Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Erre időnként rákeresek neten, hogy ne vágjanak fel egyenlőre :]
hint: egyenlő darabokra
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

"The trees move. Do you not see it?"
persze ha mindenféle ramzabáló szirszar indul a windowssal együtt akkor nem kell csodálkozni
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
korábban írta valaki, hogy attól lassul a rendszer, ha "a chrome elhasználja a ramot" vagy valami ilyesmi. ez téveszme mindaddig, amíg koppra ki nincs használva a memória. valójában a fel nem használt ram gyakorlatilag feleslegesen van a gépedben. a cpu-hoz architektúrálisan egyre közelebb álló memóriák pont arra lettek kitalálva, hogy a merevlemezről történő olvasást minimalizálják (hdd -> ram -> l3/l2/l1 cache) a lassulás akkor kezdődik el, ha elfogy a memória (esetleg a foglalás miatt előre láthatólag el fog fogyni a memória) és újra szükségessé válik lemezre írni/olvasni (ez van swapolásnál és pagingnél is)
tehát annak, hogy van 8 gb ramod és ebből a windows alapból megeszik 3-4 gigát, annak csak örülj, annyival kevesebbszer kell a sok 100-szor lassabb lemezről olvasnia.
kicsit olyan ez, mint ha van egy egy terrás vinyód, amin van 10 giga családi fotód és cső. a kihasználatlan része olyan, mintha nem is lenne.
(hasonló ostobaság a ram cleaner programok áldott jó hatása, mivel többnyire amit felszabadítanak a memóriából, az okkal volt benne és jó esetben vissza is fog bele kerülni kis idő múlva (nyilván itt a normálisan karbantartott gépekre gondolok, nem toolbar konténerekre))
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Amúgy nem pörög a hdd és win 7 van. A net hal be igazából, nem az egész gép.
Az uTorrent eredetileg NEM SZÓLT, hogy felnyom egy bányászt is. Mikor elkezdték a dühös userek verni a nyálukat, hogy ezt mégis hogy, akkor rakták be az opciót a telepítés kikapcsolásához.
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2015.03.07. 18:59:43
Windowsra/Linuxra még a Deluge is nagyon fain.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Szerk:
Janem, it cafe-n volt, ezeket sorolták:
Halite, qBittorrent, Transmission
Szóval szerintem a uTorrent nálam is törlődik :]
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2015.03.07. 17:52:15
Környezetemben már minden illetékes Windows juzer gépére Tixati klienst raktam, még senki nem panaszkodott.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Utoljára szerkesztette: acsati, 2015.03.07. 16:42:43
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Érdekes, hogy ABP-al a firefox (chrome, akármi) több memóriát áldoz egy oldalra, mint nélküle O_O
hint:
Amúgy már régóta köztudott, hogy az ABP megemeli a RAM fogyasztást.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.03.07. 13:31:26