Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
Na ez az igazi száguldó koporsó. 😊

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Jim Morrison
*.*

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

QuippeR
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bocs, de a pápa nem azt mondja az afrikaiaknak, hogy dugjátok halálra egymást, nem kell a koton, hanem azt, hogy csak és kizárólag a házastársaddal léphetsz szexuális kapcsolatba, nem kell a koton. (ezen is lehet vitázni persze, én sem értek vele egyet. de azért ne legyünk álszentek, mindannyian tudjuk, hogy ha holnaptól kötelezővé tenné a híveinek a pápa, akkor is nagyjából ugyanez menne, hiszen ha a házasságon kívüli szex tilalmát nem tartják be, akkor belátható, hogy a kotontilalom is csak azért van "betartva", mert gumi nélkül dugni nem jár semmi erőfeszítéssel. gumival macerásabb.)
amúgy ennyi erővel a Bibliában is benne van, hogy nincs Isten, szóval meg is lett cáfolva az egész dolog már a szent könyvben. jó, oda van írva, hogy ezt mondja a balga, de nyugodtan lépjünk túl az ilyen apróságokon.

Utoljára szerkesztette: QuippeR, 2015.05.28. 08:17:30

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Ja, és ha ilyennel találkozik az ember, akkor vagy utánanéz, vagy elkezd hülyeségeket hinni.

Hidrosztatikus sokk, amit keresel. Az történik, hogy a becsapódó golyó megrúgja a vérnyomást annyira, hogy az szívrohamot, belső vérzéseket, agyvérzést okoz.

Továbbá kurvára nem mindegy, hogy a tucatnyi találat .22-es kispuskából, vagy .50-es BMG rombolólövedékből származik.

Szal nyilván lehet hülyének lenni, csak nem tudom, megéri-e. Ja, ltt seb mentális, meg még a faszom...
Utoljára szerkesztette: Zero001, 2015.05.28. 08:06:35
Tetsuo
Azért ne hasonlítsd hozzám! ;-) Én nem photoshoppolt képekre hivatkozom, kissé jobban alátámasztom a kritikámat. Amit alább olvasol valláskritika néven, az a legalja szint. A poénok sem különbek sajnos.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

aaaaaa neeeee ez fáj így este 😄DDDDD
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RelakS
Szóval ezt mondja:

Isten kiválasztott népe
Turul népe

<#zavart2>...
fantasztikus... lehet, én is hülye vagyok, mint SötétBarom 😄
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2015.05.27. 20:43:44

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

SötétBarom
Ez vagy nagyon szar, vagy én vagyok nagyon hülye 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

SzirmosSzisza
Hm? Elsőre azt hittem valami CSGO topikban vagyok 😄

#345361 ebből holnap jön ki a 30 perces változat!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Van egy olyan érzésem hogy a fim rendezők, írók stb között is elindult egyfajta verseny "ki tud minél nagyobb *aszságot kitalálni*

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

sz4bolcs

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

AnuluWork
Nem tudom volt-e ...?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

mulli1986
Ez megmaradt a régi időkből és a 10-edből véleményem szerint. Ezeket a törvényeket felül kéne vizsgálni. Nem mintha az ingyenélőket, akik csak ikrázzák a kis lárvájukat egymás után és ország szinten eltartjuk őket, nem kéne felülvizsgálni....

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

mulli1986
Hát nem tudom mitől függ egy ember élete, több olyan eset van, mikor valaki kapott 10+ golyót a testébe mindenfele és semmi baja nem lett, illetve olyat is, amikor egy vállon lövésbe belehaltak és nem az elvérzés miatt. Utóbbit azzal magyarázták, hogy az illető sokkot kapott és abba halt bele. Szóval ez is elég mentálisnak tűnik nekem, a saját agyad és fantáziád öl meg vagy nem tudom. A macska egér játéknál is az egér a sokkba hal bele, nem abba, hogy a macska megöli.

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

SzirmosSzisza
Eddig 287 ember.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Mindig ugyanaz a kérdés jut eszembe ilyenkor:" Ki ad erre pénzt hogy elkészüljön?"

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Sippie
"A vallásszabadság egyrészt azt jelenti, hogy az embernek joga van abban az elképzelt történetben és/vagy lény(ek)ben és/vagy jelenség(ek)ben hinni"

ez eddig tiszta sor, de miért jár erre sokmillió adóforint, meg adókedvezmény, meg egyebek? Higgyen benne, és ha nagyon hisz, akkor támogassa az egyházát, amely meg éljen csak abból.

