Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
Hogy hány százalék az igazság benne? Kb. csak azok tudják megmondani, akik tényleg ott voltak az esemény bekövetkeztekor, illetve részt vettek közvetlenül az utána következő történésekben. De azt állítják róla, hogy jól követi a valóban megtörtént eseményeket. (persze az oroszok ennek a szöges ellentétét állítják)

Szerintem nagyon jó sorozat. Vannak benne igazán kemény részek. Főleg az első 2 részben. Van olyan ismerősöm aki feladta a 2. rész után. Meg kellett nyugtatni, hogy a további részek már nem annyira durvák.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

morcosqtya
A Csernobil sorozat jó egyébként? Érdemes nézni? Hány % fikció és hány % valóság benne? Izgalmas?
Annyit tudok, hogy hangulatos. De elunni se szeretném magam.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

BaliBoy
A Csernobil sorozathoz ha jól tudom Magyarországon is vettek fel néhány jelenetet... pár éve... 😄

Tetsuo
Az egész világon vannak még betonépületek, azon belül panelházak is nagyon sok helyen, Angliától Chehországon át Japánig.<#idiota>

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

nearo
Ez a kép nagyjából valamelyik magyar városban is készülhetett volna tavaly nyáron 😄 najó, a ruhák miatt nem, meg ilyen babakocsit sem nagyon tologatnak már sehol. De ezekből a betonkockákból rengeteg megvan még itthon is mind a mai napig 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

ozimak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
BenedekFeco
16+

BenedekFeco

morcosqtya
Köszi a válaszokat. Én már éltem 86-ban de nem láttam képeket Pripjatyról egészen sokáig. Imádom a horror filmeket és egy Chernobil Diaries című filmben láttam a kihalt elhagyatott Pripjatyot. Ami nem Pripjaty mivel Magyarországon és Szerbiában forgatták felállított díszletekkel de rohadtul hasonlít az eredetire. Az viszont megdöbbentett, hogy tényleg vannak fekete túrák oda, 100 dollárért... 😊
Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2020.04.13. 08:26:24

Tetsuo
Nem. Chernobil is egy város és Pripjaty is; mindkettőhöz közel épült fel a Chernobili Vlagyimir Iljics Lenin Atomerőmű azon felül, hogy Pripjaty egy közeli folyó neve is, aminek vizét a reaktorok hűtésére használták. Pripjaty - mára kiürített - város mindössze 4 km-re van a '86 áprilisában felrobbant 4. reaktortól. A tragédia után a másik három reaktor még évekig üzemelt, a legutolsót 2000-ben állították le. Az 5. és 6. reaktor építését a tragédia után két évvel állították le.
Az erőmű megépítése előtt két kicsiny falut eltöröltek a helyszínen: Nagorcit és Podlesznijt. A robbanás után az addig legtöbb iraton Lenin Erőműként nevezett komplexumot csak csernobili erőműként említették.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

ibrik
Chernobil az erőmű, Pripjaty a város.
Az eredeti fénykép egy olyan oldalról származik, ahol arról írnak, hogy a Balti államokban mennyien élnek még mindig a Hruscsov idején épült betonkockákban: https://headtopics.com/us/in-the-baltic-states-many-people-are-stuck-in-khrushchev-era-flats-7609813
Mintha nem hasonlóban élne a többi posztkommunista állam többi népének nagy része továbbra is... <#nemtudom>

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

morcosqtya
Ez még eredeti felvétel lehet Chernobil-ból anno 86 előttről?

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

FalseHeLL
tessek csak neked.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

BenedekFeco

BenedekFeco

ozimak
Én is jobboldali beállítottságú vagyok, de nem hinném, hogy BenedekFeco "kereszténygyűlölő" lenne 😊 Már évek óta a lehető legaktuálisabb mémeket hozza a topikba. És bár néha-néha lövésem nincs a poénokról, de mindazonáltal sosem vettem észre, hogy kimondottan politikai indíttatású vagy töltetű mémekkel jönne ide. 😊 Sőt, ha visszaolvasol láthatod, hogy a postjainak 99%a politikamentes. <#nemtudom>
Szerintem rossz napod lehet...
Gyorsan ellensúlyozd egy cigányviccel, vagy dobj be egy Putyint méltató mémet, és azonnal egyensúly keletkezik az Erőben.
<#conf><#fejvakaras>
Amúgy nálad minden oké?
BenedekFeco
ebből neked a kereszténygyűlölés, meg a mindenfehérnáci jött le?
Oké

369754
369755

nem hinném
BenedekFeco

BenedekFeco
nem keversz te valakivel?

a kereszténygyülölő és mindenfehérnáci "humoros" videóid után mi lesz a következő?
BenedekFeco

BenedekFeco

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

ximix
BaliBoy

Palinko
Igen ezt ismerjük, de azt hittem megint volt valami abból hogy a történelem ismétli önmagát meg hogy m1 😄
ximix
Master piece
ximix

Átható tekintet<#hehe>

A széles szájú kisbékamacska amikor felnő

gif
BaliBoy

Palinko
népszopások?
szomferi
jó, hát m1... mit vársz? 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

A történelem ismétli önmagát, Anschluss 2020

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

CSOCSO
Ez mi a fasz akar lenni??? Hol vicces?
CSOCSO
BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

Synchronous

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

es vagy egy darab bottal...
Utoljára szerkesztette: toza, 2020.04.11. 00:42:04