Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Érdekes... Nekem totál lepucolja. Mindenféle reklám, stb. mentes.
De inkább hagyjátok! Megmondó jános megmondta a frankót. Telepítsétek fel a tixati-t és kapcsoljátok be router-ben az upnp port forwardot. És nincs vele szívás és kéretlen reklámok sem!
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
ráadásul closed source. szóval simán lehet, hogy a jövőben implementálnak valami szart a kódba (már ha eddig nem tették meg).
ezek után szíved joga, ha kipártolod.
+protip: legközelebb kapcsold be az upnp port forwardot a routereden (a torrent kliensben ez default enabled) és nem kell szopnod se a statikus port mappinggel, se a statikus címkiosztással 😊
akinek megvan a vadas - badass, az nyugodtan beteheti ide 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
offers.sponsored_torrent_offer_enabled to false
offers.left_rail_offer_enabled to false
gui.show_plus_upsell to false
gui.show_notorrents_node to false
(all offer.** to false)
És tádám! Reklámmentes lesz a legújabb torrent is.
Másik. Adj neki FIX port-ot torrent-ben is és router-ben is!!! Tűzfalon is engedd ki azt a port-ot, és a utorrent.exe-t is! Ha DHCP-s a router-ed, fix-áld le a géped IP címét. Mert nembiztos, hogy köv. indításnál is azt az IP-t kapot, amire a PORT-ot már is kiengedted.
Ha passzív vagy, nehezen töltesz le. Passzivbol-aktivba/
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2015.03.08. 20:22:59
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE