Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem meg nem igazán vagy képben a témát illetően! 😊 Tudom, hogy divat mindent lenézni ami itthon van, de a valóság ettől a divathullámtól szerencsére sok esetben eltérő.

Aki úgy véli, hogy itt minden szar, annak szerintem először önvizsgálatot kéne tartania, hátha az ő lelkében nem stimmel valami. És ezt most minden bántó, vagy rossz szándék nélkül mondtam.

www.smart-bus.hu

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Alien69
Te csak a felszínt kapiskálod, maximum. Lehet, hogy az állami részleg szar (bár tuti van jelentős különbség köztük is), de a magán/fizetősök azért más lapra tartoznak. Főleg, a "sérült", vagy különleges foglalkozást igénylő részek lehetnek érdekesek számukra (IS). <#nemtudom><#vigyor1>

BaliBoy
Szerintem inkább azért jöhetnek, hogy saját szemükkel lássák a rossz példát és, hogy milyen irányba NEM szabad menni. Ebből az oktatási rendszerből értelmes ember nem vesz át semmit sem!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

RelakS
Elképzelem, milyen fejet vágnának itthon a szülők, mikor közlik velük, hogy jah, hát tanórák után a gyerekek kiganézzák a termet, feltakarítják a folyosót, és utána mehetnek haza 😄

"Japán a legértelmesebb (csodálatosabb) hely a világon."
Ezt így és ebben a formában nem feltétlenül állítanám. Volt egy film egy vonatbalesetből, hogy talán Tokióban egy vonat leugrott a sínről, és szinte feltekeredett egy felhőkarcolóra. Az többek között azért volt, mert a vonatvezető pár perc késésben volt, és félt attól a kicsinyes és alattomos szívatástól, amit továbbképzés név alatt kapott volna.
Szóval ott sincs minden aranyból...
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2015.09.13. 21:45:54

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

bardocz
Sírvafakad 15 perc után.
Évente körülbelül 8-10 japán csoportom van akik kizárólag azért jönnek ide, hogy tanulmányozzák az óvodai és az iskolai rendszerünket, majd azt otthon beépítsék a sajátjukba. Mit gondolsz, azért teszik ezt, mert itt ezek a dolgok középkoriak?

www.smart-bus.hu

theone91
Inkább csak okénak mondható, de az az önirónia amivel a témát kezelik, csillagos ötös.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

pajti

bakkerman
Frissen,a tanárképzőből kipottyant tanárnéniknek már egy 23 fős osztály is gondot jelent,akkor mit csinálna egy 38 főssel?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bardocz
Itthon meg egy 38 fős osztály nem is működne, annyira trógerek már a gyerekek.
LeWyTy
Ilyen mikor az iskolában nem hülyének nevelik a gyerekeket hanem életre. A gyerekek nem ellenkeznek és nem mennek be a szülök üvöltve hogy hogy képzelik. Miért nem lehet ilyen mindenhol a világon?
Japán a legértelmesebb (csodálatosabb) hely a világon. <#worship>
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2015.09.13. 17:40:56

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

BaliBoy
Hozzájuk képest a középkorban vagyunk kb.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

★★★★★

passatgt
Alsós menza japánban

ximix
And Thug's father

tutituti
?ámtóv

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

pajti
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

RatBaG
hasonlóan extrém, csak itt több a vérfertőzés...

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

pajti

8 mp meg volt 😊
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Bokafix2
nekem beleállt volna a tüdőmbe a kormány... 😄
és ez még a jobbik eset 😄

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

kresztáblákon amikor szivárvány látszik az mitől van?
egyértelmű h fénytöréstől de valami pontosabbat szeretnék tudni róla, a felületet mivel vonják be v akármi
itt várok vmi fasza kis oldalt belinkelve v vmi youtubeos tudásfejlesztős videót ilyesmi 😊
Köszönöm

(bocs a lustaságért tudom google a barátom)
FalseHeLL

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

LeWyTy
Én gyalog nem mennék végig nemhogy 100al biciklivel<#ijedt>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

én összefostam magam 😄
bakkerman
nagyon tud a csávó nem szívbajos 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco

cement

respect to the man in the ice cream van

BenedekFeco

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

ozimak
<#eljen>
BenedekFeco

BoneDragon

dante3

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

BenedekFeco

Sippie
tatu?
RatBaG
nesztek, tatucsöcs.

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco