Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
<#idiota>#idiota> fakír.
Ma lattam eppen egy hasonlo kategoriat (vagy bevandorlot), a villamos sinen, szembe a forgalmommal (bar eppen nem jar villamos, de buszok es autok azert igen)), kempinggel cikazott a sinek kozott. Radudaltam es intettem neki, mi a f*szt csinal. Belemehetett a sinekbe, mert ha jol lattam a tukorbol, eltaknyolt mint a szar😄D Bocsi😊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
snooki
If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Az, hogy rajzban kifiguráznak valakit vagy azt hiszed, hogy most meghalsz/veszélyben vagy azért nem ugyanaz.
@cherubim06:
"Rest in pieces" -többször elhangzott a Blood I. -ben egy-egy szétesett ellenfélnél.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2016.07.26. 09:54:31
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
---------------------
Bazsalusz #353500
Valszeg valami statikai számításos órai feladat építész halagatoknak, melyet lehet osztályoznak vagy csak simán pár oldal számításon túl vannak mikor ráeszmélnek, hogy fordítva kellet volna és kezdhetik elölről.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2016.07.26. 00:51:06
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''