Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az én viceimen mért nem nevet senki<#conf>

?(???)?

mulli1986
Bezony, a kérdések voltak a rosszak! Lásd EJ topik, ott is eldöntendő kérdésre kifejtéssel válaszoltak és ment a lebaszás 😄 Bár ott jogos volt a höbörgés, mert a kifejtés elég bujtatottan tartalmazta a választ 😊

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

picket
Nem is értem mi a baj, megválaszolta a kérdéseit. <#idiota>

&#3237;_&#3237;

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

mulli1986
<#nevetes1><#nevetes2>

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

picket

Hidralika, vagy mittomén.

&#3237;_&#3237;

mulli1986
Dede, hát nem egyértelmű? Hidraulikus!

Palinko
a low riderek nem okoznak hidraulikus sokkot?
mulli1986
Elsőre is felfogtam. Az egér is hidraulikus sokkot kap a macskától... (Tudom az a magyarázat, hogy miközben finoman a szájába vesz, úgy hogy az egérnek kutya baja, a macska lehelete hidraulikus sokkot okoz)....

Manapság ezek a srácok a menők?

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Krinyo
Hát ez nem gyenge, Tarantino és Rodruigez is tanulhatna tőle 😄

extra sensory
producer by <#hehe>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Jim Morrison
engem miért nem hívtak háttértáncosnak? <#rinya>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Bokafix2
<#banplz>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Szabi
uberbunny 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Palinko
pályán a 350 z lenne a legjobb 😄
FalseHeLL
AAHAHAHAHAHAH FAIL.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Mr_no_NaMe
"Száguldó koporsó"<#nyes>
FalseHeLL
<#hehe>

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

FalseHeLL
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Volt valami kutatás, hogy a fekete emberek sokkal fogékonyabbak a vallásokra. Illetve ahol meg még kevesebb az oktatás ott mégjobban elszaporodik a vallás. A "boncolgatás" mindössze azért van, mert az ideológiát illetve a pápa kinyilatkozásával nem értek egyet. Nem érdekel, hogy mi van afrikában különösebben nem is tudom. Nem ez a lényeg, a morális háttere az egésznek lenne a lényeg, és amit a pápa mond az nem morális imho. Pedig ő isten kiválasztottja a püsökök meg bíborosok által. Ki mondta, hogy az ószövetséget vegyük komolyan? Pont azt mondtam, hogy egyiket sem, mert akkor jövök én is az imperial creedemmel és szimplán megégetlek, mert nem hiszel az Istencsászárban.

BaliBoy
Nekem is eltartott reggel 1-2 percig mire leesett.. 😄

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Ne, kérlek, ne csináld! Ez jó! Szakadok!
Tehát "bizonyos fegyverek be lettek tiltva, mert halált okozhatnak"....Zseniális!
FalseHeLL
Ha jól emlékszem bizonyos fegyvereknek a gyártása be is lett pont emiatt tiltva, mert kb ha súrol a golyó a szervezetednek akkor is akkora sokkot ad, hogy belehalsz. Vagy valami ilyesmi.

Nem kell hülyének lenni, és akkor nem leszel kioktatva, ez ilyen. Elmélkedj még a sokkon, kérlek, miután leírtam miről van szó...
De látom kurvalassú a felfogásod leírom még szájbarágósabban.

Van érrendszered. Abban a folyadék nagyjából folytonos. Meglövik egy helyen az érrendszered, ezzel megnő a vérnyomás a hússzorosára. A leggyengébb helyeken meg elpattannak az erek. EBBE halnak bele. Ez nem "jaj, sokkot kaptam, meghalok", hanem szimpla fizika. Ha fogsz egy latex kesztyűt, megtöltöd vízzel és elkötöd, majd rálépsz a tenyér részre, akkor eldurran valamelyik ujja, valószínűleg a kisujja. Na, a kesztyű az érrendszered, a kisujj meg az agyad hajszálere.

Ezt is sokknak hívják, hidrosztatikus sokknak, és ebbe lehet belehalni. Pont kurvára nem mentális a dolog.
norbre
aaaaahhh <#falbav> <#banplz><#vigyor3>

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

norbre
?

