Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: Nohab, 2015.05.28. 09:04:17
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
amúgy ennyi erővel a Bibliában is benne van, hogy nincs Isten, szóval meg is lett cáfolva az egész dolog már a szent könyvben. jó, oda van írva, hogy ezt mondja a balga, de nyugodtan lépjünk túl az ilyen apróságokon.
Utoljára szerkesztette: QuippeR, 2015.05.28. 08:17:30
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Hidrosztatikus sokk, amit keresel. Az történik, hogy a becsapódó golyó megrúgja a vérnyomást annyira, hogy az szívrohamot, belső vérzéseket, agyvérzést okoz.
Továbbá kurvára nem mindegy, hogy a tucatnyi találat .22-es kispuskából, vagy .50-es BMG rombolólövedékből származik.
Szal nyilván lehet hülyének lenni, csak nem tudom, megéri-e. Ja, ltt seb mentális, meg még a faszom...
Utoljára szerkesztette: Zero001, 2015.05.28. 08:06:35
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Per Aspera Ad Inferi.
Isten kiválasztott népe
Turul népe
<#zavart2>#zavart2>...
fantasztikus... lehet, én is hülye vagyok, mint SötétBarom 😄
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2015.05.27. 20:43:44
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
#345361 ebből holnap jön ki a 30 perces változat!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
ez eddig tiszta sor, de miért jár erre sokmillió adóforint, meg adókedvezmény, meg egyebek? Higgyen benne, és ha nagyon hisz, akkor támogassa az egyházát, amely meg éljen csak abból.
Utoljára szerkesztette: Sippie, 2015.05.27. 18:01:37
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Utoljára szerkesztette: Zero001, 2015.05.27. 14:00:47
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.05.27. 13:52:41
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8