Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
<#crazya><#crazya><#crazya>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

tutituti
hasonlít tényleg bobára 😄D

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

FalseHeLL

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

A helyzet nem de ez a video elég lol

RatBaG
nyíregy? akkor ez tényleg bobafett? nemááár 😄DDD

Per Aspera Ad Inferi.

morcosqtya
Maunika saó.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
Felénk ebből szállóige lett.. 😊 amikor valaki puszit nyom a barátnője szájára, jön a bekiabálás: "megbassza!" 😊

cenobite
Nyíregyháza City jeeeeeeeeee! 😄

gamertag: kenobita

bajgunar
Metalmilitiakid
He saw a chance and he took it 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

pajti

Tetsuo

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
Off:
Mindkettőtöknek igaza van. :-) A magyar oktatás bizonyos része még mindig világszínvonalú, ez kétségtelen; ahogy az is, hogy a fejlett országok oktatási színvonala évtizedek óta romlik. Az átlagember egyre butább, műveletlenebb. A fejlődő országokban is csak amiatt nő ugrásszerűen a színvonal, mert néhány évtizede nagyon pocsék körülmények voltak - most legalább írni tanulnak (arányaiban is) többen.
Igazából nem lehet mit tenni, a "romlás" társadalmunk minden szegmensére jellemző és úgy tűnik, visszafordíthatatlan, legalábbis paradigmaváltás és igazi összefogás nélkül. (Tehát az esély: zéró.) ;-)

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

😄DDDDDDD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

RatBaG
RelakS
Csak mondom, hogy nem amcsi volt 😄 valamelyik északi államból jött.

És tényleg szar volt az angolom <#vigyor1> (őőő... volt? <#zavart1> )

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RatBaG
jááj ettől megint kiköptem a tejberizst 😄
https://coub.com/view/16id8

Per Aspera Ad Inferi.

<#nyes><#taps>
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Jani Hun
Pont ez a lényeg, semmi baj nincs azzal ha külföldi máshogy ejti a szavakat mint mi. Kint több angol is szeretett magyarul beszélni, igaz általában csak a k**va, gyorsan, meleg, b**dmeg, szia, szar ment nekik 😄

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Dzsini
Mi egy varsói hátizsákos szálláson játszottunk "találd ki az angol akcentusa alapján, hogy honnan jött"-et a közösségi szobában egy este 😊

Volt ott spanyol, orosz, amerikai, német, finn, bolgár, román, szlovák, lengyel, magyar... és szórakoztató módon másképp beszéltünk mindannyian angolul 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nem tudok ilyen szövetségről. Majd rákeresek 😄

Jani Hun
Haggyukmár ezt a "nemtudnak beszélni az amerikaiak" haggyukmár. Ha oda születtél volna akkor az lenne a normális és az aranyvérü angolnak lenne akcentusa számodra.. Én borsodi vagyok. átmentem egerbe 70km és már lehetett hallani a különbséget.
Érdekes. amikor angliában voltam 2 évet hiába volt 10 emberböl 8nak akcentusa mert volt kinai indiai magyar walesi meg istentudja milyen még és nem cseszegettük egymást az akcentus miatt. inkább közösen hülyültünk hogy hogy bezsél a másik.
Sebaj. Tökéletesen leirtál egy befásult magyarok szövetsége rajongót.

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"

