379021

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • BenedekFeco
  • Tikal #371697
    LOL, senki nem akarja legalizálni, ne fossatok már be. Elég gáz hogy egy ilyen film elkészült, és elég szerencsétlen lett az a trailer, de még ti se láttátok, és elvileg pont ezt a témát feszegeti, talán ezért a díj...
    Egyébként remélem soha egy képet se raktatok fel a gyerekeitekről a facebook-ra, insta-ra valamint nem engediket tiktok-ozni se, különben ti is aktívan támogatjátok a pedofiliát :)
    Utoljára szerkesztette: Tikal, 2020.08.23. 08:51:54
  • repvez
    Az a baj, hogy a többi agymenést már rendszerszinten pörgetik és amig nem sikerül nekik a pedofiliát is idetenni addig egy csomo emberre és országba nem tudnak hatással lenni, olyan főleg arab részeken ahol legális a gyerek házasság és a többnejűség.-
  • nordan
    kurvára bicskanyitogató,hogy konkrétan arra megy a játék,hogy a pedofiliát legalizálják és a köztudatba égessék...szerencsére ez egy jódarabig még nem fog sikerülni ! nagyon elsöprő a küzutálat és felháborodás ami ezt a "művészfilmet" fogadta
  • BenedekFeco
  • toza #371693

de az volt a kerdes ,nem az hogy ki hogy gondolkodik. hanem hogy suketek hallanak e hangokat fejukben.

Utoljára szerkesztette: toza, 2020.08.22. 21:08:44
  • dregnarr1 #371692
    nem releváns hogy süket-e vagy sem.
  • toza #371691
    "In case you're wondering, deaf people have reported having an internal monologue too."

akkor most nincs de van.. koszi :D
    Utoljára szerkesztette: toza, 2020.08.22. 20:27:32
  • BenedekFeco
  • dregnarr1 #371689
    Sok embernek nincs belső monológja:
    https://www.iflscience.com/brain/people-are-weirded-out-to-discover-that-some-people-dont-have-an-internal-monologue/
    Utoljára szerkesztette: dregnarr1, 2020.08.22. 19:25:13
  • BenedekFeco
  • toza #371687
  • ximix #371686
  • Zsoltee_a_bator
    Szerintem te is sokszor csinalod. Pl mikor vezetsz, nem mondod magadban, hogy most tobb kuplung kell, mert leall a motor - ido sem lenne ra.

Alacsony szintu pelda, de absztrakt/komplex gondolatokkal is megy.

Egy egyszeru kiserlet: gondolj arra, miket akarsz vasarolni legkozelebb a boltban es a szavak helyett csak kepekre gondolj -> mar nem kell a nyelv. Es a kepek ugyanigy elhagyhatok - csak maga a fogalom a lenyeg.

Ui: nem vagyok szakerto, csak szemelyes tapasztalat. Szerintem alakithato is ez a drotozas. Pl idegennyelvu kornyezetben extra hatrany lehet a nyelv (foleg anyanyelv) centrikus gondolkodas es tobb tert nyer az absztrakt valtozat.

• Zsoltee_a_bator
    Szerintem te is sokszor csinalod. Pl mikor vezetsz, nem mondod magadban, hogy most tobb kuplung kell, mert leall a motor - ido sem lenne ra.

Alacsony szintu pelda, de absztrakt/komplex gondolatokkal is megy.

Egy egyszeru kiserlet: gondolj arra, miket akarsz vasarolni legkozelebb a boltban es a szavak helyett csak kepekre gondolj -> mar nem kell a nyelv. Es a kepek ugyanigy elhagyhatok - csak maga a fogalom a lenyeg.

Ui: nem vagyok szakerto, csak szemelyes tapasztalat. Szerintem ez alakithato is a drotozas. Pl idegennyelvu kornyezetben extra hatrany lehet a nyelv (foleg anyanyelv) centrikus gondolkodas es tobb tert nyer az absztrakt valtozat.

