378948
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
#371584 -
Neocortex #371583 -
#371582 -
#371581 Nem is az hogy a zabálás, hanem az egészségtelen szemetet ömlesztik magukba éjjel-nappal. -
#371580 -
#371579 -
#371578 :)
-
#371577 Szoktam erre járni a Rumbach utcában lévő parkoló miatt és eddig is sokszor volt olyan, amikor ennyire beállt. Szóval rosszabb nem lett :)
Utoljára szerkesztette: passatgt, 2020.08.11. 18:20:24 -
nordan #371576 ezeknek a zabálás az élete -
#371575 -
nordan #371574 -
bár már nem releváns ahogy nézem _:D -
#371572 Félreértettétek vagy én nem fejeztem ki magam rendesen. Nem azért igénytelen mert koszos a keze, hanem mert összebassza a kocsit meg mindent az olajos/koszos kezével... -
#371571 Ez még nem vót? 16+
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#371570 -
#371569 OFF
A fene tudja, ha az volt a cél, hogy "a csak áthajtók" kedvét elvegyék arra lehet jó volt, így lehet idővel csak azok használják az ottani utakat akik ott laknak vagy ott van üzletük, nem tudom. -
-
nordan #371567
https://www.facebook.com/watch/?v=1215023898858847&extid=dDbksozvPF5TwTnH
Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.08.11. 13:48:34 -
ToxiMaxi #371566 Szerintem is teljesen logikus, hogy ilyen helyzetekben leveszed a kesztyűt. Nincs annál rosszabb ha egy csavar vagy anya beesik a motortérbe aztán fél órát azzal kell szöszmötölni, hogy hol a toszban van és hogyan szedem ki. -
#371565 lehet én értem félre, de szerintem nem az volt a baja, hogy olajos a keze, hanem hogy utána úgy ült be vezetni -
#371564 Apám is autószerelő volt. Nem viselt kesztyűt, mert azt mondta, hogy nem tud kesztyűben dolgozni. Mondjuk akkoriban még nem is volt normális kesztyű, senki sem vette fel. Lehet, hogy igénytelenek voltak... Én tegnap pont szereltem egy kicsit, kesztyűben, mert utálom, ha összekenem megam. De egy kicsi anyát kellett le, majd feltekerni egy olyan helyen, ahol ha leesik, akkor elveszett. Le kellett venni a kesztyűt, mert nem lehetett úgy megfogni még vékony kesztyűben sem, hogy érezzem és ne csússzon ki az ujjaim közül. -
#371563 senki nem mondta, hogy nincs, de nálam itt megállnak a feladatok, minden másra ott a szerelő :D -
Dobronski #371562 aze gyerekek egy izzo/kerek cserenel vannak am komplexebb feladatok is :DD ne akarjatok mindenhez erteni - en sem ertek, csak 25 eve latom/hallom fatertol, nyilvan nem kedvtelesbol nem hasznal es lesz dzsuvas a keze :D -
#371561 Tulajdonképpen itt már csak arról van szó, hogy megtaláljuk a megfelelő kesztyűt :)
Nyilván több előnye is van, számomra az hogy nem leszek dzsuvás ha épp ki kell cserélni egy izzót vagy kereket. -
ToxiMaxi #371560 Autószerelés volt a téma nem? Én arról beszéltem. Olajat cseréltem a kocsin, kesztyűt húztam vékonyat, ami ki is szakadt amikor az olajszűrőt próbáltam letekerni (szűk helyen van), de a fenének sem ment, mert a drága jó szervizes szerelő úgy meghúzta, hogy célszerszámmal is csak nagy erőlködés árán ment. Felvettem a vastagabb lesztyűt, de azzal meg nem tudtam kitekerni a légszűrőt rögzítő csavarokat, nem munkáskesztű volt, mert azzal semmit sem lehet a téglán meg a kalapácson kívül megfogni, hanem egy vastagabb latex szövet kesztyű, ezért levettem. Egyébként csak a full latex akadályozza meg teljesen, hogy koszos legyen a kezed csak abban meg izzadsz. A szövet mellett is koszos lesz a kezed csak nem annyira, mint nélküle.
