Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Ariak
Ha nyit egy ticketet pár nap alatt visszakapta volna õket, de lehet, hogy pár óra alatt. Ehelyett szétveri a PC-jét is, gondolom játékosként is kiváló színvonalat képviselhetett...
Ööööö... Akkor Te lemaradtál a batmanes képes balhéról ezekszerint... 😊

Lassan lehetne csinálni egy Facebook klubot: Ott voltam az sghus batmanes balhén!
😊
n3whous3
😄DDD Mekkora gyökér már bazmeg 😄DDDD

púúúúú

Törölt felhasználó
Arai meg lettek szavazva a szavazó topikban, ugyanis nem tudták eldönteni ki van többségben. Ennyi..
Ha elolvasod az elsõ hozzászólásomat a témában én magam is leírtam, hogy abszolút nem ide való.

Szerintem nem akar röhejes lenni a videó, nem is csinál showt a dologból, inkább érdekes, hogy mire képes a félelem, mennyire ösztönös a menekülés még ilyen állapotban is.
Vannak legendák arról, hogy egy nõ megemeli a tonnás kocsit, hogy kiszabadítsa a gyerekét, ember, aki sose tudott fára mászni pillanatok alatt felér, ha kutyák elõl menekül. Egy ilyen videó rámutathat, hogy mennyire igazak lehetnek ezek a történetek. De - és ez fontos - a videó nem azért készült, hogy ezt bizonygassa, nem egy kísérlet áldozata lett a rágcsáló, hanem táplálékká vált.
Ennél tízezerszer durvább állatkísérletek során jön létre az a rákkeltõ sz*r, amit az emberek 99%a a hóna alá ken, hogy illatos legyen. Nyilván azokkal se él senki, ahogy a lentebbi történet miatt számítógépet se fog venni többé...

Ahogy írtam, azok a fránya kettõs mércék... 😊
7131
és mindjárt jönnek az vegák is😄

vagmafia.com

tuzfal3
ez nem SolidEDGE?

Opel Movano 2.8DTi

kifli
a batmenes képek nem azért érnek büntit, mert meg lett szavazva, egyszerûen nem tetszett valamelyik moderátornak, és tényleg abnormális volt hogy 20x berakják a képet egymás után, azt nem vitatom igaza volt a moderátornak, ariak sem a megszavazás miatt maradtak.
Skynet85
Falván lakok nem igazán lábadt könybe a szemem fõleg, hogy ha nálunk bukkan fel egy egér, pl a kukorica tároló környékén, ettõl cifrább halál is szembe találhatja magát.

Amit nem értek, minek egy ilyen állatot 4 fal közt tartani, nem hiszem, hogy a megszelidíthetõ fajok közé tartozna szenvedés az élete, és csak vegetál az üveg falak között..

byzhouse
De szemééét 😄

Vége a lényeg....nézzétek végig 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

7131
miértmi volt vele a célja?

vagmafia.com

poppe
ez is egy pont a topikba illõ hsz

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Sephi
Csak gratulalni tudok a 50+ hozzaszolasnak. Sokra mentek vele, hogy itt megbeszelitek! Mintha ra tudnad venni a masikat, hogy nem neki van igaza.

Csak ezt nem itt kellene.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

most mi van? pont olyan önkényes, mint kishazánkban, egyébként itt humoroson egész jól mûködik, ment a lázongás arik ellen, megszavaztuk, maradt, kiakadt a nép a batmanekre, megoldódott, stb,stb. :-)

az adminokra meg kb az igaz mint a hadseregre, nem gyakorolja, csak védi a demokráciát :-) én még sosem kaptam elakadásjelzõt (nem, nem kérek, köszönöm), pedig nem egyszer hangot adtam, hogy pár dolog nem szimpatikus velük kapcsolatban.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ha ban, ha nem ban, láthatóan elérte a célját, úgyhogy grátisz gratulálok a teljesített küldetéshez.