Nem is tudjuk hogy angol anyanyelvű volt-e az illető. És ha igen, azért nem kéne utálni, mert a nemzetközileg leginkább elfogadott nyelv az ő anyanyelve. Tulajdonképpen nem is azt várja el, hogy az anyanyelvén beszélj, hanem hogy a nemzetközi nyelven, ami szerencséjére épp az anyanyelve. És azt se tudhatod, hogy hány nyelven beszélt egyébként.
Te nem várod el Svédországban mondjuk, hogy ne svédül kelljen kommunikálnod, hanem angolul?
A sztorijaidat nem tudom megerősíteni se cáfolni. Biztos vannak negatív tapasztalataid és ezt gondolom jól esett leírni, de az eredeti kommenthez már nem sok közük van.
Az eredeti sztori, hogy egy külföldi jelezte egy külföldi embert kiszolgáló üzlet dolgozójának, hogy az angolja lehetne jobb.
És innen eljutottunk oda, hogy suttyó angolok meg amerikaiak. Szerintem ez nem túl egészséges.
Szerintem az sem normális, hogy elmész nyaralni valami mediterrán országba vagy itthon körbenézel és a nyaraló amcsik és a angolok konkrétan ordenáré módon tudnak csak viselkedni. A tuti anyanyelvi angolul annyit jelent, hogy magánhangzókon kívül képtelenek bármilyen hangot kiadni magukból. Én ha idegen országba megyek, akkor igyekszem normálisan viselkedni, hogy véletlenül se hozzak szégyent az országomra. Mondjuk itthon sem viselkedem paraszt módon. Én nemrég jöttem haza egy nyaralásból és az arcom leesett a külföldiek viselkedésétől. Reptérre vezető úton beszélgettem a taxissal és mondta, hogy bár az egész országuk a turizmusból és a tökük tele van a nagypofájú angol/amerikai "PÉNZEM VAN ÉS MINDEN AZ ENYÉM" turistákból. Köszönni nem tudnak, csak követelni. Oroszok dettó 😞
Orosz csávó félrelöki a 8 éves olasz kislányt a svédasztalnál az utolsó sonkáért... Megfizethetetlen látni ilyet 😊

Tehát annyiban igaza van AnarchoiD-nak hogy eljön egy idegen országba és elvárja hogy mindenki tudjon az anyanyelvén úgy, hogy a sajátját sem tudja értelmesen használni.

Teljesen jogos.
Csak az "idejön egy amcsi"-ra valahogy adta magát, hogy én is beleteszem a nemzetiséget.
Jeffjohnson
Ez sem magyar sajátosság. Inkább emberi....

A magyar meg ahelyett hogy megfogadná a jótanácsot, gyorsan visszavágásként keres a másikban is egy hibát és elkönyveli, hogy minden úgy jó ahogy van, nem kell semmin javítania.
"Há' nehogymá' ő mondja meg nekem..."
AnarchoiD
Tetszik ez a nyomorult vilag amikor idejon egy amcsi beszol az angolodra kozben o maga egy nyomi nyelvet sem tanult meg a sajatjan kivul... 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

AnarchoiD
uccsokep 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

RelakS
Első külföldi vendégem első kommentje is az volt, hogy kicsit rá kéne feküdni az angol tanulásra 😄

BaliBoy
Nem lehet, hogy ebben a tanárok tekintélye, illetve az áll, hogy a tanároknak sem feltétlenül a tanítás fontos már, hanem egymás fúrása?

A tanárok fúrásáról meg egy tanárnő írt egy cikket, hogy végül inkább kilépett, mert a begyepesedett banyákkal és az általuk uszított kölykökkel nem bírt...

Én nem haragszom, biztos voltam benne, hogy ez lesz! 😊 Elmondtam az én tapasztalatom, azt kezdesz az infóval amit akarsz, győzködni nem foglak.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.09.13. 23:01:41

www.smart-bus.hu

BaliBoy
Ne haragudhatok meg, de bullshit amit nyomtok. Ahogy látom csak sötétben tapogatóztok.
Innen inkább csak rossz példát lehet vinni. Az az igazság, hogy egyre rosszabb képességekkel kerülnek ki a diákok az általános iskolából is és utána a középsuliból is. Faterom tanár illetve igazgató is volt. Rengeteg tanár ismerősöm van.
Az oktatásunk rendkívüli módom veszít illetve veszített a minőségéből.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

bardocz
Azért azt kétlem, hogy az angol oktatást azt innen vennék át 😄 Kb akkor beszéltem először hosszabb mondatokban angolul, amikor különtanárhoz jártam, iskolában csak írni meg olvasni tanultam meg, évente ha kétszer beszéltünk angolul angolórán.
RelakS
Pl hogy ne szívassák szét úgy hivatalból a középiskolás srácokat, mint amikor itthon kismillió különórára íratja be az anyuci a gyereket? Mert hogy úgy tudom, ott iskola után még irány a "korrepetálás", ha értelmes jeggyel akarnak átmenni.
Vagy hogy nyelvórán ne olyan minőségben tanuljanak angolt, hogy levizsgázni le tudnak, de angol anyanyelvű legyen a talpán, aki megérti, mit brekegnek?

