Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Mindkettőtöknek igaza van. :-) A magyar oktatás bizonyos része még mindig világszínvonalú, ez kétségtelen; ahogy az is, hogy a fejlett országok oktatási színvonala évtizedek óta romlik. Az átlagember egyre butább, műveletlenebb. A fejlődő országokban is csak amiatt nő ugrásszerűen a színvonal, mert néhány évtizede nagyon pocsék körülmények voltak - most legalább írni tanulnak (arányaiban is) többen.
Igazából nem lehet mit tenni, a "romlás" társadalmunk minden szegmensére jellemző és úgy tűnik, visszafordíthatatlan, legalábbis paradigmaváltás és igazi összefogás nélkül. (Tehát az esély: zéró.) ;-)
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Per Aspera Ad Inferi.
És tényleg szar volt az angolom <#vigyor1>#vigyor1> (őőő... volt? <#zavart1>#zavart1> )
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
https://coub.com/view/16id8
Per Aspera Ad Inferi.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Volt ott spanyol, orosz, amerikai, német, finn, bolgár, román, szlovák, lengyel, magyar... és szórakoztató módon másképp beszéltünk mindannyian angolul 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Érdekes. amikor angliában voltam 2 évet hiába volt 10 emberböl 8nak akcentusa mert volt kinai indiai magyar walesi meg istentudja milyen még és nem cseszegettük egymást az akcentus miatt. inkább közösen hülyültünk hogy hogy bezsél a másik.
Sebaj. Tökéletesen leirtál egy befásult magyarok szövetsége rajongót.
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Te nem várod el Svédországban mondjuk, hogy ne svédül kelljen kommunikálnod, hanem angolul?
A sztorijaidat nem tudom megerősíteni se cáfolni. Biztos vannak negatív tapasztalataid és ezt gondolom jól esett leírni, de az eredeti kommenthez már nem sok közük van.
Az eredeti sztori, hogy egy külföldi jelezte egy külföldi embert kiszolgáló üzlet dolgozójának, hogy az angolja lehetne jobb.
És innen eljutottunk oda, hogy suttyó angolok meg amerikaiak. Szerintem ez nem túl egészséges.
Orosz csávó félrelöki a 8 éves olasz kislányt a svédasztalnál az utolsó sonkáért... Megfizethetetlen látni ilyet 😊
Tehát annyiban igaza van AnarchoiD-nak hogy eljön egy idegen országba és elvárja hogy mindenki tudjon az anyanyelvén úgy, hogy a sajátját sem tudja értelmesen használni.
Csak az "idejön egy amcsi"-ra valahogy adta magát, hogy én is beleteszem a nemzetiséget.
"Há' nehogymá' ő mondja meg nekem..."

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
BaliBoy
Nem lehet, hogy ebben a tanárok tekintélye, illetve az áll, hogy a tanároknak sem feltétlenül a tanítás fontos már, hanem egymás fúrása?
A tanárok fúrásáról meg egy tanárnő írt egy cikket, hogy végül inkább kilépett, mert a begyepesedett banyákkal és az általuk uszított kölykökkel nem bírt...
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.09.13. 23:01:41
www.smart-bus.hu
Innen inkább csak rossz példát lehet vinni. Az az igazság, hogy egyre rosszabb képességekkel kerülnek ki a diákok az általános iskolából is és utána a középsuliból is. Faterom tanár illetve igazgató is volt. Rengeteg tanár ismerősöm van.
Az oktatásunk rendkívüli módom veszít illetve veszített a minőségéből.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Vagy hogy nyelvórán ne olyan minőségben tanuljanak angolt, hogy levizsgázni le tudnak, de angol anyanyelvű legyen a talpán, aki megérti, mit brekegnek?
Ott sem minden tökéletes, meg "jajj nem tanultam mégis átmentem de jó", mint az animékben.
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2015.09.13. 22:19:52
Kíváncsian várom, hogy a videón látható dolog mellé mit lehet átvenni?
Aki úgy véli, hogy itt minden szar, annak szerintem először önvizsgálatot kéne tartania, hátha az ő lelkében nem stimmel valami. És ezt most minden bántó, vagy rossz szándék nélkül mondtam.
www.smart-bus.hu
"Japán a legértelmesebb (csodálatosabb) hely a világon."
Ezt így és ebben a formában nem feltétlenül állítanám. Volt egy film egy vonatbalesetből, hogy talán Tokióban egy vonat leugrott a sínről, és szinte feltekeredett egy felhőkarcolóra. Az többek között azért volt, mert a vonatvezető pár perc késésben volt, és félt attól a kicsinyes és alattomos szívatástól, amit továbbképzés név alatt kapott volna.
Szóval ott sincs minden aranyból...
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2015.09.13. 21:45:54
www.smart-bus.hu