Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ams
A gifet próbából az Imgur-al készítettem, észre sem vettem hogy 20megás, sorry! De nekem nem lassult semmi, így észre sem vehettem. Nem szokott gondot okozni.

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

RelakS
Megnéztem, csak nem tekertem le a grafikonokig.

Érdekes, hogy ABP-al a firefox (chrome, akármi) több memóriát áldoz egy oldalra, mint nélküle O_O

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Linket megnézted? Nem.

hint:

Amúgy már régóta köztudott, hogy az ABP megemeli a RAM fogyasztást.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RelakS
Az adblock plus-al az a baj, hogy?

SzirmosSzisza
Kéne valami új szabály, hogy 5MB felett, csak linkelni a (mozgó)képeket vagy belőni ezt és akkor elvileg menne a HTML videó.
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2015.03.07. 13:31:26

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Bármit csak azt ne. Inkább EZT

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

LeWyTy
Ilyenem akkor volt mikor nem volt megfelelő VGA driverem fent.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

HagymásHank
nem csak kicsit beakad, hanem használhatatlanra lassul az egész gép, 4másodperc/képkocka scrollozásnál és az ablak kinyomása után is 5+másodperc eltelik mire bezárul. 1-2hónapja produkál ilyet, nyilván vmi chrome bug amit majd javítanak, csak a fele társaság nem érti itt hogy min megy a sírás 😊

ON
PLaci
Egyébként nekem nem vol elég 8GB RAM egy netezős gépbe, a Chrome + FF (mind2 kismillió tab -al nyitva 😊) + még pár progi ami futott a háttérben, és swappolt mint álat szegény gépezet. A FF procit eszik, a Chrome meg memóriát, én a helyedben megnézném a feladatkezelőt, hogy mennyi szabad memória van, miközben belassul.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Valóban, 😄 átsiklottam felette, de az egyenértékű lenne nekem a halállal 😄D

Positive Mental Attitude

a chrome nem szereti, én ezt már múltkor eljátszottam itt.. opera-val megnéztem és simán mentek a gif-ek ugyanazon a gépen természetesen
PLaci
adblock -ot telepíts, sokat segít

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

HagymásHank
Gtx760, 8gb ram, hidd el én sem értem 😊 de csak itt omlik össze es csak ams fosgifjeitől.. 😊 Lehet h valami addon
PLaci
Intel integrált VGA? 1-2GB RAM + 64bit op. rendszer? Esetleg elfelejtettél antivírust telepíteni? 😄

HagymásHank
Nálam egy i7es+chrome rommá halt amíg nem törölték a gifet..
PLaci
Nem azon a gépen kell megnyitni a topic -ot, amelyen még Noé vette fel a listát... 😛

Semmi baj nincs vele még egy több éves iPadon sem.

http://gaborszantai.co.uk/

Szabi
40megás gif-eket meg 3000 magas képeket jó lenne vagy linkbe, vagy spoilerbe rakni..

"Nulla tenaci invia est via"

+1

"Kamionos szív,kamionos lélek,kamionos leszek amíg csak élek !" "Minden baj forrása a zsidó !"

pajti

jazzy
bannoljátok már ezt a retardáltat megint az egész topic egy rakás betölthetetlen szar miatta
benőmenő
Dynamic
Írnál még nehány példát, kérlek. Nem egészen világos ez az egyesszám/többesszám.
A szóvicc gyártóknak meg hoztam néhány vadonatúj humorbombát.
passatgt

ezen nevetek már fél órája xDD lol

Az élet egy habostorta xd lol

aranyakat szeretnék az aranyat szeretnék csak többesszámban,
olyan mint pl az autót szeretnék vagy autókat szeretnék
vagy pl.: almát szeretnék almákat szeretnék
s t b . . .

?(???)?

genndy
"A jelöltnek halottnak kell lennie vagy el kell veszítenie a szaporodóképességét." Nem kötelező a halál.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Wikipédiáztam egyet, hátha rosszul tudom. De a kritériumok között van, hogy az illetőnek meg kell hónia hozzája.

Positive Mental Attitude

Shiwo
nem mindig, a 97-es nyertes speciel túlélte, és többször jelölnek a díja "túlélőket"

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

chilios
A Darwin-díjba bele szoktak halni. Egyébként elég mókás videó 😄

Positive Mental Attitude

Jeffjohnson
34 évesen megöregedtem és nem vagyok befogadó az új dolgokra.... Szépen vagyunk. Pláne, hogy írtam Kiss Ádámot is szórakoztatónak tartom de voltam már több humoresten, ahol a Showder Klubbosok léptek fel és mindig jól szórakoztam.

