Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

ozimak
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
BenedekFeco
16+

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

morcosqtya
Köszi a válaszokat. Én már éltem 86-ban de nem láttam képeket Pripjatyról egészen sokáig. Imádom a horror filmeket és egy Chernobil Diaries című filmben láttam a kihalt elhagyatott Pripjatyot. Ami nem Pripjaty mivel Magyarországon és Szerbiában forgatták felállított díszletekkel de rohadtul hasonlít az eredetire. Az viszont megdöbbentett, hogy tényleg vannak fekete túrák oda, 100 dollárért... 😊
Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2020.04.13. 08:26:24

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Tetsuo
Nem. Chernobil is egy város és Pripjaty is; mindkettőhöz közel épült fel a Chernobili Vlagyimir Iljics Lenin Atomerőmű azon felül, hogy Pripjaty egy közeli folyó neve is, aminek vizét a reaktorok hűtésére használták. Pripjaty - mára kiürített - város mindössze 4 km-re van a '86 áprilisában felrobbant 4. reaktortól. A tragédia után a másik három reaktor még évekig üzemelt, a legutolsót 2000-ben állították le. Az 5. és 6. reaktor építését a tragédia után két évvel állították le.
Az erőmű megépítése előtt két kicsiny falut eltöröltek a helyszínen: Nagorcit és Podlesznijt. A robbanás után az addig legtöbb iraton Lenin Erőműként nevezett komplexumot csak csernobili erőműként említették.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

ibrik
Chernobil az erőmű, Pripjaty a város.
Az eredeti fénykép egy olyan oldalról származik, ahol arról írnak, hogy a Balti államokban mennyien élnek még mindig a Hruscsov idején épült betonkockákban: https://headtopics.com/us/in-the-baltic-states-many-people-are-stuck-in-khrushchev-era-flats-7609813
Mintha nem hasonlóban élne a többi posztkommunista állam többi népének nagy része továbbra is... <#nemtudom>

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

morcosqtya
Ez még eredeti felvétel lehet Chernobil-ból anno 86 előttről?

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

FalseHeLL
tessek csak neked.

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

BenedekFeco

BenedekFeco

ozimak
Én is jobboldali beállítottságú vagyok, de nem hinném, hogy BenedekFeco "kereszténygyűlölő" lenne 😊 Már évek óta a lehető legaktuálisabb mémeket hozza a topikba. És bár néha-néha lövésem nincs a poénokról, de mindazonáltal sosem vettem észre, hogy kimondottan politikai indíttatású vagy töltetű mémekkel jönne ide. 😊 Sőt, ha visszaolvasol láthatod, hogy a postjainak 99%a politikamentes. <#nemtudom>
Szerintem rossz napod lehet...
Gyorsan ellensúlyozd egy cigányviccel, vagy dobj be egy Putyint méltató mémet, és azonnal egyensúly keletkezik az Erőben.
<#conf><#fejvakaras>
Amúgy nálad minden oké?
BenedekFeco
ebből neked a kereszténygyűlölés, meg a mindenfehérnáci jött le?
Oké

369754
369755

nem hinném
BenedekFeco

BenedekFeco
nem keversz te valakivel?

a kereszténygyülölő és mindenfehérnáci "humoros" videóid után mi lesz a következő?
BenedekFeco

BenedekFeco

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

ximix
BaliBoy

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Palinko
Igen ezt ismerjük, de azt hittem megint volt valami abból hogy a történelem ismétli önmagát meg hogy m1 😄
ximix
Master piece
ximix

Átható tekintet<#hehe>

A széles szájú kisbékamacska amikor felnő

gif
BaliBoy

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Palinko
népszopások?
szomferi
jó, hát m1... mit vársz? 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

A történelem ismétli önmagát, Anschluss 2020

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

CSOCSO
Ez mi a fasz akar lenni??? Hol vicces?
CSOCSO
BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

Synchronous

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

es vagy egy darab bottal...
Utoljára szerkesztette: toza, 2020.04.11. 00:42:04
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

szomferi
de tudtam, hogy valaki lecsapja ezt a labdát majd 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

BenedekFeco

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Seth
For science ? 😄

PSN ID.: Beegabor