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

QuippeR
köszi, jól esik az elismerés.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

NandorHUN
Kijött a teljes film:

?(???)?

picket
Komolyan nem értem, hogy miért boncolgatod, hogy egy fekete afrikai kiskertésznek (aki ugye fűvel-fával) mit számít a pápa üzenete, meg hány embert öl meg ezzel a pápa (wtf). Semmit nem tudsz az ottani helyzetről, fogalmad sincs, hogy bármiféle védekezésre fogékonyak-e, vagy hogy a szavannára kihelyezett kotonautómaták lefedettsége elegendő-e a hiv terjedésének megelőzésére. Esetleg rákölti-e egy afrikai kanos jóember két napi keresetét egy jó numerára (csak az egy darab gumiról beszélek, egyéb költségekkel nem számoltam). Még valami jó ötlet? Mondjuk vegyék szó szerint a hívők az Ószövetséget? (Vagyis keressenek meg, és kövezzenek meg téged és teljes házad népét, mert tagadod az Úr tanait) Egyéb remek elméletek? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Calver
képes voltam megkeresni a videót, a hanghatás valami hihetetlen <#gonosz1>

"The trees move. Do you not see it?"

mulli1986
Még szerencse, hogy vagy Te aki ilyen kellemes stílussal kioktatja az embert. Jó hogy leírtad, és az egyértelmű volt szerintem, hogy ha egy ágyúval találnak el, akkor nem marad belőled semmi, légpuskával meg eltartana egy ideig, halálra lőni... De nem erre akartam kilyukadni és a sokktól halnak meg emberek...

PhantomAss
"Az a baj, hogy az egész egy 2000 éves, elavult társadalmi eszköz, és mégis idióta módon erőltetik ma is". Ajánlom figyelmedbe a a Máté 5-7 fejezeteket (ismertebb nevén a hegyi beszéd, Jézustól). Valóban, elavult hülyeség az egész, semmi értelme az alábbi mondatoknak:
"Szeressétek ellenségeiteket, és imádkozzatok azokért, akik üldöznek titeket"....
"A ti beszédetekben az igen legyen igen, a nem pedig nem, ami pedig túlmegy ezen, az a gonosztól van."
„Amit tehát szeretnétek, hogy az emberek veletek cselekedjenek, ti is ugyanazt cselekedjétek velük.."
Ha ezeket ma is figyelembe vennék az emberek, semmi gond nem lenne. A baj ott van hogy kb. mindenki ugyanazt gondolja a kereszténységről mint te, de Jézus tanításait nem ismerik. Persze most nyilván azzal fogsz jönni hogy nagyon is jól ismered a Bibliát, sőt egy volt szerzetes vagy csak meguntad az egészed. Elhiszem, nem akarok vitatkozni.

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.05.28. 21:53:23

GOOBY, pls

Bokafix2
"de ki merem mondani, hogy az Ószövetség úgy szar, ahogy van, nem méltó arra, hogy a kereszténység üzenetének a része legyen"

sok marhaságot olvastam ma a neten, de ez a legnagyobb <#awink>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Krinyo
Úgy pattintja az r hangokat hogy berepedt az üveg.

BenedekFeco

Elveszel itt a részletekben. Pont leszarós, konkrétan miket mond vagy miket nem a vallás. Az a baj, hogy az egész egy 2000 éves, elavult társadalmi eszköz, és mégis idióta módon erőltetik ma is. Persze, hogy addig tart a házasság, amíg a halál el nem választ, mert egy átlag ókori zsidó megélt harmincöt évet, aztán elpatkolt valami betegségben vagy elfertőződött sérülésben.
Abszolúte részletkérdés, hogy most szabad-e a koton vagy nem, az a probléma, hogy ókori baromságokból indulnak ki, és leszarják, hogy a világ már nem olyan, amire ez az egész ki lett találva.
FalseHeLL
Áhh értem a biblia idézésednél nem vettem észre mire gondolsz. Ugyanakkor a keresztény vallásban is benne van az, hogy tériteni kell akárcsak a mormonban vagy a jehovákkal. Ergo ami igaz a hívekre azt ha jelenleg nem is fizikailag, de eszmeileg ki kell vetíteni a nem hívőkre és téríteni őket afele és így ergo mindenkinek mondja. Tudom, hogy nincs rendben a biblia szerint, az hogy több mint 1 feleséged van. De ezzel is vitatkoznék, mi van akkor, ha csak már nem kedvelitek egymást, elnőttetek egymás mellől és nem akartok együtt maradni, nincs egyikőtökben sem rosszallás a másik iránt. Tényleges nyugalomban megegyeztek, hogy mindenki megy a saját útjára, miért kell belekényszeríteni egy rossz döntésbe az embert ezekkel a fenyegetőzésekkel, hogy a pokolra kerülsz mert 2 feleséged volt és maradj az egynél? (nemtudom pontosan mit mond rá a bilbia, de ha a többi "morális" eszmefuttatásából indulok ki, akkor helytálló)

