Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
dixitque deus fiat lux
szvsz idiótaság ez az egész videó, csak azért csinálták h lejárassanak embereket, mást nem is néznék ki a társaságból (bombagyár)
dixitque deus fiat lux
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
f.asd.asd.as
d.as.das.das
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
ismerem a történetet, olvastam már h "ne írd ezt mert büntipont"
meg az "in before the close"-ért meg hasonlókért 😄
én jót nevetek rajta,
de nekem is b@assza a csõrömet ne aggódj, egyszer belinkelek vagy ötezer betmen képet 😄
dixitque deus fiat lux
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
1:48 tól mi az a narancssárga cucli a kép közepén????
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
it's called black plague for a reason, and not diversity plague.