Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MÁR FÉL ÓRÁJA SZAKADOK EZEN AZ EMBEREN
HOGY LEHET VALAKI ILYEN SZERENCSÉTLEN TE JÓ ÉG :dddddddddddddddd
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
http://gaborszantai.co.uk/
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Szégyen kik járnak ide basszus . . .
Powerball!!!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Nálunk ennek hagyománya van hogy az erre az osztálytársunkra mindig ráugrunk vagy 10-15-en mikor osztálykirándulás van. De már fél minden este. Ez a videó a 3. ilyen ráugrás volt ezen az estén. Szeretjük õt meg minden, csak olyan vicces így ráugrálni, mert teljesen kiakad.
Videó
ui: nem kell lefikázni, ha nem vicces 😄😄D
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Érdekelne, ki tudja.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
it's called black plague for a reason, and not diversity plague.
az új galaktikában (de talán a régiben is) szerepelt, valami eszméletlen jó.
DFTBA ಠ_ಠ
Nagy sci-fi rajongó vagyok én is.
(van itthon egy kisebb "könyvtáram") 😊
DFTBA ಠ_ಠ
dixitque Deus fiat lux et facta est lux
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

it's called black plague for a reason, and not diversity plague.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun