Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ximix
gif ha nem töltődött volna be.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2016.07.25. 00:16:22
Aquir
Architecture student's new design (╯°□°)╯︵ ┻━┻

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

AnarchoiD
?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

ximix
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ximix

FalseHeLL

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

RaidenHUN
pajti

pajti
Snow in Australia

pajti

ezt ne keverd ide,mert gáz! főleg úgy,hogy egy olyan országban laksz akik többtízmillió indiánt írtottak ki,hogy te odamehess............
pajti

beulnek a helikopterjebe es elrepul fiaval afrikaba oroszlant vadaszni viccbol ..
vagy filmes halivudi barataival partiba rakjak,
mint minden masik kiskoru sztar gyerekeket szoktak halivudban ugye...

apa+fia idotoltes ..nyilvan.

egyertelmuen vmit jotekonykodnia vagy ajandekoznia illett volna inkabb...

mellesleg pcs jaccas a legfosabb "activiti" a vilagon amit csaladdal "kozosen" (?) "csinalni"(?) lehet..

mentek volna parkbe pokemont fogni vagy focizni inkabb ,h ojan jok legyenek minta magyarok a wb. n meg stb..

akyyy
16+

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Tinman
Érdemes lenne nem olvasni... próbáld ki, jót fog tenni ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

BoneDragon
Látom nálad is befigyelnek a gyermekkori elfojtott emlékek. Akarsz beszélni róla? Akárhol olvaslak, mindig olyan negatív vagy. Engedd ki, jót fog tenni.

<#levele>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Egyik kedvencem az Irigy Hónaljmirigytől
Must vagy soha <#pias>

Sippie
mondják az apja szemébe 😄
RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Tinman
Ahogy az egyetértést ki lehet szabadon fejezni, úgy a nem tetszést is. Érdemes lenne ezt végre elfogadni, mert nagyon nem megy...

Az pedig, hogy apa és fia mit csinál, az az ő kettőjük + család dolga. Nem kell egy kisgyerekből apa baromságai miatt YT figyelmet rá irányítani, mert könnyen lehet, hogy az iskolában majd halálra fogják szekálni a kölyköt, hogy "apád egy akkora n00b, mint ide Colorado"...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

SzirmosSzisza
Te most trollkodsz vagy tényleg komolyan gondoltad az itt leírt dolgokat? Tényleg kíváncsi vagyok, mert nagyon szépen baitelsz 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RelakS
<#eljen>, jó sokszor

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Az itt a baj, h van itt egy híresség (nem is számít, hogy híresség, egy ember), akinek fingja sincs a PC-hez és a játékokhoz. Ahelyett, h venne egy konzolt és azon szenvedne, vagy összerakatna magának egy gépet, ráfordítja az időt, h összevásároljon magának egy gépet alkatrészenként, majd apa-fia időtöltésként összerakják együtt (a végén egy kis professzionális rásegítéssel). Ahelyett, h támogatnátok és értékelnétek az erőfeszítéseit és örülnétek neki, h olyan emberek is érdeklődnek a PC gaming iránt, akik eddig semmit se tudtak róla, helyette ezt nyomjátok, ami itt megy.
Tinman
Nem az a gond. Az a gond, hogy tolja ezt a feka dumát PC témában... iszonyat kínos, főleg, hogy segg hülye hozzá és valóban van akiben ellenérzést indukál, többek között bennem is.

CSOCSO
Te is veresre vakarod magad mikor belegondolsz, hogy a Trianonon elvesztettuk magyarorszag nagy reszet? Nagyon magyaros a gondolkodasod.
Dzsini
És megtehette volna, hogy nem csinál róla videót, akkor pedig te nem foglalkozhatnál vele sokkal többet, mint amennyit valójában érdemel a dolog 😊
Tehát végül is a te szórakoztatásodra készült a dolog, és sikerült is neki.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ó b+, ki nem szarja le?
Fura Alak
1.) 2 darabos memóriát vett, ahelyett hogy 4 -est vett volna (Jelenleg Intel processzoroknál quad channel van.)
2.) Megvette a legdrágább SSD -t a boltból, ahelyett hogy vett volna egy 950 Pro 256GB vagy 512GB -ot és egy WD Black Edition merevlemezt.... Gyorsabb és OLCSÓBB lett volna.

Fura Alak
Ez a videó nem volt se több, se kevesebb, mintha egy készpénz ágyúval játszott volna az egész felvétel alatt.

NZXT Phantom 820 ház: 70K HUF
EVGA SuperNOVA 1000 P2 táp: 75K / 83K HUF
ASUS X99 SABERTOOTH alaplap: 110K HUF
Intel Core i7-6800K processzor: 140K HUF
Corsair Hydro Series H100i v2 vízhűtés: 36K HUF
Corsair Dominator Platinum 32GB (2x16G😎 DDR4 memória: 82K HUF
GTX 1080 Founders Edition videókártya: 266K HUF (meg se említi a videóban)
Samsung SSD 850 PRO 2TB: 275K / 290K HUF
A Blu-Ray meghajtóra (20K+ HUF) azt mondta, hogy DVD lejátszó.
Asus Xonar Essence STX hangkártya: 54K HUF
Acer Predator X34 monitor: 400K HUF
HTC Vive VR szemüveg: 350K HUF
Corsair Gaming K70 LUX RGB billentyűzet: 51K HUF
Razer DeathAdder Chroma egér: 21K HUF
A fejhallgatót nem ismerem, de ziher nem olcsó darab.

Kb. 1,7m HUF, Ez csak nagyzolás olyas valakitől, akinek fingja sincs a PC -ről, vagy a PC játékokról. Neked az hány havi/évi fizud?

neked van igazad nyilvan..

kogazdag meg stb,mer nem kohog kettot aztan vki osszedobna neki,vagy keszen megvenne a legjobbat-legmagasabbra..
orra elott raknak ossze,elmagyaraznak stb.. es maris minden csodalatos.

szegeny gyerek meg ul a szaros 20:4 monitor elott ami fos kicsi,ahejett h doglene nappaliban 65 colos tvre kotve ,kontrolerrel stb..

gazdagok anyuk picsajat.

ezt a penzt inkabb felajanlotta volna vmi szegeny afrikai ehezo pc jet megepiteni.. lehet h 2 is osszejott volna belole.!!

tessek..

poo came on!!!

Utoljára szerkesztette: toza, 2016.07.22. 13:14:53
Tinman
Nyugi, igazad van...

Fura Alak
Csak csóró, és irigy. 😛 😄

Mekkora gáz vagy.
Fura Alak
Szimpatikus, hogy a gyereke miatt csinálja, de az egészet úgy adja elő, mintha valamelyik amerikai gettó közepén lévő kosárpályán mesélné a helyi díler... pl. mintha egy 1k USD -s cipőt vett volna...
Yooooo, look at this, look at this, I spent lot of money on stuff I don't know about shit....

jaja! sőt még humorosabb is így,hogy nem egy kocka
1880-t írunk vagy mivan?

Terry Crews nagyon nagy figura.

Jeffjohnson
Szerintem tök jó gondolat az, hogy próbál közelebb kerülni a fiához azzal, hogy a hobbiját megpróbálja megérteni. Nekem nagyon szimpatikus ez az egész. Az, hogy nem ért hozzá, számomra nem von le semmit az értékéből.

Fura Alak
Nagy poén, hogy a nigger nagyjából azt se tudja mi micsoda, csak 5 perc alatt valaki elhadarta neki a cuccok nevét... Ha már nem sajnálta rá a pénzt, akkor vehetett volna a 850 Pro helyett egy 950 Pro -t....

PLaci
nem kell

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

hát azért Amcsi kapitányé bukott,mert a 9hez kéne még egy szál,ha már a 6osból indulunk ki 😊
broman191
Rászállt egy légy a hölgy kezére, majd nem akarta udvariatlanul letenni, mindenre érzékeny kultúra ugye, félreértik... <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.