Torcal?
edi_a: tarcal?
Sylvia Chrystall: nagycsécs
Sylvia Chrystall: egy kis falu
edi_a: az Maly to mellet?
edi_a: MAly to tudom ;P
edi_a: igen?
edi_a: az jo
edi_a: mmmmmmmmmm
edi_a: de nagyon nagyon finom vagy... 😛
edi_a: mit szeretsz a szex ben/?
edi_a: mmmmmm
edi_a: en is tetszik nyalni 😛
edi_a: es 69 meg szeretem 😛
edi_a: mmmmmmmmmmm
edi_a: nagyon nedves vagy...
edi_a: az tetszik!!
edi_a: az bizstos finom
edi_a: az tetszik 😉
edi_a: mmmmmmmmmmmmm
edi_a: finom!!!!!!!!!!!
edi_a: hany ujjad lehet?
edi_a: jo jo 😊
edi_a: na puszi
edi_a: szep napot kivanok
edi_a: szia
edan manos
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Sippie-nek van igaza, nem ugyanaz a kettõ
nem minden multi LAN, csak amit helyi hálózatban játszanak (és nem kötelezõ ezért hozzá internet), de minden játék, amit többen játszanak, az végül is multi (multiplayer = több játékos), játszák azt akár LAN-ba, interneten keresztül, de régen még soros, párhuzamos portokon keresztül is lehetett néhány játékkal játszani.. ha úgy vesszük, a Worms-ben vagy a Heroes of Might and Magic-ben meglévõ "hot-seat" mód is multi, sõt, az osztott képernyõ is felfogható egy 2 fõs multinak
a másik dolog, ami miatt régebben nem volt mindegy, az a warez.. sok olyan játék volt, amit neten keresztül nem lehetett multiba tolni warez verzióval, viszont LAN-ba simán ment a dolog...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../