Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
<#idiota>#idiota> fakír.
Ma lattam eppen egy hasonlo kategoriat (vagy bevandorlot), a villamos sinen, szembe a forgalmommal (bar eppen nem jar villamos, de buszok es autok azert igen)), kempinggel cikazott a sinek kozott. Radudaltam es intettem neki, mi a f*szt csinal. Belemehetett a sinekbe, mert ha jol lattam a tukorbol, eltaknyolt mint a szar:DD Bocsi:)
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
snooki
If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
:)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Az, hogy rajzban kifiguráznak valakit vagy azt hiszed, hogy most meghalsz/veszélyben vagy azért nem ugyanaz.
@cherubim06:
"Rest in pieces" -többször elhangzott a Blood I. -ben egy-egy szétesett ellenfélnél.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2016.07.26. 09:54:31
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
---------------------
Bazsalusz #353500
Utoljára szerkesztette: ximix, 2016.07.26. 00:51:06
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''