Ott sem minden tökéletes, meg "jajj nem tanultam mégis átmentem de jó", mint az animékben.

Én írhatok neked bármit, kétlem, hogy hinni fogsz nekem, ráadásul én nem vagyok naprakész, csupán az utazásuk az én saram. Az a legegyszerűbb, ha bemész szépen például a Mályva utcai óvodába, és megkérdezed, hogy miért járnak hozzájuk japánból magánóvoda vezetők tanulmányi utakra.

www.smart-bus.hu

bardocz
És mégis melyik részét? A porosz oktatási rendszert még kb senkit sem hallottam dicsérni. Meg gondolom az a rész se érdekli őket, hogy hogyan kell a jóbarátokat beültetni igazgatói székbe, miközben a tanári kar majd 100%-a ezt ellenzi, és már jogszabályok szerint amúgyis megválasztották a volt igazgatót újra. Engem komolyan érdekel.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.09.13. 22:19:52
BaliBoy
Ha már ennyire naprakész vagy, áruld már el légy szíves, hogy mi a jó Isten nyavalyáját érdemes átvenni a japánoknak a magyar oktatásból?
Kíváncsian várom, hogy a videón látható dolog mellé mit lehet átvenni?

Szerintem meg nem igazán vagy képben a témát illetően! 😊 Tudom, hogy divat mindent lenézni ami itthon van, de a valóság ettől a divathullámtól szerencsére sok esetben eltérő.

Aki úgy véli, hogy itt minden szar, annak szerintem először önvizsgálatot kéne tartania, hátha az ő lelkében nem stimmel valami. És ezt most minden bántó, vagy rossz szándék nélkül mondtam.

www.smart-bus.hu

morcosqtya

Alien69
Te csak a felszínt kapiskálod, maximum. Lehet, hogy az állami részleg szar (bár tuti van jelentős különbség köztük is), de a magán/fizetősök azért más lapra tartoznak. Főleg, a "sérült", vagy különleges foglalkozást igénylő részek lehetnek érdekesek számukra (IS). <#nemtudom><#vigyor1>

BaliBoy
Szerintem inkább azért jöhetnek, hogy saját szemükkel lássák a rossz példát és, hogy milyen irányba NEM szabad menni. Ebből az oktatási rendszerből értelmes ember nem vesz át semmit sem!

RelakS
Elképzelem, milyen fejet vágnának itthon a szülők, mikor közlik velük, hogy jah, hát tanórák után a gyerekek kiganézzák a termet, feltakarítják a folyosót, és utána mehetnek haza 😄

"Japán a legértelmesebb (csodálatosabb) hely a világon."
Ezt így és ebben a formában nem feltétlenül állítanám. Volt egy film egy vonatbalesetből, hogy talán Tokióban egy vonat leugrott a sínről, és szinte feltekeredett egy felhőkarcolóra. Az többek között azért volt, mert a vonatvezető pár perc késésben volt, és félt attól a kicsinyes és alattomos szívatástól, amit továbbképzés név alatt kapott volna.
Szóval ott sincs minden aranyból...
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2015.09.13. 21:45:54

bardocz
Sírvafakad 15 perc után.
Évente körülbelül 8-10 japán csoportom van akik kizárólag azért jönnek ide, hogy tanulmányozzák az óvodai és az iskolai rendszerünket, majd azt otthon beépítsék a sajátjukba. Mit gondolsz, azért teszik ezt, mert itt ezek a dolgok középkoriak?

www.smart-bus.hu