Próbálj meg néha szerelni benne és rájössz majd a hátrányaira is. Legnagyobb előnye nem feltétlenül az, hogy tiszta marad a kezed, nálam és talán másnál is az, hogy nem baszom be a kezem annyira vagy vágom el, horzsolom le.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2020.08.11. 10:07:08 -
#371559 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem tudom mit dolgozol, egy autószerelő folyamatosan olajos, zsíros dolgokat fogdos, utána beszáll az autódba, bemegy az irodába stb. Biztos találkoztál már olyan emberrel akinek mindig fekete a keze, na ő az igénytelen. Ha te telefont szerelsz és nem húzol kesztyűt szerintem nem leszel mocskos tőle, szóval igénytelen se :)
A szerelő ahova járok viszonylag vékony kesztyűt használ és sosem panaszkodott hogy felvett egy csavart és kiszakadt, nem tudom ez miért történne meg egyébként, nem műtős kesztyűt húz és nem éles csavarokkal dolgozik :) Szerintem itt most keveredik a kőműves kesztyű amivel a talicskát tolod a szerelőkesztyűvel.
-
ToxiMaxi #371558 Ha olyan vékony kesztyűt veszel fel, amivel rendesen meg tudsz fogni egy kisebb csavart is, akkor azt könnyű kiszakítani, ha olyat veszel fel, ami elég vastag ahhoz, hogy ne szakadjon ki, akkor a szűk helyeken nehezen tudsz kézzel matatni vagy nem is tudod rendesen megfogni a kisebb alkatrészeket. Nembeszélve arról, hogy ilyenkor nyáron 1000 fokban szétizzadod a kezed bármilyen kesztyűben. Bár én nem vagyok szerelő, de a munkafeladat dönti el, hogy használom-e. Akkor én most mi vagyok, félig igénytelen vagy félig igényes?
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2020.08.11. 09:12:18 -
#371557 Elhiszem, de szerintem te más típusú kesztyűre gondolsz. Gumikesztyűben szerintem bárhova elér :D -
Dobronski #371556 -
Dobronski #371555 edesapam autoszerelo, dolgoztam is mellette kozepsuli mellett, allitasa szerint van amit kesztyuben pl. nem lehet elerni foleg ha autoszerelo fele vaskos kezed van :D mikor hogy, van hogy hasznal van hogy nem hasznal. utobbi idoben hasznal, mert irritalja a boret minden ami autohoz kotheto :D -
toza #371554 3 millio suskrajber ezzert?!?!
-
nordan #371553 -
#371552 Ki olyan búbánatos fasz, hogy nem fedi le a csatornát? Nem fogják fel hogy balesetveszélyes? Nemcsak azért ami a nővel történt, hanem akármilyen járókelő is beleeshet. Idióták. -
#371551 KesztyűFlame! :)
Látom te is megfejtetted. Igen pont azt mondtam, hogy kesztyű nélkül dolgozni nem igénytelen. (ja, nem azt mondtam) -
#371550 Pff, megfejtetted. Bár nem tudom miért lett hirtelen minden svájci igénytelen, és miért nem csak az a kettő ahová jársz.
Akkor most mondok két példát: Dánia, semmi szakszerviz, kesztyűben. Magyarország, Peugeot szakszerviz, kesztyűben. Hűha.
Ha szerinted kesztyű nélkül dolgozni nem igénytelen akkor nem az, számomra az:)
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.08.10. 19:54:15 -
toza #371549 -
#371548 -
#371547 -
#371546 -
#371545 :) akkor mondok még kettőt. Svájc, normál mezei autószerelő mühely 4en vannak, 11éve járok hozzájuk, soha nem láttam még rajtuk kesztyűt. 2hete merci szakszerviz, szintén Svájc. Enni lehet a padlóról, csilli-villi. Naná, minden melós akit láttam kesztyű nélkül. Persze az is lehet, hogy a svájci is igénytelen. :D