Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pacal17
:DDDDDDD<#eljen>

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

theone91

Kicsikiraly
Azért egy mozifilmrõl nem is próbálják mondani hogy ez a valóság. A pankrációt viszont úgy adják el, mint egy 100%-ig valós dolgot, és a sok birka meg be is veszi.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Sickness
oh, hai batman

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Törölt felhasználó
Legjobb az volt mikor kinyírták kennyt:
Oh Dios mio! Mataron a Pollo Loco! Bastardos!

Gy.K.: Úr isten! Kinyírták Pollo Locot!(Kennyt) Szemetek!
<#hehe>
Ti csak imádtok mindent kritizálni, lenézni...
Az összes mozifilm, az összes sorozat, az összes játék, az összes színházi elõadás kamu, gondolom rájuk se néztek soha egyikre se.
theone91
Telekinetic kick! :D

Törölt felhasználó
És amcsiba hogy rá vannak fagyva erre a szarra.... tiszta nevetséges, már a South Parkaba is kiparodizálták hogy egy szappanopera az egész:DD:D:D
Legutóbb a South Park-ban pont ez volt kiparodizálva... :DDD
theone91
Hol van az a -fav? Csak a flémelés megy, ugye? Aminek a nagyrészét neked és a többi kedves vitapartnernek (köztük Flammiusnak) köszönhetünk. És így politikailag korrekt vagyok...

tigeroo
ez WWE pankráció ugye?:D

száni
ppk
soha nem fogom megérteni miért ez a nagy nézettség ezeknél a kamu bunyóknál<#wow3><#nemtudom>

Powerball!!!

Freddycom
Vazz, majdnem beszakadt a mellkasa.

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

ppk
ne ragozzad má

Powerball!!!

norbre
értem én hogy gõzgép.. de mi hajtja :)

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Egyenesen (megboldogult) Õszentségéhez fordulsz, ezt értem, de mi a célod? Szerintem mondjuk ez utóbbit magad sem tudod, de mindegy, lényeg, hogy trollkodhass. Ok. Nyugtáztuk.
Fresh Duke

A heavy cost. I pay it gladly.

eightmiles
:DD

Ez a veszély téged sosem fog fenyegetni, megnyugtathatlak.
Csak figyelmeztettem a kollégát, hogy a tûzzel játszik. Amúgy a flémrõl annyit, hogy volt talán 3-4 hozzászólásom a teknõssel kapcsolatban, az már nem az én ügyem, hogy a többiek még 200 hozzászóláson át pörgették magukat...
Fresh Duke
Szerintem hagyjuk itt abba, mert nem akarok a szintedre süllyedni.

Pyotr
Te már nagyon elcsúsztál ezeken az állatos dolgokon<#szomoru1>

&#9608;&#9608;

Törölt felhasználó
Jajj de keserû lett ma valaki, mert le lett betegezve....

Tudom hogy poénkodni akarsz de messze nem egy kategória, hogy valamit széttépnek vagy valami el lop valamit.
Am is megint flémet akarsz indítani, mikor végre már abba hagyták???<#wow3>
Ime a tehetséges tolvaj... <#idiota><#vigyor2>
Vigyázz még a végén kibannolnak. Állatot ábrázolsz, azt lejárató helyzetben - lopás közben. Mindjárt jön Hegi90, és kifejti, hogy õ soha nme tudna egy olyan videón nevetni, ami egy állatot ilyen méltánytalan szituációban ábrázol, és mi aberrált barmok vagyunk, amiért nevetünk azon, hogy - még kimondani is fájdalmas - de egy állat lop.
Freddycom
Mekkora sutyerák. :D
Vki betúrhatja amikor a macska kajáját, majd az egész etetõtálkát elcsórja. :D

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.

edios

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Doomista
Ma még nem volt.

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

sadvagabond
"...és elgondolkozik, ez olyan nagy dolog?!"

Ma már igen.

LoSA
Nem értem, hogy ebben a Keanu Reeves képben, mi a poén és hogy miért szálltak rá erre a képre, olyan sokan?! Azért mert valaki ül egy padon és elgondolkozik, ez olyan nagy dolog?! :)

PJack
ezek gecijóak :D

Pain is inevitable. Suffering is optional.

LOOOOL :DDDD

fotográfik kolomp edisön :D

Gubberx
http://www.youtube.com/v/SOGn7dgWrVU&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true"></embed></object>

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Mire céloztál vele? Saját magadra? Arra nem kellett rögtön ordított.

WoW nem érdekel, de azért beleugatsz, kifli nem kell, de azért megzabálod, szerintem ez egy teljesen pöpec analógia.
ppk
Na, ragozzátok még, holnap jövök 3-kor, legyen ám nekem 300 új hsz!!!<#mf2><#kocsog><#banplz>

Powerball!!!

Vaxi
<#idiota>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Fresh Duke
Ha a kifli szar, akkor miért kellene? :) (Btw, kép célzás volt.)

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Tisztában vagy a piaci érték fogalmával? Vagy közértbe is úgy jársz, hogy bizonyos dolgokért nem fizetsz, mert szerinted azok értéktelenek? Pultnál: "Ja, van nálam még 6 kifli, de az nem ér nekem egy garast sem, mert szerintem szar, ezért azt nem fizetem ki, csak kisétálok vele a boltból."

Amúgy életemben nem sikerült még semmit olyan gyorsan eladnom, mint a wow accountomat...
vannak olyan gazdag emberkék akiknek pont arra kell, hogy full tápolt legyen, majd azzal villogjon és öljön másokat :D

z99999
minden embernek más értékítélete van, ez a kereskedelem alapja. "amibõl az egyik komposztol, abból a másik megkóstol." (aki tudja honnan van kap egy piros pontot)

Pszt.

z99999
semmi különös, csak unatkoztam. és mellesleg tényleg érdekelt a dolog, ilyen perverz vagyok.

Pszt.

Fresh Duke
"annyit ér, mint egy átlagos TN-es wide monitor"
Nekem egy garast sem ér meg. Fõleg, ha már agyontápolt szar... Abban mi az élvezet? -.-

Btw

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hegi90
:D hihetetlen vagy komolyan. Tudom, hogy úgy se érdekel, azt viszont nem, hogy minek kell még mindig ezen rágódni, vagy hogy mi bajod van velem.

Hogy a legkézenfekvõbb példát említsem: aki vidéken lakott vagy vannak vidéki rokonai, az már tapasztalhatta, h mi van akkor, ha a disznó nem terül le egy lövéstõl/szúrás után még mindig támad...

Többet nem koptatom erre a témára a billentyûzetet, ami viszont érdekelne, hogy konkrétan mi bajod van velem. De ezt inkább privátban, ha kérhetem.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

na igen, azért nem adtam el õket mert még csak nem is eredetin voltam.. <#idiota>

Igazából nem teljesen hülye az aki bepöccen emiatt, még ha annak is tûnik, persze van kivétel, ez kicsit túlzásba viszi, igazából csak nem veszi észre, hogy ez mennyire másodlagos lenne...
Annó én is nagy wow-os voltam, sok munka volt a karijaimban, igen.. munka, nagy értékkel bírt számomra.. de már jó ideje leszoktam róla, a korábban olyan fontosnak tartott karikat meg odaadtam annak akinek kellett, nem is tudom már ki használja.. Már nem érdekel, de akkor tuti én is felbasztam volna az agyam (mondjuk azért ilyen kárt nem tettem volna semmiben, ez már túlzás..)