Nem, én azt várom el, hogy mondja mindenkinek, hogy hajrá használj gumit mert megpusztulsz iszonyat fájdalomban és kínlódásban, mind a hívőnek és a nem hívőnek(akkor is ha házas vagy). Mondja azt, hogy ha akarsz gyereket akkor csináld anélkül ugye, de tudd, hogy ezek a kockázatok jelen pillanatban. Mondja azt, hogy ha stud-nak képzeled magad, akkor ennyi meg ennyi esélyed van hogy HIV fertőzött leszel. Ne pedig egy dogmatizált választ adjon egy olyan kérdésre aminek teljesen más kockázatai vannak a vatikánban/amerikában/afrikában/a plútón. Az ószövetséget ki kell dobni? Ugyan az az író, aki az időn elvileg kívül áll. Az is szemezgetés a bibliából és így csak a fele receptet kapod meg. Bár ugye manapság már nehéz lenne betartani az ószövetséget, mrt kb 99.9% az emberiségnek a pokolra fog jutni amiatt, mert meleg/shrimp-et eszik/vagy több anyagú ruhát visel. Ha az újszövetség némileg elfogadható, az ószövetség meg már csak egy "marhaság", akkor miért ne lehetne egy új-újszövetséget írni, ami a jelen korra vagy szociális társadalomra lenne igaz? Ahogy egy standupos mondta: The ten commandments can be sumamrized in 1 sentence: Try not to be a cunt.

QuippeR
fordítva gondolkodsz szerintem. ő a híveinek mondja, hogy ne használjanak kondomot, nem mindenféle random embereknek. de a híveinek azt is mondja, hogy éljenek monogám kapcsolatban és a házasságig maradjanak tiszták. ez egy teljes csomag, ha most ebből elkezd valaki szemezgetni, arról ő nem tehet, hogy nem jön ki belőle semmi épkézláb, ahogy a recept írója sem tehet arról, ha csak a felét rakod bele a hozzávalóknak a rakott krumpliba, akkor abból nem lesz semmi élvezhető.
azt meg csak nem várod el, hogy a nem hívőknek azt mondja, használjatok gumit, gyerekek, a híveknek meg azt, hogy gyakoroljanak önmegtartóztatást a házasságig és azon túl. közröhej lenne, talán így érthető miért nem csinálja. (aki második-harmadik házastársát fogyasztja hívőként, az gyakorlatilag totál korlátozva van a vallásgyakorlásában, és hivatalosan "bűnben él". csak jelzem, nehogy azt hidd, hogy az ilyesmi amúgy tök rendben van az egyház szerint.)
a Biblia-idézés pont nem arról szólt, hogy benne van valami, ami miatt ezt kéne csinálni. csak azt akartam mondani, hogy szó szerint benne van, hogy nincs Isten, ha ezt kivesszük a kontextusból, ahogy a kondomhasználat "tilalmát" is, akkor persze, hogy értelmetlennek tűnik.
(amúgy én keresztény vagyok vagy minimum szimpatizáns, de ki merem mondani, hogy az Ószövetség úgy szar, ahogy van, nem méltó arra, hogy a kereszténység üzenetének a része legyen, és minden abból levezetett elvi vagy gyakorlati jellegű dolgot -a tízparancsolatot is beleértve- újra kell gondolnia az embernek magának az Újszövetség tükrében. csak azért mondom, hogy lehet nagy agyalágyultságokat idézni belőle, és sajnos vannak, akik komolyan is veszik, a hívek meg a nem hívek táborában is.)

Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Subakka
<#taps><#taps> úgy felröhögtem 😄

&#3232;_&#3232;

FalseHeLL
Rendben, azt megértem, hogy injections/transfusions miatt az évi új HIV betegek száma nem túl nagy. Az, hogy a maradék 790 mind monogám és csak kifogás, ugyancsak nem felel meg a valóságnak szerintem. Attól, hogy házas valaki még nem fog csak a feleségével szeretkezni, semmilyen fizikai bondot nem jelent a tudat, hogy házas. Illetve nem egy "vallásost" ismerek aki már a 3. férjet/feleséget rúgja ergo ott lehet triplázni a dolgokat ami maitt ugye a vertical transmission is megnőhet. Azt nem tudom, hogy ezeket mennyire lehet kezelni, de, hogy pénz nem sok van rá az tuti. Az én számomat a guardianttól vettem, vagy bbc már nemtom de lehet nem annyira megbizhato mint ez a study.

