Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azt meg csak nem várod el, hogy a nem hívőknek azt mondja, használjatok gumit, gyerekek, a híveknek meg azt, hogy gyakoroljanak önmegtartóztatást a házasságig és azon túl. közröhej lenne, talán így érthető miért nem csinálja. (aki második-harmadik házastársát fogyasztja hívőként, az gyakorlatilag totál korlátozva van a vallásgyakorlásában, és hivatalosan "bűnben él". csak jelzem, nehogy azt hidd, hogy az ilyesmi amúgy tök rendben van az egyház szerint.)
a Biblia-idézés pont nem arról szólt, hogy benne van valami, ami miatt ezt kéne csinálni. csak azt akartam mondani, hogy szó szerint benne van, hogy nincs Isten, ha ezt kivesszük a kontextusból, ahogy a kondomhasználat "tilalmát" is, akkor persze, hogy értelmetlennek tűnik.
(amúgy én keresztény vagyok vagy minimum szimpatizáns, de ki merem mondani, hogy az Ószövetség úgy szar, ahogy van, nem méltó arra, hogy a kereszténység üzenetének a része legyen, és minden abból levezetett elvi vagy gyakorlati jellegű dolgot -a tízparancsolatot is beleértve- újra kell gondolnia az embernek magának az Újszövetség tükrében. csak azért mondom, hogy lehet nagy agyalágyultságokat idézni belőle, és sajnos vannak, akik komolyan is veszik, a hívek meg a nem hívek táborában is.)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Nem rákenni akarom a pápára, hanem azt akarnám, hogy ne azt mondja amit, hanem igenis hozza előtérbe, hogy használjátok, promótálja, és vele együtt akár a vallását is, hogy ne haljon meg annyi ember egy filozófia miatt, mert ha tetszik a pápának ha nem az emberek csalnak, dugnak ahol érnek. Oktassák a vallásost és a nem vallásost is, hogy mivel játszik és talán 3x meggondolja, hogy megerőszakolja-e a kiscsajt az utcán vagy nem aztán meg rinse and repeat. A másik probléma ott van, hogy a pro-life nem fér egybe a kondommal, ha házastársakról beszélünk pedig azt is meg kellene, hogy engedje a népnek. Őssejteket is tiltják meg korlátozzák pedig az is nagy segítséget jelent, fogászattól- a muscular dystrophy-ig, és ezzel megint csak embereket ölnek.
A hozzászólásom második fele, egy példa arra, hogy én is idézhetek egy könyvet/propagandát, attól még nem teszi igazzá, és legalább akkora zagyvaság mint a biblia. Közben sok a meló szal elképzelhető, hogy itt ott faszságot irok sry előre.
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
tehát a szubszaharai Afrikában van ezerből 12 személy, aki nem szexuális úton és nem drogozás miatt elkapja a betegséget, 18, aki drog miatt, meg 180, aki úgy született. a 180 megakadályozható gyógyszerrel, amit tudtommal a pápa nem ellenez. a drogot, ha jól tudom kifejezetten tiltja az egyház. az ezer fertőzöttből 12-ről beszélünk most. azt a 12-t is lejjebb lehet nyomni egyszerű kórházi intézkedésekkel egyébként. de mint mondtam, nem értek teljesen egyet az egyházzal, éppen emiatt a 12 ember miatt. viszont szeretném felhívni a figyelmed, hogy a problémát elég jelentős részben az a 790 másik fertőzés okozza, amit szexuális úton adnak át, olyan emberek, akik monogámiában, a házasság előtti szextől való tartózkodásban hogy-hogynem, valamiért nem értenek egyet a pápával, csak a gumi mellőzésében hivatkoznak rá, mert így nekik kényelmes. lehet azért felelősnek tartani a pápát, ha a 12 megduplázódik a házastárssal való szexuális kapcsolat miatt (jogos), de másik 790-et rákenni: sötétség.
a hozzászólásod második fele pedig egy értelmezhetetlen zagyvaság.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: Nohab, 2015.05.28. 09:04:17
amúgy ennyi erővel a Bibliában is benne van, hogy nincs Isten, szóval meg is lett cáfolva az egész dolog már a szent könyvben. jó, oda van írva, hogy ezt mondja a balga, de nyugodtan lépjünk túl az ilyen apróságokon.
Utoljára szerkesztette: QuippeR, 2015.05.28. 08:17:30
Hidrosztatikus sokk, amit keresel. Az történik, hogy a becsapódó golyó megrúgja a vérnyomást annyira, hogy az szívrohamot, belső vérzéseket, agyvérzést okoz.
Továbbá kurvára nem mindegy, hogy a tucatnyi találat .22-es kispuskából, vagy .50-es BMG rombolólövedékből származik.
Szal nyilván lehet hülyének lenni, csak nem tudom, megéri-e. Ja, ltt seb mentális, meg még a faszom...
Utoljára szerkesztette: Zero001, 2015.05.28. 08:06:35
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Per Aspera Ad Inferi.
Isten kiválasztott népe
Turul népe
<#zavart2>#zavart2>...
fantasztikus... lehet, én is hülye vagyok, mint SötétBarom 😄
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2015.05.27. 20:43:44
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
#345361 ebből holnap jön ki a 30 perces változat!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
ez eddig tiszta sor, de miért jár erre sokmillió adóforint, meg adókedvezmény, meg egyebek? Higgyen benne, és ha nagyon hisz, akkor támogassa az egyházát, amely meg éljen csak abból.
Utoljára szerkesztette: Sippie, 2015.05.27. 18:01:37
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Utoljára szerkesztette: Zero001, 2015.05.27. 14:00:47
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.05.27. 13:52:41
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n