Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Powerball!!!
jobban tennéd, ha nem írnál ide, minden posztod flémet kelt.
oké, rakj be csajokat, nem zavar.
de állandóan nyafogsz, mint egy kibaszott picsa, mostmár más képek is zavarnak...
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
kutyatartáshoz ugyanúgy jogosítvány kellene mint autókhoz,minimum 200.000 Ft-ért megszerezhetõen,és hivatalból ellenõrizni a már tartott kutyát is évente,és azonnali engedélyvesztés és fél milliós minimum büntetés bárkit zavarsz vele,vagy rosszul tartod.aki ezek után is tartana az komolyan is gondolja,és törõdne is vele.
túl sötét van most fényképezni,de a mi kertünk végében a hátsó,és két szélsõ szomszédunk is egy-egy 2x2 méteres ketrecben tartja a kutyáját,mert aranyos kiskutyák voltak,megtetszett nekik,aztán megnõttek és egy agresszív ugatós faszok lettek.és akkor még nem jártál sintértelepen,sírni tudnál,fogsz is ha van benned emberi érzés,mikor bemész.
a kutyákkal semmi bajom,állatok,ilyenek,de az emberek hülyék,és felelõtlenek,100 milliószor annyi kutya van mint kellene,mivel megteheted.zsiráfok,elefántok,stb. mind-mind aranyos,de azt ugye eszedbe se jutna hazavinni,de kutyát,abba bele sem gondolsz hogy ugyanolyan állat,mivel természetes,mindenhol ezt látod hogy tartják.
it's called black plague for a reason, and not diversity plague.
\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"
Jah, hogy kettõs mérce, értem.
Az állatok aranyosak és sok embertõl vártam lázadást miattuk csak tõled nem.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Ha ezt tudom, idejövök oszt támogatom pellerit, akitõl ezúton is elnézést kérek.
DFTBA ಠ_ಠ

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szomszédunknak volt egy tacskója. Tacsi volt a neve... <#idiota>#idiota>
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
német törpepinscher a fajtájának a neve
\"Errõl van szó!\"

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
_:___áááááADS_SD:_D