Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per Aspera Ad Inferi.
köszi

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Szóval, az van, hogy az egyik legnagyobb gond a legtöbb hirdetővel, hogy évekkel, sőt évtizedekkel korábbi képet tolnak fel magukról. Nyilván az ember igyekszik a legjobb formáját nyújtani és tényleg x van a képet, csak x-15 =/= x. Ergo csupán a kép miatt még simán lehet valid a hirdetés.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem elég fail, hogy 41 éves, van már gyereke, de még mellé törpe is... meg ez a magabiztos (de valójában szépen titkolt pánik) szöveg, a vágy a magasabb életszínvonalra. Micsoda főnyeremény apám :-DDD
Közben a fele ennyi idős jányok', gyerek nélkül, kecsesen tized ekkora igényekkel ezerszámra...
Ez vajon tényleg azt hiszi, hogy nincs konkurenciája, hogy kihaltak a nők? Főleg a fiatalabb, magasabb gyermektelen nők? :-D

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
.

egyébként mit csinál a hipszter vagy miaz? mert nekem valahol az emos és a buzi között van egy kalapban
"Anya,te mivel foglalkoztál fiatalon?"
-Hipszter coach voltam,ott találkoztam apáddal,akinek a hashtag helyes használatából lett meg a PhD-je"
<#violent>#violent>
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
'elég bizzar lehet amikor mennek bevásárolni anyukával' 😄
<#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: mac83, 2016.02.05. 11:05:12

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
--------------------------------------------------------------------
Frequency #350706
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tud ilyet is
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.02.03. 14:15:08