Nem rákenni akarom a pápára, hanem azt akarnám, hogy ne azt mondja amit, hanem igenis hozza előtérbe, hogy használjátok, promótálja, és vele együtt akár a vallását is, hogy ne haljon meg annyi ember egy filozófia miatt, mert ha tetszik a pápának ha nem az emberek csalnak, dugnak ahol érnek. Oktassák a vallásost és a nem vallásost is, hogy mivel játszik és talán 3x meggondolja, hogy megerőszakolja-e a kiscsajt az utcán vagy nem aztán meg rinse and repeat. A másik probléma ott van, hogy a pro-life nem fér egybe a kondommal, ha házastársakról beszélünk pedig azt is meg kellene, hogy engedje a népnek. Őssejteket is tiltják meg korlátozzák pedig az is nagy segítséget jelent, fogászattól- a muscular dystrophy-ig, és ezzel megint csak embereket ölnek.

A hozzászólásom második fele, egy példa arra, hogy én is idézhetek egy könyvet/propagandát, attól még nem teszi igazzá, és legalább akkora zagyvaság mint a biblia. Közben sok a meló szal elképzelhető, hogy itt ott faszságot irok sry előre.

QuippeR
"The average percentage of new HIV infections (excluding those transmitted vertically) from unsafe medical injections was one percent across the five countries summarized in the study, ranging from a low of 0.2 percent in Swaziland to a high of 2.21 percent in Kenya. The average percentage due to blood transfusions was even lower, at 0.16 percent, ranging from zero percent in Lesotho and Uganda to 0.4 percent in Swaziland. Finally, the average percentage of new HIV infections that was attributed to IDU needle-sharing behavior averaged 1.8 percent for the five countries, ranging from zero percent in Lesotho to almost four percent in Kenya. Note that, although these modes of transmission modeling studies did not examine the proportion of new infections due to vertical transmission, a significant number of new infections do continue to occur via transmission from mother to child throughout sub-Saharan Africa; approximately 350,000 new HIV infections occurred in children due to vertical transmission in 2008, or 18 percent of the total number of new HIV infections that occurred in sub-Saharan Africa in 2008 ."

tehát a szubszaharai Afrikában van ezerből 12 személy, aki nem szexuális úton és nem drogozás miatt elkapja a betegséget, 18, aki drog miatt, meg 180, aki úgy született. a 180 megakadályozható gyógyszerrel, amit tudtommal a pápa nem ellenez. a drogot, ha jól tudom kifejezetten tiltja az egyház. az ezer fertőzöttből 12-ről beszélünk most. azt a 12-t is lejjebb lehet nyomni egyszerű kórházi intézkedésekkel egyébként. de mint mondtam, nem értek teljesen egyet az egyházzal, éppen emiatt a 12 ember miatt. viszont szeretném felhívni a figyelmed, hogy a problémát elég jelentős részben az a 790 másik fertőzés okozza, amit szexuális úton adnak át, olyan emberek, akik monogámiában, a házasság előtti szextől való tartózkodásban hogy-hogynem, valamiért nem értenek egyet a pápával, csak a gumi mellőzésében hivatkoznak rá, mert így nekik kényelmes. lehet azért felelősnek tartani a pápát, ha a 12 megduplázódik a házastárssal való szexuális kapcsolat miatt (jogos), de másik 790-et rákenni: sötétség.

a hozzászólásod második fele pedig egy értelmezhetetlen zagyvaság.

SötétBarom
Első mondatod valami akkora falbontó fasság, hogy beszarok 😄DD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

FalseHeLL
Mikor 90millió HIV fertőzöttet jósolnak 2025-re a UN-nél, még ha csak a feleségeddel kefélsz akkor is elég nagy az esélyed, hogy neki van valahonnan. szex/vér akármi. Tiltás soha nem ér semmit, de azt mondani, hogy nem kell az mert az anti-christian azért az elég kemény. Én is tudok olyat mondani, hogy ha nem hiszel az Imperial Creed-ben, akkor halálra vagy ítélve. "When the people forget their duty they are no longer human and become something less than beasts. They have no place in the bosom of humanity nor in the heart of the Emperor. Let them die and be forever forgotten. Az, hogy mit mond a Biblia, senkit nem érdekel humanitárius szempontból. Kivéve persze azokba akik kapaszkodnak a meséikbe."