Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vagy filmes halivudi barataival partiba rakjak,
mint minden masik kiskoru sztar gyerekeket szoktak halivudban ugye...
apa+fia idotoltes ..nyilvan.
egyertelmuen vmit jotekonykodnia vagy ajandekoznia illett volna inkabb...
mellesleg pcs jaccas a legfosabb "activiti" a vilagon amit csaladdal "kozosen" (?) "csinalni"(?) lehet..
mentek volna parkbe pokemont fogni vagy focizni inkabb ,h ojan jok legyenek minta magyarok a wb. n meg stb..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Must vagy soha <#pias>#pias>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Az pedig, hogy apa és fia mit csinál, az az ő kettőjük + család dolga. Nem kell egy kisgyerekből apa baromságai miatt YT figyelmet rá irányítani, mert könnyen lehet, hogy az iskolában majd halálra fogják szekálni a kölyköt, hogy "apád egy akkora n00b, mint ide Colorado"...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Tehát végül is a te szórakoztatásodra készült a dolog, és sikerült is neki.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
2.) Megvette a legdrágább SSD -t a boltból, ahelyett hogy vett volna egy 950 Pro 256GB vagy 512GB -ot és egy WD Black Edition merevlemezt.... Gyorsabb és OLCSÓBB lett volna.
NZXT Phantom 820 ház: 70K HUF
EVGA SuperNOVA 1000 P2 táp: 75K / 83K HUF
ASUS X99 SABERTOOTH alaplap: 110K HUF
Intel Core i7-6800K processzor: 140K HUF
Corsair Hydro Series H100i v2 vízhűtés: 36K HUF
Corsair Dominator Platinum 32GB (2x16G😎 DDR4 memória: 82K HUF
GTX 1080 Founders Edition videókártya: 266K HUF (meg se említi a videóban)
Samsung SSD 850 PRO 2TB: 275K / 290K HUF
A Blu-Ray meghajtóra (20K+ HUF) azt mondta, hogy DVD lejátszó.
Asus Xonar Essence STX hangkártya: 54K HUF
Acer Predator X34 monitor: 400K HUF
HTC Vive VR szemüveg: 350K HUF
Corsair Gaming K70 LUX RGB billentyűzet: 51K HUF
Razer DeathAdder Chroma egér: 21K HUF
A fejhallgatót nem ismerem, de ziher nem olcsó darab.
Kb. 1,7m HUF, Ez csak nagyzolás olyas valakitől, akinek fingja sincs a PC -ről, vagy a PC játékokról. Neked az hány havi/évi fizud?
kogazdag meg stb,mer nem kohog kettot aztan vki osszedobna neki,vagy keszen megvenne a legjobbat-legmagasabbra..
orra elott raknak ossze,elmagyaraznak stb.. es maris minden csodalatos.
szegeny gyerek meg ul a szaros 20:4 monitor elott ami fos kicsi,ahejett h doglene nappaliban 65 colos tvre kotve ,kontrolerrel stb..
gazdagok anyuk picsajat.
ezt a penzt inkabb felajanlotta volna vmi szegeny afrikai ehezo pc jet megepiteni.. lehet h 2 is osszejott volna belole.!!
tessek..
poo came on!!!

Utoljára szerkesztette: toza, 2016.07.22. 13:14:53
Yooooo, look at this, look at this, I spent lot of money on stuff I don't know about shit....
Terry Crews nagyon nagy figura.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64