Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lassan lehetne csinálni egy Facebook klubot: Ott voltam az sghus batmanes balhén!
😊
Szerintem nem akar röhejes lenni a videó, nem is csinál showt a dologból, inkább érdekes, hogy mire képes a félelem, mennyire ösztönös a menekülés még ilyen állapotban is.
Vannak legendák arról, hogy egy nõ megemeli a tonnás kocsit, hogy kiszabadítsa a gyerekét, ember, aki sose tudott fára mászni pillanatok alatt felér, ha kutyák elõl menekül. Egy ilyen videó rámutathat, hogy mennyire igazak lehetnek ezek a történetek. De - és ez fontos - a videó nem azért készült, hogy ezt bizonygassa, nem egy kísérlet áldozata lett a rágcsáló, hanem táplálékká vált.
Ennél tízezerszer durvább állatkísérletek során jön létre az a rákkeltõ sz*r, amit az emberek 99%a a hóna alá ken, hogy illatos legyen. Nyilván azokkal se él senki, ahogy a lentebbi történet miatt számítógépet se fog venni többé...
Ahogy írtam, azok a fránya kettõs mércék... 😊
Amit nem értek, minek egy ilyen állatot 4 fal közt tartani, nem hiszem, hogy a megszelidíthetõ fajok közé tartozna szenvedés az élete, és csak vegetál az üveg falak között..
Vége a lényeg....nézzétek végig 😄
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Csak ezt nem itt kellene.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
az adminokra meg kb az igaz mint a hadseregre, nem gyakorolja, csak védi a demokráciát :-) én még sosem kaptam elakadásjelzõt (nem, nem kérek, köszönöm), pedig nem egyszer hangot adtam, hogy pár dolog nem szimpatikus velük kapcsolatban.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Meg nektek is, hogy a fejetekbõl sem láttok ki.
Azon nem voltatok így kiakadva emlékeim szerint.
fejlövés.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
#211524: Demokrácia? SG-n? 😄
Szerintem elég sokan vannak itt akik szerint nem érdemelt ban-t, mégis azt kapott, neszeneked demokrácia, dugd fel jó mélyre...
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
vagmafia.com
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
szerk:
És igen, voltam már disznóvágáson, öltem is már meg állatot, de nem mutogattam másnakm nem csináltam róla videót, és nem is voltam büszke rá.
Ban-t adnek meg annak is aki nem erti miert kapott bant.<#gonosz3>#gonosz3>
Mint ahogy nem is azért linkelte be, mert ez szerinte vicces.
Pontosan azért tette, hogy ezt a hatást váltsa ki, ami most megy.
És pontosan ezért is lett bannolva.
Az a baj, hogy ez humoros aranyos és kurvára nem illik ide. Legfeljebb linkben, és nem olyan kommentárral, hogy "ari! 😊))".
A ban-t egyébként én is túlzásnak gondolom. Elég lett volna néhány felkiáltójel meg a hsz törlése, és jóvan.
ON
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Amúgy ha valamit megtanultam az itteni állatos témájú balhékból az az, hogy ide csupa vegetáriánus állatbarát jár.
Az már nem érdekli õket, hogy a made in china számítógépük gyárában naponta lesznek öngyilkosok az alkalmazottak kilátástalanság miatt (vagy halnak meg túlterheltségben) és ezt a rendszert támogatják, amikor gépet vesznek.
A kettõs mércék világát éljük, na... 😊
A franc tudja. Én meg a Fûrész-filmeket tartom betegnek.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Szerintem nagyon erõs túlzás a ban. Ilyen szintû videók mennek délután a natgeon korhatár nélkül oktató jelleggel.
Persze nem ide való, ez tény.
OFF vége, elnézést.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
És ezen nem segít az sem, ha elkezded bizonygatni, hogy már pedig ez milyen vicces meg érdekes. Csak gratulálni tudok, már más topikokban is bizonyítottad hogy milyen beteg vagy.
Mellesleg egér témakör: tizedikes koromban, amikor biológia OKTV-re készültünk hiányzott a felkészítõ tanárunk betegség miatt, viszont a boncolást mindenképpen el kellett végezni, ezért egy nem túlságosan okos tanárnõ ugrott be a helyére. Véletlenül klórgázzal "altatta el" az egeret, mindenki fetrengett a röhögéstõl, pláne, amikor felnyitottuk, és gumiszerû tüdõt találtunk csak.