Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
1: légy éber
2: légy stréber
3: légy héber,
de erre a fórumra nem csak sikeres vállalkozók járnak <#fogmosas>#fogmosas>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
aszittem itt mindenki erti hebert
amugy jobbra dontod a fejed es jobbrol balra olvasod ugy jon ki
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2016.09.06. 21:21:16
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
01000001001000000110101101110101011100100111011001100001001000000110000101101110011110011110000101100100001000000111010001100101001000000110011001100001011100110111101000100001
Utoljára szerkesztette: zsgaby, 2016.09.06. 21:03:30
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Amúgy nem igaz, hogy nem értitek, hogy csaj pillangót jelentő angolul butterfly feliratos tibeti tetkóját a koreai tetováló művész elírta ha angolra fordítjuk.
Utoljára szerkesztette: RaidenHUN, 2016.09.06. 19:56:57
Én is pl hiába mutatom, hogy nézd már, a hülye magára tetováltatta, hogy :
ha nem magyarázom meg, hogy a 雞麵湯 azt jelenti, hogy csirkehúsleves metélttel.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Képzeld el mi lenne, ha ezek a robotok pakolnák a raktárban a 150 kilós tárgyakat emberek között, aztán az egyik gondolna egyet és kiejtené a keze közül azt a szart, mert nem lett leprogramozva normálisan a koordináció....

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.