Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Powerball!!!
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Az ilyen hülye meg is érdemli, 1 hónapig simán vissza lehet kérni a törölt karaktereket. 😄DDDDd

-fav, úgyis csak a másik baszogatása meg a flamelés megy, más nem.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"White Power!"
"Ban power"
:-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Pszt.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
DFTBA ಠ_ಠ
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
az lehet de nem én vagyok az akit kígyók,teknõsök,madárpókok meg japók esznek meg😄
vagmafia.com
Akkó' rakok képet...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Megtisztel, hogy Pérónak hívsz.
Továbbá meghajlok tudásod és bölcsességed elõtt, hogy Te ilyen dolgokat magadtól is tudsz, én sajnos erre képtelen vagyok sok más embertársammal együtt.
Köszöntem.
😊
ezentúl oda küldjétek az ilyeneket. a wowos sreác is jöhet mert bizony õ is egy klinikai eset😄
vagmafia.com
@
Heki90: arra gondoltam, hogy mennyire hihetetlen, hogy még ketté tépve is ilyen rendületlenül menekül. Én azt hinném, hogy ha egy emlõst kettétépnek akkor annak abban a századmásodpercben nyista, szörnyet hal, elpusztul a fájdalomtól, de minimum elájul, ezzel szemben láthattad, a leghatározottabban menekült tovább. Ha ezek után se érted, hogy mire gondolok, akkor lapozzunk... 😊
(Amúgy testvérem karaktereit 8 hónappal a törlésük után úgy adták vissza, hogy még a lvlupper karaktereinek a kék itemeirõl is voltak logok, az egész folyamat nem tartott tovább két napnál. Szinte semmilyen következménye nincs annak, ha valaki letörli a karakterit😊 Egyik guildtársam is törölte a karakterét, mert felháborodott egy GM válaszán - valami apróságról volt szó. Másnap este már velünk raidelt, ilyen frissen törölt karaktert 5-10 perc alatt állítanak vissza, miután GM-hez került az ügy.)
vagmafia.com
"mennyire ösztönös a menekülés még ilyen állapotban is" miért szerinted mikor máskor lenne ösztönös, ha nem ilyenkor? Nem értem.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