Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
es hogy ne csak trollkodas legyen , hozzajarulok enis egy keppel 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.05.31. 16:08:40
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.05.30. 22:00:02
"Nulla tenaci invia est via"
Per Aspera Ad Inferi.
Aki törölte biztos magának akarja az összes kódot! <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2015.05.30. 21:38:55
Most mindenki értékelje át az életét, és úgy kelljen fel holnap, hogy már ne legyen hiszékeny. Ez sajnos ránk, magyarokra nagyon jellemző.
Jó éjt!
Ma este 21h kor itt hatalmas durranást teszünk közzé!Magyarországon elsőként lesz látható itt egy személyre szabott kód kérése után!!!(a kód ingyenes).Kódokat kérhettek csak privát üzenetben.
Nagy durranás!!!!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mindegy, maradj idióta, nekem mindegy. Sőt, azt is hidd el nyugodtan, hogy örökké tudsz élni, csak akarni kell eléggé. Nem én fogok meglepődni...
ಥ_ಥ
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

?(???)?

?(???)?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever