Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
https://www.facebook.com/uniladmag/videos/2337706919585687/
Per Aspera Ad Inferi.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nem kondi termet kéne nekik építeni, hanem iskolát.
Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.
Kanadában olyannyira elszaporodtak a grizzly támadások, hogy a hatóságok kénytelenek voltak kiadni egy figyelmeztetést a következő szöveggel:
“Felhívjuk a lakosság figyelmet, hogy a medvék veszélyes állatok, mindenki saját érdekében tartsa magát távol tőlük.
Nagyon fontos, hogy a medvéket elkerüljük, ajánlatos ezen cél érdekében kis csengettyűket akasztani magunkra, hogy nehogy meglepjük a medvét, és ezzel támadásra ingereljük. Köztudomású, hogy a medvék nem szeretik a bors szagát, ajánlatos ezért kis borsos zacskókat is akasztani magunkra.
A medvék közelségét ürülékük is jelzi. Nagyon fontos ezért megkülönböztetni a feketemedvéket, amelyek barátságosak, és a grizzly medvéket, amelyek rendkívül veszélyesek.
A feketemedvék ürüléke, folyékonyabb, világosabb színű és kisebb.
A grizzly medvék ürüléke nagyobb, borsszagú és kis csengettyűk vannak benne.”

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"He also admitted that he had nearly had to cancel the jump because he was ordered to wear a parachute for safety and this would have made his landing more dangerous because of the extra weight.
However, the organisers had lifted the ban just minutes before the jump."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: RaidenHUN, 2016.07.28. 19:45:07