Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kmarha
na ebbe is kár volt beleolvasnom, hallottam az agysejtjeim pukkanását. kedvencem a csajszi aki lefényképezte a felhõket és sír, hogy mindenféle furcsa dolog van az égen.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Fura Alak
Egyesek nem tudják a magas páratartalom, és a kicsapódás szavakat egy gondolatba sûríteni.

Jim Morrison
hoppá hoppá, teljesen beszippantott a csoport 😄

!!44 "Így bukott le a pilóta, aki landoláskor nem kapcsolta ki a Chemtrail-t!" !!444

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

BBird
Soha nem látott szakáll nélkül a párod, mi...
Csak a béna videóid látta pár ember, mikor még semmi szõr nem volt, meg a béna oldaladon tépné le az oroszlán a csupasz fejed... DE a párod még SOHA nem látott szakáll nélkül... AHA!
Nullás gépre sem ébred fel senki végülis...
Mikor keresel végre rendes melót? Sosem adod fel mi? :-)
Így sokkold a Barátnõdet! 😊

Emlékszem amikor elõször láttam moziban a 3D-s Avatart, volt egy olyan jelenet mikor rombolják a fát és belõnek a képbe egy rakétát... akkor is elhúztam a fejem. Itt is. <#wow2><#vigyor>
Ams
Pörgünk! 😊

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

Dzsini
Egyik egyház se magánember, jogi személyt jogi személyhez illik hasonlítani. Magánemberként rengeteg mindent nem tehetsz meg (egyéni vállalkozóként már igen, onnantól nyitva áll elõtted a teljes eddigi lista).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

A "magánemberként" kitételt el tetszett felejteni.

Dzsini
Akkor mégiscsak van lehetõség rá / léteznek ilyesmik egyházon kívül? Nahát, mintha pár hozzászólással ezelõtt még nem tudtad volna, miként oldd meg, hogy "úgy húzhassak ki pénzt az emberekbõl hazugsággal, ahogy jól esik". 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Így van, ezeket szeretném megsemmisíteni, helyüket sóval beszántani. Jól látod a helyzetet. Az egyházakkal együtt.

A lefoglalt vagyont meg költhetnénk fele-fele a rászorulóknak, meg ûrkutatásra.

allock
az derék <#ijedt>

#hhwnd

theone91
Ahhoz képest, hogy majdnem meghaltak, egész lazán kezelték.

armageddon666
Dzsini
Bármelyik pszichológiával, önsegélyezéssel, NLP-vel, bármi hasonlóval foglalkozó társaság (akik hangsúlyozzák, hogy nem orvosok, mert azért orrbaverik õket).
Tetszés szerinti folyót lehet rekeszteni az ilyen tréningekkel, személyiségépítõ táborokkal, stb.

Sippie
utolsó bekezdés igaz mondjuk a kormányra is. Lehetnél kormány 😄
És az egyházak az alapítványokhoz képest pont kétszer annyit kapnak, plusz nem kell elszámolniuk.

Arra sorold a lehetõségeket, hogy úgy szedek pénzt, hogy közben ígérek valamit, amit nem áll módomban teljesíteni!

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Dzsini
Bármilyen alapítványként vagy közhasznú egyesületként gyûjthetsz adományokat (ami még adóalap csökkentõ is az adományozó részére), van 1% lehetõség, soroljam még a "legális" pénzbeszedéshez a lehetõségeket?

nwo topik linket lecci..nem talalom..
Az a probléma tudod, hogy ha magánemberként csinálod ugyanazt, mint az egyházak, akkor lesittelnek csalásért.

Vagy az egyházak se szedhessenek pénzt hazugságot tanítva, vagy én is úgy húzhassak ki pénzt az emberekbõl hazugsággal, ahogy jól esik.

A kettõs mércétõl sugárban hányok.

Sippie
az internetet nincsen hazugság, minden igaz amit leírnak
Jim Morrison
Biztos jövõt akarok, így mindenképp felcsúton akarok focizni :o

Karajj: majd rakok be nyáron hóeséses képet, az elég lesz 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Sippie
vaaaagy. Kiderül az igazság. Látod látod, itten megmondják:
NandorHUN
Ennyit olvasnál utána akkor lassan te is elhinnéd ezeket a f...ságokat, mondjuk még mindig nem érik el az a szinvonalat amit itt egyes felhasználoknak sikerült pl. NWO topicban.
felvesznek simán, csak óvatosan, mert amit kiszagolják, hogy nem vagy közéjük való, kiraknak 😄
Dzsini
Sok helyen, fõleg régebben egy lehetõség volt egyfélét hallani, még a választási lehetõség se volt meg, hogy te eldöntsd, hogy neked melyik mese tetszik (vagy az állam, vagy az egyház, vagy bármi más korlátozta).

A vallásgyakorlás szabadsága mindenkinek alanyi jogon jár.

nekem a kedvencem az volt, mikor lefényképezte az egyik delikvens a szemközti ház tetején lévõ mobilkommunikációs antennákat és parabolákat, hogy pár hete csinálták és azóta nem tud aludni tõlük, mert érzi, hogy éget...
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Felcsuton kell jatszanod minimum egy felidot es golpaszt adni Lazar Janosnak.

http://gaborszantai.co.uk/

Jim Morrison
Jelentkeztem a csoportba, remelem van valami teszt ami kell, hogy beengedjenek 😄

chilios
"Ja most nagyon szórják.... Teljesen csíkos az ég, tele van mérges vegyi csíkokkal amibe nehézfémek csillognak"

"Elrepült 3 chemtrail gép 3s a flightradar24 csak 1 et mutatott"

"Meg lett az eredménye ma éjszaka,még ennyi villámot és ég zengést rég láttam hallotam!!"

Csak én vagyok vele úgy hogy "ezeket" nem túl humánus módon büntetném?
Szerintem túl sok ember elõtt nyílt meg az internetelérés lehetõsége, olyanok elõtt akiknek még a nyomtatott médiát sem szabadna olvasni.
Pluskast
De igen. Halálosan komolyan gondolják.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Szerinted miert alakultak igy a valasztasok? 😄

armageddon666
Áááá, ezek biztos trollok. Nem gondolhatják komolyan. Ugye nem? És ezeknek választójoguk van?

@

😄

Bucser
Erre csak egy valaszom van😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

online-Lipótmezõ

AnarchoiD
en ezt a forumot ajanlom, mindenkinek : nagyon termekenyek 😉

SG-s "konteo" forum

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Wreck86

😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

én finoman adagoltam nekik ironikus képekkel és hozzászólásokkal, hogy ez bullshit, kis is tiltottak pár nap múlva 😄
legalabb lekotik magukat valamivel - te is keress magadnak hobbyt, hamozz kavicsot, mert kozottuk rejtettek el apro szondakat az idegenek es meg kell talalnunk oket!

chilios
Nem gyenge hogy mi folyik ebben a csoportban.

szvsz ezeket kezeltetni kéne..
Dzsini
Több dolgok vannak a földön és égen, Horatio, mintsem bölcselmetek álmodni képes.

AnarchoiD
haarp -ot mar lebontottak, nemtudtad ?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Igen. A chemtrail miatt lesznek az emberek melegek es zavarodottak a HAARP hatására.

Soha. Ne. Hagyd. El. A. Lakásod!!!444!!!Szék!!

Szerintetek, tényleg léteznek ilyen chemtrail, meg HAARP dolgok?