• Neocortex
    képekkel, olyan mint egy némafilm, én fejem is így tolja, nem szövegel, ami önkifejezés szempontjából elég szar.
    Azt olvastam 3 gondolkodás típus van, hangokkal, képekkel és "érzésekkel", utóbbit én sem értem
  • Neocortex
  • Seth
    Nem is tudok oroszul, de kb az lehet hogy "Legalább egy percre fogd be a pofád!!" :D
  • BenedekFeco
  • toza #371679
    hogy gondolkodol hang nelkul?

kimondod magadba a szavakat is,mint olvasasnal.

esetleg vmi tortenesen agyalsz hogy mikent is esett meg, akkor is kulonbozo tonusait imitalod Jozsi meg Beno hangjanak,ha Klara is a resze akkor meg foleg .

hogy kell hang nelkul?
    Utoljára szerkesztette: toza, 2020.08.22. 08:27:44
  • lck #371678
    Nem tudom elképzelni sem :(
  • Zsoltee_a_bator
    Nem kell "hang" a gondolkodashoz. Nekem is opcionalia, sot hatekonyabb/gyorsabb nelkule. Az allatoknak is ezert megy nyelv nelkul is.
  • toza #371676
    aki suket az mikor gondolkozik magaban az akkor nem hall semmilyen hangot?

nekik nem letezik belso hangjuk e vagy hogy is van ez?

• RelakS
    Strandon jártál mostanában? Mindenkinek kilátszik a bokája. A gyerekeknek is! Micsoda fertő!

• BenedekFeco
  • Alien69
    Ugye komolyan viccőlsz? Me viccből nem lehet komolyan ezt. Pl balettet elkezdeni 18 éves korban??? WTF...
  • toza #371672
    eszkaleted kvikli...

• BenedekFeco
  • nordan
    nem értem a zenét a gif alatt
  • nordan
    16 ezer like 500k dislike.... szerencsére még a normális társadalmi értékek vannak többségben!

• nordan
    jézusom bazdmeg :((((((((
  • BenedekFeco
  • BenedekFeco

• lac coo
  • lac coo
    Hát neked meg mi bajod van ... ? :)
  • ximix #371663
    Amúgy meg jó tükör a társadalomnak, mert valószínűleg nem kellet a lányokat erőltetni, hogy ezt tegyék.

A kicsiknél ez a majmolás sajnos ilyen, a szülő leülteti a tv elé majd ott egész délelőtt tündéres meséket, meg a zenei csatornán bikinibe vonagló popénekeseket néz, akkor mit várjunk.

Ha Borbás Marcsit nézne meg bárkacs műsorokat, természetfilmeket lehet jobban járnánk, persze tiltani nem tudod, mert lemennek a térre és a mobilon azt néznek amit akarnak.

Itt csak leülök a gyerekkel és őszintén beszélek a helyzetünkről, mint egy felnőttel az tud segíteni szerintem, mert nem hülyék csak nincs tapasztalatuk.

• Zsoltee_a_bator
    Nem szabad ezt elbagatellizalni. Be kell tiltani minden filmet, amikben gyerek szerepel es peldat statualni a felelosokon.

Tancorakat is csak 18 eves kortol lehessen elkezdni.

Kell a szigor egy olyan vilagban, ahol egy gyerekekrol szolo film trailererol is mindenki rogton szexre asszocial.
  • vérpocok
    Nyugi már... attól, hogy készült egy ilyen film, még nem fog megrontani senki. De ha mégis veszélyben éreznéd magad, konzultálj egy megbízható felnőttel aki tud figyelni rád.
  • ximix #371660
    Valakinek műterme van, valakinek meg felmosóvödre :)
    gif

Utoljára szerkesztette: ximix, 2020.08.21. 00:37:28
  • nordan
    "At Netflix we respect all religions and their cultures, traditions, and VALUES." So where could the VALUE be in devaluing children by turning them into sex objects?

this movie had writers, directors, editors, actors, and even parents, who thought that putting multiple 11-year-old girls twerking was okay-

The fact that their parents allowed their child to act in this movie is already distrubed me

PLEASE Netflix, don’t do this, they are literally kids of 11 years old, they just came into this world, this is going to attract pedo’s, they are UNDERAGED

NO! let us NOT give pedophiles a material to creep on.

If Netflix really wanted to give light on the hypersexualization of children, it should've been a documentary.

Call me triggered or whatever but this trailer's f'ed up in all sorts of ways. Ya know what I mean?
    Utoljára szerkesztette: nordan, 2020.08.20. 17:54:55