Meg nektek is, hogy a fejetekbõl sem láttok ki.
Norbi1990
Ha már itt tartunk, az nem volt durva amikor a csibét odalöki a kígyóhoz a csávó abba a videoba?
Azon nem voltatok így kiakadva emlékeim szerint.
Törölt felhasználó
Hát haver, ha ez nem 18 pluszos akkor nem tudom mi az. Anyádék kiskorodban tán ilyeneket mutogattak neked, azért nem 18 pluszos szted??? Nem mintha ez engem nagyon megrettentet volna. Végig bírtam többször is nézni, de egyértelmûen nem aranyos és legfõképpen nem humoros. Az sose lesz vicces ha valaki ilyen körülmények között hal meg. Talán még az elmehet a vicces kategóriába, ha valaki segghülyesége miatt belehal valamibe, de az is max irónikus, de ez nem az egér hibája volt hogy táplálék lett.
kifli
<#eljen>
ottsem történt semmi, pedig a kígyó széttépte a madarat...
Hegi90
Az a furcsa, hogy videóra veszi és másnak mutogatja hogy MILYEN FASZAAA :oooo
fejlövés.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

kifli
múltkor az kapott büntit, aki azt a képsort rakta be, ahol a madár nyakáról le volt tépve a hús? Nemhiszem.

#211524: Demokrácia? SG-n? 😄
Szerintem elég sokan vannak itt akik szerint nem érdemelt ban-t, mégis azt kapott, neszeneked demokrácia, dugd fel jó mélyre...
ja, kb mióta lejöttünk a fárol :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

7131
ugyan már megeszi az egeret?mi van ebben olyan furcsa? természet rendje.ha a természetes élõhelyén tenné ezt,akkor senki nem hörögne.érdekesek vagytok amúgy,nemrég volt itt egy gif(amikor gyerek cseten csajkonak írta,hogy csöcsöket vagy meghal a madár)az nem váltott ki ekkora parasztlázadást.lehet h itt is kellett volna a végére berakni egy 12éves malájkurváról képet(ariak),és akkor senki nem bõzöngene.

vagmafia.com

Hegi90
<#eljen>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Ha lenne mondjuk egy kígyód vagy egy ragadozó gyíkod, mutogatnád itt, hogy aznap éppen milyen módszerrel ölte meg? Mert szerintem nem. Nem kéne röhejessé tenni, show-t csinálni egy másik állat halálából, mert ez szerintem kibaszott beteg dolog.

szerk:
És igen, voltam már disznóvágáson, öltem is már meg állatot, de nem mutogattam másnakm nem csináltam róla videót, és nem is voltam büszke rá.

Szntem meg jogos. Se nem humoros se nem aranyos. Sot az emberek tobbsegenek gusztustalan, hanyingerkelto esetleg szomoru is lehet.
Ban-t adnek meg annak is aki nem erti miert kapott bant.<#gonosz3>
Nem a durva tartalom miatt kapott banhammer-ös simogatást.
Mint ahogy nem is azért linkelte be, mert ez szerinte vicces.

Pontosan azért tette, hogy ezt a hatást váltsa ki, ami most megy.
És pontosan ezért is lett bannolva.
nearo
OFF
Az a baj, hogy ez humoros aranyos és kurvára nem illik ide. Legfeljebb linkben, és nem olyan kommentárral, hogy "ari! 😊))".

A ban-t egyébként én is túlzásnak gondolom. Elég lett volna néhány felkiáltójel meg a hsz törlése, és jóvan.
ON

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Hegi90
Aki kíváncsi rá, az megnéz egy természetfilmet. Azt mindenki tudja, hogy ez a természet rendje, de miért kell ilyen brutális képeket mutogatni mindenkinek? Teljes ellentétben áll a közízléssel.

"nektárt szopogatnak szivárványokból" 😄DD
Amúgy ha valamit megtanultam az itteni állatos témájú balhékból az az, hogy ide csupa vegetáriánus állatbarát jár.
Az már nem érdekli õket, hogy a made in china számítógépük gyárában naponta lesznek öngyilkosok az alkalmazottak kilátástalanság miatt (vagy halnak meg túlterheltségben) és ezt a rendszert támogatják, amikor gépet vesznek.