Utoljára szerkesztette: Sippie, 2015.05.27. 18:01:37
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BaliBoy
18+

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Jim Morrison
ez az ember... <#banplz>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

FalseHeLL
A mai látásformát inkább pont az inspirálja/formálja, hogy megszabaduljunk attól ami nem bebizonyítható és ne engedjük, hogy csak mert az én istenem fasza kisebb mint a tied ezért lefejezhesselek. A vallást/tihanyi tamást/feng shuit/ meg mittomén mit és kit meg leplezzük le, mert csalók és csak a jóhiszeműségünkre vagy nem eléggé informáltságunkra apellálva vágnak át. Az, hogy formálta, persze. De a jó irányba? Nem minden esetben, sőt kisebb esetben a jó fele szvsz. Elkerülhetetlen a rossz/gonosz az emberiségben, és az is lehet, hogy ha soha nem lett volna vallás akkor is megtörténik minden rossz csak más okokkal/ürüggyel. Az én nagy problémám azzal van, hogy mindenhol akadályozza a tudományos kutatást manapság, és nem segít az emberek életmódjának javításán. Hiába ismeri el a kis keresztény/muszlim/scientológus, hogy szerinte az evolúció igaz, ha a nagy pápa/mohammad/xenu meg azt mondja, hogy nem kell koton az afrikaiaknak, meg ugye nem mondja azt, hogy pls ne nyirjátok már ki a lányotokat, mert megerőszakolta egy kanos faszi. stb stb

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Pluskast
Nem mondtam, hogy szükséges hozzá a vallás de, hogy sok esetben formálták ezen nézetek társadalmunk mai "látásmódját" az tény és az is igaz, hogy vannak olyan erkölcsi normák ami annak előtte nem volt tiltott vagy adott esetben elfogadhatatlan

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

BenedekFeco

LasDen
Az egyetlen és igaz hit!!!!

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

FalseHeLL
Melyik az amelyik szerinted követendő, és muszáj hozzá a vallás? Csak érdeklődök nem támadni akarok.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

RatBaG
valláshoz 😄

Per Aspera Ad Inferi.

Nincs olyan gondolat a vallásokban, ami világi módon ne lenne -esetenként jobban- megfogalmazva. (Már morál, erkölcs témában, a követhetőségre reflektálva. Nyilván faszság van dögivel.)
Utoljára szerkesztette: Zero001, 2015.05.27. 14:00:47
Pluskast
Lehet azért mert ők sem tudják a teljes igazságot. Én elismerem, hogy az egyház által hirdetett dolgok többsége bullshit (egy rakás hitelvet, politikai és hatalmi érdekek mentén hoztak meg királyok és más egyházi hatalmasságok) de van benne olyan is ami számomra teljesen elfogadható sőt adott esetben követendő is lehet.

Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.05.27. 13:52:41

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Összehasonlíthatatlanul egzaktabb, mint az ókori emberek népmeséi.
SzirmosSzisza
Úgy mondjátok ezt a tudományt mintha valami egzakt dolog lenne. Sok olyan keresztény van aki pl hisz az evolúcióban, csak Őket nem látjátok Facebookon meg társain hülyeségeket írni. Nekem anno biológia tanárom mesélte, hogy sok biológus hívő, egyszerűen azért mert olyan vékony szálakon függ az ember élete.

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

passatgt

FalseHeLL
Radikális hit és tudomány kizárja egymást. Nem radikális hit meg nem teljesen hit, az csak "ezt igy kell érteni azt meg úgy kell érteni, nem ezt gondolta mikor mondta" stb. Ők pedig beleesnek abba a problémába, hogy saját maguknak mondanak sokszor ellent.

De igen. Amit tudsz, abban a témában már nem hihetsz mást.
Szóval neked a nagyszakállú hihető, viszont az, hogy a facebook tele van hülyékkel, az hihetetlen. Azért ritka, hogy valaki ennyire elveszítse a kapcsolatot a valósággal...
Palinko
tényleg privát meg VIP 😄
SzirmosSzisza

szomferi
Stinger/Igla, nagy komisz az öreg 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

SzirmosSzisza

Ne keverjük a szezont a gőzekével. A vallásszabadság egyrészt azt jelenti, hogy az embernek joga van abban az elképzelt történetben és/vagy lény(ek)ben és/vagy jelenség(ek)ben hinni, amiben csak akar, a Grabovoj-számoktól kezdve Krisztuson át a Repülő Spagettiszörnyig; másrészt pedig joga van ezen vallásos meggyőződését, illetve vallásos tanításait szabadon hirdetni. Ami nem tartozik bele, hogy kötelező az illető számára biztosítani a megfelelő figyelmet és komolyan venni az általa vett vallási tanításokat, illetőleg nem jelent kritizálhatatlanságot. De hát gondolom, ezzel te nagyon is tisztában vagy, elvégre a vallásfikázást, illetve azok követőinek fikázását te magad sem tartod be minden esetben, nemdebár?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza

Tetsuo
Én ebbe itt és most nem mennék bele, a lényeg, hogy a csetekről beszúrt képek (hamis) többsége nem indok arra, hogy fikázd a vallásokat, vallásszabadság... ha mond valamit?

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Palinko
azért a vallás legalább nem változik meg 2 hetente 😄
SzirmosSzisza
Tudomány és a hit nem zárja ki egymást.