Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per Aspera Ad Inferi.

Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2016.02.08. 18:57:10
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2016.02.08. 15:48:32

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Per Aspera Ad Inferi.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.02.07. 20:37:55
ez erősen az első kategória sok ember számára 😞

Per Aspera Ad Inferi.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2016.02.07. 10:13:35
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2016.02.07. 10:08:51
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Per Aspera Ad Inferi.
a bringánál meg egyáltalán nem biztos, hogy észreveszik, múltkor csak simán kikötötték és 1-2 vette észre. meg a kutatások is bizonyítják mennyire figyelmetlenek az emberek. pl kicserélték a beszélgetőpartnereiket és nem vették észre stb... ez stresszhelyzetben csak fokozódik
szóval van valakinek ötlete, hogy mi lehet a képen? nem valami jó a kép, ez alapján én még az anyagát se tudnám pontosan megmondani (kő? agyag? bőr?), nemhogy a pontos tárgyat, de nagyon hálás lennék, ha esetleg valakinek ismerős lenne. próbáltam sokféleképp keresni, sumér agyagtáblákra hasonlít az elrendezés, de azok ugye jóval bonyolultabbak, itt meg csak pár X van, illetve hát pontosabban szembe fordított háromszögek.

Vivimos por ti, vence por nosotros.
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Per Aspera Ad Inferi.