Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
DFTBA ಠ_ಠ
Oh Dios mio! Mataron a Pollo Loco! Bastardos!
Gy.K.: Úr isten! Kinyírták Pollo Locot!(Kennyt) Szemetek!
<#hehe>#hehe>
Az összes mozifilm, az összes sorozat, az összes játék, az összes színházi elõadás kamu, gondolom rájuk se néztek soha egyikre se.
Powerball!!!

Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

A heavy cost. I pay it gladly.
Tudom hogy poénkodni akarsz de messze nem egy kategória, hogy valamit széttépnek vagy valami el lop valamit.
Am is megint flémet akarsz indítani, mikor végre már abba hagyták???<#wow3>#wow3>
Vki betúrhatja amikor a macska kajáját, majd az egész etetõtálkát elcsórja. :D
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
fotográfik kolomp edisön :D
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
WoW nem érdekel, de azért beleugatsz, kifli nem kell, de azért megzabálod, szerintem ez egy teljesen pöpec analógia.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Amúgy életemben nem sikerült még semmit olyan gyorsan eladnom, mint a wow accountomat...
Pszt.
Pszt.
Nekem egy garast sem ér meg. Fõleg, ha már agyontápolt szar... Abban mi az élvezet? -.-
Btw

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Hogy a legkézenfekvõbb példát említsem: aki vidéken lakott vagy vannak vidéki rokonai, az már tapasztalhatta, h mi van akkor, ha a disznó nem terül le egy lövéstõl/szúrás után még mindig támad...
Többet nem koptatom erre a témára a billentyûzetet, ami viszont érdekelne, hogy konkrétan mi bajod van velem. De ezt inkább privátban, ha kérhetem.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Annó én is nagy wow-os voltam, sok munka volt a karijaimban, igen.. munka, nagy értékkel bírt számomra.. de már jó ideje leszoktam róla, a korábban olyan fontosnak tartott karikat meg odaadtam annak akinek kellett, nem is tudom már ki használja.. Már nem érdekel, de akkor tuti én is felbasztam volna az agyam (mondjuk azért ilyen kárt nem tettem volna semmiben, ez már túlzás..)