Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://f1ferrari.hu
😊)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
3 dologra hívnám fel a figyelmet:
- Az apát játszó mûvész színészi alakítására
- E.T. füsteregetési special power-jére 😊)
- magára E.T.-re.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
kit zavar??
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
it's called black plague for a reason, and not diversity plague.
Szerintem se volt azzal gond, csöppet túl van ez reagálva ez a nincs Batman szabály 😄 most szerencsétlen berakott egy általa humorosnak vélt Batmanes képet úgy hogy fogalma nem volt az elmúlt hetek idióta batman floodjairól 😄 Szóval lehetne mérlegelni szerintem 😄
off vége 😄
http://f1ferrari.hu
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
pedig képileg még mindig remek😄D
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.