Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
it's called black plague for a reason, and not diversity plague.
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Amúgy nyilván én vagyok az igénytelen, de szerintem mind a négy lány helyes.
1. ariak/magabiztosabb, ariakabb
2. ariak/nem annyira ariak
3. ariak/nem ariak
4. nem ariak/ariak
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
de akivel eddig jártam nem sminkelte magát,csak szépnek született,nem volt semmi gond.
amúgy tudom hogy rendhagyó vélemény,de akkor is primitív barbárság a sminkelés,és többnyire taszító is, mikor legtöbbjük ahogy telnek az évek egyre vastagabb réteget rak magára.fel nem fogom miért nem lehet méltóságod megõrizve megöregedni...ahogy nagyanyáink,és több ezer réven át mûködött.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Mindig ugyanannyi IQ van,csak egyre többen osztoznak rajta.

bár mind tiszta selejt csak van amelyik kevésbé defektes 😄
nézd meg ezt is
Net<>igazi képek, trükköznek a csajok.
Ráadásul most már a dagatdtak is az arcukkal adják el magukat. (lehet, h pipáztatni jó😄)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Osztom Dynamic véleményét, a kettes és hármas képen lévõ lányokkal nincs semmi gond. Rossz beállítás, no púderhegy és a hármasnak nem igazán elõnyös a ruházata.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A fickó rácsapott a cintányérra... úgy hullámzott végig rajta az ütés, mintha csak egy adag mûanyag lett volna. Ha fogták volna, és ugyanúgy meghajlítják, biztosan úgy marad, de az ütéstõl ugye nem szoktak maradandóan deformálódni a cintányérok 😄
kb 4:55-tõl
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Szerintem csak akkor kéne büntetni ha valaki a lámpás batmant teszi be, ami ugye 20000000x volt már.Ezzel a képpel nem értem mi a probléma.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!