Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Per Aspera Ad Inferi.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Utoljára szerkesztette: toza, 2016.02.11. 17:37:04

Per Aspera Ad Inferi.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Utoljára szerkesztette: Jani Hun, 2016.02.10. 23:50:51
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.02.10. 18:12:16

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Igazad van. <#worship>#worship>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.02.09. 20:28:09
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Per Aspera Ad Inferi.
Valami nem stimmel a híddal.
Utoljára szerkesztette: bajgunar, 2016.02.09. 18:38:29

Per Aspera Ad Inferi.
fogyott
Utoljára szerkesztette: toza, 2016.02.09. 14:42:47
Utoljára szerkesztette: jan5650, 2016.02.09. 14:20:31
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nem teljesen új, annyi biztos, mert ilyen 1-2 év távlatban már hallottam, most ismét megcsapta a fülem, de halk volt, és megint csak annyit hallottam a refrénből, hogy "nem az a... amire (???), nem az az út(?) amire..."
azt hiszem így kezdődik minden sora.
női énekes, fogalmam sincs, hogy banda vagy solo.
Per Aspera Ad Inferi.

Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.02.09. 10:26:45
"The trees move. Do you not see it?"