Hofin kívül is volt akkoriban más humorista és ha tényleg csak azért lett volna jó mert más nem volt, akkor nem maradt volna fent jó pár poénja a mai napig. Amit, ahogy látom nem mindenki ért meg. Nincs azzal baj ha te nem szereted/érted a poénjait de legalább fogadd el, hogy más szereti.

BenedekFeco

Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2015.03.06. 17:47:04

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

lac coo
Hát ez hatalmas 😊)
Darwin Díj megvan ....

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.03.06. 17:42:56

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

pajti

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Az élet egy habostorta xd lol

PhantomAss
egyetértek, számomra is ez a HUMOR

GOOBY, pls

SötétBarom
😄DD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

mcmoha
Ne izgasd fel magad. Engem Fészen ketten is töröltek az ismerőseik közül egy kicsit morbidabb vicc miatt. <#bohoc>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mégvadabbdisznó
"A mai Kiss Ádám meg az ő kis haverjai odavissza hugyozzák igényességben"

Már öt perce ezen a mondaton röhögök. <#nevetes1>

Ugyanazt a "standupkomedit" nézzük?

De szép bauxit, honnan van?

RelakS
Te milyen önkormányzatról beszélsz?

Itt leginkább tanácsról (mint tanácsháza), egypárt rendszerről, AVH-ról, titkosrendőrségről, besúgókról volt szó, meg hogy tapsolj kopasz, mert elvisz az AVH.
Manapság ugyanez van Kínában, Észak-Koreában.

Kis történelem tudás háttér azért nem árt Hofihoz. Ha jobban érteném az "átkos rendszert", lehet, én is többet értenék belőle.

Mondjuk Hofi a gengszterváltás után is megmondta a magáét az éppen aktuális kormányoknak.

BenedekFeco
Édes f@szom, hogy egy ennyire egyszerű szaron ennyit tudtok rugózni. A banda egyik fele teljes pszichológiai esettanulmányt ír a képről, hogy a csaj az mosolyog, ezért már boldog. Ebből, a csapat másik felével karöltve kikövetkeztetik, hogy a ráírt mondat nyelvtanilag helytelen és ebből rögtön egy kész doktori disszertációt rittyentenek ide a humiariba. A harmadik fele (Ééééérted? Harmadik fele. He-he <#nezze>) meg, egy-két beszúrt kép alapján eldönti, hogy vannak a kékek meg a világosabb kékek. A világosabb kékek természetesen sokkal kifinomultabb humorral rendelkeznek, és ezért csak nagy ritkán ereszkednek le ide, akkor is csak beböfögnek valami nagyon okosat.
Nesztek, humor! Remélem megfelel Arkangyal! <#banplz>

Belinkelhetném az összeset, mert nálam EZ A HUMOR. Vagy akár el is szavalhatnám, mert fejből vágom kb minden jelenetüket. De sajna tudomásul kell venni, hogy "Régen minden jobb vóót".
És szégyen vagy nem, én fel tudok röhögni az ilyen "Aranyak"-on IS!!!
Legyetek már lazábbak, a picsába! Vagy menjetek le boxolni, az nekem mindig segít.

benőmenő
Persze akkoriban a "rendszerellenes elemeket" jelentgették fel névtelenül az akkori jóakaró szomszédok.
Kis Ádámtól hallottam pár jó poént, de a maradék csak alpáriság.
Hofi humorához pedig át kell szellemülni az akkori világba és úgy egész élvezhető ma is (rengeteg dolog nem is igazán változott azóta sem), még az elavult pop-kult. és egyéb közéleti utalások ellenére is.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2015.03.06. 15:50:39
Alien69
De ezeket hol olvastad/olvasod? Persze, VOLT nagyon régen, hogy bevittek jópár embert akár ok nélkül, vagy, mert rendszer ellen "izgatott". A feljelentősdi sem CSAK erről szól/szólt. Akkor sem csak az volt, hogy bevittek "elbeszélgetésre", hanem mondjuk jött egy önkormányzati döntés, hogy nem építhettél volna téglából garázst, bontsad le. Amit csak úgy az önkormányzat nem tudhatott meg, hanem mondjuk egy jóakaró szomszéd nyomott fel. Ilyen meg MA is van, és lesz is. És valszeg MA is le van zsírozva, ki-, kinek szólhat be büntetlenül. Csak ma a bünti ritkábban jár közvetlen élet veszéllyel. Max örökre kiesel a pixisből, és mondjuk mint "humorista" mehetsz havat lapátolni. Már, ha oda is be tudnál jutni, mert lassan oda is protekció szükséges lehet. <#ravasz1>