Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnarchoiD
milyen jokat hanytunk erre anno melohelyen ;)

//www.youtube.com/embed/fOWx82rVkOo

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Még jó hogy mi csak gondoltunk ilyenekre. Jackass óta mennyien meg is csinálják ezeket a marhaságokat...
<#idiota> fakír.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Alexease
Ezek kamuk;) Primitivek, de ennyire nem feltetlenul:)

Ma lattam eppen egy hasonlo kategoriat (vagy bevandorlot), a villamos sinen, szembe a forgalmommal (bar eppen nem jar villamos, de buszok es autok azert igen)), kempinggel cikazott a sinek kozott. Radudaltam es intettem neki, mi a f*szt csinal. Belemehetett a sinekbe, mert ha jol lattam a tukorbol, eltaknyolt mint a szar:DD Bocsi:)
nearo
hirtelen csak a listát néztem, és azt hittem a "you have" is a lista része

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Jersey Shore
snooki
BaliBoy
Egyébként kicsoda a csajszi? (Tesla-t felismertem. :D)

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

FalseHeLL

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

morcosqtya
bisztos trol

:)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
Elmety turászni...

morcosqtya
Keékpár!!!!!!

Jeffjohnson
Nem, ő arra gondolt, hogy ha ez nem megrendezett és valaki ezzel szórakozik, akkor könnyen lehet, hogy egy arra járó rendőr simán lelövi de nem gyűlöletből, hanem a közelmúlt eseményei miatt.

Nem is arra mondtam, hanem arra hogy a hozzászóló is szívesen látná ahogy az ilyet agyonlövik. Lealacsonyodott az ő szintjükre a gyűlölet miatt.

Frequency
Mert a sofőrt úgy hívják hogy John Connor <#awink>

AnarchoiD
szvsz leblokkolt agyilag

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

LeWyTy
Az egy dolog hogy terminátor, de a kisbusszal a csávó még fékezett is! Akkor meg minek ment át rajta?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

tutituti
rip in pepperonies

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

AnarchoiD
ez a terminator 3 video volt mar ? :)

//www.youtube.com/embed/7gb2MkJWgRs

FalseHeLL
It's just a social experiment bro!

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."

Frequency
Tele van a YT ilyen videókkal,csak azért nem linkelem ide mert ez nem az a topik.Israeli videók közt keresgélj.

Jeffjohnson
Azért ne mossunk már össze egy karikatúrát az emberek ijesztgetésével (még, akkor se ha megrendezett).

Az, hogy rajzban kifiguráznak valakit vagy azt hiszed, hogy most meghalsz/veszélyben vagy azért nem ugyanaz.

Na ők hasonlóan reagálnak 1-1 Mohamed karikatúrára mint te most.. Nem mosdatok senkit, ezt csak azért mondom mert pont ez a fajta düh, harag ami az egészet okozza mindkét oldalról.

@cherubim06:
"Rest in pieces" -többször elhangzott a Blood I. -ben egy-egy szétesett ellenfélnél.
Roger6
Pontosabban igen. <#email>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

pontosabban "rest in peace in pieces" ;-)
ez KUUUURVA NAGY

Az hogy én gyilkolok, többet ér ezer imánál.

Roger6
Lehet hogy Rest in Piece in Peace, érted. :D Mivel hogy bazookával küldték szét, szóval nyugodj darabokban békében. Vagy ilyesmi.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

R.I.P már az hogy Rest In Peace. Most akkor rest in peace in peace?
Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2016.07.26. 09:54:31

Tikal
ahogy ez is...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

BenedekFeco
R.I.P. in peace

//www.youtube.com/embed/V_Z1Xlrk3Os

BenedekFeco
//www.youtube.com/embed/DlZaRzTjlGo

ximix
Mr_no_NaMe #353510

//www.youtube.com/embed/nRT3BudLzMI
---------------------
Bazsalusz #353500

Valszeg valami statikai számításos órai feladat építész halagatoknak, melyet lehet osztályoznak vagy csak simán pár oldal számításon túl vannak mikor ráeszmélnek, hogy fordítva kellet volna és kezdhetik elölről.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2016.07.26. 00:51:06
Tikal
ne izgulj, ezek jó része, ha nem az összes, fake, megrendezett...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

//www.youtube.com/embed/I943a1bPR5s
Mr_no_NaMe
ez tényleg kurva vicces amúgy. főleg mostanában. én olyan videót szeretnék megnézni végre, ahol ezeket telibe, premier plánba fejbe lövi valami szolgálaton kívüli rendőr, mert csak úgy, önvédelemből. Olyan nincs esetleg? Sírva röhögnék ezeken a nyomorultakon ahogy vergődnek...
Bokafix2
//www.youtube.com/embed/_LeZZmgAdVQ

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

pajti

pajti

//www.youtube.com/embed/zYWyvnPYMz8

Vicces figura. Még akkor is egy két bénázás valószínüleg megjátszott, de még így is jó videó.

AnarchoiD
egy kis fizika ;)

//www.youtube.com/embed/5YBwDNfOaxU

AnarchoiD

//www.youtube.com/embed/mmi60Bd4jSs

betöltődött csak nem értjük