A kettõs mércék világát éljük, na... 😊
PrasCo
Szögezzük le, abban egyetértek, hogy ez nem idevaló. De - és ezt is: - ez az élet rendje. Más kérdés, hogy akvarisztikában ez mennyire indokolt és erkölcsileg vitatható, minthogy az egérnek nincs esélye. A múltkor ide(?) berakott, ragadozó által félig kitépett gerincû madár szintén nem volt idevaló, de szintén a valóságot tükrözte, amit szegény madár átél akkor is, ha odanéztek és akkor is, ha nem. Bár gondolom, voltatok már disznóölésen is...

A franc tudja. Én meg a Fûrész-filmeket tartom betegnek.
fogd fel egyszerûen: demokrácia van, a többségnek nem feküdt, ennyi. A helyi "rendõrség" eltanácsolta az illetõt egy idõre, ez is jelent valamit. Nem az a baj, hogy neked tetszik, hanem, hogy szóváteszed, hogy a többségnek nem.

kifli
túl van dramatizálva az egész, én sem értem a bannolást.
Én sem értem, mi ez a nagy közfelháborodás.... ez a természet rendje. Nekem nem visszataszító, hanem érdekes inkább. Viccesnek nem vicces. Elhiszem, hogy van aki nem kíváncsi rá, de bõven elég lett volna egy-két büntipont, ha már mindenáron büntetni kell.

Freddycom
Sõt megkockáztatom, h szerinted Magyarország is ezért tart ott, ahol.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Már ne is haragudj, de te és a hozzád hasonló nyálgépek/giccsemberek égetik itt kizárólag magukat.
Hegi90
Hát ez tényleg kibaszott humoros bazmeg, csak okádni tudok tõled.

Undoritó, elb*szott humorod van... <#levele><#zavart2>
OFF
Szerintem nagyon erõs túlzás a ban. Ilyen szintû videók mennek délután a natgeon korhatár nélkül oktató jelleggel.

Persze nem ide való, ez tény.

OFF vége, elnézést.
theone91
lol

Freddycom
Elég komoly, tekintélyt parancsoló kinézete van. Biztos szereti ha simogatják a gigáját. 😄

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

Hegi90
szerintem ne égesd tovább itt magad.

Az a humoros, hogy akkor menekül el, amikor már jóformán ketté van harapva.
Nekem meg attól fordul fel a gyomrom, hogy tömeghisztériát vált ki az, hogy egy állat megeszik egy másikat. De tudom az emberek 99%-a olyan világban akar élni, ahol az oroszlánok nektárt szopogatnak a szivárványokból...
gabber_saviola
neked humoros/aranyos, az ahogy egy szerencsétlen egér az életéért küzd, egy direkt olyan helyzetben ahol esélye sincs?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Valakit kiütöttem, bocs 😄

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Aligátorteknõs, olyan mint egy akváriumi dinoszaurusz. Nem épp kezdõ akvarista állat kisgyerekeknek.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Hegi90
Csak az a baj, hogy az emberek 99%-a nem kíváncsi a te elbaszott humorodra, mert felfordul tõle a gyomra.
És ezen nem segít az sem, ha elkezded bizonygatni, hogy már pedig ez milyen vicces meg érdekes. Csak gratulálni tudok, már más topikokban is bizonyítottad hogy milyen beteg vagy.

Elképesztõ hisztéria, ami ilyen témakörben megy... Szerintem a videó érdekes volt, sõt megkockáztatom humoros is. Ijesztõnek egyáltalán nem volt nevezhetõ, és az is világos, hogy nem 18+. Innentõl pedig erõsen kétséges mire kaphatott kitiltást az illetõ.

Mellesleg egér témakör: tizedikes koromban, amikor biológia OKTV-re készültünk hiányzott a felkészítõ tanárunk betegség miatt, viszont a boncolást mindenképpen el kellett végezni, ezért egy nem túlságosan okos tanárnõ ugrott be a helyére. Véletlenül klórgázzal "altatta el" az egeret, mindenki fetrengett a röhögéstõl, pláne, amikor felnyitottuk, és gumiszerû tüdõt találtunk csak.
+1 (és nagyon nem aranyos)